Overlad dine WordPress-kommentarer med disse 15 plugins

Standardfunksjonene for WordPress-kommentarer fungerer helt fint, spesielt hvis du bare er i gang. Imidlertid er kommentatorene dine sannsynligvis de mest engasjerte leserne, så det kan være lurt å dra full nytte av tilgangen du har til dem.


Ved hjelp av WordPress-plugins kan du gjøre kommentaropplevelsen kraftigere for leserne dine – du kan gjøre kommentarene på bloggen din raskere og enklere å bruke, så det er enda enklere for dem å engasjere seg med deg og innholdet ditt.

Denne artikkelen vil se på 15 gode kommentar-plugins som du kan bruke til å ta ansvar for kommentarfeltet og gjøre det om til motoren på bloggen din. La oss bli sprekker!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Jetpack (gratis)

Jetpack-plugin
Vi begynner listen vår med en plugin som mange nettsteder allerede bruker (over 1 000 000 ved siste telling), selv om ikke for kommentarfunksjonaliteten.

jetpack er en gratis plugin fra WordPress.com som tilbyr en rekke nyttige tjenester. Jetpack Comments erstatter standardkommentarskjemaet med et som inkluderer integrerte påloggingsalternativer for sosiale medier (WordPress.com, Twitter, Google+ eller Facebook) og e-postvarsler.

2. Diskusjon (gratis)

Disqus Comment System-plugin
Med over 200 000 installasjoner, vil Disqus-kommentarsystem forblir populær, selv om den ikke har blitt oppdatert på omtrent et år. Det som gjør Disqus unikt er diskusjonssamfunnet det skaper ved å koble kommentarer på forskjellige nettsteder.

Dessverre har tilfredshetsvurderingen for dette gratis programtillegget falt til 3,4 på grunn av nylig uforenlighet med plugin- og tema kombinert med mangel på oppdateringer og støtte – så vær advart.

3. Facebook-kommentarer (gratis)

Facebook Comments plugin
Hvis du bare er interessert i Facebook-kommentarer for publikum, er det gratis Facebook-kommentarer plugin kan hjelpe. Over 100 000 nettsteder har det installert, noe som hjelper dem å konfigurere, tilpasse og administrere Facebook-kommentarer.

Selv om denne plugin-en har en 4-stjerners tilfredshetsvurdering, er det noen problemer med hastigheten og problemer med nettleserkompatibilitet som noen brukere har notert, så husk å teste den først.

4. Facebook-kommentarer for WordPress (gratis)

Kommentarer fra Facebook-plugin
Vår neste plugin er også fokusert på Facebook – Facebook kommentarer er en gratis plugin som brukes til å legge til en Facebook kommentarfelt til WordPress nettsteder. Pro-versjonen av plugin-programmet starter på $ 10 for et enkelt nettsted, og gir betydelig tilpasning og premium support.

Med over 10.000 aktive installasjoner er denne plugin ganske populær, men har bare noen få femstjerners anmeldelser, så prøv det selv.

5. Kommentarer + ($ 49 per måned for WPMU DEV-abonnement)

Kommentarer pluss plugin

Den første premium-pluginen på listen vår, Kommentarer +, gjør det mulig for leserne dine å kommentere innlegg ved bruk av Facebook-, Twitter-, Google+- eller WordPress.com-kontoer, og dele kommentarer på Facebook og Twitter. Det inkluderer også et dusin tilleggsprogrammer for funksjonalitet som MailChimp-integrasjon, inkludert Twitter-håndtak i auto-tweets, og kjennetegnet bilder for Facebook-innlegg.

Comments + er tilgjengelig som en del av et WPMU DEV-medlemskap ($ 49 per måned), som inkluderer alle plugins og temaer.

6. Kommentarer utviklet seg (gratis)

Kommentarer Evolert plugin
Kommentarer utviklet (tidligere Google+ kommentarer for WordPress) legger til faner i kommentarfeltet for Google+, Facebook, Disqus, WordPress.com og Trackbacks.

Med over 10.000 aktive installasjoner og en 4,5-stjerners tilfredshetsvurdering, kan denne plugin være et godt alternativ for deg. Imidlertid har den ikke blitt oppdatert på et år, og har ikke blitt testet ordentlig med nylige WordPress-utgivelser, så bruk den med forsiktighet.

7. wpDiscuz (Freemium)

wpDiscuz-plugin
Hvis du leter etter et alternativ til Jetpack og Disqus, wpDiscuz kan være det, med over 10 000 installasjoner og en 4,5-stjerners rangering.

Denne freemium-pluginen bruker Ajax til å lage et sanntids kommentarsystem, og har en lang liste med funksjoner, inkludert liveoppdateringer av nye kommentarer og sosiale medier pålogginger. Flere premium tillegg er tilgjengelige (fra $ 25) for å legge til enda mer funksjonalitet som opplasting av media.

8. Abonner på kommentarer reloaded (gratis)

Abonner på Kommentarer Reloaded plugin
Den gratis Abonner på kommentarer reloaded plugin vil la dine kommentarer abonnere på e-postvarsler for fremtidige kommentarer. Det gir en fulltegnet abonnementsbehandling og gjør det mulig for kommentatorer å også melde seg ut på spesifikke innlegg eller alle av dem. Dobbelt opt-in-funksjonalitet er også tilgjengelig for å redusere spamrapporter.

Med over 30 000 installasjoner og en 4,7-stjerners rangering, er dette en solid plugin.

9. KommentarLuv (Freemium)

KommentarLuv-plugin
CommentLuv er unik i kommentarområdet, ettersom den besøker kommentarforfatterens nettsted og lar dem ta med en lenke til det siste blogginnlegget under kommentaren. Med over 30 000 aktive installasjoner og en 4,6-stjerners tilfredshetsvurdering, holder denne pluginen mange nettstedseiere veldig fornøyde.

