Fiecare afacere depinde de clienții săi, fără excepții. Deci, întrebarea devine, ce tip de clienți vă vor ajuta afacerea să înflorească? Răspunsul este destul de simplu. Baza dvs. de clienți poate fi împărțită în două categorii largi.


 • Cei care îți vor cumpăra produsul doar o data în cadrul unei promoții
 • Cei care se vor înscrie și vor continua să fie clienții dvs. obișnuiți

Majoritatea eforturilor de marketing (cum ar fi magazinele tematice WordPress) sunt înclinate să obțină un client să cumpere o temă sau să se înscrie la pachetul de membri – de obicei cu ajutorul unor parcuri atractive de vânzare „pe o singură dată”. Și sigur își termină treaba. Cu un ton de marketing adecvat, marketerii sunt capabili să obțină rate excelente de conversie.

Eforturile dvs. de marketing ar trebui să fie concentrate în egală măsură pe menținerea obișnuiților.

De ce? Pentru că, dacă clienții tăi se bucură că fac afaceri cu tine, ei vor reveni cu siguranță pentru a cumpăra mai mult din produsul tău. La sfârșitul zilei, cu cât ești mai fericit clientul, cu atât este mai probabil ca acesta să continue să-ți cumpere produsul și să te refere la cercurile sale.

Obțineți recomandarea clasică „cuvânt în gură”, care vă extinde baza de consumatori și vă propulsează afacerea la nivelul următor.

Acesta este tipul de relație pe care doriți să o construiți cu clienții.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

De ce avem nevoie de asistență pentru clienți?

Depositphotos_32817757

Secretul unei afaceri online de succes este furnizarea a ceea ce cere publicul. Produsul dvs. ar trebui să vorbească de la sine și să ofere o valoare deosebită clienților. Dar chiar și atunci când produsul dvs. este conceput în modul cel mai ușor de utilizat, cât mai uman posibil, vor exista oameni care caută ajutor. Și tu ca furnizor de servicii, trebuie să ofere sprijin.

Să aruncăm o privire la un exemplu familiar. Să presupunem că proiectați o temă WordPress sofisticată, cu tone de funcții utile. Chiar dacă aveți o documentație minunată ajutat cu tutoriale video, va trebui să oferiți asistență în timp util clienților.

Oamenii se așteaptă răspunsuri atunci când plătesc pentru un produs. Dacă nu pot rula tema de 60 de dolari pe care tocmai au achiziționat-o (chiar dacă vina este proprie), vor lăsa comentarii negative.

Luați în considerare o alternativă. Dacă puteți ajuta acest client confuz pentru satisfacția lui, atunci șansele sunt ca acesta să vă recomande cu plăcere cercurile sale.

Produsul lor este într-adevăr bun, dar asistența lor pentru clienți este și mai bună!

Aceasta este linia de aur pe care ar trebui să o vizați.

Canale de asistență pentru clienți

zâmbet-emoticon

Deoarece ne ocupăm de asistența pentru clienți, am luat libertatea de a rezuma unele dintre cele mai populare forme de asistență pentru clienți pe care le vedeți pe Internet astăzi. Dacă ați cumpărat vreodată un produs sau serviciu online (cum ar fi un domeniu sau un serviciu de găzduire), veți fi cu siguranță în unul dintre acestea. Dacă doriți să săriți această secțiune, accesați secțiunea Lista temelor.

1. Asistență telefonică pentru clienți

 • Asistența telefonică pentru clienți oferă asistență personală în timp real, care creează o relație excelentă cu clienții
 • Pe partea de rabat, ar putea fi destul de costisitor, deoarece necesită personal de asistență 24 × 7 dedicat pentru afaceri internaționale răspândite pe diferite zone de timp
 • Exemplu: Majoritatea companiilor de găzduire precum HostGator și BlueHost oferă asistență telefonică gratuită

2. Chat viu

 • Următorul lucru pentru asistența telefonică pentru clienți, chat-ul live oferă asistență personală similară clienților dvs. în timp real.
 • Cu toate acestea, este mai ușor de întreținut și este disponibil pe scară largă.
 • Întreprinderile cu un buget mai mic pot utiliza acest model.

3. Asistență prin e-mail

 • Principalul avantaj al asistenței clienților prin e-mail este că clientul nu se confruntă cu capul de a avea de a face cu software-ul de asistență. Puteți răspunde pur și simplu din aplicația dvs. de e-mail fără a fi nevoie să vă conectați la un software specializat de asistență.
 • Cu toate acestea, pe partea de flip, este destul de neorganizat, deoarece căsuța de e-mail conține mai multe mesaje din diverse surse.

