Cele mai bune teme WordPress comunitare pentru rețele și forumuri sociale

Comunitatea, forumurile și site-urile sociale antrenează mult trafic din interacțiunea utilizatorilor. Acest lucru înseamnă că trebuie să oferiți utilizatorilor dvs. o experiență excelentă și ce modalitate mai bună de a face asta decât cu una dintre cele mai bune teme WordPress ale comunității?


În această postare, enumerăm 15 dintre cele mai bune (în opinia noastră) comunități teme WordPress adecvate pentru site-ul dvs. bbPress sau BuddyPress. Acoperim teme bogate în caracteristici și responsive, care vin cu recenzii excelente ale clienților.

Din acest motiv, să descoperim ce are de oferit piața tematică WordPress a comunității. Bucurați-vă și împărtășiți-vă concluziile la final.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Total (bbPress)

Total WordPress Tema și bbPress: Cele mai bune teme WordPress pentru comunitate

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Căutați un mod rapid și ușor de a vă construi propriul forum? Trebuie să menționăm tema Total. Cu opțiunile de integrare și de design pentru forumurile bbPress, este total o modalitate excelentă de a construi un site web pentru a continua conversația, de a crea un formular de asistență pentru produsul dvs., de a începe un forum pentru comunități pentru cartierul dvs. etc..

Tema vine cu o versiune extinsă puternică a constructorului de pagini WPBakery, completată de module de drag și drop pentru peste 50 de elemente de pagină diferite, inclusiv butoane, titluri, glisoare, imagini, file, comutare și bineînțeles bbPress forumuri, autentificări și multe altele. Funcțiile adăugate în personalizatorul WordPress live fac ca alegerea fonturilor personalizate, culorilor, aspectelor implicite, desenelor de antet și subsolului să fie mai ușoare.

Vrei mai mult decât o simplă temă bbPress? Nicio problema. Total este compatibil cu majoritatea plugin-urilor majore, inclusiv (fără a se limita la) WooCommerce, Calendarul evenimentelor, Elementor, Open Table, WPML, Polylang, Yoast SEO, JetPack, etc. Templatera GRATUIT. Alte caracteristici cheie includ 40+ demo-uri de import rapid, documentație online extinsă și 6 luni de asistență premium – astfel încât să puteți începe rapid (sau să solicitați ajutor dacă este necesar).

2. BuddyBoss

BuddyBoss

Dacă doriți să construiți o comunitate mai bogată în funcții, decât BuddyBoss este pentru dvs. Complet compatibil cu BuddyPress, platforma BuddyBoss vă ajută să vă creați și să personalizați comunitatea online. Utilizați editorul Gutenberg și puterea constructorului de pagini Elementor pentru a vă proiecta site-ul. Activați BuddyPress, plus toate setările principale pentru profiluri de membri, grupuri sociale, mesagerie privată și multe altele. Apoi încurajați comunitatea să se angajeze cu puncte, recompense, ranguri și realizări. Puteți chiar să vă monetizați site-ul cu ușurință atunci când utilizați BuddyBoss. Adăugați abonamente premium, abonamente sau cumpărături o singură dată.

Dar BuddyBoss nu se oprește aici. De asemenea, oferă numeroase integrări utile pentru a oferi comunității voastre și mai multe funcții. Adăugați un calendar de evenimente utilizând Calendar Calendar Pro. Creați o secțiune de înregistrări de joburi cu WP Job Manager. Creați cursuri cu LearnDash. Construiți un magazin WooCommerce pentru a vinde bunuri. Cu BuddyBoss este ușor să creezi site-ul dorit pentru comunitatea ta online.

3. ForumPress

Tema Forum WordPressPress bbPress

Dacă doriți să construiți un forum cel mai bun este o temă WordPress creată și concepută special în acest scop. Una dintre cele mai bune teme bbPress din jurul este ForumPress de HeroicThemes.

Pentru a începe, ForumPress este ușor de instalat datorită asistentului de configurare. Doar urmați instrucțiunile pentru activarea și instalarea temei. Puteți instala chiar și exemple de date dacă aveți nevoie de ajutor pentru a afla cum puteți configura paginile de bază ale forumului. Plus ForumPress este personalizabil. Folosiți setările personalizate pentru teme live pentru ca forumurile dvs. să se potrivească cu marca dvs. Editați culorile, fontul corpului, sigla site-ului, drepturile de autor de subsol și multe altele.