Den premiumversjonen ($ 67 for et enkelt nettsted) legger til funksjoner som Twitter håndterer lenker, forebygging av spam og sosial låsing av funksjoner.

10. WP Ajaxify Kommentarer (gratis)

WP Ajaxify Comments-plugin
Hvis du bare vil øke hastigheten på bruken av WordPress-kommentarskjemaet, WP Ajaxify Kommentarer har du dekket. Ingen flere sider lastes inn på nytt når kommentarer blir validert, lagt ut eller oppdatert. Over 7000 nettsteder har denne pluginen installert, og den har en 4,7-stjerners tilfredshetsvurdering.

11. Anstendige kommentarer (gratis)

Anstendig Kommentar-plugin
Anstendige kommentarer lar deg vise en widget med ikke bare de kjente innleggene med nylige kommentarer, men også kommentarforfatteres avatarer, og et utdrag av de faktiske kommentarene. Du kan også vise kommentarer for et spesifikt innlegg, spesifikke innleggstyper eller innlegg i en bestemt taksonomi (kategori eller tag).

Over 4000 installasjoner og en 4,5-stjerners rangering gjør dette til et godt valg for å se på kommentarene dine.

12. WordPress SEO-kommentarer (gratis)

WordPress SEO Comments plugin
Som standard gjør ikke WordPress noe for søkemotoroptimalisering (SEO) av kommentarer. WordPress SEO Kommentarer fikser at ved å generere kommentarsider som inneholder hele innholdet i hver kommentar, og eventuelle nylige kommentarer fra samme forfatter for Google å indeksere.

Med over 4000 installasjoner og en 4,3-stjerners rangering, er det vel verdt å sjekke ut.

13. Postmatic (Freemium)

Postmatisk plugin
Å la lesere abonnere på kommentarer eller innlegg via e-post er ikke nytt, men Postmatic går lenger og gjør det mulig å legge til kommentarer til et innlegg ganske enkelt av lesere som svarer på e-posten. Postmatic er fremdeles relativt ny, med over 2000 aktive installasjoner, men en 4,8-stjerners rangering antyder at leserens engasjementsresultater er verdt å prøve selv.

Plugin-en er gratis, men utviklerne lanserer en premiumversjon (forhåndsstartprisen er satt til $ 9 per måned), som vil inkludere moderering, tilpasning og inntektsgenerering.

14. WP Avansert kommentar (Freemium)

WP-avansert kommentar-plugin
WP Advanced Kommentar gir et kraftig og brukervennlig kommentarsystem som lar deg lage tilpassede kommentarskjemaer på innlegg, sider og til og med produkter. Andre funksjoner inkluderer automatisk avpublisering av merkede kommentarer, liker og mislike kommentarer og kommentarvarsler.

Den premiumversjonen ($ 20) legger til funksjonalitet som opplastinger av bilder og filer, klebrig kommentarer og ordefiltre.

15. Kommentator ($ 17)

Kommentator-plugin
Kommentator er et annet premium-tilbud. Kommentator er et fullverdig Ajax-aktivert kommentarsystem som gir sosial pålogging ved hjelp av LinkedIn, Twitter, Facebook eller Google+, bildeopplastinger, kommentar opp og ned avstemning, trådstemming og kommentarsortering. Det har bare noen få hundre salg, men med en rating på 4,49 stjerner og en veldig rimelig pris på $ 18, kan det være verdt å se.

16. Yoast Kommentarhacks

Yoast-comment-hacks-plugin

Yoast Comment Hacks-pluginen er en gratis plugin på WordPress.org-repo som legger til noen justeringer til WordPress-kommentarene som Yoast-teamet faktisk bruker på sin egen side! Noen av disse justeringene inkluderer:

  • E-postmeldinger om renere kommentarvarsler.
  • Alternativet å avvise kommentarer under en viss lengde.
  • Alternativet for å omdirigere kommentarer til første gang til en takkeside.
  • Et inntastingsfelt på skjermbildet for redigeringsskjema for å endre kommentarens foreldre-ID.
  • Koblinger i admin-kommentar-delen for å sende e-post til individuelle kommentarer.
  • En knapp i WP-verktøylinjen for å sende e-post til alle kommentatorene på et innlegg.
  • Legger til et rutingsalternativ for kommentarer. Dette legger til en rullegardin i diskusjonsinnstillingene for et innlegg, og lar deg dirigere kommentaremails til en annen bruker.

17. Love It Pro

Love It Pro for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Love It Pro er WordPress-plugin utviklet av Pippin og til salgs på Mojo Themes. Dette er en fin plugin som lar besøkende “elske” innleggene og sidene dine. Plugin-en er bygget slik at brukere bare kan elske hvert element en gang, og besøkende kan elske elementer enten de er logget inn eller ikke. Denne plugin-en er flott å motta positive bekreftelser og tilbakemeldinger fra de besøkende, men den gir også verdifulle data om hvilke aspekter ved nettstedet ditt blir mest glede av publikum. Love It Pro-plugin-en er enkel å sette opp via plugin-dashbordet, og redigere hvilke typer innlegg eller sider som er elskelige.


Mens standardfunksjonene for WordPress-kommentarer kan være greit å begynne med, kan du bruke kraften i WordPress-plugins for å transformere kommentardelen og virkelig engasjere seg i leserne..

Fra listen vår skal du være i stand til å finne den / de perfekte plugin-ene for å legge til bloggens kommentarer. Så les gjennom og velg hva som tilfredsstiller dine behov, og øk nivået av engasjement hos leserne dine i dag.

Hvordan supercharger du kommentarfeltet på dine egne WordPress-nettsteder? Del dine tips og triks i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me