Cele mai bune pluginuri de testare pentru WordPress pentru a îmbunătăți implicarea utilizatorilor

La un moment dat în cursul călătoriei noastre antreprenoriale online, ne aflăm că ne întrebăm ce urmează? Ce putem face pentru a ne menține cititorii implicați? Sigur, videoclipul este o modalitate excelentă de a îmbunătăți caracterul corect. La fel și podcastingul. Dar uneori, nu avem lățimea de bandă pentru a desfășura aceste activități. Crearea de videoclipuri și podcast-uri bune necesită timp și efort – nu numai pentru a planifica, dar pentru a vă pregăti și a comercializa.


Iată o idee – Teste! Chestionarele sunt o modalitate excelentă de a vă menține utilizatorii implicați. Oamenii petrec timp interacționând cu chestionarul, în urma căruia petrec mult timp pe site-ul dvs. Iată de ce chestionarele sunt excelente pentru eforturile dvs. de marketing de conținut:

 • Oamenii încep să petreacă mai mult timp pe site-ul dvs. Asta înseamnă rate mai mici de respingere.
 • Rata mai mică de respingere înseamnă scoruri SEO mai bune.
 • Teste îmbunătățiți implicarea utilizatorilor si lipicioasa – te separa de test
 • Oamenii tind să înceapă să te urmărească ca marcă, care se construiesc loialitatea fata de marca.
 • Utilizatorii loiali sunt cei mai probabili cumpărați produsul sau serviciu, și lipiți-l prin el.
 • Dacă produsul este bun, utilizatorii fideli devin utilizatori pe termen lung, care crește valoarea de viață a clientului.
 • Utilizatorii loiali tind, de asemenea, să recomand produsul sau serviciu pentru prietenii, familia și colegii lor – clasic marketing cuvânt-gură.
 • Toți factorii de mai sus direct creșterea conversiilor și a veniturilor.
 • În plus, testele sunt o nenorocit de multă distracție pentru a crea!
Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

De ce Quiz-urile sunt oferta reală

Pentru a vă face o idee despre care nu ne păcălim, consultați acest raport BuzzSumo care evidențiază cel mai împărtășit conținut în social media în 2015. numărul 8 din această listă este înțelegerea oamenilor. De exemplu, un quiz intitulat Care este caracterul tău cel mai dominant? de la PlayBuzz a obținut aproape 4 milioane de share-uri pe social media.

Iată câteva site-uri care își ucid cotele sociale folosind teste:

Disney

captură de ecran de testul lui Disney

Cea mai bună chestiune de la Disney „Cine este animalul dvs. Disney Spirit” a primit peste 800.000 de acțiuni.

Clubul de fotbal din Barcelona

Big League Quiz de la Barcelona a primit peste 100.000 de acțiuni.

Liverpool Football Club

Chestionul lor de versuri Beatles a fost cel mai distribuit articol de conținut de pe întregul lor site anul trecut, primind peste 600.000 de share-uri.

Country Outfitter (brand de modă)

Chestionul de versuri al acestui brand de modă Garth Brooks a primit peste 60.000 de share-uri, ceea ce a devenit cel de-al zecelea material de partajat cel mai mare din ultimele 12 luni..

BuzzFeed

Ei bine, este Buzzfeed.

Cele mai bune pluginuri de testare pentru WordPress

Acum că sunteți (sperăm) convins că chestionarele fac bine pentru dvs., haideți să începem. Postarea de astăzi va cuprinde unele dintre cele mai bune pluginuri gratuite și premium de testare pentru WordPress.

OnionBuzz Viral Quiz Creator Premium WordPress Plugin

OnionBuzz Quiz Maker

Dacă doriți să vă construiți propriile teste BuzzFeed, atunci creatorul de teste OnionBuzz este pluginul pentru dvs. Acest plugin puternic include opțiuni ușoare pentru aspecte de testare, fluxuri / categorii, integrare MailChimp (rezultatele testului de blocare) și chiar formate personalizate, inclusiv:

 • Personalitate
 • Trivia
 • liste
 • Liste clasate
 • Flip cards
 • Și mai mult pentru a veni!

