Dețineți un site de membru WordPress sau intenționați să începeți unul curând? Sunt o modalitate excelentă de a genera bani cu site-urile care distribuie conținut exclusiv, tutoriale, reduceri și multe altele pentru membri. Site-urile de apartenență sunt peste tot și în fiecare industrie – inclusiv abonamente la ziare online, cum ar fi Wall Street Journal, site-uri web cu cumpărături cu reduceri, cum ar fi Shoedazzle, sau un site premium de membru WordPress Theme, precum Elegant Themes. Dacă dețineți (sau conduceți) unul, bine și bine, acest articol vă va avantaja foarte mult.


În postarea de astăzi, vom acoperi câteva dintre cele mai bune pluginuri de membru WordPress pentru a vă alimenta site-ul de membru. Plugin-urile vor adăuga tot felul de funcții și elemente site-ului dvs. web, oferindu-vă toată puterea de care aveți nevoie pentru a vă arăta utilizatorilor cu o experiență ca niciuna. Bucurați-vă și mențineți conversația în secțiunea de comentarii de mai jos!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. .Restrict Content Pro Premium Plugin pentru membru

Restrângeți pluginul de membru WordPress Pro Content

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Restrict Content Pro este unul dintre cele mai bune pluginuri de membru pentru conținut premium. Nu numai că vă oferă posibilitatea de a percepe utilizatorii pentru utilizarea site-ului dvs. web, dar puteți crea un număr nelimitat de niveluri de membru, fiecare cu rate diferite, termeni și / sau beneficii. O altă caracteristică excelentă este capacitatea de a restricționa anumite porțiuni ale site-ului dvs. Așadar, puteți să mențineți în continuare un blog public pentru a genera trafic în același timp, creând și membri numai postări și pagini. Restrict Content Pro include și un raport de înscriere pentru membru, astfel încât să puteți vedea câți utilizatori se înregistrează și cum funcționează site-ul dvs. în general.

Alte funcții de plugin includ configurare ușoară, asistență excelentă, administrare completă a membrilor, abonamente nelimitate / niveluri de membru, asistență de plată PayPal, asistență cod promoție / reducere, rapoarte de câștiguri, import / export de date, fila de ajutor încorporată pentru a vă ghida în timpul instalării, plus extensii excelente de plugin (precum Strip, PayPal Express, parole puternice, verificare matematică și multe altele). Acesta este un plugin minunat pe care ar trebui să-l iei în considerare cu siguranță. De fapt, am folosit-o aici la WPExplorer pentru înregistrarea membrilor. Pluginul este rapid de instalat și ușor de utilizat. Și, din perspectiva dezvoltatorului, este ușor de personalizat pentru nevoile tale.

2. Plugin de conținut PrivateContent pe mai multe niveluri

privat-content-pe mai multe niveluri-content-plugin-WordPress-membru-plugin-wpexplorer

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Doriți să restricționați accesul la diverse zone ale site-ului dvs. de membru WordPress? Dacă da, pluginul PrivateContent este exact ceea ce aveți nevoie. Datorită designului ingenios al acestui plugin, puteți decide cine vede un anumit conținut sau ascunde zone întregi de pe site-ul dvs. web redirecționând utilizatorii. PrivateContent vă permite să adăugați pe site-ul dvs. formulare de conectare pe mai multe niveluri, funcții de gestionare a utilizatorilor, pagini private ale utilizatorului și zone private. În plus, puteți restricționa accesul la toate tipurile de conținut, inclusiv postări, pagini, meniu și chiar categorii.

Alte funcții includ instalarea ușoară, codurile scurte de economisire a timpului, blocarea site-ului cu 1 clic pentru a ascunde întregul site web, extensibil, API publică, traducere gata cu asistență în mai multe limbi și personal dedicat de asistență.

3. Profiluri de utilizator USERPRO cu autentificare socială

Userpro-user-profile-cu-social-conectare-WordPress-membru-plugin-wpexplorer

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

UserPro este un puternic plugin comunitar WordPress de la autorul elitei Deluxe Themes. Este izbucnit de cusături cu caracteristici și vă oferă funcții de conectare și înregistrare, precum și frumoase profiluri frontale pentru a adăuga un pic de gust site-ului dvs. de membru. În afară de aceasta, UserPro vă va ajuta să creați directoare de membri care pot căuta, profiluri personalizate nelimitate și mai multe formulare de înscriere.

