15 cele mai bune teme WordPress în stil de zidărie pentru site-ul dvs.

15 cele mai bune teme WordPress în stil de zidărie pentru a vă înfrumuseța site-ul

Odată cu popularitatea în creștere a site-urilor curare de conținut și în stil de agregare, machete de zidărie devin o tendință populară de design. Aceste machete grilă oferă avantaje, cum ar fi prezentarea mai multă conținut la un moment dat și crearea unui aspect curat, organizat. Cu toate acestea, nu toate temele de zidărie sunt potrivite pentru fiecare aplicație.


Din fericire, există o mulțime de teme WordPress în stil zidărie din care să alegeți. Fie că construiți un portofoliu online, un site web de comerț electronic sau un blog, există o temă acolo care să se potrivească nevoilor dvs..

În această piesă, vom examina cincisprezece dintre cele mai bune teme de zidărie WordPress de pe piață și, până la sfârșit, vei ști care este cea potrivită pentru tine. Să începem!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Fashionista

Fashionista WordPress Tema

Fashionista promite să vă ajute să ieșiți în evidență de mulțime cu aspectul său de zidărie curată. Această temă minimalistă atractivă este ideală pentru modă și fotografie, dar ar putea funcționa, de asemenea, pentru știri și site-uri în stil reviste. Lățimile personalizate ale site-ului și derularea infinită, împreună cu multe alte opțiuni de personalizare, fac din această temă o alegere excelentă pentru cei care caută un aspect flexibil. Sau puteți utiliza Fashionista pentru a genera bani cu site-ul și pentru a vă construi propriul magazin de comerț electronic utilizând suportul complet al temei WooCommerce – depinde de dvs.!

2. PinThis

Tema PinThis.

PinThis-ul inspirat pe Pinterest pune un design super elegant pe aspectul cărămizii standard. Această temă modernă simplistă injectează stilul într-un aspect altfel plat. Caracteristici, cum ar fi cinci opțiuni integrate pentru piele, formate de postare personalizate și butoane de partajare socială înseamnă că această temă polivalentă se poate adapta la o serie întreagă de aplicații. De asemenea, are un suport deosebit pentru media încorporată și este pregătit pentru AdSense.

3. Stive

Tema Stack.

Stack-ul a fost inspirat de Windows 8 și este ușor de observat asemănările. Această temă este creată pentru a funcționa cu suplimentul Tile, care este inclus în pachetul tematic. Caracteristici precum defilare infinită și suport WooCommerce fac din aceasta o temă ideală pentru portofolii, site-uri de comerț electronic sau site-uri web corporative generale..

4. Baskerville (gratuit)

Tema Baskerville.

Marcat ca temă pentru hoarders, gratuit Baskerville tema nu dezamăgește. Grila sa elegantă se pretează site-urilor de reviste, portofolii și bloguri bogate în conținut. Caracteristicile includ un șablon de contribuabili și suport pentru nouă formate de postare. Baskerville are un nivel moderat de personalizare, incluzând imaginea antetului și două zone de widget.

5. Pinabil

Tema Pinable.

Pinable este o altă temă inspirată de Pinterest cu un aspect curat minimalist. Această temă se mândrește cu faptul că este foarte personalizabilă – și oferă cu siguranță, cu o mulțime de opțiuni de culoare, aspect și tipografie. De asemenea, se livrează cu o bibliotecă de coduri scurte pentru a adăuga stil și funcționalitate suplimentară site-ului dvs..

6. Muzeul

Tema Muse.

Muzeul este foarte minimalist, dar oferă un aspect care are mai multă adâncime decât multe dintre machete cu grile plate. Instalarea demo-ului cu un singur clic vă permite să începeți rapid și ușor această temă extrem de personalizabilă, iar The Muse include și un formular de contact puternic și personalizare aproape nelimitată a barei laterale.

7. Ibuki

Tema Ibuki.

Ibuki este o temă polivalentă frumoasă și flexibilă, orientată către profesioniști și agenții creative. Deși este o temă polivalentă, este specializată în machete de grilă și zidărie și oferă o abundență de demonstrații pentru fiecare. Această temă include 12 opțiuni de antet diferite și, de asemenea, vine însoțită de pluginurile Visual Composer și Slider Revolution.

8. Tetris (Gratuit)

Tema Tetris.

