Cele mai bune pluginuri cu meniu WordPress

Am mai discutat despre cum să creăm un meniu în WordPress înainte pe blog. Meniurile sunt o parte cheie a oricărui site web, deoarece ușurează vizitatorii site-ului dvs. să vă navigați în postări și pagini. În timp ce meniurile implicite sunt tipizate în mod tipic de tema dvs. WordPress, puteți adăuga în schimb un plugin pentru funcții mai bune și mai avansate. Astăzi vom acoperi unele dintre cele mai bune plugin-uri de meniu WordPress pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți navigarea site-ului.


Vom acoperi atât plugin-uri gratuite, cât și plătite de meniu WordPress, pentru a satisface bugetul dvs. Haideți să începem cu ceea ce credem că sunt cele mai bune plugin-uri de meniu WordPress!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Mega Main Menu Premium Plugin meniu WordPress

Plugin Mega Main Menu

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Căutați meniul WordPress cu răspuns multi-funcțional perfect pentru site-ul dvs. WordPress? Nu căutați mai departe decât Mega Main Menu, un plugin pentru meniul WordPress care acceptă culori nelimitate + icoane, funcționalitate lipicioasă, 10+ drop-out, peste 600 de fonturi Google, peste 1600 de icoane vectoriale, widget-uri, coduri scurte și suport extraordinar printre alte funcții.

Mega Main Menu este o soluție minunată dacă nu doriți să vă codificați propriul meniu (sau dacă nu știți cum). Pluginul face ușor să adăugați timpi de conținut diferiți la meniurile dvs. din meniul mega. Unele exemple includ promoții, reclame, coloane multiple, miniaturi postări recente, grile de pictograme și chiar widget-uri. Plus Mega Main Menu include opțiuni de styling încorporate corect, astfel încât să puteți schimba culoarea, alinierea, orientarea verticală / orizontală și chiar să adăugați un logo fără a fi necesar să îl codați singur. Pur și simplu setați opțiunile și apăsați salvați!

Meniul principal Mega este compatibil și cu WPML, BuddyPress, WooCommerce, Bootstrap, versiunea curentă a WordPress și browserele principale.

Accesați previzualizarea live pentru a vedea ce fel de combos poți să apari pentru Mega Main Menu. Există atât de multe opțiuni, cu siguranță, veți putea crea meniul dorit. În plus, meniul principal Mega răspunde pe deplin, astfel că meniul dvs. minunat (mega) va fi complet funcțional pe tablete, telefoane și alte dispozitive mobile.

2. Meniu Responsive Plugin WordPress gratuit

Meniu responsiv Plugin WordPress gratuit

Meniul Responsive este un tip special de plugin de meniu WordPress, care vă ajută să creați meniuri 100% responsive pentru site-ul principal, tableta și smartphone-urile dvs..

Arată incredibil de bine și, cu mai multe funcții decât ai avea vreodată nevoie, nu există nimic care să împiedice crearea meniului de reacție final pentru site-ul tău WordPress. Meniul Responsive se livrează cu peste 70 de opțiuni personalizabile care vă permit să schimbați titluri de meniu, imagini din meniu, locații, profunzime de meniu, font de meniu și animații, printre altele. În plus, Meniul Responsive este compatibil cu WPML, se încarcă ultra-rapid și acceptă shortcodes.

3. UberMenu – Plugin WordPress Mega Menu Premium WordPress

Plugin WordPress UberMenu Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Meniurile Mega sunt o senzație pe piața meniurilor WordPress, iar UberMenu este hotcake-ul. Cu vânzări de peste 75 de kilograme, nu puteți greși cu UberMenu, un plugin de meniu cu mega WordPress, care este cu mai multe trepte peste pluginul dvs. tipic de meniu.

Este mega-meniul numărul unu de la Codecanyon și vine cu machete flexibile, design receptiv, conținut avansat (astfel încât să puteți adăuga hărți și multe altele la meniurile dvs.), interfață de utilizator îmbunătățită și generarea de elemente dinamice, printre altele. Se livrează cu un personalizator puternic care acceptă peste 50 de combosuri în stil, sub-meniuri cu file, mai multe meniuri și tranziții excelente doar pentru a menționa câteva. Toate aceste (și mai multe) funcții sunt compuse într-un plugin frumos, ușor de instalat, de învățat și de utilizat.