Pluginul acceptă suplimentar funcționalitatea shortcode-ului și integrarea conexiunii sociale. Utilizatorii dvs. se pot autentifica și conecta folosind rețelele de socializare preferate, inclusiv Facebook, Twitter, Google+, Bkontakt etc. UserPro se integrează ușor cu WordPress, bbPress, WooCommerce și MailChimp.

4. Profilele utilizatorului au făcut un plugin ușor

user-profile-a făcut-ușor WordPress plugin-membru-wpexplorer-

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Acest plugin de membru WordPress vă va ajuta să integrați autentificarea, înregistrarea, precum și profilurile front-end pe site-ul dvs. WordPress. Nu mai trebuie să vă supuneți utilizatorilor durerile (sau complexitatea) back-end-ului. Puteți crea câmpuri de profil personalizate și personalizați complet formularele de înregistrare (și profilurile) pentru a se potrivi cu restul site-ului dvs. web. Există doar atât de multe lucruri pe care le poți realiza cu pluginul User Profiles Made Easy!

Pluginul este popular pentru directorul său de activare a căutării, coduri scurte ușoare, design complet sensibil, opțiuni de conectare (folosind nume de utilizator sau e-mail), suport pentru pictograma FontAwesome încorporat, reCaptcha care oprește spam-ul, suport excelent, sincronizare automată WooCommerce și multe altele. Acest plugin este cu siguranță plin de funcții excelente.

5. Conectare modală Înregistrare Plugin WordPress uitat

modal-autentificare-înregistrare-uitat-WordPress-plugin-WordPress-membru-plugin-wpexplorer

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Acest plugin uimitor de la PressApps adaugă o mulțime de funcții (și utile) pe site-ul dvs. de membru WordPress. Personal, cred că ar trebui să schimbe titlul cu ceva mai scurt și mai dulce. Totuși, nu vă înșelați, Modal Login Logare Înregistrare Forgotten WordPress Plugin aruncă destul de bine ca un plugin de membru.

Unele dintre caracteristicile sale unice includ redirecții de conectare și deconectare, șabloane de e-mail de înregistrare, funcționalitate a codului scurt, un design receptiv, documentație detaliată și asistență dedicată clienților.

6. Pluginul MembruPress

MemberPress WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Acest plugin este spre deosebire de cele nouă pe care tocmai le-am acoperit mai sus. În timp ce pluginurile de mai sus adaugă doar funcții suplimentare site-ului dvs. de membru, MemberPress vă ajută să creați un site de membru de la zero în cel mai scurt timp. Am inclus acest plugin aici ca mod de a introduce a doua parte a pluginurilor de membru WordPress. Partea a doua a acestei postări va acoperi doar plugin-uri de membru care vă ajută să configurați site-uri de membru pe WordPress. Înapoi la MemberPress.

MemberPress este un plugin profesional de aderare la WordPress, care vă oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a rula un site de membru complet funcțional. Pluginul este cel mai cunoscut pentru caracteristici precum restricționarea accesului la tot conținutul (sau specific) de pe site-ul dvs., gestionarea utilizatorilor nelimitați, oferirea mai multor pagini și pachete cu prețuri, reguli de acces nelimitate la conținut, vând un număr nelimitat de produse, PayPal Express Checkout și plata Stripe suport de poartă. MemberPress oferă două planuri de prețuri: Business și dezvoltator, ambele facturate anual. De asemenea, oferă o opțiune de plată unică care exclude asistența și actualizările.

7. Creatorul de profiluri – înregistrare, conectare și editare a utilizatorului final

Constructor de profil

Profilul Builder plugin este un plugin foarte ușor de utilizat, care vă va permite să creați ecrane de conectare, înregistrare și editare a profilului prin utilizarea shortcodes. Formularul de autentificare implicit WordPress este decent, dar nu este foarte flexibil, cu excepția cazului în care sunteți „jos și murdar” cu codul și dacă executați un site de navă membru, doriți cu adevărat ca oamenii să poată înregistra, conecta și edita profilurile lor prin intermediul front end spre deosebire de tabloul de bord WP.

Există, de asemenea, o versiune „Pro” plătită a pluginului, care este foarte scumpă. Eu nu l-am folosit personal, așa că nu pot spune dacă este bine sau rău. Deși pare să vă ofere mai multe caracteristici, precum și suport.

8. Abonamente plătite membrilor

Descărcați Restricția de membru și conținut - Abonamente plătite pentru membri

Îți place constructorul de profil? Atunci excitați-vă. Cu abonamentele plătite de membri, puteți crea niveluri de membru, puteți accepta plăți, gestiona membrii și chiar oferi conținut exclusiv pentru membri. Pluginul include coduri scurte ușor de utilizat pe care le puteți utiliza în barele laterale, postări sau pentru a crea pagini personalizate pentru înscriere, autentificare etc. Pluginul acceptă, de asemenea, planuri de abonare cu niveluri (și încercare gratuită), e-mailuri pentru membri și include raportare încorporată. În plus, funcționează excelent cu PayPal și WooCommerce!