În plus, cu ForumPress toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă extinde forumul bbPress sunt încorporate. Creați mai multe forumuri pentru conectarea utilizatorilor. Gestionează subiecte și răspunsuri cu ușurință. Activați profilurile utilizatorului, paginile utilizatorului (pentru a afișa informații despre profil, subiecte create de utilizator, răspunsuri și postări favorizate) și chiar adăugați un forum în căutare live.

ForumPress este, de asemenea, receptiv, compatibil cu plugin-uri populare (cum ar fi Yoast SEO și Formularul de contact 7) și include actualizare și asistență pentru un an.

4. Kleo Pro

tema cleo comunitate wordpress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Nu trebuie să fiți un dezvoltator sau un designer profesionist pentru a construi site-uri web excelente datorită temei Kleo BuddyPress. Nu lăsați termenul „BuddyPress” să vă arunce, Kleo este perfect pentru bbPress și alte site-uri WordPress din comunitate.

A șaptea regină, autorul elitei energetice din spatele Kleo vă oferă 27 de demo-uri pe care le puteți instala cu un clic. În mod alternativ, puteți crea șablonul de la zero, deoarece Kleo este livrat cu o hoardă de caracteristici impresionante.

Vorbim despre funcții, cum ar fi un panou de administrare intuitiv, opțiuni de personalizare nelimitate, machete multiple de site-uri, constructor de pagini drag-and-drop, plugin Sensei, integrare de conectare Facebook, profilul de copiere de profil și grup BuddyPress, notificări live și multe altele.

5. Aardvark (BuddyPress)

aardvark buddypress comunitate wordpress tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Realizat manual de autorul elitei de putere GhostPool, specializat în temele BuddyPress, Aardvark este o temă WordPress și comună completă și robustă, potrivită pentru rețelele dvs. BuddyPress..

Asta nu e tot; Aardvark este potrivit și pentru magazinele online, site-urile cu membru plătit, cursuri online, site-uri de știri și bloguri generale printre alte site-uri. Totul pentru că tema împachetează destul de bine în ceea ce privește caracteristicile.

15 demonstrații pre-construite pe care le puteți instala într-un clic vă oferă un început de început cu designul dvs. Însă, dacă doriți să creați machete de pagini de la început, Aardvark vine cu constructorul drag-and-drop de la WPBakery.

Peste 200 de opțiuni tematice înseamnă că puteți crea site-ul comunității viselor dvs. fără a atinge o linie de cod.

6. Socializează

socializează tema wordpress comunitară

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Socialize by Ghostpool este o temă WordPress remarcabilă care este perfectă pentru orice site web dedicat comunității. Este la fel de colorat pe cât de util, cu un cache de caracteristici uimitoare.

Vorbim despre integrare ușoară bbPress / BuddyPress, patru variante ale paginilor de pornire, șase machete de postare, nouă stiluri de categorii, încărcare de pagini Ajax, constructor de pagini WPBakery, meniuri excelente și opțiuni de personalizare nelimitate, printre altele.

Socializarea vine cu o temă pentru copii și un site demonstrativ cu un singur clic, ambele fac din crearea site-ului comunității dvs. o adiere.

7. Amic

Tema polivalentă pentru WordPress / BuddyPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Creați site-uri web ale comunității precum un șef cu o temă BuddyPress ca niciuna alta. Buddy este o temă comunitară deplină, care pune multă libertate de design în mâinile tale. Dispune de un design unic al forumului, care vă ajută site-ul social să iasă în evidență de mulțime.

În plus, Buddy livrează coduri scurte puternice, asistență multilingvă, înregistrare front-end, suport pentru imagini retină, pictograme pentru fonturi, căutare la nivel de site și compatibilitate multizolată, printre altele.

Buddy se joacă bine cu pluginuri precum BuddyPress (desigur), WooCommerce, bbPress, BuddyPress Activity Plus, Yoast SEO și multe altele. Tema este personalizabilă și extensibilă.

8. Data dulce

sweedate-datarea-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Un portal de întâlniri este doar un exemplu din numeroasele site-uri de socializare pe care le puteți crea pe WordPress cu pluginuri precum BuddyPress și bbPress. Pentru industria de întâlniri și relații, nu vă puteți permite să ratați marca cu designul dvs..

Sweet Date vă oferă o temă integrală care promite să crească interacțiunea utilizatorilor pe site-ul dvs. de întâlnire. Ei bine, puteți utiliza Sweet Date pentru alte site-uri web, nu doar site-uri de întâlnire. Toate, deoarece tema este ușor de configurat și personalizat.

Vă puteți aștepta la funcții precum niveluri de membru, integrare de conectare Facebook, sistem de potrivire a partenerilor, notificări inteligente, profiluri unice, statut online, căutare instantanee Ajax, coduri scurte și un panou de administrare puternic, printre altele.

