15+ Cele mai bune teme imobiliare WordPress

De-a lungul anilor, WordPress a trecut de la o simplă platformă de blogging la un sistem complet de gestionare a conținutului (CMS), care este capabil să ruleze chiar și unele dintre cele mai complexe site-uri web. Mii de site-uri web folosesc WordPress datorită capacității sale de a gestiona cu ușurință conținut, beneficii SEO și datorită capacității pe care o oferă practic oricui de a crea un site uimitor, fără a fi nevoie să plătească tone de bani unui dezvoltator web.


Una dintre tendințele pe care le-am observat în ultima vreme este că utilizează WordPress pentru a crea un site web imobiliar unde pot afișa listările de proprietăți. Industria imobiliară este în plină expansiune și mulți profită pentru a câștiga o sumă suplimentară de bani prin publicitatea listărilor imobiliare. Iar agenții imobiliari creează acum propriile site-uri web pentru a-și expune proprietățile clienților într-un mod mult mai profesional.

Pentru agenții care creează un site web v-ar putea ajuta cu adevărat să vă dezvoltați afacerea, precum și să ajungeți la o audiență mai largă, prezentând proprietăți online pe care oamenii le pot vedea / găsi pe tot globul. Și ce modalitate mai bună de a construi un site web decât cu WordPress.

Mai jos puteți găsi unele dintre cele mai bune teme WordPress imobiliare pentru a configura rapid și ușor site-ul dvs. imobiliar. Vă rugăm să rețineți că cele mai multe dintre acestea sunt toate teme premium WordPress, așa că va trebui să plătiți pentru ele, însă prețul unei teme premium în comparație cu plata a 1.000 USD unui dezvoltator web este o adevărată afacere!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. HomePress

HomePress Tema WordPress

Tema HomePress WordPress este o opțiune excelentă pentru a-ți construi site-ul imobiliar. Perfect pentru firme și agenți solo, HomePress oferă funcții avansate pentru a vă dezvolta afacerea. Un calculator de ipotecă încorporat, căutare avansată (cu câmpuri de căutare automate și nelimitate), capacitatea de a salva și compara lista, plus o opțiune de tur virtual 360 sunt utile pentru cumpărătorii potențiali. Iar statisticile paginilor vă arată ce proprietăți obțin cel mai mult trafic.

În plus, începerea cu HomePress este ușor. Alegeți din 10+ demo-uri pre-stilate, apoi personalizați aspectul site-ului dvs. utilizând setarea pentru temă. Deoarece HomePress utilizează constructorul de pagini Elementor, este foarte ușor să personalizezi oricare dintre paginile principale folosind constructorul de pagini frontale. HomePress include chiar și constructorul de șabloane uListing pentru a crea pagini de proprietăți personalizate Adăugați funcții, locație, preț, tururi virtuale și multe altele. Și cu uListing puteți accepta, de asemenea, plăți (prin PayPal sau Stripe) pentru listarea trimiterilor, permițând altor agenți să își promoveze proprietățile prin intermediul site-ului dvs. Dar asta nu este totul – alte caracteristici tematice notabile includ asistență în mai multe limbi, geolocalizare, căutări salvate, posibilitatea de a trage pe hărți, integrarea IDX și multe altele.

2. WP Pro Real Estate 7

WP Pro Real Estate 7

Real Estate 7 este o temă receptivă, perfectă pentru prezentarea listărilor dvs. și pentru a face vânzarea! Adăugați listele cu toate informațiile de care aveți nevoie și lăsați utilizatorii să răsfoiască folosind căutarea puternică de înregistrări avansate. O, și puteți, de asemenea, să aveți proprietăți de închiriere (la fel ca AirBnB), deoarece tema vine cu un calendar de rezervare pentru a obține acele unități pentru venituri maxime. Alte caracteristici minunate includ Visual Composer pentru construirea de pagini drag and drop, plugin-uri dsIDXpress suport pentru listări simple IDX, suport pentru sub-listări (pentru apartamente sau partajare) și alte tone. Am enumerat mai multe funcții cheie, dar puteți vedea demo-ul Real Estate 7 pentru a vă vedea singur.

