Cele mai bune teme WordPress WordPress

Odată cu creșterea numărului de afaceri online, marketingul digital împreună cu SEO și agențiile de social media au crescut și ele. Aceste agenții promovează produsele și serviciile clienților lor și ajută la creșterea traficului către site-ul web al clientului lor și Temele WordPress WordPress au fost adaptate pentru aceste site-uri.


Acum, pentru a atrage clienții potențiali, agențiile digitale și SEO ar trebui să aibă un site web care să-și prezinte serviciile, studiile de caz și mărturii. Și, mulțumită WordPress, există o mulțime de teme SEO pentru a alege dintre acestea care au fost construite ținând cont de aceste nișe.

Dar există o problemă – cu atât de multe teme acolo, este foarte dificil să alegeți una pentru site-ul dvs. web. Prin urmare, am selectat unele dintre cele mai bune teme SEO WordPress pentru orice agenție de marketing digital și am enumerat caracteristicile importante ale fiecăreia.

Deci, fără alte detalii, să începem cu lista celor 15 dintre cele mai bune teme WordPress WordPress pentru orice freelancer SEO, marketer digital sau agenție.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Tema WordPress totală

SEO Total WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Total WordPress este tema finală de drag and drop. Vine cu 40 de demo-uri concepute elegant, păstrând în minte diferite profesii. Iar această listă include o demonstrație a agenției SEO, care poate fi personalizată fără probleme.

Tema Total vine însoțită de pluginul Visual Composer. Acest constructor de pagini vă permite să creați pagini personalizate pentru site-ul agenției dvs. SEO folosind peste 100 de elemente. De asemenea, puteți personaliza aspectul site-ului dvs. web utilizând personalizatorul live.

Verificați încă câteva din temele Total SEO și demo-uri de marketing pentru agenții.

Sporirea marketingului (demonstrație totală)

Tema totală WordPress: Promovează demonstrația de marketing

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Boost este o agenție și o demonstrație de temă WordPress în stil de marketing pentru cea mai vândută temă Total WordPress. Boost folosește culori îndrăznețe și aspect curat pentru a ușura clienților cinci servicii, dovadă socială și multe altele. Boost profită din plin de opțiunile de personalizare ale Total. Tema include un logo personalizat și un meniu minunat cu un link de buton personalizat în navigare. Acest lucru nu numai că atrage atenția cititorilor, dar vă poate crește conversiile (deoarece vizitatorii site-ului dvs. sunt mai predispuși să facă clic pe un buton, decât pe un link tip meniu).

Boost a fost creat pentru a afișa și a comercializa produsele sau serviciile dvs., astfel încât, desigur, are o dovadă socială față și centru. Demonstrația prezintă recenzii online și apăsați folosind caseta de pictogramă a temei, cu o imagine personalizată și un link pe element. Prezentarea evaluărilor clienților este la fel de ușoară datorită mărturiilor temei de tip post personalizat.

Agenția Samus (demonstrație totală)

Total WordPress Tema: Demonstrația agenției Samus

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Samus este o demonstrație profesională și modernă pentru tema WordPress. Acest site knockout a fost creat folosind tema noastră Totală și puternicul Visual Composer. Importați datele noastre de eșantion pentru a începe inițializarea designului dvs. (tot ce trebuie să faceți este să adăugați propriul conținut!).

Perfect pentru orice agenție sau startup, Samus prezintă câteva dintre opțiunile de styling pentru tipul de post personalizat al portofoliului Total (afișăm o grilă, dar există și opțiuni pentru zidărie, fără marje și tone de personalizări), tip post personalizat personal (am dezactivat teh pagini reale ale membrilor echipei pentru această demonstrație, dar este ușor de activat tema atunci când introduceți blocul de constructor de personal), tabele de prețuri și altele.

Vanilla Agency (Demo total)

Tema WordPress totală: Demo agenție vanilie

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Construiește un site web mai bun pentru afacerea dvs. cu Vanilla, o uimitoare demonstrație a agenției pentru afaceri mici, creată cu tema Total WordPress. Această demonstrație uimitoare oferă un design modern și profesional perfect pentru firmele de marketing, agenții de design, servicii SEO, firme de vânătoare de cap și orice altă organizație profesională. Cheia pentru convingerea noilor clienți pentru a alege firma dvs. în fața concurenței dvs. este oferirea unui serviciu (sau produs) excelent, menținerea unui personal nemaipomenit și crearea unui site web impresionant. Totalul este secretul creării unui site uimitor, indiferent în ce industrie se află afacerea ta.

