Cele mai bune rezervări pentru plugin-uri WordPress pentru programare și rezervări

Dacă afacerea dvs. se bazează pe programări, aveți un site WordPress și nu ați instalat încă un plugin de rezervare, trebuie să accesați acest lucru. Mai exact unul dintre aceste întâlniri care rezervă pluginuri WordPress.


Nu există niciun motiv pentru atâtea afaceri încă forțați-le pe clienți să le sune la telefon, să le contacteze prin e-mail și să aștepte un răspuns sau, cel mai rău dintre toate, să vină fizic în birourile lor pentru a programa o întâlnire. Implementarea unui plugin de rezervare ușor de utilizat poate duce la creșterea vânzărilor de la persoanele care lucrează în cea mai mare parte a orelor dvs. sau care nu simt că vor trece timpii de reținere și așteaptă o recepționistă pentru a rezerva prin telefon. Și poate duce la mai multe programări la impuls, mai ales că le puteți accesa cu opțiunea de a rezerva imediat după ce copia dvs. web și-a făcut (sperăm) treaba.

Din fericire, WordPress oferă o mulțime de opțiuni pentru finalizarea acestei sarcini.

Am mai acoperit pluginuri de rezervare înainte, dar numai în ceea ce privește nișa hotelurilor. Astăzi, mai acoperim încă 15 și extindem viziunea noastră, incluzând rezervarea de întâlniri plugin-uri WordPress destinate programării aproape orice!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Rezervare de programare la nivel de întreprindere Amelia

Amelia Intreprindere la nivel de rezervare pentru WordPress Plugin

Amelia este unul dintre cele mai puternice pluginuri de rezervare a programării pe care le puteți alege pentru afacerea dvs. Această soluție de rezervare automată continuă să funcționeze 24 de ore din 24, astfel încât să nu pierdeți niciodată un client nou. Trebuie doar să instalați, să configurați setările și sunteți gata să faceți rock-n-roll!

 Plugin de rezervare Amelia include funcții ușor de utilizat pentru a crea propriile formulare de rezervare a rezervărilor. Opțiunile puternice includ suport pentru mai mulți angajați (împreună cu posibilitatea de a adăuga servicii specifice, ore obișnuite și timp liber pentru fiecare), monedă locală, servicii suplimentare, notificări prin e-mail, galerii de imagini, cupoane, plus opțiuni de culoare / font pentru front-end proiecta.

Cu formularul dvs. gata, clienții sunt capabili să utilizeze calendarul interactiv pentru întâlniri (lunar, săptămânal, zilnic, precum și afișări de listă / cronologie) și asistent unic de rezervare pas cu pas, cu filtrare fațetată, pentru a găsi o programare pentru un anumit serviciu cu un anumit membru al personalului (sau chiar într-o locație exactă). Când este timpul să plătească, clientul poate utiliza gateway-urile de plată încorporate Amelia pentru a-și rezerva timpul sau pentru a opta pentru o plată la fața locului.

Amelia Booking Plugin Services Shortcode

Amelia include chiar și un shortcode util pentru a crea o pagină de servicii. Lipiți codul scurt pe o nouă pagină pentru a afișa serviciile dvs. curente cu parametrii pentru un anumit serviciu, o categorie întreagă sau toate categoriile).

Încă nu se vinde? Verificați recenzia completă a pluginului de rezervare a programării Amelia pentru a vedea toate caracteristicile și opțiunile în acțiune!

2. Booknetic

Booknetic - Sistem de rezervare și programare a programării WordPress

Cu Booknetic puteți construi cu ușurință un calendar mai bun pentru întâlniri și rezervări pentru a vă dezvolta afacerea. Acest calendar modern și sensibil de întâlnire include numeroase funcții pentru a vă economisi timp și bani, precum și pentru a face procesul de rezervare fără probleme pentru clienți. De la crearea formularului până la procesarea plăților Booknetic poate face totul. Indiferent dacă acționați un salon, un centru de fitness, un birou legal sau alte afaceri profesionale Booknetic este sigur că va satisface nevoile dvs. (și ale clienților dvs.)..