Vreau mai mult? Luați în considerare actualizarea la Abonamente plătite membrilor Pro. Când faceți upgrade, veți avea acces la integrarea bbPress, coduri de reducere, reCAPTCHA, abonamente pe perioade fixe, plăți recurente, suport Stripe și multe altele!

9. Lista de dorințe Membru WordPress Plugin

Wishlist Membru WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Membru WishList este un excelent plugin de membru WordPress, care are peste 47.000 de site-uri din întreaga lume. Acest lucru este probabil pentru că Membru WishList este o soluție ușor de utilizat, care transformă platforma WordPress într-un site puternic de membru în câteva minute..

Acest plugin de abonament WordPress vine cu o serie de caracteristici excelente, precum niveluri de membru nelimitate, integrare ușoară a WordPress, control asupra persoanelor care vă văd conținutul, opțiunile flexibile de membru, livrarea conținutului secvențial, integrează costurile de expediere, gestionarea ușoară a membrilor, accesul la conținut pe mai multe niveluri și mult mai mult.

În plus, pluginul este livrat cu bonusuri, precum teme profesionale gratuite, pictograme, ghiduri de asistență și instruire gratuită, printre altele.

10. S2Membru WordPress Plugin gratuit

Plugin WordPress gratuit S2Member

Căutați un plugin profesionist WordPress, care să se integreze cu buletinele de e-mail, coșurile de cumpărături și alte caracteristici tipice ale unui site de membru? Aveți un buget restrâns și nu vă puteți permite să cheltuiți o avere pentru un plugin de membru WordPress?

Dacă vreunul dintre răspunsurile dvs. a fost un răsunător da, pluginul de membru S2Member WordPress este exact ceea ce aveți nevoie. Țineți cont de unele caracteristici S2Member, inclusiv opțiuni versatile și puternice (se adaptează oricărei teme WordPress pe care le utilizați), integrare ușoară cu PayPal și alte gateway-uri de plată, facturare recurentă, activitate de afiliere (adică comisioane), formulare de înregistrare personalizate, câmpuri de profil personalizate , extensii de plugin-uri și widget-uri, funcționalitatea listei de e-mailuri și suport pentru rețele de socializare.

Dacă simțiți că S2Member este pluginul de membru de WordPress de care aveți nevoie, puteți alege Framework S2Member 100% gratuit, care are toate funcțiile de care aveți nevoie fără costuri!

11. MagicMembers Plugin WordPress

Plugin WordPress MagicMembers

Pentru un singur preț nerecurent de 97 USD, puteți avea unul dintre cele mai bune plugin-uri de membru WordPress care funcționează 24 de ore din 24. MagicMembers este un plugin excelent pentru aderare la WordPress, în special dacă doriți să vindeți cursuri sau să conțineți picături în timp. Pluginul este cel mai cunoscut pentru capacitățile sale superbe de picurare a conținutului.

Alte caracteristici includ integrarea cu autorespondere precum AWeber, Contact constant și Mailchimp, compatibilitatea cu modulele de plată precum PayPal Website Payments, eWay, WorldPay, Skrill (formate MoneyBookers) și iDeal, control de acces la conținut, manageri de descărcare pentru produse digitale descărcate (sau ceea ce îmi place să numesc DDP-uri), asistență de membru pe mai multe niveluri (utilizatorii pot cumpăra mai mult de un nivel de membru), suport S3 Amazon, widget-uri pentru funcții suplimentare, suport cupon, sistem de picurare a conținutului (cea mai populară funcție!), import / export utilizatori în voie, asistență gratuită, actualizări periodice și chiar unele bonusuri. Creați unul dintre site-urile de membru WordPress și gestionați-l fără efort folosind pluginul MagicMembers.

12. Membru al WordPress Plugin de WPMUdev

https://premium.wpmudev.org/project/membership/

WPMU DEV găzduiește multe plugin-uri grozave. Unul dintre aceste plugin-uri grozave este popularul plugin de apartenență care vă va permite să configurați un site de membru cu ușurință și rapiditate. Pluginul de membru WPMU DEV vă va ajuta să creați site-uri excelente de apartenență la WordPress, precum GigaOm, New York Times și Mixergy, printre altele. Alte caracteristici de membru includ opțiuni flexibile de apartenență, o interfață drag-and-drop ușor de utilizat, livrare de conținut instant la plată, picurare de conținut, niveluri de membru personalizate, gateway-uri de plată multiple, compatibilitate cu WordPress și BuddyPress, suport excelent, un plugin eNewsletter pentru dvs. campanii de e-mail, actualizări nelimitate și multe altele.

