15+ Beste gratis WordPress-glidebrygg-plugins

I et nylig innlegg diskuterte vi beste WordPress-glidebrygg-plugins. Og det var mange fantastiske alternativer for deg å velge mellom! Men denne gangen skal vi kun fokusere på de beste gratis WordPress-glidebrygg-plugin-ene.


“Hvorfor?” – du spør. Gratis plugins du finner på WordPress.org gjennomgår streng testing og må overholde de siste WordPress-konvensjonene for å bli publisert. Selv om du kanskje får en glidebrygg-plugin med ikke så mange alternativer, betyr disse begrensningene at det er mindre bevegelige deler. Plugin-en er ofte mer stabil, sikker, raskere å konfigurere og enklere på sidebelastningen (og bra for nye WordPress-brukere).

Det er alltid best å bruke et WordPress-tema som er gjort fullt kompatibelt med glidebrygg-pluginene det følger med. Jeg anbefaler alltid at du prøver Total WordPress-temaet vårt, som er testet grundig med to av de mest brukte glidebryterne i dag.

Hvis du ikke ønsker å bytte tema, men fortsatt ønsker en karusell på nettstedet ditt, vil du finne listen fordelaktig. Pluginsene som er oppført her tilfredsstiller to viktigste betingelser. De er:

  • Oppdateres jevnlig
  • Gi god støtte via WordPress.org-fora

Det ser ut til at det fortsatt er stor etterspørsel etter glidebrytere, noe som er kjempebra, og hvis de brukes riktig kan de forbedre brukeropplevelsen og noen ganger til og med konverteringsfrekvensen. Nye og spennende gratis WordPress-glidebrygg-plugins blir ofte utgitt, og vi vil gjøre vårt beste for å følge med.

La oss nå se på noen av de beste gratis glidebrygg-pluginene og finne ut om de har noen nye funksjoner som kan friske opp WordPress-nettstedet ditt.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Nivo Slider Lite

Nivo Slider Lite Gratis WordPress Slider Plugin

Hvis du leter etter en glidebryter med mange funksjoner fra kjente utviklere, vil du prøve denne. Nivo Slider Lite er et gratis WordPress-glidebrygg-plugin basert på den velprøvde Nivo Slider som nå er en del av den utrolige skattekisten til WordPress-godbiter hos ThemeIsle. Den kommer med en brukervennlig kortkode for å vise glidebryteren (e), i tillegg til mange tilgjengelige alternativer for glidebryterstørrelse, animasjonshastighet, pausetid, navigasjonspiler osv..

I tillegg hvis du oppgraderer til Nivo Slider fra lite, vil du få tilgang til mange flere alternativer for glidebladtypen (du kan til og med hente lysbilder fra innleggstyper), responsive oppsett, temaer, miniatyrnavigering, flere overgangseffekter og mer. Plugin-enheten er til og med inkludert i Pirate-klubben, så hvis du allerede er medlem, vil du få Nivo i tillegg til alle de andre fantastiske temaene og plugins (pluss levetidsstøtte og oppdateringer) fra Themeisle alt for en lav pris.

For å oppsummere, er Nivo Image Slider et supersnabb, responsivt WordPress-glidebrygg-plugin som lar deg lage ubegrensede glidebrytere, med noen vakre effekter, et unikt tilpasset innlegg og kortkodesystem og det er testet med alle gjeldende nettleserversjoner.

2. Overgangsglidelite

Overgangssliderlite

Du har sikkert hørt om den populære Transition Slider-plugin-en før, men visste du at de tilbyr en Lite-versjon? Det er riktig – denne gratis, gluten-kompatible glidebryteren tilbyr mange flotte funksjoner som du kan bruke til å lage stilige glidebrytere for ditt WordPress-nettsted.

Med Transition Slider Lite-plugin kan du designe tilpassede skyvekontroller med animerte tekstelementer, imponerende WebGL-drevne overgangseffekter, navigasjonspiler, skyvesløyfe og autospilling, dypkobling, videobilder, knapper, smart forhåndslaster og mer. Det er til og med innebygde alternativer for glidebrytere i full bredde eller fullskjerm (en flott måte å gjøre et varig førsteinntrykk på besøkende)

Transition Slider Lite er også lydhør, støtter berørings- og dranavigering og er kompatibel med de mest populære nettleserne. Og for mer kraft, sørg absolutt for å sjekke ut Transition Slider Pro – som legger til glidende maler som er klare til bruk, responsive lag for mobil og nettbrett, premium support og mer.