Odată instalat, puteți utiliza Booknetic pentru a crea propriul sistem automat de rezervare a rezervărilor pentru site-ul dvs. web. Dar totul începe cu constructorul de forme. Folosind opțiuni încorporate în constructorul de forme live pentru proiectarea generală, schema de culori, pași de rezervare, categorii de servicii pe mai multe niveluri, personal, locații și multe altele, puteți crea o formă perfect adaptată pentru afacerea dvs. În plus, puteți crea o ofertă cuprinzătoare de servicii cu suplimente suplimentare, precum și disponibilitatea personalului.

Booknetic vă permite, de asemenea, să acceptați plăți sau depozite înainte de o programare. Permiteți clienților să aleagă dintre PayPal, Strip sau plata la fața locului. Sau utilizați WooCommerce pentru a integra perfect calendarul dvs. de rezervare cu opțiuni de plată adăugate. Alte caracteristici notabile includ un tablou de bord detaliat pentru dvs. și personalul dvs., capacitatea de a exporta clienții și / sau programările pentru a excela (excelent pentru gestionarea datelor sau pentru gestionarea programărilor personalului), precum și traducerea gata prin WPML.

Exemplu de rezervare pentru rezervare

Dar asta nu este tot. Clienților dvs. le va plăcea și Booknetic. UX elegant și modern este atât atractiv, cât și intuitiv. Clienții au capacitatea de a rezerva pe orice dispozitiv pentru a filtra cu ușurință de personal, servicii sau locație pentru a găsi un timp de întâlnire care să răspundă nevoilor lor. Și în funcție de opțiunile pe care le-ați activat, acestea pot rezerva, de asemenea, o singură dată, programări repetate și chiar grupări. Asistența încorporată pentru notificările prin SMS și e-mail, plus sincronizarea pe două căi Google Calendar, înseamnă că nu vor rata ceea ce au rezervat. Menținerea clientelei fericite și afacerea în plină expansiune.

3. Numiri Vik

Numiri Vik

Construiți un sistem complet de programare și programare pentru afacerea dvs. cu programări WordPress și Vik. Acest plugin WordPress puternic este plin de funcții pentru a vă gestiona timpul rapid și ușor.

Primul dintre acestea este un calendar fiabil, completat cu rezervări online. Cu Vik, aveți opțiunea de a adăuga servicii, sloturi orare, durate, capacitatea evenimentelor și chiar disponibilitatea angajaților (prin ora și locația). Și dacă afacerea dvs. oferă prețuri speciale în funcție de ora din zi, de vacanță sau de sezon, puteți adăuga și asta! Astfel, clienții pot rezerva programări cu ușurință, fie că este vorba despre o programare pentru unghii sau pentru consultări fiscale.

Vik Nomination face, de asemenea, ușor să gestionați rezervările și facturile clienților. Puteți configura chiar și notificări automate prin e-mail și SMS pentru a informa clienții când a fost confirmată rezervarea lor sau pentru a urmări mementouri. Și din moment ce mai multe gateway-uri de plată sunt acceptate de Vik Appointments Pro, este ușor să acceptați plățile online. Realizarea procesului de rezervare a programării pentru clienții dvs., de la început până la sfârșit!

4. Rezervări și numiri WooCommerce

Rezervări și numiri WooCommerce

Indiferent de afacerea ta, Rezervări și numiri WooCommerce de către PluginHive este o altă alegere grozavă. Acest plugin de rezervare flexibil facilitează configurarea formularelor pe site-ul dvs. pentru rezervări pe lună, zi, oră sau chiar minut. În plus, puteți permite abilității pentru clienți să selecteze mai multe întâlniri într-o singură rezervare – ceea ce este o caracteristică excelentă dacă închiriați spațiu pentru evenimente, camere la o pensiune și mic dejun, o conferință sau un festival de mai multe zile, etc..