Această temă super simplă permite oricui să configureze rapid și ușor un blog sau un portofoliu – deși nu are o mulțime de clopote și fluiere, oferă un aspect modern curat și personalizare suficientă pentru a satisface cele mai multe.

Tetris ar putea fi o opțiune excelentă pentru începători care se simt copleșiți de nivelul ridicat de personalizare găsit în alte teme.

9. Caramida + zidarie

Tema Brick + Mason.

Tema Brick + Mason este comercializată special către fotografi și studiouri de design și este clar să vedem de ce. Brick + Mason reușește să obțină multe imagini pe pagină, fără a o face să se simtă supraaglomerat. Dimensiunile mici de fonturi și înghesuirea minimă asigură că imaginile dvs. sunt vedetele spectacolului.

10. KON / CEPT

Tema KON / CEPT.

Tema KON / CEPT emană eleganță și simplitate. KON / CEPT se bazează pe un design modular și oferă o mulțime de opțiuni de personalizare, cum ar fi grile de coloane flexibile și patru machete de navigare. Această temă are, de asemenea, suport WooCommerce, astfel încât poate fi utilizată pentru a crea magazine online uimitoare, precum și portofolii.

11. Pinboard

Tema Pinboard.

Dintre toate temele inspirate de Pinterest disponibile, aceasta este probabil cea mai familiară. Acesta ar putea fi un lucru bun sau rău, în funcție de nevoile tale. Tema Pinboard, care acceptă mai multe forme media, are un layout de stivuire automată și derulează la infinit. daca tu do doresc să-l arate puțin mai puțin ca Pinterest, există opțiuni pentru a modifica dimensiunea plăcilor și numărul corespunzător de coloane.

12. Pluton

Tema Pluto.

Această temă de zidărie curată este foarte orientată către bloggeri și are o mulțime de caracteristici grozave pentru a satisface scriitorul din tine. Cu Pluto există spațiu desemnat pentru anunțuri în antet, în zone de widget și între postări.

Pe de altă parte, dacă doriți să oferiți cititorilor dvs. o experiență fără distragere, modul unic de citire al lui Pluto va declanșa ecranul, lăsând în urmă doar butoanele de conținut și de partajare..

13. Stilul

Tema de stil.

Stilul oferă un design modern crocant perfect pentru site-urile de știri și reviste. Această temă face parte din pachetul Elegant Themes, ceea ce înseamnă că vine cu o multitudine de caracteristici și suport fantastic. Funcționalitatea include un panou cu opțiuni tematice ușor de controlat, o colecție mare de coduri scurte și o multitudine de machete pre-construite.

14. Notio

Tema Notio.

Această temă sofisticată și elegantă, Notio, este ideală pentru portofolii și site-uri de comerț electronic. Notio este curat și minimalist și este conceput pentru a vă prezenta conținutul în stil.

Este livrat și cu pluginul Visual Composer, astfel încât puteți trage și arunca cu ușurință elemente în timpul procesului de proiectare. De asemenea, a fost proiectat având în vedere integrarea WooCommerce, permițându-vă să creați un magazin online cu ușurință.

15. Inspira

Tema Inspire.

În cele din urmă, Inspire este o temă de vârf, care evocă o personalitate dinamică și artistică. Indiferent dacă doriți să utilizați scala de gri pentru a întuneca starea de spirit sau pentru a păstra lucrurile colorate, Inspire are o mulțime de opțiuni de personalizare pentru a vă arăta aspectul și senzația de care aveți nevoie.

Tema vine cu cinci machete diferite și o mulțime de opțiuni glisante pentru a vă ajuta să creați designul perfect.


Schemele de zidărie au devenit populare odată cu apariția site-urilor de curare și agregare a conținutului. Acestea pot oferi un aspect curat și organizat, prezentând în același timp multe imagini și conținut simultan. Cu toate acestea, având în vedere multitudinea de teme disponibile, alegerea celei potrivite nevoilor dvs. ar putea fi dificilă.

În această piesă am oferit cincisprezece dintre cele mai bune disponibile, care acoperă toate tipurile de utilizări diferite – tema dvs. ideală ar putea fi printre ele, deci alegeți una care arăta potrivită și luați-o pentru o unitate de testare!

Vă entuziasmează vreuna dintre aceste teme în stil zidărie? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map