18 beste SEO WordPress-temaer for digitale markedsførere og byråer

De beste SEO WordPress-temaene

Med økningen i antall online virksomheter har digital markedsføring sammen med SEO og byråer i sosiale medier også økt. Disse byråene markedsfører produktene og tjenestene til kundene sine og hjelper til med å øke trafikken til kundens nettsted og SEO WordPress-temaer ble skreddersydd for disse nettstedene.


Nå, for å tiltrekke potensielle kunder, bør digitale og SEO byråer ha et nettsted for å vise frem sine tjenester, case-studier og attester. Og takket være WordPress er det mange SEO WordPress-temaer å velge mellom som er bygget med tanke på disse nisjene i tankene.

Men det er et problem – med så mange temaer der ute, er det veldig vanskelig å velge et til nettstedet ditt. Derfor har vi valgt noen av de beste SEO WordPress-temaene for ethvert digitalt markedsføringsbyrå og listet opp de viktige funksjonene til hver.

Så uten videre, la oss komme i gang med listen over 15 av de beste SEO WordPress-temaene for enhver SEO-frilanser, digital markedsfører eller byrå.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Totalt WordPress-tema

SEO Total WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Total WordPress-temaet er det ultimate dra & slipp-temaet. Det kommer med 40+ elegant designede demonstrasjoner, og hold forskjellige yrker i tankene. Og den listen inkluderer en SEO-byrådemo som kan tilpasses uten problemer.

Total-temaet leveres sammen med Visual Composer-pluginen. Denne sidebyggeren lar deg lage tilpassede sider for nettstedet ditt med SEO-byråene ved å bruke 100+ elementer. Du kan også tilpasse utseendet og følelsen på nettstedet ditt ved hjelp av Live Customizer.

Sjekk ut noen flere av Total-temaets SEO- og markedsføringsdemoer for byråer.

Boost Marketing (total demonstrasjon)

Totalt WordPress-tema: Boost Marketing Demo

Info & NedlastingVis The Demo

Boost er et byrå og markedsføringsstil WordPress-temademono for det mest solgte Total WordPress-temaet. Boost bruker dristige farger og ren layout for å gjøre det enkelt for kundene å fem din service, sosiale bevis og mer. Boost drar full nytte av Totals tilpasningsalternativer. Temaet har en tilpasset logo og en nydelig meny med en tilpasset knappelink i navigasjonen. Dette vekker ikke bare lesernes oppmerksomhet, men det kan øke konverteringene dine (ettersom det er mer sannsynlig at besøkende på nettstedet ditt klikker på en knapp i stedet for en typisk menykobling).

Boost ble bygget for å vise frem og markedsføre produktene eller tjenestene dine, så selvfølgelig har den samfunnssikker front og sentrum. Demoen viser online anmeldelser og trykk ved å bruke temaets ikonboks med et tilpasset bilde og en lenke på elementet. Det er like enkelt å fremvise kundevurderinger takket være temaets tilpassede innleggstype.

Samus Agency (Total Demo)

Totalt WordPress-tema: Samus Agency Demo

Info & NedlastingVis The Demo

Samus er en profesjonell og moderne premium WordPress-temademono. Dette knockout-nettstedet ble bygget ved hjelp av vårt Total-tema og den kraftige Visual Composer. Importer våre eksempeldata for å få et forsprang på designet ditt (alt du trenger å gjøre er å legge til ditt eget innhold!).

Perfekt for et hvilket som helst byrå eller oppstart, viser Samus noen av stylingsalternativene for Totals portefølje tilpasset innleggstype (vi viser et rutenett, men det er også alternativer for mur, ingen marginer og mange tilpasninger), personalets tilpassede innleggstype (vi deaktiverte teh faktiske teammedlemssider for denne demonstrasjonen, men det er enkelt å aktivere tema når du setter inn personalbuilder-blokken), prissettingstabeller og mer.

Vanilla Agency (Total Demo)

Totalt WordPress-tema: Vanilla Agency Demo

Info & NedlastingVis The Demo

Bygg et bedre nettsted for bedriften din med Vanilla, en fantastisk demo for små bedrifter som er opprettet med Total WordPress-temaet. Denne fantastiske demonstrasjonen har en moderne og profesjonell design perfekt for markedsføringsfirmaer, designbyråer, SEO-tjenester, hodejaktfirmaer og enhver annen profesjonell organisasjon. Nøkkelen til å overbevise nye kunder om å velge firma fremfor konkurransen, er å tilby god service (eller produkt), opprettholde en fantastisk stab og etablere et imponerende nettsted. Total er hemmeligheten bak å lage et fantastisk nettsted, uansett hvilken bransje virksomheten din driver med.