Pluginul permite mai mulți membri ai personalului și stabilirea prețurilor individuale. În acest fel, echipa dvs. se poate încasa în funcție de expertiza lor, iar datorită clientului de calcul al costurilor de rezervare dinamice totale a pluginului poate vedea opțiunile de tarif la rezervare. De asemenea, puteți activa suplimentarea rezervării pentru orice servicii sau caracteristici suplimentare pe care le-ați putea oferi (cum ar fi un supliment pentru terapia aromelor când faceți un masaj).

Exemple de rezervări și rezervări WooCommerce

Pluginul Rezervări și numiri WooCommerce include, de asemenea, opțiuni pentru notificări prin e-mail, precum și anulări (dacă le permiteți). Și cu sincronizarea Google Calendar încorporată, este ușor pentru dvs. și clienții dvs. să adăugați noi programări la programul dvs. Alte caracteristici de plugin includ numele dvs. preț, fișierele atașate, prețuri variabile (cum ar fi prețuri mai mari la sfârșit de săptămână sau sărbători), compatibilitate WPML, asistență lingvistică multiplă, sincronizare globală a activelor între calendarul dvs. de rezervare și magazin, plus alte tone. Consultați site-ul principal al pluginului pentru a afla mai multe.

5. Rezervați un program PRO on-line

Rezervați o programă online Plugin WordPress PRO

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Faceți mai ușoară clientelei dvs. rezervarea de întâlniri cu Book an Nomination Online PRO. Acest plugin le permite utilizatorilor să rezerve în funcție de membrii echipei (sau pot sări fără preferință) sau serviciu, apoi să selecteze data și ora. Și pentru că calendarele și selecțiile pluginului răspund – rezervarea este rapidă și ușoară pe orice dispozitiv. Viziteaza Rezervați o programare online PRO demo pentru a vedea pentru tine!

Rezervați o programă online Plugin WordPress PRO

Pe lângă faptul că este simplu pentru clienți, Rezervați o întâlnire online PRO este și o briză pentru a vă configura pe site-ul dvs. WordPress. Utilizați funcțiile de pornire rapidă a pluginului pentru a adăuga echipa și ofertele. Adăugați cât mai mulți membri ai personalului doriți, alegeți din 2 programe de lucru diferite (ore sau ture), configurați formatul de rezervare, adăugați plata PayPal și multe altele. În plus, puteți activa mementouri SMS – astfel încât clienții dvs. nu vor mai rata niciodată o programare! Alte opțiuni de plugin includ posturi de muncă, fotografii, zile de vacanță, categorii de servicii și integrare cu WPML, Twilio, PayPal, SMSC și Firebase.

6. Rezervare programare și programare online (gratuit)

Rezervare numire și programare online Plugin gratuit WordPress

Pluginul de rezervare a programării și programare online de către vCita este o opțiune excelentă pentru a adăuga un formular de întâlniri pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul este perfect pentru rezervarea de evenimente, clase, unul pe unul și mai multe servicii.

Pluginul vCita oferă opțiuni pentru programare online, precum programări la un serviciu cu un membru al personalului, confirmări de rezervare și asistență de plată. Dar ceea ce diferențiază cu adevărat vCita este funcționalitatea de mesagerie și apelare încorporată. Pluginul se sincronizează cu aplicația mobilă vCita pentru a vă anunța instantaneu despre noile solicitări de rezervare sau pentru a trimite mementouri de întâlnire. În plus, vă permite să trimiteți mesaje și fișiere către clientul dvs. înainte de a vă întâlni. Vă permite să vă conectați cu clientela și să stabiliți raport.

