O pagină de conectare personalizată în WordPress este una dintre cele mai eficiente metode de a-ți construi brandul. Dacă doriți ca afacerea dvs. să aibă succes, va trebui să lucrați la o valoare a mărcii. Dacă sunteți în căutarea unei lecturi bune, consultați articolul Forbes din documentul importanța construirii unui brand. Să analizăm acum câteva exemple în industria WordPress.


  • StudioPress este asociat cu numele „Geneză” sau „Geneza cadru”. Toată lumea știe ce StudioPress reprezintă – căminul principal al industriei Cadrul Genezei pentru WordPress. Teme frumoase, rock-solid, cu design-cheie, împreună cu un suport neobosit.
  • Când Google „cele mai bune teme WordPress gratuite„, Veți găsi că WPExplorer este în vârf.

Toate acestea cu siguranță nu s-a întâmplat într-o zi. A luat ani de muncă grea pentru a ajunge unde sunt astăzi aceste companii și site-uri. Cu toate acestea, branding-ul a trebuit să facă o mult Cu acesta.

Pagina de conectare pentru WordPress arată de obicei la fel pe fiecare site. Majoritatea site-urilor vor folosi scriptul wp-login.php nealterat care are același design. O pagină de conectare personalizată este primul pas în crearea site-ului dvs. WordPress.

Mulți utilizatori WordPress ar putea cheltui 50 de dolari pentru temele lor împreună cu 100 de ore de muncă, dar doar câțiva dintre ei își fac timp pentru a oferi paginii de autentificare un aspect unic (cu excepția cazului în care sunteți unul dintre oamenii norocoși care au achiziționat Total – care include opțiuni personalizate pentru pagina de conectare pentru a crea propria pagină unică, precum cea din imaginea prezentată pentru această postare). Puteți modifica scriptul wp-login.php, dar care necesită abilități de codare și o cantitate substanțială de timp. Cu excepția cazului în care, desigur, sunteți un dezvoltator solid rock precum AJ. �� În acest sens, am enumerat unele dintre cele mai bune plugin-uri WordPress care vă vor ajuta să construiți o pagină de conectare kickass – în câteva minute.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Personalizat Plugin WordPress Premium de conectare

Ithemes Conectare personalizată Plugin WordPress

Conectare personalizată vă ajută să creați cu ușurință o pagină de autentificare personalizată WordPress. Este încărcat cu un Manager de stil, cu ajutorul căruia poți încărca o imagine personalizată de fundal și stil diferite aspecte ale formularului de autentificare. Puteți adăuga, de asemenea, o imagine de antet din biblioteca dvs. media WordPress. Login personalizat creează două zone widget în pagina dvs. de conectare WordPress, unde puteți plasa widgeturi implicite sau personalizate. Conectare personalizată este disponibilă în suita de plug-uri iThemes.

2. Pagina de temă de conectare personalizată Premium WordPress Plugin

Pagina cu temă de conectare personalizată WordPress

Dezvoltat de azzaroco, acest plugin vine cu un set propriu de șabloane de pagini de conectare personalizate! Da, așa e. Pe lângă faptul că sunteți pe deplin sensibili și cu efecte de animație uimitoare, puteți să începeți proiectarea cu un set de șabloane pre-construite. Pluginul este compatibil cu WordPress Multisite, WooCommerce și BuddyPress.

3. Conectare personalizată și Acces Premium WordPress Plugin

Acces personalizat WordPress Plugin

Proiectat de autorul Elite Themeforest, PressApps, acest plugin face mai mult decât o simplă pagină de autentificare personalizată. Întrebări matematice modul de bază anti-spam de formă. Puteți bloca pagini, postări, tipuri de postări și taxonomii precum categorii și etichete pentru utilizatorii neînregistrați.

Acest plugin împarte componentele în module – Autentificare, Inregistreaza-te și Ați uitat parola formularele (modulele) pot fi plasate pe aceeași pagină. Deși nu este recomandat, este cu siguranță frumos să știi că poți! De asemenea, puteți restricționa accesul la tabloul de bord WordPress pentru Abonați și redirecționa utilizatorii la conectare și deconectare.

4. Plugin WordPress Pathway Premium

Pagina de conectare personalizată Pathway Plugin WordPress

Pathway este cel mai bine vândut plugin personalizat de pagină de autentificare WordPress în Themeforest, cu peste 500 de vânzări la momentul scrierii acestui articol. Funcțiile includ personalizarea CSS a formularului de conectare și a fundalului cu efecte de transfer. Puteți include un logo personalizat și un text de copyright folosind acest plugin. Este livrat cu opțiuni de design nelimitate, astfel încât să puteți juca până când veți obține designul perfect.

5. Ecran de conectare de marcă Plugin WordPress gratuit

Ecran de conectare de marcă Plugin WordPress

Ecranul de conectare de marcă este un plugin gratuit pentru pagina de autentificare personalizată WordPress, care vine cu suport de imagine de fundal complet și receptiv, încărcare de logo personalizată și o mulțime de alte opțiuni de personalizare. Puteți plasa formularul de autentificare efectiv în stânga, dreapta sau centrul paginii, într-un total de șase poziții.