Utilizați doar opțiunile încorporate pentru a crea testul personalizat, apoi utilizați codul scurt generat automat pentru a-l introduce în orice post, pagină sau widget pregătit pe site-ul dvs. web. În plus, toate întrebările pe care le creați cu OnionBuzz sunt complet receptive și prietenoase pentru mobil – deci este un plus perfect pentru site-ul dvs. viral!

OnionBuzz Quiz Maker vă permite să utilizați 3 tipuri diferite de răspunsuri pentru întrebările dvs.: liste, grile sau potriviri. Aceste tipuri de răspuns vă vor oferi oricare dintre întrebările dvs. cu opțiuni interesante, care ar putea fi chiar transformate într-o poveste interesantă sau aventură interactivă pentru utilizatorii dvs. Opțiunile post-răspuns pot afișa varianta potrivită imediat după selectarea utilizatorului sau după încheierea întregului test.

Butoanele de partajare socială pot fi adăugate cu ușurință la oricare dintre testele dvs., ceea ce oferă oportunități ample pentru ca conținutul dvs. să devină cu adevărat viral. Puteți adăuga, de asemenea, formularul de abonare la buletinul dvs. de e-mail. Acest lucru vă va ajuta să măriți în mod semnificativ baza de abonați, în special în legătură cu blocarea conținutului (oferind un e-mail utilizator pentru a continua testarea sau pentru a vedea rezultatele). Integrarea Mailchimp permite adăugarea de noi abonați direct la baza dvs. la acest serviciu.

OnionBuzz Viral Quiz Maker asigură posibilitățile largi de personalizare pentru stiluri, machete și ordonarea întrebărilor. Puteți afișa teste ca o listă completă sau ca un glisor cu o întrebare pe diapozitiv. Comanda de întrebări definită de utilizator sau aleatorie poate crește valoarea de revizuire pentru fiecare test.

OnionBuzz este potrivit nu numai în scopuri de divertisment, ci și pentru teste serioase pe unele discipline școlare sau universitare, precum și un instrument pentru pregătirea și verificarea cunoștințelor dvs..

OnionBuzz Viral Quiz Maker este complet mobil și optimizat pentru utilizare cu widget-uri WordPress. Opțiunea de feeduri speciale vă poate ajuta să filtrați testele pe categorii.

WP-Quiz Freemium WordPress Plugin

WP-test este un plugin de testare all-in-one care vă permite să creați chestiuni nelimitate, care sunt optimizate pentru vizualizarea mobilă și funcționează cu orice temă WordPress. Pluginul face foarte simplu să creeze trei tipuri de chestionare:

 • Trivia
 • Personalitate
 • Flip

Vă oferă o interfață intuitivă pentru fiecare dintre aceste tipuri de întrebări. După ce ați creat un test, îl puteți include în orice postare sau pagină utilizând un cod scurt. Puteți, de asemenea, împărți testul în mai multe pagini, ceea ce crește afișările de pagini. Cu toate acestea, unii utilizatori (inclusiv eu) ar putea renunța, dacă nu sunt capabili să obțină o vizualizare cu o singură pagină a testului.

În afară de aceste caracteristici, versiunea pro a pluginului vă oferă funcții îmbunătățite, cum ar fi integrarea Google Analytics și Facebook Open Graph, întrebări aleatorii etc..

Un set de caracteristici care mi s-au părut deosebit de interesante au fost cele „centrice de conversie”. Oamenii, prin natură, sunt oameni curioși (așa am ajuns acolo unde suntem astăzi), iar această caracteristică folosește acel aspect al psihologiei umane. Caracteristici ca Abonati-va sau postare postare pentru a vedea jocuri de rezultate pe curiozitatea utilizatorului și îi obligă să ia măsuri (adică partajați sau abonați-vă), pentru a vizualiza rezultatele acestora.

WordPress Viral Quiz Builder Premium Plugin WordPress

Viral Quiz Builder vă permite să repede construiți teste în stil BuzzFeed, care sunt de asemenea capabile să capteze oportunități. Pluginul acceptă software-ul de marketing prin e-mail MailChimp și Aweber și ActiveCampaign.