9. prospera (Intranet și comunitate)

prosperitate tema wordpress comunității

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

În nișa BuddyPress, puține teme WordPress pot concura cu Thrive, o temă puternică a comunității care vine cu o listă extinsă de funcții și apoi cu unele. Din prima noastră impresie, designul nu este dezamăgitor, ceea ce înseamnă că aveți o temă de care puteți depinde în Thrive.

Ce este în magazin? Ei bine, toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a crea un site comunitar formidabil. Thrive se mândrește cu funcții precum Wizard Set-up Wizard, constructor de pagini WPBakery, pagini de conectare personalizate, mesaje live, manager de proiect, partajare de fișiere, documente de colaborare, forumuri comunitare și o mulțime de pluginuri premium incluse, printre altele..

Thrive vă oferă toată puterea de care aveți nevoie pentru a crea site-uri sociale, intranet de personal, platforme de învățare, forumuri, site-uri private și orice alt site de comunitate de care aveți în vedere. Cu un număr bun de funcții, inclusiv opțiuni de personalizare nelimitate, nimic nu trebuie să te împiedice să creezi site-ul social al viselor tale.

10. BuddyApp

Buddyapp community wordpress theme

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

A șaptea regină face încă o apariție, de această dată cu BuddyApp, o temă comunitară mobilă și minimalistă perfectă pentru site-ul tău social. Cu un design creativ și funcțional pentru dispozitivele mobile din această lume, puteți rula site-ul dvs. de rețea din mers.

BuddyApp este dotat cu funcții precum o pagină de destinație HTML5 bonus, notificări live, căutare Ajax, asistență personalizată completă, chat în direct, bază de cunoștințe, gestionare avansată de fișiere, trei locații în meniu, forumuri bbPress, conectare Facebook, fotografii de copertă a profilului / grupului și lista continuă.

În plus, BuddyApp este livrat cu plugin-uri de top, cum ar fi constructorul de pagini WPBakery, WP-polls, BuddyPress Like, Lista de a face cu inteligență, Visualizer: Grafice și grafice și multe altele. Nu-mi lua cuvântul pentru asta, oferă demo-ului un drive test și revine cu concluziile tale.

11. turme

turme comunitate wordpress tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Deci, ce faci pentru ca utilizatorii să acceseze site-ul tău de rețele de socializare? Răspuns rapid: creați un site web atrăgător și ușor de utilizat folosind o temă WordPress formidabilă, cum ar fi Flocks.

Cu toate că nu are atât de multe vânzări, Flocks observă un rating de clienți splendid, un design simplist și funcții care vă vor arunca peruca. În afara casetei, Flocks este o temă pregătită pentru rețelele de socializare care face construirea oricărui site web al comunității la fel de ușor de plăcut.

Puteți utiliza Flocks, indiferent de nivelul de abilități, datorită unei mulțimi de caracteristici, cum ar fi opt demo-uri frumoase, autentificare socială, constructor de pagini WPBakery, patru stiluri de antet și subsol unice, fotografii de copertă personalizate și multe altele, mai mult, capul dvs. va fi înfricoșat..

12. Besocial

tema tematică buddypress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Un site web excelent costă un braț și un picior, nu? Greșit, mai ales când îl ai pe Egemenerd, autorul de elită din spatele temei WordPress Besociale, din colțul tău.

Doar ca să o pun acolo, Besocial este a doua temă cu cele mai bine cotate de pe lista noastră și am sentimentul că ratingul are totul de-a face cu designul impresionant și o listă interminabilă de funcții.

Acestea fiind spuse, ce vă oferă? Besocial vă oferă opțiuni interesante, cum ar fi autentificare socială, notificări live, calendar de evenimente, trimitere front-end post, prieteni reciproci, sistem de întrebări frecvente, forumuri bbPress, mai multe formate de postare, comentarii Facebook și import demo demo cu un singur clic, printre altele.

13. Eonet

Eonet comunitate teme WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Oamenii se întreabă ce temă este fierbinte și conversația se încheie aici. Eonet este una dintre cele mai unice teme WordPress ale comunității, realizate cu interacțiunile comunității tale în minte. Este complet personalizabil și scalabil, dar rămâne suficient de simplu pentru a vă permite să creați un site web strălucitor, fără a scrie un singur cod de linie.

Dacă doriți să stimulați interacțiunea utilizatorilor (și cine nu este) pe site-ul dvs. social, doriți să mergeți cu tema WordPress a rețelei Eonet. Tema este încărcată până la capăt cu funcții care vă ajută să conduceți interacțiunea pe site-ul comunității voastre.

