15+ plugin-uri BuddyPress pe care trebuie să le ai

15+ cele mai bune plugin-uri BuddyPress pe care trebuie să le ai

BuddyPress este coloana vertebrală a rețelelor de socializare WordPress. Dacă doriți să creați o rețea socială (sau o comunitate) pe platforma dvs. WordPress existentă, BuddyPress este pluginul dorit.


Pluginul „deblochează” capacitățile de rețea socială a WordPress. Cu alte cuvinte, BuddyPress permite utilizatorilor să se înregistreze și să creeze profiluri, să posteze mesaje, să creeze conexiuni, să creeze grupuri și să socializeze în general.

Autorul BuddyPress la WordPress.org spune că pluginul este „rețeaua socială într-o cutie” și că tind să fiu de acord.

Pentru a crea o rețea socială atractivă și puternică BuddyPress, aveți nevoie de o temă ucigătoare (sau de un designer), timp și de câteva pluginuri care întind BuddyPress dincolo de competențele imaginației..

Postarea de astăzi vă va prezenta peste 15 din cele mai bune pluginuri BuddyPress pe care trebuie să le încercați la instalarea BuddyPress. Bucurați-vă și amintiți-vă să vă împărtășiți opiniile în secțiunea de comentarii.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Comunitatea Youzer și profilurile utilizatorilor

Comunitatea Youzer și profilurile utilizatorului Plugin Premium WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Oferă rețelei tale BuddyPress un nou contract de viață cu profilele de utilizator și noua eră a Youzer. Pluginul implicit BuddyPress nu vă oferă multe din punct de vedere estetic. Youzer este o soluție de administrare a profilurilor utilizatorilor finali din WordPress, cu un sistem securizat de membru, setări de cont front-end, panou de administrare detaliat puternic, efecte netede, multe widget-uri avansate pentru autor, design complet sensibil și opțiuni extrem de personalizabile cu o grămadă de „nelimitate”. caracteristici.

Youzer este livrat cu o gamă largă de funcții care vă ajută să creați o rețea uimitoare BuddyPress fără să vă aplecați înapoi. Vă puteți aștepta la bunătăți precum 16 scheme de culori, 35+ widget-uri, 14 stiluri de antet, perete social, ecusoane verificate, emoticoane, mențiuni, like-uri, autentificare socială, profiluri private, spații publicitare nelimitate, mai multe formate de postare și un design complet receptiv, printre altele . Cu peste 700 de opțiuni, Youzer este doar instrumentul de care aveți nevoie pentru a adăuga culoare și pompare rețelei dvs. BuddyPress.

Puteți câștiga, de asemenea, mai mulți bani cu Youzer, făcând publicitate pe profilurile utilizatorilor site-ului dvs. web, creând anunțuri nelimitate atât cu bannere de tip, cât și cu cod Adsense. În acest fel vă puteți folosi pe Youzer pentru a deveni o sursă de venit pentru dvs. dacă îl utilizați cu înțelepciune.

Dezvoltatorii au construit Youzer pentru a crea unul dintre pluginurile WordPress. Ei știu că alegerea pluginului potrivit pentru profilurile de utilizator este crucială pentru afacerea dvs., deoarece o platformă mai bună înseamnă mai multe oportunități de creștere. Asta face din Youzer unul dintre cele mai bune pluginuri pentru profilurile de utilizator WordPress.

2. Profiluri de utilizator USERPRO cu autentificare socială

Profilele utilizatorilor USERPRO cu pluginul WordPress Premium de conectare socială

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

UserPro oferă utilizatorilor dvs. posibilitatea de a vă conecta pe site-ul dvs. WordPress (și comunitatea BuddyPress) cu ajutorul conturilor de rețele sociale. Există o mulțime de opțiuni grozave pe care le puteți activa și, dacă vizitatorii dvs. nu vor să folosească unul dintre conturile lor sociale, se pot conecta întotdeauna pe site-ul dvs. în mod vechi. Pluginul costă 30 USD, dar merită.