3. AgentPress

AgentPress Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

AgentPress este o temă minunată și premium premium imobiliară WordPress de la StudioPress. Această temă este o temă copil pentru Genesis Framework, ceea ce înseamnă că va trebui să cumpărați Genesis pentru a utiliza AgentPress. Dar, cu toate caracteristicile ușor de utilizat, este o investiție excelentă pentru afacerea dvs. imobiliară! Tema include înregistrări inteligente, astfel încât este simplu să adăugați imagini de proprietate, hărți, descrieri, funcții și prețuri. În plus, căutarea avansată face rapid și ușor pentru clienți să răsfoiască înregistrările dvs. și să găsească casa pe care au căutat-o.

În plus, după cum am menționat anterior, AgentPress este o temă pentru copii pentru Genesis. Acest lucru înseamnă că veți obține toate caracteristicile minunate care sunt încorporate în cadrul Genesis. Aceasta include barele laterale și subsolurile, opțiunile de culoare, suportul pentru comentarii, suportul publicitar încorporat și redimensionarea automată a imaginilor. Această temă imobiliară minunată include și widget-uri personalizate, 4 piei de culoare minunate (albastru, verde, auriu și roșu) pentru a vă începe, șabloane de pagină ușor de utilizat, imagini de antet personalizate și multe altele.

4. Case reale

realhomes-real estate-WordPress temă

Aveți nevoie de o temă traductibilă pentru clienții din alte țări? Nicio problemă – Real Homes este gata de traducere și acceptă minunatul plugin WPML WordPress. În plus, această temă este pregătită pentru site-ul web, cu opțiuni avansate de panou cu teme, o mulțime de șabloane de pagini (listări, galerii, agenți și multe altele), widget-uri personalizate și opțiunea pentru utilizatori să se înscrie și să plătească listările de proprietăți pe site-ul dvs. (o modalitate excelentă de a genera bani cu dvs. site-ul!).

5. CitiLights

CitiLights WordPress Tema

CitiLights este o temă modernă WordPress premium imobiliară, perfectă pentru agenții de prezentare și inventarul lor de case și apartamente minunate. Această temă funcționează la fel de bine și pentru listările de închiriere, dacă asta doriți să le împărtășiți lumii. Tema include o funcție de căutare avansată, astfel încât vizitatorii dvs. să găsească locuința pe care o caută, suport pentru profilurile de agenți pentru a-i prezenta clienților viitori, pagini de proprietăți uimitoare vizual (de preferință cu opțiuni pentru galerii de imagini, funcții de proprietate, hărți Google și de desigur o descriere) și integrarea pluginului ID.

În plus, puteți să vă monetizați site-ul imobiliar prin perceperea taxelor de membru sau a listelor. Dacă cheltuiți timp și bani pentru promovarea și publicitatea site-ului dvs., aceasta este o modalitate excelentă de a partaja costul cu colegii agenți. O altă caracteristică îngrijită este eticheta de proprietate „Vândută” pe care o puteți adăuga la înregistrări pe măsură ce au fost scoase de pe piață. Alte caracteristici ale CitiLights includ integrarea plugin-ului dsIDXpress, compatibilitatea cu traducerea WPML, opțiuni de culori nelimitate, suport pentru personalizatorul WordPress Live, shortcodes ușor de utilizat și un layout sensibil. Consultați mai multe funcții tematice enumerate mai jos.

6. Realtr

realtr-templatic-real estate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Realtr este o opțiune excelentă dacă doriți să creați un site în care agenții să le poată lista proprietățile. Creați și gestionați pachetele de trimitere și colectați plățile prin site-ul dvs. imobiliare minunat Plus Realtr include suport complet MLS / IDX și opțiunea pentru dvs. (ca administrator) de a afișa proprietăți selectate pe pagina dvs. de pornire.