2. Ekko

Ekko SEO WordPress Theme with Page Builder

Lag et hvilket som helst design du trenger for SEO-byrået ditt (eller for kundene dine) med Ekko. Dette funksjonsrike WordPress-temaet med mange funksjoner inneholder gode funksjoner for enhver bedrift. Bygg først nettstedet ditt på sekunder med hvilken som helst av deres 50+ forhåndsformaterte hjemmesider, landings- og salgssider. Eller kom i gang fra bunnen av ved å bruke inkluderer dra og slipp innholdsbygger. Og med det avanserte alternativpanelet trenger du aldri å kode noen av dine tilpasninger. Bare bruk alternativene som er inkludert for logoen din, topptekst, bunntekst, portefølje, blogg, typografi, etc. Ekko er også WooCommerce-kompatibel, crossbrowser-testet, responsiv, oversettelsesklar og selvfølgelig optimalisert for ytelse (for å selvfølgelig øke SEO).

3. SEO-motor

SEOEngine - Digital Agency WordPress Theme

SEO Engine er et netthinneklart og responsivt tema og passer for markedsføringsbyråer for digital markedsføring, SEO og e-post. Det leveres med 12 hjemmesidedemonstrasjoner som inkluderer vakkert designet flersidesoppsett og 1-siders layout.

SEO Engine leveres med ett-klikks demo-installasjonsprogram. Ved hjelp av denne funksjonen kan du konfigurere nettstedet ditt akkurat som demoen. Dette temaet har 5 forskjellige topptekstvarianter og tre topplinjevariasjoner. Det inkluderer også temaunderstøtte for barn, ubegrensede farger og kraftige temalternativer.

4. SEO WP

SEO WP - Digital Agency WordPress Theme

Med mer enn 11 000+ salg er SEO WP et av de mest solgte WordPress-temaene i online markedsføringskategorien. Det er et mobilvennlig og raskt lastetema. Det er satt sammen med premium plugins som Rankie, Live Composer og Mega Main Menu.

SEO WP kommer med premiumikoner og bilder som er perfekte for SEO og digitale byråer. Det inkluderer tilpassede sider og innholdsmoduler der du kan markedsføre tjenestene dine. Du kan også tilpasse alle seksjoner, moduler, skrifter og farger i henhold til dine krav.

5. SEO

SEO - Digital Marketing Agency WordPress Theme

SEO er et fullt tilpassbart og SEO-optimalisert WordPress-tema. Den leveres med 5 demo-design som kan brukes til å bygge nettsteder for digitale markedsførere, SEO-byråer, selskaper, PPC-eksperter og markedsføringsselskaper i sosiale medier.

Dette temaet støtter over 750 nettfonter og ubegrensede farger. Den tilbyr også 4 toppteksttyper, dra & slipp sidebygger, mer enn 125 innholdsblokker, mega-meny, prissettingstabeller og promotering av bunntekst. Du kan enkelt tilpasse topptekst, bunntekst og sidefelt ved å bruke panelet for alternativalternativer.

6. Optimaliser

Optimaliser - Digital markedsføring WordPress Theme

Optimize er et hurtiglasterende SEO og digital markedsføring WordPress-tema. Det er samlet med 12 forhåndsbygde demoer som kan brukes til å starte nettstedet ditt raskt. Dette netthinneklare og fullt responsive temaet er kompatibelt med SEO-plugins som Yoast SEO, All in One SEO og Rankie.

Optimaliser WordPress-temaet kommer med premium plugins som Revolution Slider og Visual Composer. Disse programtilleggene kan være nyttige når du skal lage fantastiske sider for nettstedet ditt. Dette temaet har også mange nyttige snarveier som fremdriftslinjen, prisbord, infografiske elementer, diagrammer og mer.

7. Digital byrå

Digital byrå - markedsføring WordPress Theme

Digital Agency er et kraftig, tilpassbart og flerbruks WordPress-tema. Det er bygget ved hjelp av det populære Bootstrap 3-rammeverket. Så du kan forvente at nettstedet ditt vil være fullt responsivt, og det vil fungere perfekt på alle større enheter og nettlesere.

Digital Agency-tema lar deg bygge porteføljen din ved hjelp av forskjellige oppsett. Dette er en flott måte å vise frem tjenestene dine for potensielle kunder. Dette temaet kommer også med noen forhåndsdefinerte sider som om, tjenester og vanlige spørsmål. Dermed kan du importere disse sidene, redigere innholdet og publisere dem enkelt.