UserPro vine cu un număr nebun de opțiuni, inclusiv mai multe formulare de înregistrare, fonturi Google, integrare PayPal, astfel încât să puteți crea abonamente plătite, profiluri frumoase ale membrilor, căutare de membri, integrări de buletine, pictograme personalizate și multe altele.

Nu numai că se integrează perfect cu BuddyPress – ci și cu temele bbPress, WooCommerce, MailChimp și majoritatea temelor WordPress. În plus, include, de asemenea, opțiuni ușor de utilizat pentru a simplifica configurarea. Panoul de administrare drag & drop scoate ghicitul din personalizările dvs., iar 4 skin-uri de culoare pre-formatate fac ușor și ușor să începeți. În plus, tema este gata de traducere și include suport RTL, astfel încât funcționează excelent, indiferent din ce țară este publicul tău țintă.

3. BuddyPress Activity Plus (gratuit)

BuddyPress Activity Plus Plugin WordPress gratuit

BuddyPress Activity Plus este pluginul pe care îl doriți dacă doriți să creșteți implicarea utilizatorilor și să stimulați activitatea socială în comunitatea dvs. BuddyPress. Pluginul adaugă butoane de partajare în stil Facebook la feedul de activități BuddyPress, astfel încât membrii dvs. pot partaja rapid imagini, postări și videoclipuri. Dacă doriți să vă ușurați să postați și să distribuiți conținut de pe întregul internet în rețeaua dvs. BuddyPress, BuddyPress Activity Plus este răspunsul dvs..

BuddyPress Activity Plus este livrat cu 3 stiluri de butoane, plus că puteți adăuga propriile dvs. stiluri personalizate. În plus, BuddyPress Activity plus creează fragmente de conținut în mod automat, ceea ce face ca partajarea conținutului să fie binecuvântată.

În afară de asta, pluginul vă permite să previzualizați și să editați conținut înainte de a posta pe site-ul dvs., ceea ce înseamnă că puteți adăuga propriile comentarii în timp ce trageți automat titluri, descrieri și miniaturi..

4. Opțiuni de înregistrare BuddyPress (gratuit)

Opțiuni BuddyPressRegistration Plugin WordPress gratuit

Cu un site de rețele sociale vin toate tipurile de utilizatori. Avem utilizatori civili care sunt oameni fainți, iar apoi există spam-uri automatizate și spam-uri care sunt dependenți de haine. Pentru a menține o rețea socială decentă, care merită sarea sa, trebuie să prinzi spam înainte de degradarea paginilor tale. De aici vine pluginul BuddyPress Options Options.

Potrivit dezvoltatorilor, Opțiunile de înregistrare BuddyPress „… vă permite să activați moderarea utilizatorilor pentru noii membri, precum și să ajutați la crearea unei rețele private pentru utilizatorii dvs.” Cu alte cuvinte, pluginul vă ajută să împiedicați roboții de spam și utilizatorii noi să acceseze platforma BuddyPress înainte de aprobare. În plus, utilizatorii noi nu vor apărea în Membrii lista până la aprobare.

Cu toate acestea, utilizatorii nemoderați pot primi confirmări prin e-mail și accesați profilul lor de utilizator, dar asta este doar despre asta – nu vor putea utiliza rețeaua socială sau să interacționeze cu alți utilizatori până nu le aprobați.

În momentul scrierii, opțiunile de înregistrare BuddyPress acceptă trei limbi, și anume catalană, engleză și ebraică. Cu toate acestea, dacă sunteți atât de înclinat, puteți deveni un contribuabil WordPress și puteți traduce pluginul în limba dvs..

5. Livrare avansată prin e-mail

Plugin WordPress avansat de livrare integrală într-un singur e-mail

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

De asemenea cunoscut ca si All in One Email pentru WordPress, acest plugin extinde funcționalitatea de e-mail WordPress prin adăugarea de funcții precum:

 • Câmpurile „Din” personalizate pentru a înlocui valorile prestabilite WordPress
 • Suport SMTP, astfel încât să puteți trimite e-mailuri de pe servere externe
 • Curățați e-mailuri și șabloane HTML
 • BuddyPress și WP-eCommerce e-mail
 • Compatibilitate WordPress MU (Multisite)
 • Editor WYSIWYG și previzualizator
 • Și multe altele

Dar, chiar și cu aceste funcții interesante, nu confundați Livrarea prin e-mail avansată WordPress pentru un client de e-mail; este doar a Tweaker care adaugă căldură și personalitate la e-mailurile dvs. de ieșire.