7. Imobiliare responsive

receptiv real-esate-premiumpress-real estate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Responsive Real Estate dezvoltată de PremiumPress este perfectă pentru agenții imobiliari, companiile de administrare a proprietăților, agențiile de închiriere și multe altele. În plus, tema răspunde complet, astfel încât cumpărătorii să vă poată vedea înregistrările, indiferent unde se află. Această temă imobiliară include listări complete de proprietăți, integrare pe hărți Google și chiar formulare de contact încorporate. Pagina de pornire a fost optimizată pentru a-i determina pe utilizatori să se concentreze asupra proprietăților tale, iar glisorul interactiv (cu hărți) este o modalitate fantastică de a arăta cele mai tari înregistrări. O altă caracteristică excelentă a acestei teme sunt cele 15 teme pentru copii din care să alegeți. Puteți alege o temă pentru copii care se potrivește afacerii dvs. Apoi utilizați panoul de admin pentru a face modificări la culori, logo-ul personalizat și imagini cu un singur buton. Acesta este un mod minunat de a personaliza tema într-un flash.

8. Patrie

patria-real estate-WordPress temă

Această temă modernă și minimă a WordPress este o modalitate excelentă pentru a vă promova înregistrările sau închirierile. Există 2 machete de teme și 6 șabloane de pagină de pornire pentru a vă duce, și de acolo puteți utiliza panoul tematic puternic pentru a vă seta opțiunile. Homeland include, de asemenea, asistența dsIDXPress pentru a trage instantaneu listele din conturile MLS, iar codurile scurte personalizate facilitează personalizarea postărilor și paginilor..

9. WP Estate

WP Estate WordPress Tema

Crearea unui site web avansat de proprietăți imobiliare nu poate fi mai ușoară. Trebuie doar să instalați WP Estate și să începeți să adăugați agenții și proprietățile. Această temă are aproape tot ce ai nevoie pentru a-ți face afaceri noi în funcțiune – tot ceea ce îți lipsește este licența imobiliară. Tema include funcții cum ar fi listări detaliate de proprietăți (cu tone de amenajare, locație, preț și mai multe opțiuni), pagini de agent cu informații de contact și un widget dandy pentru calculatorul ipotecar. Există, de asemenea, o pagină de pornire minunată Google Map cu listările dvs. (folosind pini de hartă drăguțe specifice proprietății) pe care cumpărătorii le pot utiliza pentru a restrânge căutarea. Și șablonul paginii de comparare a proprietăților pentru a ușura cumpărătorii să vadă listările cot la cot. Toate acestea, plus widget-uri personalizate, coduri scurte, șabloane de pagini și multe altele fac din WP Estate o acasă pentru site-ul dvs. imobiliar!

10. DreamVilla

Tema WordPress DreamVilla

DreamVilla este o temă excelentă, prezentată într-o singură proprietate, pe tema WordPress, pe care o poți folosi pentru a evidenția înregistrările tale principale sau casa personală care este pentru vânzări. Această temă este dotată cu funcții pentru a evidenția cele mai bune funcții ale proprietății dvs. Indiferent dacă vindeți o insulă sau un apartament în centrul orașului, DreamVilla este potrivit pentru a arăta ce este excelent în ceea ce privește proprietatea dvs. Tema vine cu 3 machete de pagini de pornire diferite din care să alegeți, precum și o macheare de paralax cu o singură pagină și un aspect de mai multe pagini. În plus, indiferent de aspectul pe care îl alegeți, tema răspunde pe deplin, astfel încât potențialii cumpărători să vă poată vedea proprietatea, indiferent unde se află.

DreamVilla include multe alte funcții excelente încorporate, cum ar fi o hartă Google personalizată „Aproape” care arată ce facilități se află în apropierea listelor dvs. În plus, galeriile sortabile fac ușor să adăugați fotografii grozave din camerele, grădina, mașina sau chiar elicopter. Sunt multe de dragoste, cum ar fi fonturile Google, feedul live Twitter, opțiunile tematice avansate, instalarea cu 1 clic și multe altele. Există chiar și fișiere PSD incluse pentru a vă juca în jur, pentru a vă construi site-ul de vis cu DreamVilla.

