10+ WordPress-temaer for datingsider

Det hele begynner med en dato.


Vi mennesker er sosiale dyr. Hva er vi uten andres selskap? Våre naturlige tendenser gjør at vi ønsker kameratskap utover ‘vennskap’. Vi går på datoer fordi vi ønsker å møte noen, som vi kan vokse og pleie og forvente mer. Å være en av de mest grunnleggende av menneskelige tendenser, går ikke dateringsprosessen over oss. Nå, i den digitale tidsalderen, ser vi ut til å finne den spesielle personen gjennom de mange vennskapssidene der ute. Vel å vite det faktum at førsteinntrykket er det viktigste inntrykket, gitt er en liste over de nyeste og trending WordPress Dating-temaene som vil få fram den ekstra biten i deg!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Dating

responsive-dating-tema

Dette rene og enkle alternativet, dette online datingtemaet kommer til virksomheten med et minimalt design som kommer rett på sak. Brukere kan delta på datingsiden din, og de nyeste medlemmene vises på hjemmesiden sammen med en motiverende glidebryter, animerte sideelementer og mer. I tillegg er det avanserte temalternativer som hjelper deg å style temaet etter din smak.

2. LoveStory

LoveStory - Dating WordPress Theme

Et av de mest populære dateringstemaene på Themeforest, var LoveStory designet for å hjelpe folk med å finne kampen deres. Utvidede brukerprofiler gjør det enkelt å finne en person du vil være kompatibel med, chatstøtte gjør det enkelt for brukere å bli kjent med hverandre, og støtte for medlemskontingent betyr at du kan fortsette å hjelpe andre å koble.

Tenk på dette temaet som en komplett dating eller sosial applikasjon. LoveStory ble bygget med omfattende funksjoner for medlemmer og deres interaksjoner. Brukere kan registrere seg for et medlemskap, betale medlemskontingent, kjøpe og sende virtuelle gaver til andre brukere, legge til info til profilen sin (navn, bilder, likes osv.) Og selvfølgelig møte, melding og chatte med andre brukere.

Dette temaet er en flott måte å få fellesskapsnettstedet til å fungere. LoveStory har et responsivt oppsett, slik at medlemmene dine kan få tilgang til sidene sine på hvilken som helst enhet, enten de bruker et stasjonært eller en mobiltelefon. Det er også Facebook-påloggingsintegrasjon for å gjøre det enda enklere for medlemmene å bruke nettstedet ditt.

3. KLEO

KLEO - Neste nivå WordPress Theme

Med full støtte for den nyeste versjonen av WordPress og BuddyPress, er Kleo temaet til kassen når du vil opprette et sosialt nettverk på nettet med WordPress. Temaet inkluderer enkel styling via livetilpasseren, BuddyPress avansert søk, enkle prissettingstabeller og ledelse av medlemskap, 1-klikks demosideinstallasjon og så mye mer.

4. Sweet Date

Sweet Date - Mer enn et WordPress Dating-tema

Sweet Date er et WordPress-tema som er perfekt for nettfora, datingsider og medlemsbaserte nettsteder. Koble brukere og få dem til å snakke med dette temaet!

Sweet Date bruker bbPress og BuddyPress for et medlemsbasert samfunn. Brukere kan opprette profiler, koble til hverandre, starte fora og mer. Temaet har til og med funksjoner du kan aktivere for å la brukere registrere seg med Facebook-kontoen sin. En annen morsom funksjon er matchingssystemet temaet bruker for å hjelpe brukere med å finne mennesker med lignende interesser.

Temaet har også en haug med gode tilpasningsmuligheter. Du kan velge mellom en eske eller full bredde-layout, en rekke bakgrunnsfargealternativer, legge til en tilpasset påloggingsside, og du kan bruke snarvekodene til å lage tilpassede sider.

5. barberhøvel

Razor: Cutting Edge WordPress Theme

Razor er et rent og profesjonelt WordPress-tema som du kan bruke til ditt matchmaking-nettsted. Temaet har flotte funksjoner for å bygge et fellesskapsnettsted på nettet som responsive oppsett, netthinnebilder, layoutbygger, kontaktskjermbygger, bbPress og BuddyPress-støtte, popup-påloggingsformer, lokalisering og oversettelsesstøtte pluss mer.

6. Love Hearts

Love Hearts WordPress Theme

Love Hearts-temaet er et søtt og pent tema for å promotere din datingtjeneste. Temaet inkluderer et sorterbart profilgalleri, slik at brukere kan se hvem som ellers er medlem og finne sin egen kamp. Integrasjon av sosiale medier, en responsiv layout og oversettelsesfiler er alle del av det som gjør dette temaet til et fantastisk valg.