Pluginul este compatibil cu cea mai recentă versiune de WordPress, BuddyPress și funcționează bine în toate browserele, cu excepția IE6, care nu acceptă panoul de adminsire al pluginului. Livrarea avansată prin e-mail WordPress vă va returna 18 dolari, dar merită fiecare bănuț.

6. rtMEDIA pentru BuddyPress și bbPress (Gratuit)

rtMEDIA pentru BuddyPress & bbPress Plugin gratuit pentru WordPress

Dacă ați căutat o soluție media bogată în caracteristici pentru site-ul dvs. BuddyPress, bbPress sau WordPress, nu căutați mai departe, rtMedia este adevărata afacere.

rtMedia, care a fost scris de rtCamp și Alți 40 de dezvoltatori, vă permite să adăugați albume foto / video, partajarea configurației și preferințele de confidențialitate, să implementați încărcări frontale și să codificați (convertiți) atât fișiere audio cât și video.

Și acesta este doar vârful aisbergului, deoarece pluginul are multe alte funcții, inclusiv un sistem de șablon, integrarea BuddyPress și WordPress, un încărcător rtMedia care acceptă încărcarea drag-and-drop, media prezentată și posibilitatea de a atașa media la fluxurile de activitate..

Acest plugin vine în două versiuni. Puteți alege versiunea gratuită sau suplimentele premium rtMedia care vin cu un milion și alte caracteristici, moderare și asistență prioritară. rtCamp vă recomandă să încercați versiunea gratuită înainte de a efectua achiziția. Ei sunt siguri că o să-i placă.

7. Chatul utilizatorilor BuddyPress (gratuit)

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Sporirea implicării utilizatorilor pe site-ul dvs. BuddyPress cu un plugin de chat ca niciun altul. Dacă sunteți în căutarea unei soluții de chat pentru comunitatea dvs., BPChat vă oferă o serie de funcții interesante, cum ar fi:

 • Chat în stil Facebook pentru toți utilizatorii autentificați
 • Integrare fără probleme BuddyPress
 • Ușor de personalizat cu culori nelimitate, fundaluri și imagini, printre altele
 • Sistem de alertă sonoră
 • Notificări despre titlul browserului
 • Asistență pentru mai multe limbi
 • Indicator online / offline
 • 80 de icoane zâmbitoare
 • Chat multi-utilizator
 • Căutare prietenă
 • Design sensibil și suport Ajax
 • Și mult mai mult

Pluginul vă oferă posibilitatea de a oferi utilizatorilor dvs. o experiență de chat împlinitoare. Partea cea mai bună este că plugin-ul este compatibil cu BuddyPress, WordPress și WordPress MU, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi la aproape fiecare proiect WordPress. Pe scurt, trebuie să încercați BPChat pentru a obține fiorul.

Oferiți utilizatorilor o experiență de utilizator mai bună și creșteți implicarea pe site-ul dvs. cu BPChat. Se vinde doar la $ 35 dolari.

8. BuddyPress Default Data (Gratuit)

BuddyPress Default Data Plugin WordPress gratuit

Dacă tocmai ați început să folosiți BuddyPress, veți dori să vă testați platforma la un moment dat înainte de lansare. Pluginul BuddyPress Default Data vă permite să adăugați automat instalarea BuddyPress în scopuri de testare.

BuddyPress Default Data este ușor de configurat. Trebuie doar să instalați și să activați pluginul, apoi accesați-l sub „Instrumente” în ecranul dvs. de administrator WordPress. După lansarea pluginului, tot ce trebuie să faceți este să bifați două casete de selectare și să faceți clic pe „Importați datele selectate”. Este atât de ușor. Instalarea dvs. va fi populată instantaneu cu 25 de utilizatori și 75 de articole de activitate, care sunt de fapt citate de la personalități celebre.