11. reședință

ședere-gorillathemes-real estate-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Orice temă imobiliară bună necesită o funcție de căutare puternică, iar Residence oferă. Căutați prin listări folosind oricare dintre informațiile pe care le adăugați în paginile de listare – oraș, cartier, preț, tip, construit anul, dormitoare și băi. În plus, tema se integrează perfect cu pluginul dsIDXPress, astfel încât clienții să poată căuta în MLS-IDX listările dvs. locale. Pentru fiecare listă puteți adăuga, de asemenea, Google Maps, galerii foto și tururi video de pe YouTube sau Vimeo. O altă opțiune în cadrul temei este o pagină de finanțare. Utilizatorii pot introduce prețul unei locuințe, plata în avans, rata dobânzii și termenul de împrumut pentru a calcula plățile lunare. Acesta este un mod minunat pentru clienții dvs. de a evalua instantaneu dacă își pot permite sau nu o casă înainte de a programa o perioadă cu dvs. pentru a merge să o vadă sau să facă o ofertă.

Reședința este o temă imobiliară excelentă, dar poate fi rapid schimbată pentru a răspunde nevoilor dvs. pentru orice afacere (dealeri auto, porturi, magazine de animale de companie etc.). Tema vă permite să adăugați propriile etichete, valori, valute și limbi, ceea ce o face foarte versatilă. Alte caracteristici includ un glisor prezentat, rezultatele căutării filtrabile și chiar mai multe enumerate mai jos!

12. EstateEngine

Tema WordPress EstateEngine

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

EstateEngine este o frumoasă temă premium a WordPress-ului directorului imobiliar pe care îl puteți folosi pentru a vă prezenta propriile înregistrări sau pentru a afișa înregistrări adăugate de utilizatori. Pagini de proprietate minunate, listări personalizabile, opțiuni ușoare de construire a paginilor și multe altele fac din aceasta o temă excelentă pentru orice site web imobiliar. Pentru a crea o pagină, utilizați editorul intuitiv Visual Composer front-end pentru a trage și arunca diverse elemente de pagină în loc. Adăugați hărți Google cu ace de proprietate, căutare avansată de proprietăți și multe altele. Utilizați setările pentru a adăuga detalii pentru filme pătrate, camere, băi, spații de garaj sau chiar adăugați propriile dvs.!

De asemenea, tema este gata să fie monetizată! În loc să adăugați înregistrări pe cont propriu, puteți solicita utilizatorilor să își trimită propriile înregistrări! Puteți adăuga chiar și abonamente, astfel încât site-ul dvs. vă va face bani chiar dacă nu vindeți o casă luna aceasta. Alte caracteristici tematice pe care sigur le adorați includ integrarea socială, astfel încât cumpărătorii să le placă sau să partajeze listări cu prietenii lor, încărcarea ajax, astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să aștepte sau să reîmprospăteze rezultatele căutării pentru a încărca, anunțând un traducător integrat unic, astfel încât Îți poți pregăti site-ul web în mai multe limbi! Aruncați o privire – EstateEngine ar putea fi tema perfectă pentru afacerea dvs. imobiliară!

13. HomeQuest

homequest-ThemeFuse-real estate-WordPress temă

Construit pentru agenții imobiliare, directoare și brokeri HomeQuest are o mulțime de caracteristici imobiliare deosebite pentru a face evidența dvs. Un design grafic de căutare, caracteristici de proprietate, galerii în stil și link-uri rapide către „like”, printare sau e-mail la o listă sunt doar câteva dintre caracteristicile minunate. În plus, opțiunile puternice de căutare avansată și de filtrare îl fac super ușor pentru utilizatori să răsfoiască listările și să facă o ofertă.

14. Freehold

-Freehold real estate-WordPress temă

Freehold este ușor de utilizat și personalizat, ceea ce lasă mai mult timp pentru a vinde, vinde, vinde! Aspectul complet sensibil, hărți Google personalizate, culori nelimitate, căutare avansată, partajare socială încorporată, asistență pentru mai mulți agenți și funcții de sortare a proprietăților sunt doar câteva dintre cele incluse. De asemenea, Freehold vine cu documentație video și fișiere PSD, astfel încât să puteți configura rapid și personaliza tema în cel mai scurt timp.