4. Sistemul de asistență a biletelor

 • Sistemul de asistență pentru bilete este cel mai utilizat și mai frecvent utilizat sistem de asistență pentru clienți. Aproape toate companiile de găzduire se bazează pe acest lucru.
 • Fiecărei solicitări de asistență i se atribuie un număr unic de bilet care poate fi prioritizat în funcție de urgență și clasificat în funcție de departamentul de asistență necesar.

4 modalități de a-ți educa clientul

În această epocă rapidă a informațiilor, informarea clientului despre produsul dvs. se dovedește a fi cel mai promițător mod de a atrage loialitatea acestuia.

Comercializează-ți bine produsul

1. Caracteristici Pagina

Aceasta este o pagină tipică afișată în aproape fiecare produs. Sarcina este de a evidenția caracteristicile esențiale și excepționale ale produsului dvs. în detalii moderate. Pagina cu caracteristici ar trebui să aibă cantitatea minimă posibilă de copiere. În mod ideal, ar trebui să fie o listă care evidențiază cele mai bune caracteristici ale produsului / serviciului tău.

2. Video introductiv

În funcție de tipul de produs vândut, puteți crea, de asemenea, un videoclip care prezintă caracteristicile produsului și utilizabilitatea acestuia. Acest lucru va ajuta clientul dvs. să înțeleagă produsul la adâncimi mari și va acționa, de asemenea, ca un ghid ca și când îl utilizează. Datorită aspectului interacțiunii vizuale, acesta se adresează personal clientului, ceea ce la rândul tău îți ajută cauza.

4. Baza de cunoștințe

Baza de cunoștințe este un director de articole și ghiduri despre produsul dvs. Oferă clienților dvs. detalii explicite despre produsul / produsele dvs. Acest lucru devine foarte util când aveți un inventar mare cu tipuri similare de produse.

5. Secțiunea FAQ

Secțiunea de întrebări frecvente, așa cum sugerează și numele, este generată pe baza feedback-ului testerilor inițiali, urmată de viitorii clienți. Acesta este un mod foarte eficient de sprijin, întrucât întrebările frecvente sunt plasate în funcție de frecvența întrebărilor adresate.

Proces:

 • Dezvoltarea secțiunii de întrebări frecvente începe cu feedbackul testerului inițial. Aceasta formează etapa alfa a procesului de testare.
 • Apoi, produsul este lansat către un grup închis de oameni, care fac aceeași treabă cu testerii inițiali, dar care nu au cunoștințe zero despre produs. Aceasta formează etapa beta a procesului de testare.
 • Combinând acestea, produsul este lansat în sfârșit publicului larg.

Secțiunea FAQ este actualizată la intervale regulate pe baza comentariilor și feedback-ului clienților. Aceasta devine din ce în ce cea mai utilă și promițătoare modalitate de a oferi asistență rapidă rapidă pentru clienții dvs. la scară foarte mare.

Lista temelor (în sfârșit)

Pentru a vă ajuta un pic mai mult în efortul dvs., am selectat următoarele 15 moderne, profesionale și eficiente Helpdesk, Baza de cunoștințe (KB), întrebări frecvente și A sustine Teme WordPress. Utilizarea acestor teme vă va ajuta să evitați costurile de cumpărare a unui software de asistență scump.

1. Suport live

Asistență Live - Helpdesk Responsive Tema WordPress

Suportul în direct este un serviciu de asistență pentru chat live și o temă pentru WordPress. Cu suport BuddyPress, compatibilitate WPML, design receptiv, 4 machete de pagini de pornire și multe altele această temă este o opțiune excelentă pentru a oferi asistență online clienților.

2. DeskPress

DeskPress - Suport de asistență fără efort WordPress

Susțineți cu ușurință clienții WooCommerce, Descărcări digitale simple sau Envato cu tema DeskPress. Folosiți întrebări frecvente încorporate, baze de cunoștințe și forumuri bbPress pentru a oferi asistență de ultimă oră.

3. Ticketrama

Ticketrama - Helpdesk WordPress | Bilet | A sustine

Ticketrama include un sistem de ticketing funcțional pe deplin pentru a vă ajuta să simplificați asistența pentru clienți. Utilizatorii se pot autentifica cu Facebook sau Twitter, apoi pot trimite bilete, pot căuta în baza de cunoștințe și pot vedea întrebările frecvente din tabloul de bord al utilizatorului..

4. Birou de asistență

Birou de asistență - o temă de asistență responsivă

Suportul de birou este o altă opțiune excelentă pentru construirea unui site de asistență. Această temă de tip receptiv de asistență include suport pentru bbPress pentru forumuri ușoare pentru clienți, căutare live ajax, astfel încât utilizatorii să găsească rapid răspunsuri și un model de pagină de întrebări frecvente pentru cele mai multe întrebări și răspunsuri..