Dacă vă întrebați, Eonet vine cu funcții precum chat live, director de conexiuni, blog dinamic, harta membrilor, constructor de pagini WPBakery, pagini private, conectare socială, conținut demo și un panou de administrare robust, printre altele. Tema vă ajută să vă personalizați pe larg rețeaua de socializare.

14. Salutări

salut comunitate wordpress tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Indiferent dacă sunteți în Boca Raton sorbind ceva Roca Patron sau călătoriți pe tot globul făcându-vă lucrurile, aveți nevoie de o temă WordPress de încredere, care să vă asigure că utilizatorii dvs. se distrează de minune. Intră în Salut și ziua este salvată.

Salutarea este o temă simplistă a WordPress, care oferă competiției o alergare pentru banii lor stânga, dreapta și centru. Dispune de un design simplu, dar nu face nicio greșeală; acest băiat rău împachetează un pumn în ceea ce privește trăsăturile. Este dat înapoi, da, dar este o temă formidabilă din toate punctele de vedere.

Lista de funcții afișează opțiunile obișnuite, cum ar fi Slider Revolution, un manager de dispunere drag-and-drop, constructor de formular de contact, generator de bare laterale, culori nelimitate, suport multilingv, formular de autentificare pop-up și opțiuni puternice de administrare, printre altele.

15. Gwangi

Gwangi întâlniri și potrivire comunitate teme WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Nu în ultimul rând vine Gwangi, o temă WordPress perfectă pentru toate tipurile de site-uri de întâlnire și de rețea. Tema este relativ nouă pe piață (are trei luni la momentul scrierii), dar este un pretendent demn pentru această colecție de teme WordPress comunitare.

De ce? Tu intrebi. Ei bine, pentru început, Gwangi se concentrează asupra conținutului dvs. cu un design modern. În plus, puteți personaliza fiecare element în funcție de conținutul inimii voastre. Nu există prea multe teme BuddyPress, așa că atunci când observați una care stârnește, ar trebui să o păstrați mai bine. Gwangi este o astfel de temă.

Departamentul de funcții îți va da jos șosetele. Vă puteți aștepta la funcții precum un sistem de confecționare a potrivirii, schimbul de membri în stilul Tinder, căutarea globală Ajax, prietenii reciproci, înregistrarea nelimitată a membrilor, funcții excelente de mesagerie, capacitatea de a urmări alți utilizatori și multe altele.

16. Lynk

Lynk Social Networking și comunitate WordPress Tema

Lynk este o temă compatibilă cu BuddyPress și bbPress pe care o puteți folosi pentru a construi un site social sau un forum online. Dar asta nu este totul – Lynk oferă o mulțime de alte funcții pentru directorii de afaceri, reviste sau site-uri noi, evenimente și magazine online.

Lynk oferă tot ceea ce așteptați de la o temă a comunității, dar există și câteva surprize. Cum ar fi mega meniuri, căutare globală ajax, meniu utilizator personalizabil, formulare front-end, notificări ale utilizatorilor (mesaje, cereri de prieteni, postări noi etc.), integrare MailChimp și altele.

Cuvinte finale pe cele mai bune teme WordPress comunitare

Secretul pentru a alege o temă WordPress excelentă a comunității constă în înțelegerea nevoilor site-ului dvs. specific. În plus, vă încurajăm să mergeți pentru o temă sensibilă și bogată în caracteristici. De exemplu, tema Total WordPress – este o adevărată temă polivalentă.

În primul rând, decideți între BuddyPress sau bbPress (practic, rețeaua socială sau forum), apoi alegeți una dintre temele minunate de mai sus (trebuie doar să fiți sigur că acceptă opțiunea de comunitate pe care ați ales-o în primul pas), adăugați pluginuri suplimentare dacă aveți nevoie de mai multe funcții (de ex. aceste extensii BuddyPress) și în cele din urmă răspândesc cuvântul despre site-ul dvs. în rețeaua dvs. Veți avea o comunitate înfloritoare în cel mai scurt timp.

În total, încercați să oferiți o experiență excelentă utilizatorului, iar site-ul comunității dvs. va reuși, indiferent de tema aleasă. Să ai cea mai bună temă WordPress înseamnă jack dacă nu îți poți oferi utilizatorilor o perioadă excelentă pe site-ul tău.

Sunteți de acord cu lista noastră de 15 teme WordPress comunitare? Am lăsat afară tema preferată? Dacă da, vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me