2. Ekko

Tema WordPress Ekko SEO cu Pagină Builder

Creați orice design de care aveți nevoie pentru agenția dvs. SEO (sau pentru clienții dvs.) cu Ekko. Această funcție tematică WordPress multifuncțională bogată include funcții excelente pentru orice afacere. În primul rând, construiește-ți site-ul în câteva secunde cu oricare dintre cele 50+ pagini pre-formatate de acasă, de aterizare și vânzări. Sau începeți de la zero folosind generatorul de conținut drag and drop. Și cu panoul de opțiuni avansate, nu va trebui să codificați niciuna din personalizare. Utilizați doar opțiunile incluse pentru logo-ul, antetul, subsolul, portofoliul, blogul, tipografia, etc. Ekko este, de asemenea, compatibil cu WooCommerce, testat crossbrowser, reactiv, traducere gata și bineînțeles optimizat pentru performanță (pentru a stimula, desigur, SEO).

3. Motorul SEO

SEOEngine - Agenția digitală Tema WordPress

SEO Engine este o temă de retină pregătită și receptivă și este potrivit pentru marketing digital, SEO și agenții de marketing prin e-mail. Este livrat cu 12 demonstrații pentru pagina principală, care include machete de mai multe pagini și o singură pagină.

SEO Engine vine cu un program de instalare demo cu un singur clic. Folosind această caracteristică, puteți configura site-ul dvs. ca și demo-ul. Această temă are 5 anteturi diferite și 3 variante de bare superioare. De asemenea, include suport pentru temă pentru copii, culori nelimitate și opțiuni puternice pentru teme.

4. SEO WP

SEO WP - Agenția digitală Tema WordPress

Cu mai mult de 11.000 de vânzări, SEO WP este una dintre cele mai vândute teme WordPress din categoria de marketing online. Este o temă mobilă rapidă și de încărcare rapidă. Este inclus cu plugin-uri premium precum Rankie, Live Composer și Mega Main Menu.

SEO WP vine cu icoane premium și imagini perfecte pentru SEO și agenții digitale. Include pagini personalizate și module de conținut folosind care vă puteți promova serviciile. De asemenea, puteți personaliza toate secțiunile, modulele, fonturile și culorile conform cerințelor dvs..

5. SEO

Tema WordPress - Agenția de Marketing Digital

SEO este o temă WordPress complet personalizabilă și optimizată pentru SEO. Vine cu 5 modele demo care pot fi utilizate pentru a construi site-uri web pentru marketing digital, agenții SEO, corporații, experți PPC și companii de marketing social media.

Această temă acceptă peste 750 de fonturi web și culori nelimitate. De asemenea, oferă 4 tipuri de antet, constructor de pagini drag and drop, peste 125 de blocuri de conținut, mega meniu, tabele de prețuri și caseta de promovare a subsolului. Puteți personaliza cu ușurință antetul, subsolul și bara laterală folosind panoul de opțiuni tematice.

6. Optimizează

Optimizare - Marketing digital WordPress Tema

Optimize este o temă WordPress de SEO cu încărcare rapidă și marketing digital. Este inclus cu 12 demo-uri pre-construite, care pot fi utilizate pentru a porni rapid site-ul. Această temă gata de retină și complet răspunsă este compatibilă cu plugin-uri SEO precum Yoast SEO, All in One SEO și Rankie.

Tema de optimizare WordPress vine cu plugin-uri premium precum Revolution Slider și Visual Composer. Aceste plugin-uri pot fi utile pentru crearea de pagini uimitoare pentru site-ul dvs. Această temă vine, de asemenea, cu o mulțime de coduri scurte utile, cum ar fi bara de progres, tabelul de prețuri, elemente infografice, diagrame și multe altele.

7. Agenția digitală

Agenția digitală - Tema WordPress de marketing

Agenția digitală este o temă WordPress puternică, personalizabilă și polivalentă. A fost construit folosind cadrul popular Bootstrap 3. Deci, vă puteți aștepta ca site-ul dvs. să răspundă pe deplin și va funcționa perfect pe toate dispozitivele majore și browserele web.

Tema agenției digitale vă permite să vă construiți portofoliul folosind diferite machete. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă prezenta serviciile către potențialii dvs. clienți. Această temă vine, de asemenea, cu unele pagini predefinite, cum ar fi despre, servicii și întrebări frecvente. Astfel, puteți importa aceste pagini, edita conținutul și le puteți publica cu ușurință.

8. Pro Marketing

Marketing Pro - Marketing digital WordPress Tema

Marketing Pro este o temă WordPress multifuncțională și vine cu 9 șabloane elegant proiectate. Aceste șabloane oferă formulare de înscriere, tabele de prețuri, butoane de apel la acțiune, întrebări frecvente, mărturii și alte elemente utile. Aceste elemente sunt utile pentru a atrage atenția publicului tău țintă.

