Beste quiz-plugins for WordPress for å forbedre brukerengasjementet

På et eller annet tidspunkt i løpet av løpet av vår online gründerreise, spør vi oss selv hva nå? Hva kan vi gjøre for å holde leserne våre engasjerte? Jada, video er en flott måte å forbedre brukernes klebrighet. Så er podcasting. Men noen ganger har vi bare ikke båndbredden for å utføre disse aktivitetene. Å lage gode videoer og podcaster tar tid og krefter – ikke bare å planlegge, men også for å forberede og markedsføre.


Her er en ide – quiz! Quizer er en utmerket måte å holde brukerne engasjert i. Folk bruker tid på å samhandle med quizen, som et resultat av at de tilbringer mye tid på nettstedet ditt. Dette er grunnen til at spørrekonkurranser er gode for innsatsen til markedsføring av innhold:

 • Folk begynner å bruke mer tid på nettstedet ditt. Dette betyr lavere avvisningsrater.
 • Lavere avvisningsrate betyr bedre SEO score.
 • quiz forbedre brukerengasjementet og klissethet – de skiller deg fra testen
 • Folk har en tendens til å begynne å følge deg som et merke som bygger merkevarelojalitet.
 • Lojale brukere er det mest sannsynlig folk gjør kjøp produktet ditt eller service, og hold deg gjennom den.
 • Hvis produktet er bra, blir lojale brukere langsiktige brukere, hvilken øker kundens levetid.
 • Lojale brukere pleier det også anbefale produktet ditt eller service til sine venner, familie og kolleger – klassisk muntlig markedsføring.
 • Alle de ovennevnte faktorene direkte øke konverteringer og inntekter.
 • I tillegg er spørrekonkurranser en pokker mye moro å lage!
Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Hvorfor spørrekonkurranser er den virkelige avtalen

For å gi deg en ide om at vi ikke lurer rundt, sjekk ut denne BuzzSumo-rapporten som fremhever det mest delte innholdet i sosiale medier i 2015. # 8 på listen er quizende mennesker. For eksempel en quiz med tittelen Hva er din mest dominerende egenskap? fra PlayBuzz fikk nesten 4 millioner aksjer på sosiale medier.

Her er noen nettsteder som dreper sosiale aksjer ved hjelp av spørrekonkurranser:

Disney

skjermbilde av Disneys quiz

Disneys toppquiz “Hvem er ditt Disney Spirit Animal” fikk over 800 000 delinger.

Barcelona fotballklubb

Barcelonas Big League Quiz mottok over 100.000 aksjer.

Liverpool fotballklubb

Deres Beatles-tekstquiz var det mest delte innholdet på hele nettstedet deres i fjor, og mottok over 600.000 delinger.

Country Outfitter (motemerke)

Dette motemerkets Garth Brooks-tekstquiz mottok over 60 000 delinger, noe som gjør det til det tiende høyeste delte innholdet i løpet av de siste 12 månedene.

Buzzfeed

Vel, det er Buzzfeed.

De beste quiz-pluginene for WordPress

Nå som du (forhåpentligvis) er overbevist om at spørrekonkurranser gjør det bra for deg, la oss komme i gang. Dagens innlegg vil dekke noen av de beste gratis og premium quiz-pluginene for WordPress.

OnionBuzz Viral Quiz Creator Premium WordPress Plugin

OnionBuzz Quiz Maker

Hvis du vil bygge dine egne BuzzFeed-lignende quizer, er OnionBuzz quiz-skaperen plugin-modulen for deg. Denne kraftige plugin-en inneholder enkle alternativer for quizoppsett, feeds / kategorier, MailChimp-integrasjon (lås-quiz-resultater) og til og med tilpassede formater, inkludert:

 • Personlighet
 • trivia
 • lister
 • Rangerte lister
 • Vend kort
 • Og mer som kommer!

Bare bruk de innebygde alternativene for å lage din tilpassede quiz, og bruk deretter den automatisk genererte kortkoden til å sette den inn på et hvilket som helst innlegg, side eller widget-klart område på nettstedet ditt. Pluss at alle quizene du oppretter med OnionBuzz, er helt responsive og mobilvennlige – så det er det perfekte tilskuddet til ditt virale nettsted!

OnionBuzz Quiz Maker lar deg bruke 3 forskjellige typer svar for quizene dine: lister, rutenett eller fyrstikker. Disse svarstypene vil gi noen av spørsmålene dine interessante valg, som til og med kan forvandles til en spennende historie eller interaktivt eventyr for brukerne dine. Alternativer etter svar kan vise riktig variant rett etter brukerens valg eller etter slutten av hele testen.