4. Max Mega Meniu Plugin WordPress gratuit

Plugin WordPress gratuit cu meniul Max Mega

M-ați crede dacă v-aș spune că puteți construi mega meniuri impecabile pur și simplu prin glisarea și eliminarea elementelor din meniu? În timp ce lucrați de la cunoscutul manager de meniu WordPress? Probabil credeți că trag de picior, cu excepția cazului în care ați încercat pluginul Meniu Max Mega.

Este receptiv și acceptă toate acele caracteristici dulci pentru care ați omorât. De exemplu, puteți să plasați widget-uri și pictograme în meniurile dvs., să adăugați intenție sau să faceți clic pe eveniment și să includeți efecte de tranziție elegante doar pentru a menționa câteva.

În afară de asta, Max Mega Meniu vine cu alte 100 de opțiuni de personalizare, CSS3 valabil și cod curat care creează o experiență minunată.

5. QuadMenu Free WordPress Mega Menu Plugin

QuadMenu Free WordPress Mega Menu Plugin

(și chiar oferă un obicei Completa de integrare QuadMenu cu temă totală).

Pluginul QuadMenu gratuit este o modalitate ușoară de a adăuga mega meniuri pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul răspunde mobil și include și opțiuni pentru meniuri verticale, bara laterală sau off-panvas. Alte opțiuni de meniu includ fonturi Googel, pictograme FontAwesome, meniu de căutare și staniu auto, meniuri float și afișare / ascundere elemente de meniu în funcție de dimensiunea ecranului.

Doriți să personalizați aspectul meniurilor dvs.? Trebuie doar să utilizați panoul de administrare integrat în meniul și setările personalizatorului pentru a schimba culorile, machete, fonturi și multe altele.

6. QuadMenu Premium Mega Meniu Plugin WordPress

QuadMenu Premium WordPress Mega Menu Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Plug-ul gratuit al lui QuadMenu, dar doriți mai multe? Norocos – QuadMenu oferă o versiune premium a pluginului de mega meniu care adaugă și mai multe opțiuni minunate. Acesta oferă toate caracteristicile plugin-ului gratuit, plus că ați fost căutat.

Creați propriile meniuri cu file, carusel, autentificare, înregistrare și tip social. În plus, construiți un număr nelimitat de mega meniuri, creați skinuri de meniu personalizate, selectați animații derulante, adăugați un meniu lipicios pe defilare și multe altele. În plus, cu o licență de plugin premium, veți primi, de asemenea, asistență premium de la dezvoltatorul pluginului.

7. Meniu WP Responsive Plugin WordPress gratuit

Meniu WP Responsive Plugin WordPress gratuit

Crearea meniurilor responsive a devenit mai ușoară și mai distractivă cu meniul WP Responsive, un instrument minunat care îți transformă meniurile WordPress în meniuri glisante elegante, care funcționează excepțional de bine pe toate dispozitivele.

Răspunde pe deplin, vine cu o interfață de administrare intuitivă și se integrează perfect cu sistemul de meniu implicit WordPress. Adăugați forme de căutare personalizate, culori și logo-uri personalizate în meniul dvs. și ascundeți ușor elementele nedorite pe dispozitivele mobile. Meniul WP Responsive este pur și simplu frumos.

8. Superfly Responsive Premium Menu Plugin

Superfly - Plugin cu meniu WordPress sensibil

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Superfly este un meniu de navigare vertical glisant / static / push care adaugă utilitate și stil site-ului dvs. Pentru a dezvălui întregul meniu atât pe dispozitive mobile cât și pe desktop-uri, vizitatorul web trebuie doar să facă mouse-ul peste marginea ecranului lor.

Superfly vă permite să ancorați un meniu principal static fie la stânga, fie la dreapta ecranului, sau puteți utiliza un ascuns aluneca in meniu, care este afișat atunci când un vizitator se fixează / face clic pe zona de meniu. Meniurile verticale sunt ideale pentru vizitatorii mobili, arată frumos și vin cu o serie de animații și efecte.