3. SlideDeck Responsive Slider

SlideDeck Responsive Slider Gratis WordPress-plugin

SlideDeck er et kraftig gratis WordPress-glidebrygg-plugin du kan bruke for å legge til visuell interesse på nettstedet ditt. Det beste av alt SlideDeck er gratis og enkelt å bruke. Bare installer og bruk SlideDeck manager for å lage nye lysbilder fra bunnen av, eller velg en gratis mal for å komme i gang. Du kan deretter legge til bilder, video (Youtube eller Vimeo), titler og til og med knapper. SlideDeck inkluderer innebygde alternativer for lysbildekoblinger (slik at seerne kan klikke hvor som helst), titler, utdrag og lese flere lenker.

Ser du etter flere funksjoner? Du kan oppgradere til SlideDeck Pro for å få fantastiske utvidelser for tekstglidere, tilpasset CSS, WooCommerce-integrasjon, lagt til gallerikilder, alternativer for sosiale medier, oppfordring til handling og mange flere premium lysbildemaler..

4. 10Web-glidebryteren

10Web Slider Gratis WordPress-plugin

Jeg fant Slider WD WordPress-plugin en av de raskeste. Det er et effektivt verktøy for å lage karuseller på nettstedet ditt. Du kan sette dem inn manuelt ved hjelp av kortkode, som en widget, men også i hvilken som helst av temafilene dine ved hjelp av PHP-funksjon.

Med Slider WD kan du legge til ubegrensede lysbilder, både bilder og videoer (YouTube og Vimeo). Det er mange overgangseffekter og støtte for tre lag:

  • Tekstlig innhold
  • Bilder
  • Delingsknapper (Twitter, Google+, Pinterest, Facebook & Tumblr)

Det mest interessante jeg fant på beskrivelsessiden deres, er at de tilbyr å oversette plugin til et hvilket som helst språk i løpet av 3 dager. Jeg tror det er et eksempel på en god plugin-støtte.

5. Meta-glidebryter

MetaSlider Gratis WordPress-plugin

Et av de mest populære WordPress-glidebryggene, med Meta Slider vil du lage karuseller raskt. Du gjør det ved å velge bilder fra mediebiblioteket, dra og slippe dem, stille lysbildetekster, lenker og SEO-koder.

Du kan legge den til innlegg og sider, men også bruke kortkode eller malkode for å legge inn lysbildefremvisning hvor du vil. Som en av de mest brukte gratis glidebryteren pluginene der ute, er den oversatt til 16 språk.

6. Ultimate Responsive Image Slider

Ultimate Responsive Image Slider Gratis WordPress-plugin

Ultimate Responsive Image Slider er et annet godt alternativ hvis du leter etter et godt vedlikeholdt og støttet gratis glidebryter-plugin. Det gir deg muligheten til å laste opp flere bilder i en batch, legge til flere lysbilder i et innlegg eller en side, sette den inn ved hjelp av kortkode, justere høyden og bredden på glidebryterne, konfigurere navigasjonsknapper osv..

Den mest interessante funksjonen er miniatyrbilder. Hvis du har flere lysbilder i glidebryteren, kan du aktivere miniatyrbilder som vises under lysbildene, slik at besøkende kan forhåndsvise dem og hoppe fremover eller bakover hvis de vil. En annen fordel med å bruke denne pluginen er at du kan definere skrifter i den. Jeg liker ikke plugins som har denne funksjonen, ganske enkelt fordi den bremser nettstedet ditt hvis du aktiverer det. Men hvis du vil ha andre glidebladfonter enn de som er definert av temaet ditt, kan du gjøre det med denne gratis WordPress-glidebryteren plugin.

7. Glidebryteren av Supsystic

Supsystic Gratis WordPress Slider Plugins

Supsystic glidebryter er en responsiv løsning som lar deg bygge bilde- og innholdsglidebrytere med noen fine maler og ganske mange alternativer. Dette inkluderer responsive bildeskytere, lysbildefremvisning, bildetekster, miniatyrbilder av glidebryteren, tilpassede lenker og et enkelt lysbildefremvisningsgrensesnitt (videobilder, dynamiske innleggsfôr, karuseller og HTML-lag er også tilgjengelig med pro-versjonen).