Sosiale delingsknapper kan enkelt legges til noen av quizene dine, noe som gir gode muligheter for at innholdet ditt blir virkelig viralt. Du kan også legge til abonnementsskjemaet i e-post nyhetsbrevet. Dette vil bidra til å forstørre abonnentbasen betydelig, spesielt i forbindelse med innholdsskap (gir en bruker-e-post for å fortsette en quiz eller for å se resultatene). Mailchimp-integrasjon gjør det mulig å legge til nye abonnenter direkte til din base på denne tjenesten.

OnionBuzz Viral Quiz Maker sikrer de brede tilpasningsmulighetene for stiler, oppsett og spørsmålsbestilling. Du kan vise quizer som en full liste eller som en glidebryter med ett spørsmål per lysbilde. Brukerdefinert eller tilfeldig spørsmålsbestilling kan øke revisjonsverdien for hver quiz.

OnionBuzz er ikke bare egnet for underholdningsformål, men også for seriøs test på noen skole- eller universitetsfag, samt et verktøy for å forberede og sjekke kunnskapen din.

OnionBuzz Viral Quiz Maker er fullt mobil responsiv og optimalisert for bruk med WordPress-widgeter. Alternativ feedsalternativ kan bidra til å filtrere quizene dine etter kategorier.

WP-Quiz Freemium WordPress Plugin

WP-Quiz er et alt-i-ett-quiz-plugin som lar deg lage ubegrensede quizer, som er optimalisert for mobilvisning og fungerer med alle WordPress-temaer. Plugin-en gjør det veldig enkelt å lage tre typer spørrekonkurranser:

 • trivia
 • Personlighet
 • flip

Det gir deg et intuitivt grensesnitt for hver av disse quiztypene. Når du har opprettet en quiz, kan du ta den med i et hvilket som helst innlegg eller side ved hjelp av en kortkode. Du kan også dele quizen i flere sider, noe som øker sidevisningene. Noen brukere (inkludert meg selv) kan imidlertid droppe hvis de ikke klarer å få en enkeltsidevisning av quizen.

Bortsett fra disse funksjonene, gir pro-versjonen av plugin-enheten deg forbedrede funksjoner som Google Analytics og Facebooks Open Graph-integrasjon, randomiserer spørsmål osv..

Et sett med funksjoner som jeg spesielt syntes var interessante, var de “konverteringssentriske” funksjonene. Mennesker av natur er nysgjerrige mennesker (det er slik vi kom dit vi er i dag), og denne funksjonen utnytter nettopp dette aspektet av menneskets psykologi. Funksjoner som abonnere eller del innlegg for å se resultatspill på nysgjerrigheten til brukeren og tvinger dem til å iverksette tiltak (dvs. dele eller abonnere), for å se resultatene.

WordPress Viral Quiz Builder Premium WordPress Plugin

Viral Quiz Builder gjør det mulig for deg raskt bygg BuzzFeed-stil quizer, som også er i stand til å fange potensielle kunder. Plugin støtter MailChimp og Aweber og ActiveCampaign markedsføringsprogramvare for e-post.

Det er to typer spørrekonkurranser – personlighetstest og trivia, med muligheten til å tilfeldig rekkefølge til spørsmål. Du kan også opprette quiz-sider på flere sider med “nettleseroppdatering” -funksjonen, noe som øker sidevisningene på nettstedet.

Plugin-støtten skjuler quizresultatene bak innholdsskap, for eksempel en e-post-optin-boks eller sosial deling, og tvinger brukeren til å abonnere eller dele innlegget ditt, før de kan se resultatene.

Quiz and Survey Master Gratis WordPress-plugin

Quiz and Survey Master hjelper deg med å lage tilpassbare quizer og undersøkelser på WordPress-nettstedet ditt. Spørsmålstype inkluderer flervalg med radiobokser, rullegardinmenyer, flere oppføringer ved bruk av avmerkingsbokser, binære svar (for eksempel sant / usant, ja / nei osv.) Og åpne spørsmål.

Plugin-enheten har andre nyttige funksjoner som e-post til resultatene, innstilling av tidsgrense, visning av hint, svar på forklaringsplassering, kommentarbokser for hvert spørsmål, krever brukerpålogging osv..

Watu Freemium WordPress Plugin

Watu lar deg gjennomføre spørrekonkurranser med åpne spørsmål, flervalgsspørsmål og enkeltvalgspørsmål. Spørsmål kan også stilles som obligatoriske, der brukeren må svare på det for å delta i quizen.

Som de fleste plugins, kan hvert spørsmål tildeles en unik poengsum, som på slutten av quizen blir beregnet i resultatet. Watu kan også generere et grunnleggende søylediagram som viser brukerpoeng kontra gjennomsnittspoeng på en gitt quiz, sammen med en liste over alle deltakere.