Există două tipuri de întrebări – testul personalității și trivia, cu opțiunea de a randomiza ordinea la întrebări. Puteți crea, de asemenea, teste cu mai multe pagini cu funcția „Actualizare browser”, ceea ce crește afișările paginii dvs..

Pluginul acceptă ascunderea rezultatelor testului în spatele blocajelor de conținut, cum ar fi o casetă de e-mail optin sau partajare socială, obligând utilizatorul să se aboneze sau să partajeze postarea dvs. înainte de a putea vedea rezultatele.

Quiz și Survey Master Free WordPress Plugin

Chest și Master Survey te ajută să creezi chestionare și sondaje personalizabile pe site-ul tău WordPress. Tipul de întrebare include opțiuni multiple cu casete radio, meniuri derulante, intrări multiple folosind casete de selectare, răspunsuri binare (cum ar fi adevărat / fals, da / nu, etc.) și întrebări deschise.

Pluginul are alte caracteristici utile, cum ar fi trimiterea prin e-mail a rezultatelor, setarea termenului, afișarea de indicii, plasarea explicațiilor de răspuns, căsuțele de comentarii pentru fiecare întrebare, necesită autentificare utilizator etc..

Watu Freemium WordPress Plugin

Watu vă permite să efectuați chestionare cu întrebări deschise, cu alegere multiplă și cu o singură alegere. Întrebările pot fi, de asemenea, obligatorii, unde utilizatorul trebuie să răspundă pentru a participa la test.

La fel ca majoritatea pluginurilor, fiecărei întrebări i se poate atribui un punctaj unic, care la sfârșitul testului este calculat în rezultat. De asemenea, Watu poate genera o diagramă de bare de bază care prezintă puncte utilizatorilor față de punctele medii de pe un test dat, împreună cu o listă a tuturor participanților.

Watu to MailChimp Bridge este un plugin de companie interesant care adaugă automat utilizări care îți ia testul, pe lista MailChimp. Este întotdeauna o cea mai bună practică să notificați (sau chiar să utilizați o casetă de renunțare) la solicitantul de participare că va fi abonat pe listă la luarea testului. În acest fel, veți evita sentimentele negative pentru marca dvs..

Versiunea premium a pluginului începe de la 49 USD (inclusiv un an de asistență și actualizări) și aduce funcții, cum ar fi exporturile de rezultate de testare, funcțiile de testare autentificare și multe altele. Planurile mai mari de 87 USD + vă oferă posibilitatea de a percepe utilizatorii pentru a accesa un test. În plus, are tipuri de chestionare suplimentare, cum ar fi „Completați golurile” și „Sortarea valorilor” și alte funcții utile, cum ar fi modulele de Informații și Raportare.

Quiz Cat Free Plugin WordPress

Cat pisica vă permite să creați pagini de destinație de testare immersive. Această caracteristică în sine poate duce la o posibilă creștere a acțiunilor sociale, în comparație cu testele inter-post. Pluginul acceptă întrebări cu alegere multiplă și posibilitatea de a randomiza opțiunile, pentru a vă asigura că cititorul citește de fapt întrebările. La sfârșitul chestionarului, puteți crea un mesaj personalizat nelimitat pe baza scorului utilizatorului.

Test de lanț gratuit WordPress Plugin

Un plugin destul de nou în familie, Chestion cu lanț are doar peste 1000 de instalații la momentul scrierii acestui post. Pluginul vă permite să construiți teste dinamice în care următoarea întrebare depinde de răspunsul la întrebarea anterioară. Poate fi folosit pentru a crea chestiuni destul de cool, care vă dezvăluie personalitatea sau coeficientul emoțional.

Creați întrebări cu o singură alegere, cu alegere multiplă sau de tip eseu în chestionarea dvs. și alocați puncte fiecărui răspuns. Rezultatele sunt calculate pe baza scorurilor finale.

Plugin WordPress OpinemStage Freemium

OpinionStage este o soluție găzduită de îmbunătățire a conținutului de încredere de branduri precum BBC, MTV și ReadersDigest. Platforma poate fi folosită pentru a crea sondaje frumoase, sondaje detaliate și angajări de teste. (Vom rămâne la partea de testare.)