Asta nu e tot. Pluginul importă mai multe date, cum ar fi 100 de mesaje private, 45 de grupuri noi, 440+ membri ai grupului, 95+ conexiuni de prieteni și 225 de înregistrări de profil, printre altele.

Toți utilizatorii au aceeași parolă care vă este dezvăluită, așa că nu vă faceți griji pentru asta. Mai mult decât atât, puteți șterge simultan datele manechinului făcând clic pe butonul Ștergeți datele BuddyPress buton.

Datele implicite ale BuddyPress sunt grozave în scopuri de testare, dar nu le folosiți pe un site live. În plus, dezactivați notificările prin e-mail pe profilul dvs. sau vă veți face spam.

9. BuddyPress Analytics

Plugin WordPress BuddyPress Analytics

Pentru a rămâne la curent cu campaniile direcționate, trebuie să vă înțelegeți mai bine utilizatorii. Pluginul BuddyPress Analytics vă promite doar asta.

Cu acest plugin, puteți vedea numărul total de utilizatori care vizitează rețeaua dvs. BuddyPress. Ce este mai mult? Puteți consolida statistici pentru a pune un deget la timpul petrecut de fiecare utilizator pe site-ul dvs..

În plus, puteți spune ce cuvinte cheie utilizează cel mai mult utilizatorii într-o căutare. În afară de asta, BuddyPress Analytics vă arată numărul de vizite pe utilizator, grup și pagină.

Mai mult, puteți vedea numărul de utilizatori cu profiluri goale și puteți primi asistență pentru întregul an cu versiunea completă.

Pluginul este livrat cu un tablou de bord ușor de utilizat, care rezumă statisticile profilului și arată numărul de utilizatori. De asemenea, obțineți câteva diagrame frumoase, iar autorul promite mai multe caracteristici pe viitor. Pluginul lite este gratuit, dar puteți alege versiunea completă în orice moment pentru 55 USD.

10. Securitatea iThemes pentru BuddyPress

iThemes Security for BuddyPress Freemium WordPress Plugin

Odată ce marketingul dvs. WordPress începe să plătească, sunteți obligat să atrageți hackeri și spammeri în traulere. Este inevitabil și nu puteți face nimic pentru a împiedica acești utilizatori nedoriti să ajungă pe site-ul dvs. web.

Cu toate acestea, le puteți opri să nu se înregistreze și să facă ravagii cu iThemes Security. Cu caracteristici uimitoare, cum ar fi verificări de securitate, interzicerea utilizatorilor, detectarea schimbărilor de fișiere, backup-uri ale bazelor de date, protecția împotriva atacurilor cu forțe brute și multe altele, iThemes Security înseamnă afaceri.

Pluginul este gratuit de utilizat, dar aveți nevoie de versiunea premium dacă aveți nevoie de funcții suplimentare, cum ar fi autentificarea cu doi factori, re-CAPTCHA, expirarea parolelor, programarea scanărilor malware și link-uri magice, printre altele.

Cu toate acestea, te uiți la el, este o mare fură, deoarece iTheme Security pro te costă între 80 și 197 dolari dolari pe an. Într-adevăr, acesta este un preț mic de plătit pentru securitatea de talie mondială.

11. Procesul de membru final

Ultimate Membership Pro Premium WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul de membru care vinde numărul unu pe Envato, Ultimate Membership Pro vă ajută să vă monetizați rețeaua BuddyPress, ceea ce cu o mulțime de funcții de blocare a conținutului..

Puteți bloca conținutul cel mai valoros, fie că este o pagină, postare, adrese URL personalizate, produse, secțiuni de conținut, meniuri, categorii și așa mai departe, și puteți configura redirecții sau conținut de înlocuire.

Pluginul vine cu câteva caracteristici atractive, inclusiv:

 • Logare socială care acceptă 7 rețele sociale
 • Asistență pentru mai multe gateway-uri de plată
 • Modele de plată gratuite / plătite / Trial
 • Scurgeți conținutul, astfel încât să puteți elibera conținut la intervale regulate
 • Locker de conținut pentru a restricționa orice conținut dintr-o pagină
 • Câmpuri personalizate pentru profiluri de utilizator și formulare de înregistrare
 • Integrare cu 9 platforme de marketing prin e-mail
 • Compatibilitate cu Woocommerce
 • Visual Composer
 • Coduri promoționale
 • Și multe altele!