De Watu til MailChimp Bridge er en interessant følgesvenn-plugin som automatisk legger til bruker som tar quizen, til MailChimp-listen. Det er alltid en god praksis å varsle (eller til og med bruke en avmerkingsrute) quizdeltakeren om at han / hun vil bli abonnert på listen når han tar quizen. På den måten vil du unngå negativ følelse for merkevaren din.

Premiumversjonen av plugin-programmet starter på $ 49 (inkludert ett års støtte og oppdateringer) og gir funksjoner som eksport av quizresultater, quiz-funksjoner som kun er pålogget og mer. De høyere planene til $ 87 + gir deg muligheten til å belaste brukere for å få tilgang til en quiz. Videre har den flere quiztyper som “Fyll ut feltene” og “Sorter verdiene”, og andre nyttige funksjoner som intelligens- og rapporteringsmoduler.

Quiz Cat Gratis WordPress-plugin

Quiz Cat lar deg lage oppslukende destinasjonssider for quiz. Denne funksjonen i seg selv kan føre til en mulig økning i sosiale aksjer, sammenlignet med spørsmål i etterkant. Plugin støtter flervalgsspørsmål og muligheten til å randomisere alternativene, for å sikre at leseren faktisk leser spørsmålene. På slutten av quizen kan du opprette ubegrenset tilpasset melding basert på brukerens poengsum.

Chained Quiz Gratis WordPress-plugin

En ganske ny plugin i familien, Kjedet quiz har bare over 1000 installasjoner i skrivende stund. Plugin-enheten lar deg lage dynamiske spørrekonkurranser der neste spørsmål er avhengig av svaret fra forrige spørsmål. Det kan brukes til å lage ganske kule quizer som avslører din personlighet eller følelsesmessige kvotient.

Du oppretter enkeltvalg-, flervalgs- eller essay-spørsmål i quizen, og tildeler poeng til hvert svar. Resultatene blir beregnet basert på sluttresultatet.

OpinionStage Freemium WordPress Plugin

OpinionStage er en vert for forbedring av innholdsløsninger som er klarert av merker som BBC, MTV og ReadersDigest. Plattformen kan brukes til å lage vakre avstemninger, detaljerte undersøkelser og engasjerende spørrekonkurranser. (Vi kommer til å holde oss til quizdelen.)

For det første er løsningen vert, det betyr at serverens ressurser er lagret – beregningen administreres av OpinionStage. Du kan opprette personlighet og trivia-quizer, og tilpasse elementer i quizen, inkludert skriftstørrelse, farger osv.

Når du har opprettet en quiz, verter du enten på OpinionStage-nettstedet eller legger den inn på ditt eget nettsted. Vi anbefaler sistnevnte, siden vårt mål er å øke brukerengasjementet i våre nettstedet.

Premium-versjonen av plugin-programmet starter på $ 19 / mo, og gir deg tilgang til dypere integrasjon av sosiale nettverk, bedre analyser og muligheten til å generere potensielle kunder fra quizene dine..

Gåte gratis WordPress-plugin

Gåte er en avstemning, undersøkelser og quiz-hosting-tjeneste med muligheten til å fange opp potensielle kunder når en besøkende deltar i en quiz. I likhet med OpinionStage brukes tjenesten av store merker som AdWeek, The Huffington Post, etc..

Plugin-enheten støtter blyfangst til flere kanaler som Aweber, MailChimp eller andre CRM-er via Zaiper. De integrasjoner -funksjonen lar deg søke og legge inn bilder fra Facebook, Instagram og Google Bilder, rett inn i quizen.

mTouch Quiz Gratis WordPress-plugin

mTouch Quiz er et enkelt quiz-plugin som støtter spørsmål om flere valg. Plugin gjør det mulig å spesifisere hint basert på valg av svar, gi en detaljert forklaring av løsningen, spesifisere når de riktige svarene vises og tilfeldig både flyt av spørsmål og svaralternativer.

WP-Pro-Quiz Gratis WordPress-plugin

WP-Pro-Quiz er en funksjonsrik plugin som støtter fem spørsmålstyper, inkludert:

 • Enkeltvalg
 • Flere valg
 • “Sortering” valg
 • “Fritt valg
 • Valg av “Matrix Sorting”

Du kan randomisere både spørsmålene og svarene, tildele forskjellige punkter til hvert svar og ha multimedia som bilder og video i spørsmålene. Plugin-en har også kule funksjoner som toppliste, import / eksport quiz, quiz sammendrag e-postvarsler og mer.

SlickQuiz gratis WordPress-plugin

Selv om plugin-en ikke har blitt oppdatert på over to år i skrivende stund, SlickQuiz har fortsatt 4000 aktive installasjoner. Den inkluderer alle de grunnleggende funksjonene i quiz-plugin-en, inkludert flervalgsspørsmål og randomisering av både spørsmål og svar. På slutten av quizen vises resultatene sammen med en tilpassbar rangering.