Puteți ridica pluginul de membru ca parte a abonamentului dvs. WPMU DEV. Cu aceasta veți avea acces la pluginuri, teme uimitoare, o comunitate extinsă de experți WordPress și asistență nelimitată printre altele. Destul de pachet, nu? Este ca și cum ai avea o echipă personală de dezvoltare WordPress.

13. Membru plătit Pro Plugin gratuit WordPress

Abonamente plătite Pro Plugin gratuit WordPress

Cu mii de descărcări și o mulțime de caracteristici unice, Paid Membership Pro este adevărata afacere. Membru plătit Pro este gratuit 100%, se joacă bine cu procesatorii de plată populari și vine cu o documentare extinsă. Pluginul prezintă mai multe niveluri de membru, opțiuni de prețuri flexibile, acces la conținut pe mai multe niveluri, notificări pentru membri, opțiunea de a ascunde anunțuri de la membrii premium și este în întregime SEO gata.

Căutați mai multe? Dezvoltatorii au creat destul de multe add-on-uri minunate. Adăugați funcții pentru PayPal Express, reînnoire automată, integrare BuddyPress, donații, import de utilizatori, ecusoane pentru membri și multe altele.

14.Membru Pro WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

aMember Pro este un plugin de membru WordPress foarte flexibil și ușor de utilizat, care vă va ajuta să acceptați plățile de abonament, să furnizați descărcări și conținut digital, să trimiteți buletine informative, să rulați propriul program de afiliere, să vă integrați cu ușurință comunitatea online cu WordPress și chiar să vă gestionați utilizatori / membri. Pluginul vine cu o mulțime de alte funcții interesante, cum ar fi administrarea bazată pe web, asistența în mai multe limbi și instalarea gratuită printre altele. Cu 179,95 dolari dolari, membrul Pro este totuși un preț scump.

15. WP-Membri WordPress Plugin gratuit

WP-Membership Plugin

WP-Members este un popular plugin gratuit de membru WordPress care vine cu o mulțime de funcții excelente. Funcționează în afara cutiei, este ușor de instalat și de început, creează doar conținut pentru membri, înregistrarea și autentificarea este în linie cu conținutul și tema dvs., widget de conectare personalizat, opțiuni de câmp de înregistrare personalizate, opțiune de aprobare admin pentru noi utilizatori, integrare CAPTCHA, o mulțime de cârlige pentru extensii personalizate. Acest plugin este o opțiune excelentă și accesibilă pentru abonamentele de bază pe site-ul dvs. WordPress.

16. OptimizePress Plugin pentru membru WordPress

OptimizePress Plugin pentru membru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

De pe site-ul lor web, „Optimize este noua modalitate de a crea pagini de vânzare cu pagini de destinație de conversie ridicate și portaluri de membru.” Din această simplă introducere, puteți obține imediat beneficiile OptimizePress. Puteți crea cu ușurință portaluri de membru, bloguri de autoritate, pagini de vânzări, canale de lansare complete și convertirea paginilor de destinație.

Acest plugin de apartenență WordPress vine cu caracteristici uimitoare, inclusiv un design mobil prietenos, webinarii utile, un sistem de logare complet, sistemul LiveEditor pentru a construi și edita în timp real, complet integrat cu WordPress și peste treizeci (30+) de șabloane. OptimizePress costă între 97 și 197 $.

17. Plugin pentru membru ARMember WordPress

Plugin de membru ARMember WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Există o mulțime de plugin-uri de membru WordPress, dar nu toate au anumite caracteristici pe care le puteți solicita pentru a vă crea site-ul dvs. de membru. Unele dintre ele oferă niveluri distincte de membru și caracteristică de gestionare a abonamentelor, în timp ce altele sunt bune pentru vânzarea abonamentului la un singur nivel. Unele dintre ele sunt dotate cu gateway-uri de plată extinse, control de acces la conținut, integrare ușoară și alte funcții robuste pentru a crea un site de membru WordPress gratuit fără probleme.

Dacă sunteți în căutarea unui pachet all-in-one adăugat cu varietatea de funcții suplimentare și menționate, atunci sunteți la locul potrivit. Pluginul de membru ARMember WordPress îți duce afacerea în vârful succesului cu capacitatea sa de a crea suita completă a sistemului de apartenență.