Den hevder også å være SEO-optimalisert, men du kan gjøre ethvert skyvebilde-SEO-vennlig ved å skrive unike og relevante filnavn og alt-tags. For øyeblikket er denne glidebrygg-pluginen tilgjengelig på 15 dialekter, så det er verdt å vurdere om du leter etter et lokalt skyvevalg.

8. Glider av Soliloquy

Soliloquy Free WordPress Slider

Bygg nydelige responsive glidebrytere, og raske, med Soliloquy-glidebryteren. Denne glidede skyvekontrollen inkluderer enkle, men kraftige alternativer via en intuitiv dra-og-slipp-glidebygger. Bare legg til bildene dine, bruk standardoppsettet (eller velg fra ferdiglagde maler), legg til tilpasset CSS hvis du vil, og du har en skyvekontroll klar til å gå.

Ønsker mer? Soliloquy tilbyr tillegg for premium maler, bildebeskyttelse, karuseller, miniatyrnavigering, lightbox, Instagram og Pinterest integrasjoner, WooCommerce-produkter, dynamiske skyvekontroller og tilpassbare standardinnstillinger (som du kan få tilgang til alt med en dev-lisens).

9. Master glider

Master Slider Gratis WordPress-plugin

Master Slider er en gratis og responsiv skyveknapp for bilde og innhold. Den støtter jevn overganger og berøringsnavigering.

Det hevdes at det er bygget ved hjelp av beste fremgangsmåter for WordPress (backend og frontend), men grensesnittet virker ikke som noe som hører til WordPress (kanskje det er fordi de ønsket en sømløs overgang mellom gratis og pro-versjonen av plugin). På den annen side fungerer det bra med standard WordPress-temaer, men også flere andre temaer jeg testet det med.

10. GIGA-glidebryteren

GIGA Slider Free WordPress Plugin

Denne glidebrygg-pluginen er rask, uten tvil om det. Den støtter å legge til ubegrenset mengde lysbilder med tittel og beskrivelse, i tillegg til å tilby 25 overgangseffekter, paginasjonsbilder eller knapper, auto-startinnstillinger, pause på svevet, 32 hudtyper og mer .. Du kan lage bildefremvisning og videobilder for ditt WordPress-nettsted. Det er responsivt og fungerer bra på Android og iDevices.

På ulempen bruker GIGA-glidebryteren et ganske irriterende varsel om oppsalg på plugins-siden. Det er synlig til enhver tid … så det er sannsynligvis et av de gratis glidebryteren WordPress-plugins du bør unngå å bruke på et kundeside. Men for personlig bruk, fremdeles et solid valg.

11. MotoPress Slider Lite

MotoPress Responsive Slider Free WordPress Plugin

MotoPress har vært kjent for å lage noen WordPress-plugins. MotoPress Slider Lite er intet unntak. Det er en god løsning for å lage lysbilder med vekt på visuelle effekter. Den har dra ‘n’ drop-grensesnitt (som jeg ikke er en stor tilhenger av), responsiv layout og sveip navigering.

Det er en solid, lite plugin med støtte for tilpassede innleggstyper, lag og til og med WooCommerce. En annen flott funksjon er at du kan importere og eksportere glidebrytere. Jeg har ikke sett en annen gratis glidebrygg-plugin som gir deg dette alternativet. Så hvis du har flere nettsteder, men du vil bruke de samme glidebryterne, eller du bare vil lagre skyveinnstillinger for senere bruk, kan du gjøre det enkelt med MotoPress Slider Lite.

12. Smart glider 3

Smart Slider 3 Gratis WordPress-plugin

Smart Slider 3 er en oppfølger til den eldre og velprøvde Smart Slider 2 WordPress-plugin. Den hevder å være en helt ny og intuitiv WordPress-plugin som lar deg lage glidebrytere på en måte som aldri er sett før med noen gratis glidebrygg-plugin. Så la oss se hva som er bra og hva som ikke er det.

Denne plugin gir deg muligheten til å lage YouTube- og Vimeo-lysbilder og til og med bruke WordPress-innleggene dine og lage lysbilder fra disse, så jeg fortsatte å prøve om meg selv. Jeg liker at det er mange videoopplæringer om hvordan du lager visse visuelle effekter og en god “i gang” -guide. Det betyr at du vil ha god støtte hvis du velger denne glidebryteren.