WordPress Simple Surveys Freemium WordPress Plugin

Ligner på SlickQuiz, WordPress enkle undersøkelser har ikke blitt oppdatert på over to år, mens jeg hadde 5000 aktive installasjoner i skrivende stund. Plugin støtter flervalgsspørsmål, vektede resultater og CSV-eksport av quizresultatene.

Den utvidede versjonen av plugin-programmet ($ 35) lar deg legge til tekst eller bilder til innlegget ditt og gi brukeren en URL som inneholder svarene / hennes.

WordPress Quiz Premium WordPress Plugin

WordPress Quiz lar deg lage svært tilpassbare quizer med muligheten til å begrense quizinnleveringer basert på informasjonskapsel og IP-adresse til brukeren..

Du kan bruke bilder og videoer i spørsmålene, begrense antall spørsmål en person tar svar og tilfeldig rekkefølge på spørsmålene i quizen. Plugin-en viser statistisk informasjon om gjennomførte quizer – og gir deg en ide om at de besøkende svarer på quizen.

ViralPress – Virale nyheter, lister, quizer, videoer og avstemminger Premium WordPress-plugin

ViralPress er en destinasjon for å skape svært engasjerende innhold med eksklusive funksjoner som meme-generatorer, som / stemme-knapper, GIF-reaksjoner, bildekommentarer, etc., med avansert integrasjon i sosiale medier.

Når det gjelder spørrekonkurranser, støtter ViralPress fire typer spørsmål – trivia, to personlighetstype-quizer og standard flervalgsspørsmål. De sosiale aksjene spores nummeret lagres i databasen din for hvert innlegg.

Det er mye mer med denne plugin-en enn quizer. Hvis du ønsker å opprette et BuzzFeed- eller 9GAG-nettsted, kan ViralPress være et godt alternativ for deg!

GuessOn – Alt i ett Viral Quiz & Polls Premium WordPress Plugin

Gjett på WordPress støtter flere quiz spørsmålstyper som:

 • Flervalgsspørsmål
 • Vend spørsmål
 • Før og etter spørsmål
 • Personlighetstest
 • Trivia-konkurranse

Plugin støtter låsingsquizresultater bak sosiale skap og tilpassede, timer nedtelling for personlighet og trivia baserte quizer, automatiserte Twitter hashtags og støtte for annonser. GuessOn støtter også rangelister og åpne avsluttede innsendinger som kan være bra for å bygge et fellesskap og en lojal brukerbase.

WordPress Quiz Engine Plugin Premium WordPress Plugin

WordPress Quiz Engine Plugin er jack-of-all-trades quiz-plugin for WordPress med fem spørsmålstyper:

 1. Enkelt- og flervalg
 2. “Sortering” valg
 3. “Fritt valg
 4. Valg av “Matrix Sorting”

I hvert spørsmål kan du legge inn multimediefiler, tilordne forskjellige punkter, legge inn tilpassede felt og vise hint sammen med en riktig eller feil svarmelding.

I quizen kan du definere en tidsbegrensning, randomisere spørsmålene, forhåndsvise quizen før innsending og vise quizstatistikken i topplisten. Plugin-en som andre interessante funksjoner som import / eksport av en quiz og håndhevelse av et krav for å fullføre en avhengig quiz før du starter en spesifikk en.

WordPress Quiz Engine er fullt kompatibel med cache-plugins som WP Super Cache og W3 Total Cache, som sikrer et raskt nettsted og en sømløs brukeropplevelse.

Konklusjon

Det er en overfylt bloggingverden der ute, er det ikke? Vi ønsker alle å skille oss ut. For det trenger vi et følgende – en lojal brukerbase. Å bygge en lojal brukerbase er imidlertid ingen enkel oppgave.

Når du begynner å få jevn trafikk på nettstedet ditt, bør du parallelt starte næring prosess. Det tar tid å pleie de besøkende og konvertere dem til lesere, og til slutt til lojale fans.

Når du forbereder en quiz for de besøkende, pleier du å skille deg fra resten. Jo mer aktuell quizen er til innholdet ditt – større sjanser for å bygge lojale besøkende.

Bonuslesing: Sjekk ut dette infographic fra PlayBuzz som snakker om hvilke quizer som fungerer best med publikum.

Bare husk – trafikk er et generisk begrep. Alle nettsteder får trafikk. nisje nettsteder får målrettet trafikk. Å få trafikk får besøkende.

Besøkende konverterer ikke enkelt. Lesere til. Lojale brukere konverterer bedre.

Så neste gang du lanserer en tjeneste eller et produkt, hvem tror du kommer til å kjøpe det??

Hva er dine favoritt quiz-plugins for WordPress? Savnet vi pluginen din? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me