8. Marketing Pro

Marketing Pro - Digital markedsføring WordPress Theme

Marketing Pro er et mangfoldig WordPress-tema og kommer med 9 elegant designede maler. Disse malene tilbyr opt-in-skjemaer, prissettingstabeller, handlingsfremmende knapper, vanlige spørsmål, uttalelser og andre nyttige elementer. Disse elementene er nyttige for å trekke oppmerksomheten til målgruppen din.

Som de fleste av temaene på listen vår, kommer Marketing Pro-temaet også med Visual Composer-plugin. Du kan bruke denne dra & slipp-byggherren til å redigere de eksisterende maler eller opprette en ny hjemmesidesignal for nettstedet ditt. Dette temaet gir også 6 topp- og navigasjonsstiler å velge mellom.

9. Seosight

Seosight - Digital Marketing Agency WordPress Theme

Planlegger du å selge SEO eller digitale markedsføringsprodukter? I så fall passer Seosight WordPress-tema perfekt. Det er et WooCommerce-kompatibelt tema og lar deg enkelt opprette en nettbutikk. Du kan også tilpasse innholdet på nettstedet ditt ved hjelp av live frontend-editoren.

Seosight er et RTL-klart tema – det betyr at du kan starte nettstedet ditt på hvilket som helst språk du ønsker. Dette temaet kommer med en kontaktskjermbygger som hjelper deg å lage stilige kontaktskjemaer uten kodingskunnskap. Du kan også lage fantastiske porteføljesider ved å bruke King Composer Builder.

10. SEO Company

SEO Company - Digital markedsføring WordPress Theme

SEO Company er et responsivt, netthinneklart og nisjeorientert tema – derav er innholdet og grafikken blitt bygd med SEO, sosiale medier og digitale markedsføringsbyråer i tankene. Dette temaet inneholder 100+ ikoner og 200 skrifter som kan brukes mens du oppretter innhold for nettstedet ditt.

SEO Company-tema tilbyr informative popup-vinduer som kan være nyttige for å få oppmerksomheten til brukeren. Den inkluderer også mega-menyer og attraktive prissettingstabeller. Revolution Slider-plugin er satt sammen med dette temaet. Denne pluginen kan brukes til å lage fantastiske lysbilder for å vise frem viktig informasjon for publikum.

11. SEO Metrics

SEO Metrics - Digital Marketing Agency WordPress Theme

SEO Metrics kommer med 27+ vakkert designet demoer, og de kan brukes til å lage nettstedet ditt uten problemer. Du kan også redigere disse malene ved hjelp av Visual Composer-plugin. Hvis du har problemer, kan du sjekke dokumentasjonen eller be supportteamet om hjelp.

SEO Metrics-tema lar deg ha forskjellige bloggstiler som klassisk, minimal og rutenett. Det kommer også med 20+ overskriftsoppsett å velge mellom. Dette temaet inneholder nyttige sidemaler som om, vanlige spørsmål, casestudier, klienter, attester, produkter, galleri og mer.

12. TopSEO

TopSEO - Digital markedsføring WordPress Theme

TopSEO er et rent kodet og tverrlesert kompatibelt WordPress-tema som er egnet for byråer for digitale, SEO og sosiale medier. Det leveres med 7 forhåndsbygde demoer, og du kan installere dem ved hjelp av ett-klikks demo-installasjonsfunksjonen. Dette temaet er også hastighetsoptimalisert og lastes raskere enn de fleste av temaene.

Vil du tilpasse nettstedet ditt? Du kan gjøre det ved hjelp av Live Customizer og se endringene i sanntid. Du kan også bruke en mega-meny på nettstedet ditt. Dette vil hjelpe deg med å lage flere kolonner og vise mye innhold i navigasjonsmenyen. Er ikke så bra?

13. Mr. SEO

Mr SEO - Digital Marketing Agency WordPress Theme

Mr. SEO er et digitalt markedsførings- og SEO-byrå WordPress-tema. Den leveres med et kraftig administrasjonspanel, og dermed kan du style nettstedet ditt uten programmeringskunnskap. Ikke bare det, du kan også lage vakre sider ved hjelp av Visual Composer og Slider Revolution plugins.

Dette temaet kommer med noen nyttige widgeter som Image Slider, Bloggliste, Twitter-feed, Instagram-feed og Social Icon. Den inkluderer også funksjoner som demoimportør med ett klikk, retina klar, 6 overskrifttyper, back-to-top-knapp, flere kortkoder, videobakgrunner, støtte for temaer for barn og mer.

14. Markety

Markety - SEO og digital markedsføring WordPress Theme

Markety er et rent og moderne WordPress-tema for SEO og digitale markedsføringsbyråer. Det er et WPML-kompatibelt og WooCommerce-klart tema. Det kommer med noen fantastiske forhånds klare glidebrytere som hjelper deg å vise viktig informasjon til de besøkende.