Ca majoritatea temelor din lista noastră, tema Marketing Pro vine și cu pluginul Visual Composer. Puteți utiliza acest constructor de drag & drop pentru a edita șabloanele existente sau pentru a crea un nou design al paginii de pornire pentru site-ul dvs. web. Această temă oferă, de asemenea, 6 stiluri de antet și de navigare din care să alegeți.

9. Seosight

Seosight - Agenția de Marketing Digital Tema WordPress

Aveți de gând să vindeți produse SEO sau marketing digital? În acest caz, tema Seosight WordPress este cea mai potrivită. Este o temă compatibilă cu WooCommerce și vă permite să creați cu ușurință un magazin online. Puteți, de asemenea, să personalizați conținutul site-ului dvs. web utilizând editorul frontend live.

Seosight este o temă pregătită pentru RTL – ceea ce înseamnă că puteți începe site-ul dvs. web în orice limbă la alegere. Această temă vine cu un constructor de formulare de contact care vă ajută să creați formulare elegante de contact fără cunoștințe de codare. Puteți crea, de asemenea, pagini de portofoliu uimitoare folosind King Composer Builder.

10. Compania SEO

Compania SEO - Tema WordPress de marketing digital

Compania SEO este o temă receptivă, pregătită pentru retină și orientată către nișă – de aceea conținutul și graficele au fost create, ținând cont de SEO, social media și agenții de marketing digital. Această temă include peste 100 de pictograme și 200 de fonturi care pot fi utilizate în timpul creării de conținut pentru site-ul dvs..

Tema companiei SEO oferă pop-up-uri informative care pot fi utile pentru a atrage atenția utilizatorului. De asemenea, include mega meniu și tabele de prețuri atractive. Plugin-ul Revolution Slider este inclus în această temă. Acest plugin poate fi utilizat pentru a crea diapozitive uimitoare pentru a afișa informații importante publicului tău.

11. Metrici SEO

SEO Metrics - Agenția de Marketing Digital Tema WordPress

SEO Metrics vine cu peste 27 de demo-uri frumos proiectate și pot fi folosite pentru a crea site-ul dvs. fără nicio problemă. De asemenea, puteți edita aceste șabloane folosind pluginul Visual Composer. Și în cazul în care întâmpinați probleme, puteți consulta documentația sau puteți solicita ajutor echipei de asistență.

Tema SEO Metrics vă permite să aveți diferite stiluri de blog, cum ar fi clasic, minimal și grilă. De asemenea, vine cu 20 de layout-uri de antet din care să alegeți. Această temă include șabloane utile de pagină, cum ar fi despre, întrebări frecvente, studii de caz, clienți, mărturii, produse, galerie și multe altele.

12. TopSEO

TopSEO - Tema WordPress de marketing digital

TopSEO este o temă WordPress cu codare curată și compatibilă cu browser-ul, potrivit pentru agențiile de socializare digitală, SEO și social media. Este livrat cu 7 demo-uri pre-construite și le puteți instala folosind funcția de instalare a demo-ului cu un singur clic. Această temă este, de asemenea, optimizată rapid și se încarcă mai repede decât majoritatea temelor.

Vrei să îți personalizezi site-ul? Puteți face acest lucru folosind personalizatorul Live și vizualizați modificările în timp real. Puteți utiliza, de asemenea, un mega meniu pe site-ul dvs. web. Acest lucru vă va ajuta să creați mai multe coloane și să afișați mult conținut în meniul de navigare. Nu este minunat?

13. Domnule SEO

Domnul SEO - Tema WordPress a Agenției de Marketing Digital

Mr. SEO este o temă WordPress de agenție de marketing digital și SEO. Este dotat cu un panou de administrare puternic și, astfel, puteți stilul site-ul dvs. web, fără cunoștințe de programare. Nu numai că, puteți crea, de asemenea, pagini frumoase utilizând pluginurile Visual Composer și Slider Revolution.

Această temă vine cu câteva widget-uri utile, cum ar fi Image Slider, lista de bloguri, feedul Twitter, feedul Instagram și Icon Icon social. De asemenea, include funcții precum un importator demo cu un singur clic, retina gata, 6 tipuri de antet, butonul back-to-top, mai multe coduri scurte, fundaluri video, asistență pentru temă pentru copii și multe altele.

14. Bătrân

Markety - SEO și marketing digital Tema WordPress

Markety este o temă WordPress curată și modernă pentru agențiile de marketing digital și SEO. Este o temă compatibilă cu WPML și pregătită pentru WooCommerce. Este livrat cu câteva glisiere uimitoare pre-pregătite, care vă ajută să afișați informații importante vizitatorilor dvs..

