15+ Cele mai bune teme de arhitectură pentru design interior pentru WordPress

Cele mai bune teme WordPress de design interior

Designul interior este unul dintre câmpurile de muncă cele mai provocatoare și mai intelectuale care au obținut tracțiune după al doilea război mondial. Acesta include proiectarea camerelor de zi, holurilor, holurilor hotelului, bucătăriilor, toaletelor, dormitoarelor, pridvurilor frontale, restaurantelor și cafenelelor și chiar designul unei biblioteci publice.


Dacă sunteți cineva care lucrează pentru o agenție de design interior, ați ales alegerea corectă pentru software-ul dvs. CMS. WordPress este  răspunde la toate cerințele tale. Să începem simplu.

 • De vreme ce agenția dvs. este concentrată pe proiecta, nu vă puteți permite să aveți un site WordPress cu aspect mediu, cu o temă gratuită instalată pe site-ul web al tuturor celorlalți.
 • Primul lucru de care aveți nevoie după instalarea WordPress este personalizarea configurației.
 • Următorul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați o nouă temă.
 • Înainte de a face asta, trebuie să găsiți dreapta tema pentru agenția dvs. de design interior. Orice temă aleatorie nu o va face!

Te putem ajuta cu asta. Astăzi, ne vom uita la câteva design interior Teme WordPress. Aceste teme sunt perfecte pentru a vă prezenta proiectele de design interior, cum ar fi remake-urile de bucătărie, remodelarea studiilor de master, înfrumusețarea camerei de zi și alte proiecte de proiectare întreprinse de agenția dvs. Să începem.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Total spații simple

simplu-spatii-totala-WordPress-temă-demo

Info și descărcareVizualizați Demo

Tema Total WordPress a fost creată de noi așa că bineînțeles o vom recomanda! Este tema noastră cea mai populară și modulară până în prezent. Cu Total, puteți crea practic orice site web prin toate setările personalizate incluse și modulele pentru constructorul de pagini Visual Composer. Demonstrația Simply Spaces este un bun exemplu de site-ul de design interior extrem de minimal și simplist pe care îl puteți importa prin datele de eșantion dacă doriți să-l utilizați ca starter sau puteți „construi” propriul site de la zero cu tema adăugând conținut propriu cum doriți și reglarea antetului, subsolului, culorilor site-ului .. etc, după bunul plac.

2. H&D

1. HD - Design interior WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Aceasta este o temă premium folosită cel mai bine pentru afișarea proiectelor de design interior pentru camera de zi, care implică în mare parte mobilă premium și antichități – cea mai potrivită pentru clienții care doresc să adauge un aspect vintage în camera lor de zi. Tema iese în evidență din punct de vedere tehnic, prezentându-vă șapte variante de opțiuni de dispunere a paginii de destinație, cum ar fi – aspect de lățime completă, aspect de paralax, aspect de glisor video, rotator de text, meniu vertical, aspect de magazin și aspect de logo centrat. Tema vine cu opțiuni puternice de temă, cum ar fi controlul complet al tipografiei, pictogramele pregătite pentru retină, integrarea WooCommerce și altele. De asemenea, are 9 layout-uri diferite de portofoliu din care puteți alege.

3. Interior

Tema WordPress responsivă pentru companie de design interior

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Interior Design Company din TemplateMonster este construită pe constructorul de pagini Elementor, astfel încât să puteți proiecta cu ușurință propriile machete personalizate la fel cum proiectați interioarele casei. În plus, funcțiile adăugate prin intermediul cadrului principal al Cherry (cum ar fi membrii echipei, serviciile, ferestrele, portofoliul, etc) facilitează crearea de pagini importante pentru a vă prezenta munca de proiectare, adăugați personalul și include link-uri sociale. Tema este, de asemenea, retină pregătită pentru imagini de înaltă calitate, receptivă la dimensiunea dispozitivului și bine documentată.