Aplicația de gestionare a afacerilor cVita

Dar acest lucru nu este tot ce poate face pentru afacerea ta. Pentru mai multe funcții, treceți la un vCita Business Management plan premium. În funcție de planul pe care îl alegeți, acest lucru poate debloca funcții pentru analize, cupoane, trimiterea de mesaje pentru clienți, e-mail marketing, permisiuni de personal și chiar asistență prioritară. Planurile încep de la 15 USD / lună pentru programare online de bază sau 29 USD / lună pentru Essentials – portal de clienți personalizat, calendar de afaceri online, plus suport pentru facturare și facturare. Deși pentru a utiliza suita completă de instrumente de gestionare a afacerilor, veți avea nevoie de un plan Platinum. Dar, având în vedere că vCita este ca mai multe servicii de afaceri într-unul, este o investiție mai mult decât rezonabilă.

7. Rezervare rezervare și programare

Rezervare rezervare și programare plugin WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă te uitai la puternice rezervări de plugin-uri WordPress, probabil că vei fi întâlnit cu Bookly înainte. Acest popular rezervare online plugin-ul este optimizat pentru a vă ajuta să rezervați mai multe întâlniri, indiferent când sau modul în care clienții dvs. accesează site-ul dvs..

Bookly este mobil și gata de traducere, astfel că formularele dvs. arată excelent în orice limbă de pe orice dispozitiv. În plus, suportul integrat pentru notificările prin e-mail și SMS, plus integrarea Google Calendar asigură că clienții dvs. nu ratează niciodată o întâlnire. Doriți să percepeți taxa în momentul rezervării? Nicio problemă – Integrările portalului de plăți pentru Bookly, inclusiv PayPal, Stripe, Authorize.net, Mollie, Payson, PayU Latam, 2checkout, PayUbiz și WooCommerce. Alte caracteristici includ opțiuni de schemă de culori, programare flexibilă, vacanțe, pași ai procesului de rezervare, 50+ valute și multe altele.

Vrei să încerci Bookly înainte de a cumpăra? Obține Plugin gratuit pentru rezervare pe WordPress.org pentru a vedea cât de minunată poate fi rezervarea de întâlniri.

8. Calendar de rezervare a programării (gratuit)

Calendar de rezervare Calendarul Plugin WordPress gratuit

Dacă aveți nevoi mai simple de rezervare a programării (probabil nevoi care nu merită să plătiți bani pentru a le îndeplini), atunci calendarul gratuit de rezervare a rezervărilor ar putea fi cel mai bun pariu. Oferă funcționalitate mai mare decât multe versiuni gratuite de plugin-uri comparabile. Funcțiile care vin cu acest plugin includ sloturi orare rezervabile, notificări prin e-mail, posibilitatea de a exporta pe Google Drive, liste de rezervări tipabile, personalizarea disponibilității și numărul de ori în care un utilizator poate rezerva, captcha și multe altele.

Cu toate acestea, pentru a accesa multe dintre cele mai bune caracteristici, trebuie să desprindeți versiunea premium. De exemplu, dacă plătiți clienților dvs. să facă o programare, acest plugin nu este cea mai bună idee, deoarece versiunea gratuită funcționează doar cu PayPal. Pentru a utiliza orice altă poartă de plată, va trebui să preiați bani în numerar.

9. Rezervare programată pentru programare

Programare a programului de rezervare Premium WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Oferta Templaticului pentru lumea rezervărilor este puțin diferită de majoritatea. Nu prezintă utilizatorului doar un calendar; le duce direct la formă. Calendarul apare atunci când un utilizator face clic pe secțiunea dată. Deci, aceasta seamănă mai mult cu tipul de configurare cu care clienții dvs. vor fi obișnuiți dacă vor rezerva o mulțime de zboruri sau camere de hotel. Această familiaritate este o forță.