Tema Markety include 6+ diferite stiluri de antet de pagină din care să alegeți. De asemenea, este livrat cu 6 stiluri de portofoliu, 2 variante de antet diferite, 4 stiluri de subsol și peste 100 de pagini pre-construite. Puteți personaliza, de asemenea, antetul, subsolul, stilul titlului și bara laterală pe orice pagină a site-ului dvs. web.

15. SEO Crawler

Crawler SEO - SEO Marketing Tema WordPress

SEO Crawler a fost dezvoltat de GoodLayers, unul dintre cei mai renumiți vânzători de teme din Themeforest. Vine cu șabloane demo de înaltă calitate și poate fi personalizat folosind GoodLayer Page Builder. Acest constructor de drag & drop include o mulțime de elemente, ceea ce facilitează personalizarea paginilor web.

Această temă WordPress vine cu 14 machete de bloguri și vă oferă opțiunea de a activa / dezactiva meta detalii și experți. De asemenea, oferă 19 variante de antet, 9 stiluri de portofoliu și 6 machete de galerie. Panoul de administrare vă oferă diferite opțiuni de personalizare, inclusiv modul de întreținere sau în curând.

16. SeoPlan

SEOPlan - SEO WordPress Tema

SeoPlan este o agenție de marketing digital optimizată rapid și SEO, temă WordPress. Oferă funcția de instalare demo cu un singur clic și opțiuni puternice pentru temă. Este livrat cu 23 de pagini incredibile pre-construite precum servicii, întrebări frecvente, echipă, membru al unei echipe, studii de caz și multe altele pentru site-ul dvs. web.

Tema SeoPlan oferă opțiuni de aranjare în box și cu lățime completă. Această temă include funcții precum 700+ fonturi Google, scheme de culori nelimitate și machete minunate. De asemenea, vine însoțită de șabloane Visual Composer, Slider Revolution și SeoPlan PSD.

17. SEOHub

SEO Hub Marketing Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema WordPress de marketing premium SEO Hub este o modalitate excelentă de a-ți promova SEO online, marketingul, publicitatea sau alte activități bazate pe servicii. Ce modalitate mai bună de a vă prezenta abilitățile (și de a obține mai mulți clienți) decât să vă promovați propria afacere online?

SEO Hub este o temă excelentă cu care vă construiți site-ul, mai ales că vine la pachet cu puternicul constructor de pagini Visual Composer. Tot ce trebuie să faceți este să punctați, să faceți clic și să salvați pentru a crea machete extraordinare, specifice afacerii dvs. Și există opțiuni de temă suplimentare, stiluri de antet, machete de pagini și multe altele din care să alegeți. Deoarece este atât de ușor de utilizat, puteți petrece mai mult timp creând conținut axat pe SEO.

Tema este de asemenea gata de WooCommerce, compatibilă cu grila esențială, complet reactivă, gata de traducere și testată prin browser, astfel încât să puteți fi sigur că site-ul dvs. arată excelent în majoritatea browserelor.

18. Agenția Hayden

Hayden Premium Agency WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Hayden este o agenție de veselie tema WordPress concepută de ThemeTrust. Această temă este o alegere perfectă pentru freelanceri, întreprinderi mici, firme și, desigur, agenții.

Această temă este bine organizată și gândită. Pagina principală este bogată în funcție de tot ceea ce ați putea dori. De îndată ce clienții potențiali sau actuali aterizează pe site-ul dvs. web, aceștia sunt primiți cu un cursor de pagini de pornire cu conținut important și legături. În plus, puteți adăuga previzualizări a ceea ce ați adăugat recent în portofoliul dvs., o afișare curată a serviciilor (cu link-uri), cele mai recente postări pe blog și un carusel cu mărturii.

Alte funcții grozave din Hayden includ opțiunea de subsol Google Map, un portofoliu interesant și o mână de șabloane de pagini. Această temă este simplă, ușor de navigat pentru utilizatori și face o primă impresie profesională.

EndNote

După cum vedeți, am inclus câteva dintre cele mai bune teme de social media, agenție de marketing digital și SEO WordPress în acest articol. Aceste teme orientate pe nișă au fost construite ținând cont de aceste agenții. Prin urmare, acestea sunt perfecte pentru a începe un site web pentru afacerea dvs. Deci ce mai aștepți? Trebuie doar să îl selectați pe cel care vă place cel mai mult și să începeți site-ul dvs. astăzi!

Ce teme WordPress WordPress vă plac cel mai bine? Sau aveți o recomandare pentru o temă pe care ar trebui să o adăugăm pe lista noastră? Lasă un comentariu mai jos – ne-ar plăcea să auzim de la tine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me