ARMember este un cuțit elvețian al pluginului de membru WordPress. Cel mai bun plugin de aderare la WordPress s-a îmbunătățit chiar și cu tone de funcții exclusive. Așadar, să adăugăm fiecare caracteristică, una câte una, pentru a vă oferi o înțelegere solidă și motivele pentru a încerca pluginul de membru ARMember WordPress.

ARMember oferă o metodă unică și cea mai simplă pentru asistentul de configurare a membrilor, care creează un cod scurt pentru a face tratarea întregului proces de participare simplă și avantajoasă. Împreună cu asta, vine cu constructor de forme încorporat pentru a crea o autentificare autentică și formulare de înregistrare WordPress cu multe alte personalizări de proiectare. Alegeți dintr-o serie de modele de membru. Pe lângă adăugarea de autentificări sociale, configurarea unui ciclu de plată, activarea abonamentelor pe mai multe niveluri, adăugarea unui proces gratuit și sincronizarea cu WooCommerce. Plus ARMember oferă opțiuni unice pentru invitații de membri, blocarea contului și înregistrări în doi pași.

Spre deosebire de alte plugin-uri de membru, ARMember vine de asemenea cu integrări integrate pe care le oferă și alte pluginuri ca suplimente plătite. Mai mult, este un pachet complet pentru a crea un sistem de apartenență, fără a avea un fundal de programare chiar de bază.

18. Pluginul de aderare la WooCommerce

WooCommerce Membership Plugin

Dacă doriți să creați un membru pentru magazinul dvs., atunci una dintre cele mai bune opțiuni este WooCommerce Memberships. Cu aceasta puteți crea și vinde apartenențe, ceea ce la rândul lor le oferă utilizatorilor acces la o selecție de produse din magazinul dvs. WooCommerce. Puteți seta, de asemenea, opțiuni pentru a acorda acces la abonamente după achiziționarea unui produs, abonamente anuale sau lunare sau alocați manual apartenențe pentru membri „numai invitați”.

O altă caracteristică unică este accesul la conținut prin picurare. Cu WooCommerce Memberships puteți acorda acces la diverse conținuturi sau produse pe baza termenului de membru (1 săptămână, 1 lună, 1 an, etc). Puteți oferi, de asemenea, membru exclusiv transport sau reduceri.

19. Calitatea de membru final

ulltimate plugin pro wordpress plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ultimate Membership Pro este un plugin WordPress de administrare a abonamentelor și pe care îl puteți utiliza pentru a crea membri numai conținut pe site-ul dvs. WordPress. Cu acest plugin vă puteți genera conținutul în cel mai scurt timp!

Crearea de conținut numai pentru membri este o modalitate excelentă de a obține venituri suplimentare din blogul dvs., iar cu Ultimate Membership Pro aveți o mulțime de opțiuni pentru a configura conținut special doar pentru membrii dvs. O opțiune este de a crea pagini doar pentru membrii dvs., dar aveți, de asemenea, opțiunea de a restricționa doar bucăți de conținut pe o pagină în loc de url întreg.

O altă caracteristică excelentă a Ultimate Membership Pro este opțiunea de a crea niveluri de abonament. Astfel puteți crea conținut suplimentar sau avantaje (cum ar fi cărțile electronice gratuite sau chiar coduri speciale de cupon) pentru cei cu membri premium. Și nu vă faceți griji cu privire la încasarea plăților, deoarece Ultimate Membership Pro acceptă mai multe gateway-uri de plată (PayPal, Scribe, etc.), precum și plăți unice și recurente..

Alte caracteristici minunate ale pluginului includ integrarea marketingului prin e-mail cu 9 platforme populare, asistență pentru traducere, autentificări sociale, redirecții personalizate, opțiuni de design și șabloane, plus. Mai multe funcții sunt enumerate mai jos sau puteți consulta previzualizarea pentru a afla mai multe despre Ultimate Membership Pro.

Gânduri finale despre cele mai bune plugin-uri de membru WordPress

Un site de membru al WordPress este un model de afaceri excelent, cu atât potențial de creștere. Dacă v-ați gândit să începeți un site de abonament WordPress, acum aveți 15+ dintre cele mai bune plugin-uri de membru WordPress pentru a face ridicarea grea pentru dvs..

Luați-vă timp pentru a alege unul care să funcționeze pentru dvs. Tot ce este mai bun în timp ce creați un site uimitor de membru WordPress!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me