Meniurile sunt complet personalizabile, cu o selecție nelimitată de culori, o mulțime de icoane și o gamă de caractere și dimensiuni. Dacă doriți să adăugați butoanele de social media în meniu, Superfly acceptă Twitter, Facebook și Google+. Puteți utiliza Superfly pentru a construi meniuri adânci și la mai multe niveluri, cu fiecare strat alunecând mai departe pe ecran. Deoarece pluginul a fost dezvoltat cu utilizatorii de telefonie mobilă, este complet surprinzător și răspunde complet și folosește un stil nativ beţivan funcție pentru dispozitive cu ecran tactil.

În plus, puteți crea meniuri pe mai multe niveluri, adăuga legături sociale și multe altele, toate dintr-un panou de administrare ușor de utilizat. Pentru a porni, Superfly se joacă bine cu sistemul de meniu WordPress.

9. Meniu mobil WP Plugin gratuit WordPress

WP Mobile Meniu gratuit plugin WordPress

Adăugați un meniu mobil personalizat pe site-ul dvs. WordPress cu pluginul gratuit pentru WP Mobile Menu. Acesta este un mod minunat de a facilita navigarea pe site-ul dvs. pe ecrane mici. Cu acest plugin puteți construi un meniu concis pentru vizitatorii dvs. de telefonie mobilă, cu până la 3 meniuri derulante la nivel de meniu (într-adevăr nu sunteți mai mult decât cel de pe un dispozitiv mic). În plus, puteți adăuga o mască de suprapunere pe site-ul principal pentru a face meniul mobil să iasă în evidență. De asemenea, puteți alege fonturi Google personalizate, adăugați logo-ul și o imagine de meniu de fundal.

10. Plugin Meniu Eroi Premium Mive Meniu Primitiv

Plugin cu meniu Eroi Premium Meniu Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Hero Menu este un constructor de mega meniu de drag and drop premium pentru WordPress. Cu ajutorul acestui plugin puteți crea rapid și ușor un meniu mega pentru site-ul dvs. Utilizați constructorul pentru a adăuga elemente de meniu, pentru a edita alinierea, pentru a insera un link de căruță sau pentru a căuta și chiar pentru a adăuga link-uri sociale. În plus, există o mulțime de opțiuni de culoare, pictogramă și font, pe lângă 60 de presetări din care să alegeți. În plus, este compatibil cu WooCommerce, astfel încât să puteți adăuga produse în meniurile dvs..

11. Nextend Accordion Meniu gratuit Plugin WordPress

Nextend Accordion Meniu gratuit Plugin WordPress

Dacă sunteți pasionați de efectul acordeonului, vă va plăcea meniul acordurilor pentru următorii. Chiar dacă nu ai mai auzit de acordeoane înainte, ar trebui să iubești acest plugin de meniu WordPress. De ce? Tu intrebi.

Pentru început, acest plugin vă oferă un control absolut asupra „… nivelurilor meniului, culorilor, efectelor de animație și multe altele.” Puteți personaliza cu ușurință aspectul meniului dvs. de acordeon fără cunoștințe de programare. Acest meniu este cel mai potrivit pentru barele laterale, mai ales dacă doriți să economisiți spațiu. La fel, nu ezitați să vă plasați meniul oriunde utilizați coduri scurte și widget-uri.

Singura setare înapoi este versiunea gratuită (Lite) vine cu o singură temă. Pentru a obține mai multe teme, trebuie să treci la versiunea PRO pentru meniul Next Accordion.

12. WP Floating Menu Pro Premium WordPress Plugin

WP Floating Menu Pro Premium WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cu pluginul WP Floating Menu Pro puteți crea o navigare plutitoare elegantă sau lipicioasă pentru site-ul dvs. de pagină. Pluginul include 13 șabloane de meniu plutitoare, un pop-up modal și opțiunea de a adăuga diferite meniuri pentru ecrane mobile. În plus, include asistență pentru pictogramele FontAwesome, afișare / ascundere pe defilare, sfaturi de instrumente din meniu și opțiunea de a proiecta propriul șablon de meniu personalizat..

13. WP Mega Menu Plugin WordPress gratuit

WP Mega Meniu Plugin WordPress gratuit

WP Mega Menu by Themeum este un minunat plugin gratuit pe care îl puteți utiliza pentru a crea o navigare prin meniul mega. Pluginul folosește un panou drag and drop și widget-uri personalizate pe care le puteți utiliza pentru a vă construi meniurile, precum și a temelor și a skinurilor de stil. Cu acestea puteți proiecta aspectul, culorile, fonturile, extinde meniul dvs., adăugați un logo, insera legături sociale și multe altele.