În primul rând, soluția este găzduită, înseamnă că resursele serverului dvs. sunt salvate – calculul este gestionat de OpinionStage. Puteți crea teste de personalitate și trivia și puteți personaliza elemente ale testului, inclusiv dimensiunea fontului, culorile etc..

După ce creați un test, vă găzduiți pe site-ul OpinionStage sau îl încorporați în propriul site. Îl recomandăm cu încredere pe acesta din urmă, deoarece obiectivul nostru este să creștem implicarea utilizatorilor în al nostru teren.

Versiunea premium a pluginului începe de la 19 USD / lună și vă oferă acces la o integrare mai profundă a rețelelor sociale, o analiză mai bună și abilitatea de a genera conduce din testele dvs..

Purple WordPress Plugin gratuit

Ghicitoare este un sondaj de opinie, sondaje și servicii de găzduire de teste cu posibilitatea de a capta clienți atunci când un vizitator participă la un test. La fel ca OpinionStage, serviciul este folosit de marci mari, precum AdWeek, The Huffington Post, etc.

Pluginul acceptă captarea de plumb către mai multe canale precum Aweber, MailChimp sau alte CRM-uri prin Zaiper. integrările funcția vă permite să căutați și să încorporați imagini de pe Facebook, Instagram și Google Images, direct în testul dvs..

mTouch Quiz Plugin gratuit pentru WordPress

mTouch Quiz este un plugin simplu de testare care acceptă întrebări cu alegere multiplă. Pluginul vă permite să specificați indicii pe baza selecției răspunsurilor, să oferiți o explicație detaliată a soluției, să specificați când sunt afișate răspunsurile corecte și să aleatorizați atât fluxul de întrebări cât și opțiunile de răspuns..

WP-Pro-Quiz Plugin WordPress gratuit

WP-Pro-test este un plugin bogat în caracteristici care acceptă cinci tipuri de întrebări, inclusiv:

 • O singură alegere
 • Alegere multiplă
 • Alegerea „Sortare”
 • “Alegere libera
 • Alegerea „Sortare matricială”

Puteți randomiza atât întrebările, cât și răspunsurile, alocați puncte diferite fiecărui răspuns și puteți avea multimedia, cum ar fi imagini și video în întrebări. Pluginul are, de asemenea, caracteristici interesante, cum ar fi un clasament, testul de import / export, notificări prin e-mail rezumate prin chestionare și multe altele.

SlickQuiz Plugin WordPress gratuit

Deși pluginul nu a fost actualizat de mai bine de doi ani la data scrierii acestei postări, SlickQuiz se bucură în continuare de 4000 de instalații active. Include toate caracteristicile de bază ale plugin-ului quiz, inclusiv întrebări cu alegere multiplă și randomizarea atât a întrebărilor cât și a răspunsurilor. La sfârșitul testului, rezultatele sunt afișate împreună cu un clasament personalizabil.

Sondaje simple WordPress Freemium Plugin WordPress

Similar cu SlickQuiz, Sondaje simple WordPress nu a fost actualizat de mai bine de doi ani, în timp ce avea 5000 de instalații active la momentul scrierii acestei postări. Pluginul acceptă întrebări cu opțiuni multiple, rezultate ponderate și exportul CSV al rezultatelor testului.

Versiunea extinsă a pluginului (35 USD) vă permite să adăugați text sau imagini la postarea dvs. și să oferiți utilizatorului o adresă URL care conține răspunsurile sale.

WordPress Quiz Premium Plugin WordPress

Chest WordPress vă permite să creați teste extrem de personalizabile, cu posibilitatea de a limita trimiterile de teste bazate pe cookie și pe adresa IP a utilizatorului.

Puteți utiliza imagini și videoclipuri la întrebări, puteți limita numărul de întrebări la care o persoană răspunde și randomiza ordinea întrebărilor din test. Pluginul arată informații statistice despre chestionare completate – oferindu-vă o idee despre vizitatorii dvs. care răspund la întrebarea dvs..