4. Domik

2. Domik - Creative Wide Architecture Architecture Theme

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Domik prezintă un design curat, elegant și îndrăzneț, făcându-l ideal pentru designeri de interior și arhitecți – toată lumea care are nevoie de un mod ușor, atractiv și eficient de a-și împărtăși munca cu clienții. Tema vine cu pluginul de construire a paginilor pentru draging and drop Visual Composer și un font premium numit Futura PT în valoare de 20 USD. Cred că a doua caracteristică care face din Domil o temă unică în lista noastră.

Tema este alimentată de cadrul Bootstrap 3, acceptă tranzițiile de pagini AJAX (ceea ce înseamnă că nu sunt necesare actualizări de pagini în timp ce navigați de la o pagină la alta) și acceptă mai multe opțiuni de dispunere, variații de culoare nelimitate, icoane pregătite pentru retină și multe altele.

5. Innova

3. Innova - Interior și mobilier Tema WordPress CMS

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Această temă a fost lansată pentru prima dată în decembrie 2009 – acum aproape 6 ani! Totuși, această temă este una dintre cele mai descărcate (de aproape 600 de ori) din această categorie! Tema vine cu mai multe opțiuni de configurare a paginilor de pornire și a portofoliului, toate putând fi replicate cu datele demo XML care sunt furnizate cu tema. Pluginul SiteOrigin Page Builder este inclus în această temă, împreună cu integrarea strânsă a WooCommerce, 10 widget-uri personalizate, bare laterale personalizate și posibilitatea de a crea mai multe portofolii folosind un widget de portofoliu.

6. Archi

4. Archi - Tema WordPress de design interior

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Archi este cel mai tare copil nou din bloc. Dispune de un fundal video HTML5 pe ecran complet, defilare paralax, WooCommerce integrare și afișaj de retină complet receptiv. Pentru opțiuni de aspect, tema acceptă 8 pagini de pornire, 4 pagini de destinație și 4 pagini „în curând”. Tema vine și cu Visual Composer și Revoluția sliderului plugin și este gata de traducere folosind WPML conecteaza.

7. Dysania

5. Dysania - Tema WordPress multifuncțională sensibilă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dysania este o temă curată și modernă, care prezintă o tipografie îndrăzneață concentrându-se pe lizibilitate și tipografie. Temele sunt livrate cu Dysania Grid Gallery și Zeus Slider plugin pentru a suporta modularitatea. Tema are 20 de șabloane de pagini diferite, 4 șabloane de pagină „un singur post” împreună cu un șablon personalizat de 404 pagini și are mai multe coduri scurte încorporate. Tema este gata de traducere și vine cu datele demo.

8. deKor

6. deKor - Tema WordPress interioară

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema deKor este o temă elegant proiectată, cu o serie de suplimente premium incluse. Pe lângă glisorul omniprezent Visual Composer și Revolution, această temă are integrare cu bbPress, WooCommerce, fonturi Google, icoane Font Awesome, WMPL și Mega Meniu.

Tema acceptă, de asemenea, 5 machete de pagini de pornire diferite (toate categoriile de design interior vă interesează), lizibilitatea textului RTL și 5 scheme de culori diferite..

9. Panza

7. Portofoliu de panou Interior și mobilier Tema WP

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Canvas este o temă excelent concepută, care folosește cu generozitate aspectul ecranului pentru o tipografie îmbunătățită. Această temă poate fi folosită nu numai ca portofoliu de design interior, ci și ca portofoliu de mobilier sau magazin, datorită integrării WooCommerce. De asemenea, veți primi un plugin Slider Full Screen și Revolution Slider cu această temă, incluzând aspectul portofoliului în stil zidărie și albume de galerie. Tema vine, de asemenea, cu două machete de meniu diferite – meniul antet de sus implicit și meniul lateral. Aveți, de asemenea, navigare prin tastatură, integrare Google și Font Awesome pentru personalizare suplimentară.

