Supraîncărcați comentariile dvs. WordPress cu aceste 15 plugin-uri

Funcționalitatea implicită a comentariilor WordPress funcționează bine, mai ales dacă abia începeți. Cu toate acestea, comentatorii dvs. sunt probabil cei mai implicați cititori, așa că este posibil să doriți să profitați din plin de accesul pe care îl aveți.


Folosind pluginuri WordPress, puteți face experiența de comentarii mai puternică pentru cititorii dvs. – puteți face comentariile de pe blogul dvs. mai rapid și mai ușor de utilizat, astfel încât este și mai simplu pentru ei să se angajeze cu dvs. și conținutul dvs..

Acest articol va analiza 15 plugin-uri excelente de comentarii pe care le puteți utiliza pentru a vă ajuta să vă ocupați de secțiunea de comentarii și să o transformați în motorul blogului dvs. Haideți să ne prăbușim!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Jetpack (gratuit)

Plugin Jetpack
Începem lista noastră cu un plugin pe care multe site-uri îl utilizează deja (peste 1.000.000 cel târziu la număr), chiar dacă nu pentru funcționalitatea comentariilor.

jetpack este un plugin gratuit de la WordPress.com care oferă o suită de servicii utile. Jetpack Comments înlocuiește formularul de comentarii implicit cu unul care include opțiuni integrate de conectare la rețelele de socializare (WordPress.com, Twitter, Google+ sau Facebook) și notificări prin e-mail..

2. Disqus (gratuit)

Pluginul Disqus Comment System
Cu peste 200.000 de instalări, Sistem de comentarii Disqus rămâne popular, deși nu a fost actualizat de aproximativ un an. Ceea ce face ca Disqus să fie unic este comunitatea de discuții pe care o creează conectând comentatorii pe diferite site-uri web.

Din păcate, gradul de satisfacție pentru acest plugin gratuit a scăzut la 3,4 din cauza recentelor plugin-uri și incompatibilități tematice însoțite de o lipsă de actualizări și suport – deci fiți avertizați.

3. Comentarii Facebook (Gratuit)

Plugin pentru comentarii Facebook
Dacă sunteți interesat doar de comentariile Facebook pentru publicul dvs., gratuit Comentarii Facebook pluginul vă poate ajuta. Peste 100.000 de site-uri au instalat, ajutându-i să configureze, personalizeze și administreze comentarii pe Facebook.

În timp ce acest plugin beneficiază de un rating de satisfacție de 4,2 stele, există unele probleme de viteză și probleme de compatibilitate a browserului notate de unii utilizatori, așa că asigurați-vă că îl testați mai întâi.

4. Comentarii Facebook pentru WordPress (Gratuit)

Comentarii din pluginul Facebook
Următorul nostru plugin este, de asemenea, axat pe Facebook – comentariile Facebook este un plugin gratuit folosit pentru a adăuga o casetă de comentarii Facebook pe site-urile WordPress. Versiunea pro a pluginului începe de la 10 USD pentru un singur site și adaugă personalizare semnificativă și suport premium.

Cu peste 10.000 de instalări active, acest plugin este destul de popular, dar are doar câteva recenzii de cinci stele, așa că încercați mai întâi.

5. Comentarii + (49 USD pe lună pentru abonament la WPMU DEV)

Pluginul Comentarii Plus

Primul plugin premium de pe lista noastră, Comments +, permite cititorilor să comenteze postări folosind conturi Facebook, Twitter, Google+ sau WordPress.com și împărtășește comentarii pe Facebook și Twitter. De asemenea, include o duzină de suplimente pentru funcționalități precum integrarea MailChimp, incluzând manevre Twitter în auto-tweet-uri și imagini prezentate pentru postările Facebook.

Comentarii + este disponibil ca parte a unui membru WPMU DEV (49 USD pe lună), care include toate pluginurile și temele lor.

6. Comentarii evoluate (gratuit)

Comentarii Plug-ul evoluat
Comentarii evoluate (anterior Comentarii Google+ pentru WordPress) adaugă file la secțiunea de comentarii pentru Google+, Facebook, Disqus, WordPress.com și Trackbacks.