La fel ca majoritatea plugin-urilor pentru rezervări de întâlniri WordPress, Pluginul de rezervare WordPress Templatic va permite funcții avansate de rezervare în cadrul temei dvs., care este perfect pentru închirieri. Și după ce ați cumpărat pluginul, acesta are grijă de toate pentru dvs., fără taxe lunare sau alte tranzacții. Acesta este, de asemenea, unul dintre puținele pluginuri care vor permite clienților să plătească cu un transfer bancar direct. (Cu toate acestea, dacă doriți să rămâneți cu carduri de credit, puteți activa întotdeauna alte gateway-uri, precum orice alt plugin.)

Alte caracteristici includ un formular de rezervare variabil, prețuri sezoniere și posibilitatea de a oferi clientului alte servicii odată cu rezervarea. Și ca o notă laterală, pluginul funcționează excelent cu multe dintre temele WordPress ale Templaticului – în special Service Biz, care include deja pluginul.

10. Programări (Gratuite)

Numiri Plugin gratuit WordPress de WPMUdev

Programări este unul dintre cele mai cuprinzătoare plugin-uri de rezervări gratuite disponibile pentru site-urile WordPress. Cu lista de funcții a pluginului, nu am niciun motiv să contest această afirmație. O caracteristică unică: dacă aveți mai mulți membri ai personalului care se ocupă de întâlniri, puteți oferi fiecăruia dintre ei propriul calendar – cu o fotografie și o imagine atașată – astfel încât clienții să poată alege cu care dintre angajații dvs. preferă să rezerve.

De asemenea, funcționează invers: clientul poate alege dintr-o listă de servicii pe care compania dvs. le oferă și dacă fiecare este atribuit unui alt angajat, va rezerva automat cu acel angajat. Nu numai că, oferă o integrare ușoară cu Google Calendar – atât pentru dvs. cât și pentru client – fără a fi necesară codificarea. Și, în sfârșit, este nevoie de doar trei clicuri pentru ca un client să își facă o rezervare: unul pentru a selecta o oră, unul pentru a continua pe ecranul de confirmare și unul pentru a confirma. Această comoditate poate fi reflectată în vânzările dvs..

Cu o listă de peste 30 de alte funcții, inclusiv etichete de culoare personalizate, completare automată pentru clienți repetiți, integrarea Google Maps și posibilitatea de a vă conecta prin intermediul rețelelor de socializare, va trebui să spun că acesta pare cel mai bun plugin de rezervare a rezervărilor acolo. pentru moment. Nici acest preț nu poate fi bătut.

11. Rezervare rezervare rezervare

Rezervat - Plugin de rezervare WordPress Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Rezervarea este un manager de întâlniri premium, cu o mulțime de funcții și opțiuni pentru a crea un formular de rezervare a programării pentru afacerea dvs. Acceptați rezervările pentru clienți sau solicitați utilizatorilor să se înregistreze pentru un cont, permiteți utilizatorilor să își gestioneze programările în curs și aprobate, să adauge câmpuri și intervale de timp personalizate, să creeze mai multe calendare, să accepte rezervări plătite folosind integrarea BookooCommerce Booked și multe altele.

Cartea este, de asemenea, ușor de personalizat. Alegeți din culoarea nelimitată pentru opțiunile selectate, un aspect sensibil, formular de autentificare și înregistrare, e-mailuri personalizabile, etc. În plus, codurile scurte încorporate vă facilitează introducerea de calendare și formulare de autentificare în orice postare sau pagină. Există chiar și o opțiune „Adăugați la Google Calendar” pe care o puteți adăuga pentru a ajuta clienții să își amintească programările.

12. Numiri ușoare (gratuit)

Numiri ușoare Plugin WordPress gratuit

Pluginul Easy Nomination este doar atât de ușor. Este o modalitate rapidă și simplă de a adăuga un sistem de întâlniri pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul acceptă mai multe servicii, lucrători, locații și un grafic de timp flexibil, astfel încât să puteți crea un calendar avansat al opțiunilor de programare. Când configurați pluginul dvs. cu programări simple, există și opțiuni pentru a permite personalizarea anunțurilor prin e-mail pentru confirmarea rezervării, starea de întâlnire și confirmarea /Anulare.