15. Realia

Realia-real estate-WordPress temă

Această temă de top vândut Themeforest este perfectă pentru a vă prezenta proprietățile din orașul natal, de pe continent sau chiar de pe glob. Creat special pentru site-urile de proprietăți imobiliare și de proprietăți de închiriere, Realia oferă un design receptiv și retin gata, o mulțime de opțiuni de culoare, suport dsIDXPress și capacități super ușoare de gestionare a proprietăților.

16. HomeQuest (Director Copil)

HomeQuest Director imobiliar Tema copilului

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

HomeQuest este o temă puternică pentru bunurile imobiliare pentru tema foarte populară a directorului WordPress de către Templatic. Această temă pentru copii adaugă funcții excelente, precum căutarea avansată a proprietăților, compatibilitatea IDX / MLS, stilul minunat și multe altele. Vă rugăm să rețineți: HomeQuest este o temă pentru copii și vă solicită să achiziționați și tema Directory de către Templatic pentru ca aceasta să funcționeze. Tema face mai ușor să afișați listările dvs. și pentru clienți să vă contacteze. În plus, tema populară Directory oferă toate caracteristicile de bază ale temei precum un blog complet, șabloane de pagini minunate, coduri scurte, widget-uri și multe altele. Dar când adăugați HomeQuest la tema Directory, acesta primește toate caracteristicile sale imobiliare.

HomeQuest include și suplimentul imobiliar creat de Templatic. Acest supliment include funcții precum un tip de post personalizat de proprietate, căutare de proprietăți avansate, filtre de proprietăți AJAX, widget de căutare a proprietății, compatibilitate cu plugin-ul dsIDXpress și multe altele. Acest lucru face ușor adăugarea și gestionarea înregistrărilor. Deoarece tema Director include deja un șablon de pagină de contact, va fi ușor pentru cumpărători să vă contacteze.

Ce caracteristici veți dori într-o temă imobiliară:

Pe măsură ce parcurgeți temele enumerate mai sus, poate doriți să căutați următoarele caracteristici care ar fi un avantaj avantajos pentru site-ul dvs. imobiliar.

 • Proprietăți prezentate: O secțiune de proprietăți prezentate ar fi o modalitate excelentă de a arăta unele dintre cele mai importante proprietăți, proprietățile pe care trebuie să le vindeți cu adevărat acum sau puteți vinde aceste locuri prezentate agenților imobiliari care doresc să promoveze o anumită proprietate / casă / închiriere..
 • Căutare de proprietăți: Asigurați-vă că tema are un puternic căutare de proprietăți care vă permite să căutați după diferite criterii, cum ar fi numărul de dormitoare, locație, preț .. etc. Acest lucru va face site-ul dvs. mai ușor pentru utilizatori și ar putea ajuta la creșterea vânzărilor.
 • Hărți Google: Integrarea Google Maps este o modalitate foarte bună de a ajuta vizitatorii să știe exact unde se află o proprietate dată sau chiar să vadă înregistrările din vizualizarea străzii.
 • Profiluri de agent: Unele dintre temele de mai sus vin cu posibilitatea de a crea profiluri de agenți, aceasta este o caracteristică excelentă dacă doriți să creați un site imobiliar în care agenții pot plăti pentru a afișa listările de proprietăți..
 • Agent de contact: Posibilitatea de a contacta agentul din pagina de înregistrări face ca oamenii să poată lua legătura cu agentul fără să fie nevoiți să arate foarte greu pentru un număr sau o adresă de e-mail..
 • Mai multe imagini pe listă: Asigurați-vă că tema WordPress acceptă mai multe imagini pe listă, astfel încât să puteți afișa diferite părți ale casei sau proprietății. Aceasta va oferi utilizatorilor dvs. o idee mai bună despre cum arată locul fără a fi nevoiți să vizitați sau să mergeți pe un alt site web pentru a căuta.

Dar spuneți-ne ce credeți! Dacă ați folosit oricare dintre temele de mai sus sau aveți o altă adăugare, lăsați un comentariu cu gândurile voastre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map