14. Horizon Menu Bar Plugin Premium pentru WordPress

Bara de meniuri Horizon Plugin Premium pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Potrivit The Bonfire Themes, autorul, Horizon este o modalitate de a adăuga puțin „viață în antetul sau subsolul site-ului.” Nu va înlocui și nu va afecta meniul sau meniurile dvs. WordPress. Dar va rămâne fix astfel încât să rămână vizibil în orice moment. Ca atare, Horizon este un plugin de meniu excelent pentru a implementa legături precum e-mailul dvs., numărul de telefon sau legăturile sociale.

Se livrează cu un milion și o pictogramă care vă permite să personalizați meniul așa cum doriți. Este frumos, observă efecte de tranziție grozave și este stimulant. Suportul este excelent, iar clienții par să se distreze foarte bine.

15. TapTap Personalizabil WordPress Mobile Menu Plugin

TapTap: Un meniu super personalizabil pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

TapTap este o soluție de meniu mobilă completă pentru WordPress. Este bogat în caracteristici, poate fi personalizat masiv și este lăudat de utilizatori ca fiind cea mai bună soluție de meniu pentru primele dispozitive pentru WordPress oriunde.

Completat cu logo-ul, căutarea și chiar locația widget-ului, se poate depăși mult dincolo de un meniu simplu și poate fi folosit ca antet complet și înlocuitor de navigare pentru site-ul dvs. web. Cu posibilitatea de a-ți ascunde meniul tematic atunci când este activ, posibilitatea de a-l afișa doar la anumite rezoluții și chiar de a folosi fonturile tematice, TapTap poate deveni o parte perfectă a site-ului tău WordPress, care este vizibil doar vizionării tale mobile. Puteți să-l utilizați și ca meniu pentru desktop complet. Includerea unei baruri de defilare complet personalizate (care este complet opțională, desigur) face ca acest lucru să fie mult mai primitor.

Alegeți dintr-o multitudine de modele și animații de butoane de meniu, adăugați etichete personalizate în butoanele de meniu și de căutare, încărcați o imagine de logo și poziționați-le oricum doriți. Creați un meniu pe mai multe niveluri (peste 600 de pictograme incluse), introduceți texte de titlu și sub-titlu, plus imagini de titlu și fundal, adăugați o culoare de fundal și jucați-vă cu opacități, alinieri, viteze de animație … Asta e doar zgârierea suprafeței ce poate fi realizat cu TapTap. În total, pluginul oferă 200 de setări individuale și posibilități interminabile.

Și cu integrarea personalizată în timp real, editarea este super rapidă și convenabilă; orice modificare pe care o faceți poate fi previzualizată imediat, înainte de a o pune live pe site-ul dvs. pentru ca lumea să o poată vedea.

16. Elementor Pro Page Builder: Navigare meniu Widget

Widget meniu Elementor Pro Nav

Info și descărcareVizualizați Demo

Utilizați deja constructorul de pagini Elementor? Știați că Elementor Pro include un widget de meniu Nav încorporat pe care îl puteți utiliza pentru a crea meniuri personalizate pentru site-ul dvs. WordPress?

Widgetul Nave Menu (disponibil doar în versiunile Elementor Pro) include opțiuni pentru aspectul meniului (orizontal, vertical și derulant), animații (sublinieri, cadre, fundaluri, mișcare text), căptușeli personalizate, culori, tipografie și multe altele. Puteți adăuga și stabili submeniuri. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la modul în care funcționează meniul dvs. pe telefoane – toate meniurile create cu Widget Nav Menu sunt receptive și puteți seta puncte de pauză personalizate pentru dimensiunile mobile / tablete.

Înfășurarea celor mai bune plugin-uri de meniu WordPress

Meniurile de navigare sunt importante. Și să sperăm că unul dintre pluginurile WordPress meniu menționate mai sus se potrivește facturii pentru site-ul dvs. Indiferent dacă căutați un mega meniu avansat sau un meniu plutitor simplu pentru o pagină de destinație, am inclus câteva dintre cele mai bune opțiuni din jur. Ne-ar plăcea să știm dacă încercați vreunul dintre ei. Sau dacă aveți un plugin de adăugat, trebuie doar să ne lăsați o notă în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me