Când vine vorba de formarea stilului, numirile ușoare îl păstrează ușor! Alegeți un aspect cu 1-2 coloane, trageți și aruncați câmpurile formularului (și chiar creați-vă propriul), adăugați prețuri sau etichete, localizați selectorul de date și altele. În plus, există raportări integrate pentru a vă ajuta să urmăriți conversiile și statisticile de formular.

13. g Numiri pentru formele de gravitate

gAppointments Gravity Forms Nomination Premium WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Până în prezent, am inclus plug-in-uri de rezervare a programării de sine stătătoare, dar ce se întâmplă dacă doriți un sistem de formulare mai puternic? Cum ar fi Gravity Forms? Acolo vine gAppointments. Acest plugin premium adaugă funcții de rezervare a programării la popularul plugin Gravity Forms.

Când combinați gAppointments cu Gravity Forms, veți avea un plus de asistență pentru rezervările plătite, gateway-uri de plată aproape nelimitate, rezervări multiple pe dată, intervale de servicii, servicii personalizate, întâlniri recurente, link-uri de calendar Google și Yahoo, notificări prin e-mail, confirmări / completări automate și altele. Acest lucru plus setările ușoare de stil, opțiunile de traducere și gestionarea simplă a formularelor front-end fac din gAppointments o alegere excelentă.

14. Rezervarea calendarului pentru întâlniri Ultra Pro (gratuit)

Rezervare Calendar Pro Proitinguri Plugin gratuit WordPress

Pluginul Booking Ultra Pro oferă funcții excelente pentru a construi un calendar de rezervare și a-ți gestiona programările prin intermediul site-ului tău WordPress. Vizitatorii pot rezerva o programare folosind procesul ușor de rezervare în 4 pași pentru a asigura un timp, apoi pluginul va adăuga rezervarea în tabloul de bord al personalului dvs. individual, astfel încât să poată gestiona propriile întâlniri viitoare..

Vrei mai multe funcții? Pluginul de rezervare gratuit Ultra Pro oferă un upgrade premium pentru plăți mobile, rezervări de grup, note private, integrare în calendar Google, prețuri flexibile, locații multiple și multe altele

15. Rezervări WooCommerce

WooCommerce Programare Rezervare plugin-uri WordPress

Creați-vă formularul de întâlniri cu WooCommerce! Trebuie doar să instalați suplimentul de rezervare a rezervării programului WooCommerce pentru a începe să luați rezervări, să vindeți bilete, rezervări de rezervări și multe altele. Nu trebuie decât să adăugați produsele sau serviciile dvs. și să utilizați pluginul pentru a intra în orare rezervabile și apoi așteptați clienții pentru a rezerva orele.

Asta nu e tot. Cu acest adaos WooCommerce puteți avea evenimente rezervabile pentru o persoană sau mai multe persoane, oferi prețuri speciale, afișarea disponibilității în funcție de fusul orar, configurarea confirmărilor și a mementourilor rezervării, oferirea de anulări, sincronizarea cu calendarele Google și multe altele. Puteți, de asemenea, stiva cu suplimente oficiale WooCommerce pentru a accepta depuneri, pentru a permite vânzătorilor terți să ia programări, să ofere suplimente pentru rezervare etc..

Înfășurarea celor mai bune pluginuri WordPress pentru rezervări

Nu există probleme de rezervare a pluginurilor WordPress care vă vor permite să rezervați o programare prin WordPress. Există, de fapt, atât de multe, încât alegerea poate fi ușor copleșitoare. Dar, sperăm, faptul că avem un ghid ca acesta va împiedica acest lucru. Ce alte pluginuri ar trebui să știu? Ce vrei să-mi spui despre cele enumerate mai sus, cum ar fi experiențele tale personale? Lasă un comentariu mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me