Nu putem enumera toate funcțiile din Ultimate Membership Pro, așa că veți dori să vă arătați bine.

12. Editorul CSS vizual al creionului galben

Creion galben Visual CSS Editor Premium WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Un design bun merge mână în mână cu implicarea și conversiile mai bune ale utilizatorilor. Evident, ultimul lucru pe care îl doriți este un site web BuddyPress care arată ca o reclamă din anii 1960, deoarece să fim sinceri, nu avem o colecție uriașă de teme BuddyPress atrăgătoare vizual..

Ce sa fac? În majoritatea scenariilor, te descurci cu o temă cu aspect mediu și câteva personalizări. Ei bine, asta dacă aveți cunoștințe de codare sau abilități de proiectare pentru a vă personaliza tema. Este suficient să spunem că parcurgerea acestui traseu nu este o opțiune pentru majoritatea utilizatorilor BuddyPress, ați inclus.

Intră în editorul de stil vizual CSS YellowPencil și ziua este salvată. Indiferent de experiența dvs. de codare, puteți utiliza YellowPencil pentru a face schimbări extinse de design la orice temă. Da, puteți edita designul site-ului dvs. în timp real și pe front-end, fără a atinge o linie de cod.

Funcțiile de care dispuneți includ peste 600 de fonturi, 300 de fundaluri, redimensionare vizuală, drag and drop, 50+ animații, editor de coduri live, selector de culori, fundaluri paralaxe, filtre CSS3, 50+ proprietăți CSS, design receptiv și am putea continua și mai departe , dar asta te-ar duce la moarte.

13. ADS PRO Management de publicitate

ADS PRO Publicitate Premium Plugin WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Vânzarea de anunțuri este una dintre cele mai bune modalități de a genera bani pe site-ul dvs., ceea ce se întâmplă cu agenții de publicitate care cheltuiesc peste 150 de miliarde de dolari pentru publicitate digitală pe an.

În timp ce puteți crea abonamente plătite pe site-ul dvs. BuddyPress, nimic nu vă împiedică să vă suplimentați veniturile cu câteva reclame.

La fel, gestionarea anunțurilor nu este o sarcină ușoară, mai ales pentru începătorul perfect. Dacă nu știți ce să faceți sau de unde să începeți în măsura în care vindeți spațiul publicitar pe site-ul dvs., vă indicăm pluginul Ads Pro.

Pluginul Ads Pro se livrează cu funcții precum 20+ locații de afișare a anunțurilor, 30+ opțiuni de publicitate, 3 metode de plată, 3 metode de facturare (CPC, CPM și CPD), programare anunțuri, teste A / B, 25+ șabloane de anunțuri, un avansat panou de administrare backend, statistici complete, suport WooCommerce și direcționare geografică, printre altele.

14. Recompense comunitare WPAchievements

WPAchievements Rewards Community Plugin WordPress Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

În calitate de ființe umane, ne dezvoltăm pe concurență și, mai mult, pe satisfacția de a ieși în vârf. Dorința noastră înnăscută de a câștiga este exact motivul pentru care WPAchievements face minuni pentru site-ul dvs. BuddyPress.

Pluginul vă ajută să stimulați interacțiunea utilizatorilor, datorită capacității de a crea realizări și căutări nelimitate, care îi mențin pe utilizatori pe site-ul dvs. alergând după noi realizări. În plus, puteți crea un milion și un rând pentru a menține utilizatorul visând la un rang superior.

Puteți seta declanșatoare pentru realizările și căutările pentru o autonomie maximă. Ce este mai mult? Puteți utiliza WPAchievemens pentru a recompensa utilizatorii care participă la oricare dintre site-urile dvs. offline chiar și datorită codurilor speciale de activitate pe care utilizatorii le pot utiliza pentru a debloca realizări.