Cu peste 10.000 de instalări active și un rating de satisfacție de 4.5 stele, acest plugin ar putea fi o opțiune bună pentru dvs. Cu toate acestea, nu a fost actualizat într-un an, nu a fost testat în mod corespunzător cu versiunile recente de WordPress, așa că folosiți-l cu precauție.

7. wpDiscuz (Freemium)

plugin wpDiscuz
Dacă sunteți în căutarea unei alternative la Jetpack și Disqus, wpDiscuz Ar putea fi acesta, cu peste 10.000 de instalări și un rating de 4.5 stele.

Acest plugin freemium folosește Ajax pentru a crea un sistem de comentarii în timp real și are o listă lungă de funcții, incluzând actualizări live ale noilor comentarii și autentificări de social media. Mai multe suplimente premium sunt disponibile (de la 25 USD) pentru a adăuga și mai multe funcționalități precum încărcările media.

8. Abonează-te la Comentarii reîncărcate (gratuit)

Abonați-vă la comentariile Plug-ul reîncărcat
Liberul Abonează-te la Comentarii reîncărcate pluginul va permite comentatorilor dvs. să se aboneze la notificările prin e-mail pentru comentariile viitoare. Oferă un manager de abonamente cu caracteristici complete și permite comentatorilor să se dezaboneze la postări specifice sau la toate. Funcția dublă de activare este de asemenea disponibilă pentru a ajuta la reducerea rapoartelor de spam.

Cu peste 30.000 de instalări și un rating de 4,7 stele, acesta este un plugin solid.

9. ComentariuLuv (Freemium)

Pluginul CommentLuv
CommentLuv este unic în spațiul de comentarii, deoarece vizitează site-ul autorului de comentarii și le permite să includă un link la cea mai recentă postare pe blog sub comentariul lor. Cu peste 30.000 de instalări active și un rating de satisfacție de 4,6 stele, acest plugin păstrează foarte mulți proprietari de site-uri foarte fericiți.

Versiunea premium (67 dolari pentru un singur site) adaugă funcții precum link-uri de manipulare Twitter, prevenire spam și deblocare socială a funcțiilor.

10. WP Ajaxify Comments (Gratuit)

WP Ajaxify Comments plugin
Dacă doriți doar să accelerați utilizarea formularului dvs. de comentarii WordPress, WP Ajaxify Comments te-ai acoperit. Nu se mai reîncarcă pagina atunci când comentariile sunt validate, postate sau actualizate. Peste 7.000 de site-uri au instalat acest plugin și are un rating de 4,7 stele.

11. Comentarii decente (Gratuite)

Plugin Comentarii decente
Comentarii decente vă permite să afișați un widget cu nu numai postările familiare cu comentarii recente, ci și avatarurile autorilor de comentarii și un extras din comentariile reale. De asemenea, puteți afișa comentarii pentru o anumită postare, tipuri de posturi specifice sau postări dintr-o anumită taxonomie (categorie sau etichetă).

Peste 4.000 de instalări și un rating de 4.5 stele fac din aceasta o alegere bună pentru a-ți privi comentariile.

12. Comentarii SEO WordPress (Gratuit)

Pluginul WordPress Comentarii SEO
În mod implicit, WordPress nu face nimic pentru optimizarea motoarelor de căutare (SEO) a comentariilor. WordPress SEO Comments rezolvă faptul că generează pagini cu comentarii care includ conținutul complet al fiecărui comentariu și orice comentarii recente ale aceluiași autor pentru ca Google să indexeze.

Cu peste 4.000 de instalări și un rating de 4,3 stele, merită să fii verificat.

13. Postmatic (Freemium)

Plugin postmatic
Permiterea cititorilor să se aboneze la comentarii sau postări prin e-mail nu este nouă, dar Postmatic merge mai departe și permite adăugarea comentariilor într-o postare, pur și simplu prin cititorii care răspund la e-mail. Postmatic este încă relativ nou, cu peste 2.000 de instalări active, dar o evaluare de 4,8 stele sugerează că rezultatele implicării cititorului lor merită încercate pentru tine.