Markety tema inkluderer 6+ forskjellige sideoverskriftstiler å velge mellom. Det kommer også med 6 porteføljestiler, 2 forskjellige topptekstvarianter, 4 bunntekststiler og mer enn 100 forhåndsbygde sider. Du kan også tilpasse topptekst, bunntekst, tittelstil og sidefelt på hvilken som helst side på nettstedet ditt.

15. SEO Crawler

SEO Crawler - SEO Marketing WordPress Theme

SEO Crawler er utviklet av GoodLayers, en av de viktigste temaselgerne på Themeforest. Den kommer med høykvalitets demomaler og kan tilpasses ved hjelp av GoodLayer Page Builder. Denne dra & slipp-byggherren inneholder mange elementer, noe som gjør det enkelt å tilpasse websidene.

Dette WordPress-temaet har 14 bloggoppsett og gir deg muligheten til å aktivere / deaktivere metadetaljer og eksperter. Det tilbyr også 19 topptekstvarianter, 9 porteføljestiler og 6 gallerioppsett. Administrasjonspanelet gir deg forskjellige tilpasningsalternativer, inkludert vedlikehold eller kommer snart-modus.

16. SeoPlan

SEOPlan - SEO WordPress Theme

SeoPlan er et hastighets- og SEO-optimalisert digitalt markedsføringsbyrå WordPress-tema. Den tilbyr ett-klikks demoinstallasjonsfunksjon og kraftige temalternativer. Den kommer med 23 utrolige forhåndsbygde sider som tjenester, vanlige spørsmål, team, enkelt teammedlem, casestudier og mer for nettstedet ditt.

SeoPlan-temaet tilbyr layoutalternativer i eske og bredde. Dette temaet inneholder funksjoner som 700+ Google-skrifter, ubegrensede fargevalg og fantastiske oppsett. Det leveres også med Visual Composer, Slider Revolution og SeoPlan PSD-maler.

17. SEOHub

SEO Hub Marketing WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

SEO Hub-markedsføringspremie WordPress-tema er en flott måte å markedsføre din online SEO, markedsføring, reklame eller annen tjenestebasert virksomhet. Hvilken bedre måte å vise frem ferdighetene dine (og få flere kunder) enn å markedsføre din egen virksomhet på nettet?

SEO Hub er et flott tema å bygge nettstedet ditt med, spesielt siden det leveres pakket med den kraftige Visual Composer-sidebyggeren. Alt du trenger å gjøre er å peke, klikke og lagre for å lage fantastiske one-of-a-kind oppsett som er spesifikke for bedriften din. Og det er flere temalternativer, toppstiler, sideoppsett og mer å velge mellom. Fordi det er så enkelt å bruke, kan du bruke mer tid på å lage SEO-fokusert innhold.

Temaet er også WooCommerce-klart, essensielt rutenettkompatibelt, fullt responsivt, oversettelsesklart og tverrleser-testet, slik at du kan være trygg på at nettstedet ditt ser bra ut i de fleste nettlesere.

18. Hayden Agency

Hayden Premium Agency WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Hayden er et muntert byrå WordPress-tema designet av ThemeTrust. Dette temaet er et perfekt valg for frilansere, små bedrifter, firmaer og selvfølgelig byråer.

Dette temaet er godt organisert og gjennomtenkt. Hjemmesiden er funksjonsrik med alt du kan ønske deg. Så snart potensielle eller nåværende kunder lander på nettstedet ditt, blir de ønsket velkommen med en glidebok for hjemmesiden som inneholder viktig innhold og lenker. I tillegg kan du legge til forhåndsvisninger av det du nylig har lagt til i porteføljen, en ren visning av tjenester (med lenker), de siste blogginnleggene og en uttalelseskarusell.

Andre flotte funksjoner i Hayden inkluderer bunnteksten Google Map-alternativet, en kul portefølje og en håndfull sidemaler. Dette temaet er enkelt, enkelt for brukere å navigere og gjør et profesjonelt førsteinntrykk.

Endnote

Som du kan se, har vi tatt med noen av de beste temaene for sosiale medier, digital markedsføring og SEO WordPress i denne artikkelen. Disse nisjeorienterte temaene er bygget og holder disse byråene i tankene. Derfor er de perfekte for å starte et nettsted for bedriften din. Så, hva venter du på? Bare velg den du liker mest, og start nettstedet ditt i dag!

Hvilke SEO WordPress-temaer liker du best? Eller har du en anbefaling for et tema vi bør legge til i listen vår? Legg igjen en kommentar nedenfor – vi vil gjerne høre fra deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map