7. Kjærlighetsromanse

Love Romance WordPress Theme

Love & Romance er et vakkert og moderne dateringstema for WordPress. Dette temaet er fullpakket med funksjoner som hjelper deg å hjelpe andre med å finne det eneste. Med muligheter for å vise nylig lagt profiler på hjemmesiden, en avansert hjemmeside, attester fra glade par, en full blogg og servicesider er dette et solid tema for din dating virksomhet,

8. Mingle

Mingle - Flerbruks WordPress-tema

Mingle er et mangfoldig WordPress-tema med full BuddyPress-støtte. Dette betyr at du kan bruke alle de fantastiske sosiale alternativene til BuddyPress (som brukerprofiler, grupper, private meldinger osv.) For å skape et sted online for folk å koble seg til. Plassene for utforming av utforming og styling gjør tilpasning ikke noe problem i det hele tatt.

9. WildCommunity

WildCommunity - BuddyPress Theme

Koble brukere med WildCommunity WordPress-temaet. Dette BuddyPress & bbPress-klare temaet gir gruppen av venner eller klienter endringen til å lage profiler og få kontakt med andre brukere via meldinger, fora og mer. Hvis du vil bygge et sosialt nettverk av yoru own, er dette et flott sted å starte.

10. Dating

Dating Responsive WordPress Theme

Dette responsive datatemaet er testet på tvers av nettlesere og mobil, slik at folk kan registrere seg og få tilgang til profilene sine hvor som helst. Med en unik glidebryter for hjemmesiden, fet skrift og farger, og lett å navigere i layout, vil dette temaet sikkert gjøre datingsiden din fremtredende fra resten.

11. Hilsen

Hilsen responsiv WordPress + BuddyPress Theme

Hilsen er et responsivt BuddyPress-klart tema som er perfekt for å lage et online datingsenter for brukere. Folk kan registrere seg og snakke med hverandre ved å bruke fora, chatter, private meldinger, grupper og mer. Pluss det rene designet, layoutalternativene og tilpassede kontaktskjermbyggerne er alle fantastiske ekstrautstyr å se frem til.

12. Sosial kompis

Social Buddy - WordPress & BuddyPress Theme

Social Buddy er nettopp det – et WordPress-tema som er opprettet for at brukerne skal være sosiale. Med innebygd støtte for de populære pluginene BuddyPress og bbPress, er dette temaet et responsivt fellestema som du kan bruke til å koble ensomme singler. Andre flotte funksjoner inkluderer fantastiske glidebrytere, enkle fargealternativer og ikke-merkede temalternativer.

13. Dating på nettet

Online Dating- WordPress Dating Theme

Dating them for WordPress av PremiumPress kommer med 6 forhåndsstilte oppsett, slik at du kan installere temaet og ha datingsiden i gang. Temaet kan tilpasses, SEO-vennlig og støtter betalte medlemskap, profiler, privat meldingstjenester og til og med live videochatter.

14. Dating Agency

Dating Responsive WordPress Theme

Dette responsive WordPress-temaet for dating er en fin måte å markedsføre din datingtjeneste. Med flotte funksjoner som bilder i full bredde, utrop, siste brukerprofiler, en full blogg og nydelig styling er dette temaet et nydelig alternativ.

15. Kinematiks

Cinematix - BuddyPress Theme

Med bbPress og BuddyPress-støtte er Cinematix-temaet et sosialt nettverk alt sammen pakket inn i ett tema. Brukere kan registrere, opprette profiler og sende meldinger alle ved hjelp av innebygde funksjoner støttet av temaet. Oh, og med WooCommerce-kompatibilitet kan du også selge premiummedlemskap!

16. Totalt

Total dra & slipp WordPress-tema

Som alltid er Total et godt valg for enhver stil på nettstedet. Hvis du oppretter et profesjonelt nettsted for matchmaking, kan du bruke Total og WooCommerce til å selge datapakker. Eller hvis du starter en speed-datingtjeneste eller -klubb, kan du bare bruke Total og hendelseskalender-pluginen for å legge til alle dine kommende datoer og møter. I tillegg til alle de modulene som følger med, ikoner, premium plugins og mer Total er det perfekt for alle nettsteder du bygger.

Pakk inn

Uansett hva dine behov er, er det et WordPress-tema der ute for deg! Og hvis du ikke finner noe du er glad i, er det alltid et godt valg å gå etter et fleksibelt tema som Total, siden det er så enkelt å endre oppsett og sider som passer dine behov. Vi her på WPExplorer håper at vi har vært i stand til å hjelpe deg i ditt forsøk på å finne et tema du vil! Gi oss beskjed om tankene dine. Glad surfing!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me