Men jeg likte ikke det faktum at utviklerne har forlatt WordPress beste praksis når det kommer til hvordan ting ser ut og føles i dashbordet. Det tok meg litt tid å bli vant til hvordan ting fungerer her. Jeg var ikke en gang sikker på at jeg brukte WordPress, det så ut som en merkelig versjon av Android for meg. Annet enn det virker det som et pent støttet og godt avrundet plugin.

13. Ultimate Slider

Slider Ultimate Gratis WordPress-plugin

Ultimate Slider er en gratis WordPress-plugin med autospillfunksjon, der du også kan stille gliderforsinkelse og glidintervalltider. Bruker den medfølgende kortkoden [Ultimate-skyve] kan du enkelt sette inn glidebrytere du har opprettet hvor som helst du vil i innleggene og sidene dine.

Denne pluginen er fullt responsiv og kompatibel med WooCommerce. Det lar deg lage forskjellige lysbilder ved å bruke kategorier som de forrige, men du kan også legge inn tilpasset CSS for å finpusse utseendet til lysbildefremvisningene. Timerlinjen vil informere besøkende når de kan forvente endringer av lysbildene.

14. FA Lite Responsive Slider

FA Lite Responsive Slider Gratis WordPress-plugin

FA står for Featured Articles 3.0, som er en WordPress-glidebrygg-plugin som lar deg lage glidebrytere fra innholdet du allerede har publisert. Du kan lage lysbilder fra innlegg, sider eller tilpassede innleggstyper. Du vil imidlertid ikke kunne lage dem fra bildene dine, siden denne funksjonen er forbeholdt premiumversjonen.

Du finner alle standardfunksjonene, for eksempel: navigasjonspiler og paginering, forskjellige oppsett og animasjoner, glidebladstemaer, osv. Det er til og med noen ikke-standardiske funksjoner som alternativet å sette det inn ved hjelp av kortkode, widgeter, automatisk eller ved å bruke mal. tag (PHP-funksjon), så å plassere denne glidebryteren akkurat der du vil, vil det ikke være noe problem. Jeg bør også nevne at det kommer med handlinger og filtre, så alle dere WordPress-utviklere vil sikkert sette pris på denne plugin-en.

Det jeg virkelig ikke likte med denne pluginen, er at mange av funksjonene er forbeholdt premium-versjonen.

15. Skyv noe

Skyv noe gratis WordPress-plugin

Lag en fantastisk glidebryter gratis med Slide Anything. Denne gratis karusellen og glidebryteren plugin inneholder enkle alternativer for å legge til lysbilde bilder, tekst, HTML og mer. Ved å bruke Slide Anything-alternativene kan du absolutt bygge en flott, responsiv berøringsaktivering-glidebryter på kort tid.

Siden plugin-en nylig ble oppdatert for å bruke Owl Carousel 2, er det også nye alternativer for uendelig sløyfe, lysbildekoblinger, CSS3 oversette 3D-overganger og fantastiske overgangseffekter (som flip, zoom, visne, sprette, rulle ut og mer).

16. Seriøs glidebryter

Seriøs glidebryter Gratis WordPress-plugin

Den gratis Serious Slider-plugin er et alvorlig alternativ for å legge til glidebrytere på nettstedet ditt. Ikke bare er den enkel å bruke, men plugin-en er også SEO-vennlig, oversettelsesklar og responsiv.

Bygg et ubegrenset antall tilpassede skyvekontroller ved å bruke innstillinger for tekst, knapper, lenker, utseendestiler, overgangseffekter, bildetekstanimasjoner, etc. Serious Slider inneholder også en enkel “medieknapp” slik at du raskt kan sette glidebryterne inn i innlegg og sider med en klikk.

17. Elementor Image Carousel Widget

Elementor Page Builder-plugin

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Elementor er teknisk sett en sidebygger-plugin, den inkluderer en ganske fantastisk bildekarusell med gratisversjonen (hvis du oppgraderer til Elementor Pro, legger plugin-en til kraftigere glidebilder for bilde og video). Så hvis du uansett ønsker å lage egendefinerte oppsett, tilbyr Elementor allerede en enkel måte å bygge enkle bildeskytere på – ingen ekstra plugins kreves. Image Carousel-widgeten inneholder alternativer for å velge navigasjonsstil, hastighet, lysbilde / fade-effekt, autospilling og pause på svevet..