În departamentul de proiectare, pluginul WPAchievements vă începe cu peste 60 de pictograme personalizate și hărți de progres interactive care vă motivează utilizatorii să finalizeze căutările. În plus, pluginul livrează un editor de coduri scurte care vă ajută să gestionați codurile scurte WPAchievements, astfel încât să puteți renunța la realizările și căutările dvs. oriunde doriți. Mai mult, WPAchievements vine cu notificări pop-up pentru a informa instantaneu utilizatorul ori de câte ori deblochează o nouă realizare.

Dacă nu uităm, acest plugin este livrat cu o pagină de Realizări și Căutări speciale, unde utilizatorii pot compara ceea ce au deblocat și să descopere ce a mai rămas de câștigat. Dacă acest plugin sună interesant, veți fi bucuros să știți că publică automat realizările și căutările în fluxul de activitate al utilizatorului, ceea ce crește interactivitatea.

În afară de asta, WPAchievements este livrat cu un blocaj de conținut, rapoarte detaliate, gestionare de puncte și de utilizator, suport multi-site / rețea, partajare socială, astfel încât utilizatorii să își poată împărtăși realizările, widget-urile personalizate și un panou de setări avansate, printre altele..

15. Reacții de activitate pentru BuddyPress (gratuit)

Reacții de activitate pentru BuddyPress Free WordPress Plugin

Trebuie să fiți la curent cu momentele, dacă doriți să vă emoționați utilizatorii și să concurați cu băieții care își privesc membrii. Chiar a doua zi, Facebook a lansat „Reacții“ ca o extensie a infamului buton „Like”.

Acum, nu mai rămâne ce rămâne în urmă cu intrarea pluginului Activități pentru BuddyPress. Într-o linie simplă, acest plugin vă permite să adăugați reacții asemănătoare Facebook la fluxul dvs. de activități BuddyPress.

Cea mai bună parte este pluginul vine cu o reacție suplimentară, Recunoscător reacție pe care Facebook a scăzut-o pentru că era destinată doar Zilei Mamei.

Reacții de activitate pentru BuddyPress este simplu de instalat și utilizat. Nu trebuie să configurați nimic, deoarece pluginul funcționează așa cum este anunțat direct din casetă.

16. GEO My WordPress (Gratuit)

GEO My WordPress Plugin gratuit WordPress

Internetul a făcut într-adevăr lumea un sat global, așa că de ce nu îi aduceți pe utilizatorii rețelei dvs. BuddyPress și mai apropiați cu un plugin ca altul? Dacă treceți peste serviciile bazate pe locație sau doriți să vă ajutați utilizatorii BuddyPress să găsească alți utilizatori în apropiere, GEO WordPress meu este pluginul de care aveți nevoie.

În cuvintele lui Eyal Fitoussi, dezvoltatorul, GEO my WordPress este „… ultima soluție de geolocalizare, cartografiere și căutare de proximitate pentru WordPress.” Da, aceasta include și BuddyPress, așa că nu faceți nimic. Acest plugin are funcții precum:

 • Posibilitatea de a geotați oricare dintre mesajele sau paginile dvs.
 • Formulare de căutare de proximitate nelimitate
 • Localizatorul membrilor BuddyPress
 • Widgeturi și shortcodes
 • Se execută pe API-ul Google Maps

Însă în ceea ce privește BuddyPress, pluginul îi ajută pe utilizatori să „caute și să găsească alți membri în apropierea lor sau în apropierea oricărei adrese folosind un formular avansat de căutare de proximitate.”

17. SimplyChat

SimplyChat

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

SimplyChat a fost dezvoltat în special pentru BuddyPress. Este un plugin autonom, care rulează pe propriul server și nu necesită utilizarea unui serviciu extern. Se integrează complet cu BuddyPress prin tragerea de informații despre utilizatori și grupuri, imagini de profil, conturi, prieteni, membri și multe altele. Aceasta include, de asemenea, că pluginul de chat va crea automat un chat de grup atunci când este creat un grup BuddyPress. În plus, adaugă / elimină utilizatorii din acel chat de grup dacă membrii grupului BP sunt editați.

Oferind grupuri publice și private, instrumente extinse de gestionare a comunității și setări pentru administratorii site-ului, dezvoltatorii îl numesc cu mândrie premierul BuddyPress Livechat.