ViralPress – Actualități virale, liste, teste, videoclipuri și sondaje Plugin Premium WordPress

ViralPress este destinația ta unică pentru crearea de conținut extrem de atractiv, cu funcții exclusive, cum ar fi generatoare de meme, cum ar fi butoane de vot / reacții GIF, comentarii de imagine etc., cu integrare avansată în social media.

În ceea ce privește chestionarele, ViralPress acceptă patru tipuri de întrebări – trivia, două chestionare de tip personalitate și întrebările implicite cu alegere multiplă. Acțiunile sociale sunt urmărite, numărul este salvat în baza de date pentru fiecare postare.

Există mult mai mult pentru acest plugin, în afară de chestiuni. Dacă doriți să creați un site web cu temă BuzzFeed sau 9GAG, ViralPress ar putea fi o opțiune bună pentru dvs.!

GuessOn – All-One Viral Quiz & Sondaje Plugin Premium WordPress

GuessOn pentru WordPress acceptă mai multe tipuri de întrebări test cum ar fi:

 • Întrebări cu alegere multiplă
 • Întrebări de tip flip
 • Întrebări înainte și după
 • Test de personalitate
 • Concurs Trivia

Pluginul acceptă blocarea rezultatelor testelor din spatele blocajelor sociale și personalizate, numărătoare cronometrată pentru teste personalizate și bazate pe triviale, hashtag-uri automate Twitter și asistență pentru reclame. GuessOn acceptă, de asemenea, liste de ranguri și trimiteri deschise, care pot fi excelente pentru construirea unei comunități și a unei baze de utilizatori loiale.

WordPress Quiz Engine Plugin Premium Plugin WordPress

Plugin pentru motorul Quiz WordPress este pluginul de testare jack-of-all-trades pentru WordPress cu cinci tipuri de întrebări:

 1. Alegere unică și multiplă
 2. Alegerea „Sortare”
 3. “Alegere libera
 4. Alegerea „Sortare matricială”

În fiecare întrebare, puteți încorpora fișiere multimedia, atribui puncte diferite, încorpora câmpuri personalizate și afișa indicii împreună cu un mesaj de răspuns corect sau incorect.

În chestionar, puteți defini o limită de timp, randomiza întrebările, previzualiza testul înainte de trimitere și afișa statisticile de testare în clasament. Pluginul ca alte funcții interesante, cum ar fi importul / exportul unui test și aplicarea unei cerințe pentru a termina un test dependent înainte de a începe unul specific.

WordPress Quiz Engine este complet compatibil cu plugin-urile de memorie cache, precum WP Super Cache și W3 Total Cache, care asigură un site rapid și o experiență de utilizator fără probleme.

Concluzie

Este o lume aglomerată de bloguri, nu-i așa? Cu toții vrem să ieșim în evidență. Pentru asta, avem nevoie de următoarele: o bază de utilizatori loiali. Cu toate acestea, construirea unei baze de utilizatori loiale nu este o sarcină ușoară.

Odată ce începeți să obțineți trafic constant pe site-ul dvs. web, ar trebui să începeți paralel alimentație proces. Este nevoie de timp pentru a-ți hrăni vizitatorii și a-i converti în cititori și, în cele din urmă, în fani fideli.

Atunci când pregătești un test pentru vizitatorii tăi, ai tendința să stai în afară de restul. Cu atât mai mult relevant chestionarea este la conținutul dvs. – crește șansele de a construi vizitatori fideli.

Citirea bonusului: Verifica asta infografic din PlayBuzz asta vorbește despre chestiunile care funcționează cel mai bine cu publicul tău.

Doar aminteste-ti – trafic este un termen generic. Toate site-urile web primesc trafic. Nişă site-urile web obțin trafic orientat. Obținerea traficului este de a primi vizitatori.

Vizitatorii nu se convertesc ușor. Cititorii la. Utilizatorii loiali se convertesc mai bine.

Deci, data viitoare când lansați un serviciu sau un produs, cine credeți că îl va cumpăra?

Care sunt plugin-urile tale de testare preferate pentru WordPress? Ne-a lipsit pluginul? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me