De Elementor lysbilder widget på den annen side kan brukes til å lage mer fancy skyvekontroller med tekst, knapper, full bredde eller fullskjermoppsett, ken burns-effekt, innholdsanimasjon, tilpassede overganger og mer. Denne widgeten er imidlertid kun tilgjengelig med Pro, så du må først oppgradere for å bruke den.

18. Responsive Flipbook

Responsive Flipbook-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du vil presentere en online brosjyre eller magasin, vil du kanskje ikke ha en tradisjonell glidebryter. I så fall er en animert flipbook et absolutt must.

Hvis du vil legge til animerte flippbøker på nettstedet ditt, må du ikke se lenger enn den responsive flippboken WordPress-plugin. HTML og jQuery driver plugin-modulen, noe som betyr at alle brukere vil kunne se animasjonene – også de uten flash-spiller. Plugin-enheten er også fullstendig responsiv, så flippbøkene dine vil se fantastiske ut på alle enheter.

Styling av flippbøker er en viktig prioritering, så plugin-utviklerne har lagt til en imponerende mengde tilpasningsmuligheter. Dette inkluderer 1.000 ikoner, over 650 Google-skrifter og 11 forhåndsdefinerte bokformater å velge mellom. Kast inn ubegrensede farger, sveveeffekter og tre layoutalternativer, og du har en flott mulighet til å bygge den perfekte flippboken for å gjenspeile merkevaren din – spesielt viktig hvis du vil at flippboken skal konvertere kunder.

Å bygge flippboken din er utrolig enkelt: utviklerne har jobbet hardt for å sikre at grensesnittet er så intuitivt som mulig. Dette inkluderer et alternativ for masseopplasting, to måter å se sidene dine på, og en PDF-veiviser for å konvertere PDF-filer til flipbøker umiddelbart.

19. Avartan Slider

Avartan Slider Responsive WordPress Plugin

Avartan er en brukervennlig, responsiv WordPress-glidebrygg-plugin fullpakket med mange funksjoner. Legg til imponerende glidebrytere, videobrytere, innholdsglider, tekst og animasjoner på nettstedet ditt. Det inkluderer også kortkode- og knappelementer.

Avartan skyvekontroll gir et enkelt admingrensesnitt med moderne funksjoner som dra og slipp skyvekonstruktør, live forhåndsvisning og forskjellige typer elementalternativer. Det inkluderer alternativer for livlige lysbildefremvisning for kjente sider, innlegg, tilpassede innleggstyper, mediebilder på WordPress-nettstedet. Den er også kompatibel med tvers av nettlesere for store nettlesere, inkludert Firefox, Opera, Chrome, Safari og IE.

Elementærfunksjonen til Avartan-glidebryteren dekker alternativet for autospillvideo, alternativet for neste lysbilde-på-ende-video, alternativet for loop-video, fullskjerm-YouTube, Vimeo og HTML-videoer som er selv vert. I tillegg har det mulighet for skala bilde, tvinge spole tilbake video, dempe video.

Det er 13 typer overganger og animasjoner med tillegg av HTML + enkel tekst, tilpasset CSS og mange flere. Du trenger bare å velge bilder fra WP-biblioteket ditt, dra og slippe dem på et bestemt sted, angi koblinger, lysbildetekst og SEO-felt fra en side.

Det er en progressiv gliderplugin for WordPress som utføres dyktig på stasjonære og mobile enheter også. Avartan glidebryter gir en vakker opplevelse for brukere med stilige effekter. Det er ikke bare en glidebryter – det er en ny måte å levere ideer på!

Innpakning av de beste gratis WordPress-glidebryteren

Alle de nevnte gratis WordPress-glidebryggene-pluginene hevder å ha et intuitivt grensesnitt, men jeg foreslår at du prøver dem selv og ser hvilken som gir det beste forholdet mellom funksjonalitet og intuitivitet for deg. Siden ingen WordPress-nettsteder bare kjører ett programtillegg, er belastningen hver enkelt legger på nettstedet ditt også noe å vurdere.

Forhåpentligvis vil informasjonen i denne artikkelen gjøre det lettere for deg å finne ut hvilke av de gratis gratis WordPress-glidebrygg-pluginene som er riktig for deg. Sørg for å la meg hvordan det går!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me