SimplyChat a fost dezvoltat cu reacție în minte, astfel încât utilizatorii dvs. de chat să aibă cea mai bună experiență posibilă a utilizatorului chiar și pe telefonul lor mobil. Posibilitatea de a interzice utilizatorii, de a filtra profanitatea și mai mult de a completa acest plugin livechat complet.

Este compatibil cu cea mai recentă versiune de WordPress și BuddyPress și va fi actualizat constant. Foaia de parcurs include multe funcții noi uimitoare, care vor fi lansate în curând, inclusiv o criptare completă, mai multe instrumente de gestionare a comunității și multe altele.

18. Profiluri de utilizator simplificate

Profilele utilizatorului fac ușor

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Profiluri de utilizator Made Easy este un plugin de gestionare a profilurilor de utilizator care adaugă profiluri de utilizator minunate, precum și formulare personalizate de înregistrare și autentificare.

Profilele utilizatorului ușor (sau UPME pe scurt) este un plugin ușor de utilizat, care adaugă funcționalitate excelentă a utilizatorului la orice temă WordPress. Pluginul vă oferă opțiuni pentru formulare de înregistrare personalizate, formulare de autentificare personalizate, câmpuri personalizate nelimitate, opțiuni de câmpuri private, opțiuni de câmp personalizate, un widget de conectare personalizat și multe altele. Puteți crea o înregistrare ușoară a membrilor cu un formular specific site-ului dvs. web (dacă aveți un site de gătit întrebați despre produsele alimentare preferate ale oamenilor, dacă aveți un site de muzică, membrii își adaugă benzile preferate etc.).

Pluginul a fost integrat cu Gravatar, astfel încât atunci când utilizatorii se înregistrează cu același e-mail, imaginea lor Gravatar se va afișa automat. Pluginul UPME a fost creat și cu integrarea utilizatorului WooCommerce. În acest fel, dacă aveți un magazin WooCommerce pe site-ul dvs., utilizatorii pot accesa contul și comanda informații fără a fi nevoie să vă autentificați de două ori. Alte caracteristici excelente includ machete responsive, fișiere traductibile, tone de pictograme și unele coduri scurte cu adevărat nemaipomenite pentru a facilita adăugarea de forme pe site-ul dvs..

19. Profile Builder Pro

Constructor de profil

Info și descărcare

Profile Builder Pro este un plugin util care vă oferă puterea de a personaliza înregistrarea WordPress pentru site-ul dvs. web. Creați propriile formulare personalizate de înregistrare, profil și autentificare utilizând opțiunile uimitoare din Profile Builder Pro.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale profilului Builder Pro este posibilitatea de a utiliza shortcodes pentru a adăuga formularele dvs. personalizate. Tot ce trebuie să faceți este să creați o nouă pagină standard, să îi dați numele formularului, să adăugați codul scurt și să publicați. Asta e. Vă aflați la doar câteva clicuri dintr-un formular de înregistrare personalizat, formular de conectare, formular de actualizare a profilului etc..

O altă caracteristică excelentă este managerul avansat al listărilor de utilizatori. Cu aceasta, puteți edita rapid șabloane pentru listarea tuturor utilizatorilor dvs., conectați utilizatorii, roluri de utilizator specifice, utilizatori cu o meta_valoare specifică și multe altele. Acest lucru este excelent pentru a urmări utilizatorii, autorii și multe altele.

Profile Builder Pro acceptă, de asemenea, CSS personalizat, astfel încât să-l puteți stila pentru a se potrivi cu restul temei dvs., avataruri personalizate (astfel încât utilizatorii pot încărca propria imagine pentru a fi afișată pe miniatura profilului în comentarii, forumuri și multe altele), redirecționarea formularului personalizat și mult mai mult. Accesați pagina pluginului pentru a afla mai multe și pentru a vedea toate funcțiile minunate de Profile Builder Pro.

Este randul tau…

Ce plugin (e) utilizați pe site-ul dvs. BuddyPress? Cum vă ajută și doriți să vă împărtășiți experiența? Vă rugăm să nu ezitați să împărtășiți conținutul inimii dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map