Pluginul este gratuit, dar dezvoltatorii vor lansa o versiune premium (prețul de pre-lansare este stabilit la 9 dolari pe lună), care va include opțiuni de moderare, personalizare și monetizare..

14. Comentariu avansat WP (Freemium)

Pluginul WP Advanced Comment
WP Advanced Comment oferă un sistem de comentarii puternic și ușor de utilizat, care vă permite să creați formulare de comentarii personalizate pe postări, pagini și chiar produse. Alte caracteristici includ publicarea în mod automat a comentariilor semnalate, a plăcutului și a celor care nu le place, și notificările de comentarii.

Versiunea premium (20 USD) adaugă funcționalități precum încărcări de imagini și fișiere, comentarii lipicioase și filtre de cuvinte.

15. Comentator (17 dolari)

Plugin de comentator
Comentatorul este o altă ofertă premium. Commentator este un sistem complet de comentarii activat de Ajax, care oferă conectare socială folosind LinkedIn, Twitter, Facebook sau Google+, încărcări de imagini, comentarii cu voturi în sus și în jos, simțirea firelor și sortarea comentariilor. Are doar câteva sute de vânzări, dar cu un rating de 4,49 stele și un preț foarte accesibil de 18 USD, poate merită să arunci o privire.

16. Hasturi de comentarii ale Yoast

yoast-comment-hacks-plugin

Pluginul Yoast Comment Hacks este un plugin gratuit din repo-ul WordPress.org care adaugă câteva modificări la comentariile WordPress pe care echipa Yoast le folosește de fapt pe propriul site! Unele dintre aceste modificări includ:

  • E-mailuri de notificare pentru comentarii mai curate.
  • Opțiunea de a nu permite comentariile sub o anumită lungime.
  • Opțiunea de a redirecționa primii comentatori către o pagină de mulțumire.
  • Un câmp de intrare pe ecranul de editare a comentariilor pentru a schimba ID-ul părintei pentru comentarii.
  • Linkuri în secțiunea de comentarii admin pentru a trimite un e-mail.
  • Un buton din bara de instrumente WP pentru a trimite un e-mail tuturor comentatorilor de pe o postare.
  • Adaugă o opțiune de rutare a comentariilor. Aceasta adaugă o listă în setările de discuții ale unei postări, permițând dirijarea e-mailurilor cu comentarii către un alt utilizator.

17. Love It Pro

Love It Pro pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Love It Pro este un plugin WordPress dezvoltat de Pippin și de vânzare pe Mojo Themes. Acesta este un plugin extraordinar care permite vizitatorilor să vă „iubească” postările și paginile. Pluginul este construit astfel încât utilizatorii să poată iubi fiecare articol doar o dată, iar vizitatorii pot iubi articolele indiferent dacă sunt sau nu conectate. Acest plugin este excelent pentru a primi afirmații pozitive și feedback de la vizitatorii dvs., dar oferă și date valoroase cu privire la aspectele site-ul dvs. web este cel mai apreciat de publicul dvs. Pluginul Love It Pro este ușor de configurat prin intermediul tabloului de bord al pluginului și de a edita ce tipuri de postări sau pagini sunt plăcute.


Deși funcționalitatea implicită a comentariilor WordPress poate fi bine pentru a începe, puteți utiliza puterea pluginurilor WordPress pentru a transforma secțiunea de comentarii și pentru a interacționa cu cititorii dvs..

Din lista noastră, ar trebui să poți găsi plugin-urile perfecte pentru a supraîncărca comentariile blogului tău. Așa că citiți și alegeți care să răspundă nevoilor dvs. și ridicați nivelul de implicare cu cititorii dvs. astăzi.

Cum supraîncărcați secțiunea de comentarii pe propriile site-uri WordPress? Partajează sfaturile și trucurile din secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me