5. KnowHow

KnowHow - o bază de cunoștințe Tema WordPress

Una dintre cele mai vândute teme WordPress bazate pe cunoștințe pe web, KnowHow este o opțiune excelentă pentru crearea unui site de asistență în câteva minute. Tema simplifică pentru utilizatori să găsească răspunsuri instantanee prin FAQ și căutare live, plus că tema este gata de traducere, astfel încât să puteți adăuga documente pentru toți clienții dvs..

6. Acum, acum

QAEngine-Knowledge-Base-WordPress temă

Dacă doriți să creați un panou masiv de întrebări și răspunsuri unde vă puteți ajuta clienții (și se pot ajuta reciproc), Q&A Engine este o opțiune minunată. Utilizatorii postează întrebări, caută postări anterioare și examinează răspunsurile pentru a primi ajutor.

7. Ajutor

Helper - Baza de cunoștințe / Asistență Tema WordPress

Helper este o temă WordPress de stil de cunoaștere și stil de susținere, care răspunde pe deplin, este compatibil cu forumurile bbPress și include tipuri de postare personalizate și șabloane de pagini pentru a vă facilita construirea site-ului dvs. de asistență.

8. HelpGuru

HelpGuru - O bază de cunoștințe self-service Tema WordPress

Clienții doresc să găsească răspunsuri rapide la întrebările lor online, motiv pentru care este atât de important pentru tine să creezi o bază de cunoștințe și un centru de ajutor online. Cu HelpGuru trebuie doar să instalați tema, să vă adăugați articole și să permiteți clienților să evalueze articolele pentru ajutor. În plus, suportul pentru temă bbPress pentru suport de forum.

9. Altera

Altera - Temă WordPress bazei de cunoștințe

Dacă încercați Altera pentru site-ul dvs. de asistență, veți găsi funcții excelente, precum machete nelimitate, widget-uri personalizate, căutare live, asistență RTL, integrare socială, un design complet receptiv și multe altele.

10. Presa cunoștințelor

Knowledge Press | Wiki | Întrebări frecvente Tema WordPress

KnowledgePress este o bază de cunoștințe cu autoservire cu integrarea forumului bbPress unde clienții dvs. se pot ajuta. Adăugați documentația produsului dvs., creați-vă întrebările frecvente și răspundeți la postările forumului pentru o mai bună asistență și fericirea clienților.

11. TechDesk

TechDesk - bază de cunoștințe responsive / temă de întrebări frecvente

TechDesk este o soluție de asistență colorată, cu o căutare live, un sistem de întrebări frecvente, widget-uri și coduri scurte personalizate și multe altele pentru a vă ajuta cumpărătorii. În plus, există tone de opțiuni pentru styling, astfel încât să puteți personaliza aspectul site-ului dvs..

12. iKnowledge

iKnowledge - Tema WordPress de bază de cunoștințe / Wiki

iKnowldege este o temă WordPress curată și modernă de cunoștințe. Adăugați articole utile, documentație și întrebări frecvente pentru a ghida utilizatorii cu privire la modul de utilizare a produsului sau de a le plimba, deși depanare.

13. Sentric

Sentric - Forumul de asistență și Baza de cunoștințe

Sentric este o temă minunată pentru suport și cunoștințe de bază, cu suport complet pentru pluginul forumurilor bbPress (plus etichete de moderator personalizate pentru a fi în curs de rezolvare, rezolvate etc.) și opțiuni încorporate pentru adăugarea secțiunilor de bază de cunoștințe și întrebări frecvente..

14. Flatbaza

Flatbase - O bază de cunoștințe / Wiki responsive

Flatbase este o temă wiki de cunoștințe sau wiki minimă. Cu ajutorul acestuia puteți crea propria bază de cunoștințe online pentru clienți, plus adăugați o pagină de întrebări frecvente de referință rapidă pentru întrebări comune și un forum pentru sprijin mai implicat.

15. Baza

Baza - Temă Premium de cunoștințe / Wiki / FAQ

Tema WordPress de bază este un centru online de asistență pentru clienți online ușor de utilizat, unde puteți adăuga documente de ajutor, ghiduri de utilizare a produselor, întrebări frecvente, articole wiki și multe altele. Aspectul curat facilitează utilizarea și înțelegerea clienților.

Concluzie

După ce v-ați asigurat că clientul dvs. va fi satisfăcut de produsul dvs. și de serviciul dvs. pentru clienți, puteți să vă așezați în sfârșit și să vă relaxați, deoarece acum ați creat un client fidel.

Mențineți asistența pentru clienți și nu trebuie să vă faceți niciodată griji pentru a avea clienți nemulțumiți.

Acesta este unul dintre modurile fundamentale de construire a unei afaceri prospere. Sperăm că am reușit să vă ajutăm în căutarea dvs. pentru a găsi o temă pe placul dvs., care vă va ajuta să creați un suport pentru clienți personalizat și atractiv. Lasă-ne să ne cunoaștem gândurile. Vânzare fericită!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me