10. ORIEL

8. ORIEL - Tema WordPress de design interior sensibil

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Oreil este livrată cu un panou de administrare puternic, care vă oferă opțiuni nelimitate de culori și bară laterală, caruseli sensibile, widgeturi personalizate și shortcode ușor de utilizat. Tema este pe deplin compatibilă cu WPML, Formularul de contact 7, Pluginul DV Gallery (plugin premium care este inclus în această temă) și cu pluginul pentru construirea paginilor drag-and-drop SiteOrigin.

11. Geometrie

9. Geometrie Design interior și magazin de mobilă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Geometria este unul dintre cele mai strălucite plugin-uri din această listă. Puteți utiliza această temă pentru o companie de amenajări interioare, agenție de design general și, de asemenea, un magazin de mobilă. Fiecare dintre aceste categorii are componente speciale – cum ar fi o casetă de ofertă pentru șablonul de design interior – care ajută la creșterea conversiilor. Pluginul include pluginurile Visual Composer, Revolution Slider și Slider Slider. Are 4 machete de pagină de pornire, 2 machete de bloguri, mai multe widget-uri și coduri scurte și este, de asemenea, gata de traducere!

12. Impresionant

10. Impresionant - Tema WordPress interioară

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Fidel numelui său, această temă vine cu o multitudine de funcții, inclusiv 2 tipuri de portofoliu, 3 formate și tipuri de postare personalizate, bare laterale și culori nelimitate și peste 35 de comenzi rapide. Tema include, de asemenea, celebrul Visual Composer, Slider Revolution și pluginul DVHC Forms. De asemenea, obțineți fișierele PSD și datele demo ale temelor atunci când achiziționați această temă.

13. Interia

11. Interia - Tema WordPress CMS responsivă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Interia este alimentată de pluginul ușor construit SiteOrigin Page care vă permite să creați pagini uimitoare în câteva minute. Dezvoltatorul se asigură că include un plugin interesant numit „Kaya Interia Page Widget”, care va conține toate widget-urile personalizate create de această temă, astfel încât să treceți cu ușurință la alte teme păstrând datele curente ale temei. Tema vă oferă, de asemenea, fundal de imagine personalizat și mai multe plugin-uri glisante, generator de bare laterale personalizate și suport complet Google Fonts.

14. Interioare moderne

12. Modernă interioară modernă cu tema WordPress 2

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Modern Interior este o temă proiectată elegant, cu grafică pregătită pentru retină și opțiuni avansate de styling cu glisorul Flex complet pe ecran. Creatorul de pagini G3 (inclus în temă) vă ajută să creați pagini personalizate fără efort, iar panoul de administrare al temei oferă acces cu un clic la setările principale de design ale temei, cum ar fi gestionarea culorilor și a fontului.

15. Allston

Allston Contemporary Design interior Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Allston WordPress a fost creată pentru firmele de design interior și arhitectură. Estetica curată și modernă face ca munca ta să iasă în evidență. Utilizați funcții încorporate precum constructorul de pagini, vitrina de proiecte, căsuțe interactive, elemente infografice, tipuri de antet, coduri scurte personalizate și multe altele pentru a crea un blog de design, un portofoliu și chiar un magazin online. Tema vine, de asemenea, cu Sider Revolution pentru glisiere de calitate, uimitoare, animate de orice pagină sau postare.

16. Coca

Coca - Design interior și arhitectură WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Coca este o temă de design interior pentru WordPress, cu mai mult de 18 machete de pagini de pornire, pluginuri puternice (constructor de pagini Visual Composer, Slider Revolution, FlipBook real 3D, Image Map Pro, UpQode Google Maps), suport complet pentru pluginul de comerț electronic WooCommerce și setări tematice personalizabile. Toate acestea și multe altele fac din Coca un început minunat de a-ți construi propriul CV de proiectare, portofoliul agențiilor online sau chiar să începi o piață de design unde vindeți decor recomandat. Opțiunile dvs. sunt interminabile!

Sperăm că am reușit să vă prezentăm o colecție satisfăcătoare de ceea ce credem că sunt unele dintre cele mai bune teme de design interior pentru WordPress. Dacă cunoașteți o temă care ar trebui să aparțină acestei liste, vă rugăm să ne informați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map