6. BM Custom Login gratuit WordPress Plugin

Binary Moon Conectare personalizată WordPress Plugin

Dezvoltat de Binary Moon, BM Custom Login este un plugin de pagină de autentificare personalizat destul de vechi dar simplu, eficient și ușor de configurat pentru WordPress. Dezvoltatorul menține un Grupul Flickr în cazul în care utilizatorii de plugin-uri partajează pagini de conectare creative construite folosind acest plugin (printre altele).

7. Pagina de conectare personalizată A5 Plugin WordPress gratuit

Pagina de conectare personalizată A5 Plugin WordPress

Un bine-cunoscut plugin de pagină de autentificare personalizat pentru WordPress, A5 Login personalizat vă permite să adăugați un logo personalizat, să schimbați culoarea de fundal și alte efecte CSS ale formularului de autentificare. Este un plugin simplu cu oase goale, dar se termină.

8. WP Custom Login Free Plugin WordPress

WP Custom Login WordPress Plugin

Acesta este un plugin simplu-mort. Tot ce face este să adăugați scriptul și antetul blogului dvs. la pagina de conectare. Aceasta este destinată utilizatorilor care se așteaptă foarte puțin (sau doar această funcție) de la plugin. Cu toate acestea, inclusiv antetul și subsolul îmbunătățește conectarea internă a site-ului dvs., care este bună pentru SEO.

9. Conectare personalizată CSS Free WordPress Plugin

css de conectare personalizat

Acest plugin are aproape exact funcționalitatea ca WP Custom Login – adică leagă antetul și footer.php la pagina de conectare împreună cu integrarea codului CSS personalizat. Puteți alege oricare dintre aceste două pluginuri.

10. Conectare sexy Plugin WordPress gratuit

Plugin WordPress personalizat de conectare personalizată

Acest plugin vă ia pagina de conectare plictisitoare și o transformă într-o discotecă de înregistrare / înregistrare AJAX și jQuery. Funcțiile includ suportul SSL, verificarea reCAPTCHA, controlul solicitărilor de parole uitate, ascunderea avatarului utilizatorului, link-uri de redirecționare personalizate și multe altele. În plus, formularul de autentificare generat de acest plugin răspunde complet!

11. Memphis Personal Login Free Plugin WordPress gratuit

Plugin WordPress de conectare personalizată Memphis

Acest plugin vine cu pachetul obișnuit – opțiuni CSS personalizate, personalizare de fundal, logo personalizat etc. Punctul său de vânzare unic este suportul SSL integrat, integrarea Google Analytics și posibilitatea de a vă proteja parola cu blogul dvs..

12. White Label Branding Premium WordPress Plugin

alb-label-branding-pentru-WordPress-wpexplorer

Am mai vorbit despre acest plugin înainte și din motive întemeiate. White Label Branding este o modalitate puternică și ușoară pentru dvs. (sau clienții dvs.) de a personaliza aspectul admin și paginile dvs. de conectare. În plus, pluginul este livrat cu piele de culoare exclusivă și șabloane de conectare pe care le puteți descărca folosind cheia de licență, astfel încât nu veți avea probleme în configurarea rapidă a ecranului dvs. de autentificare.

13. Logo My WordPress Login Plugin gratuit pentru WordPress

Pluginul meu de logare WordPress

Acesta este cel mai simplu plugin de pagină de conectare personalizat din depozitul WordPress. Pur și simplu adaugă un logo personalizat pe pagina ta de autentificare WordPress. Puteți adăuga, de asemenea, mesaje personalizate și efecte decolorate la pagina de conectare.

14. Conectare personalizată eridă și Dashboard Plugin gratuit pentru WordPress

Conectare personalizată eridentă și plugin WP Dashboard

Acest plugin vine la pachet cu funcții de personalizare care sunt suficiente pentru a proiecta pagina de conectare a mărcii dvs. Opțiunile obișnuite includ opțiuni CSS pentru a schimba fundalul, a încărca un logo personalizat și a proiecta formularul. Două caracteristici unice includ jQuery Color Picker, modificarea textului de subsol de pe tabloul de bord de administrare.

15. Conectare socială Plugin WordPress gratuit

Conectare socială Plugin WordPress

Acesta este unul dintre pluginurile mele preferate. Acesta adaugă opțiunea de a vă înregistra pe site-ul dvs. WordPress prin 25+ rețele sociale, inclusiv LinkedIn, GitHub, PayPal, YouTube și Reddit. Plasează opțiunea de conectare în pagina de înregistrare, pe pagina de conectare și în fiecare formular de comentarii. Împreună cu logo-ul companiei dvs., acest plugin aduce o lovitură serioasă eforturilor dvs. de branding online.

16. Numere de înregistrare și conectare la număr mobil

Cifre Plugin de conectare și conectare la număr mobil WordPress

Digits este un plugin care vă extinde funcționalitatea WordPress prin adăugarea funcțiilor de înregistrare și conectare a numerelor mobile pe site-ul dvs. web. În această epocă modernă a tehnologiei, majoritatea utilizatorilor se îndepărtează de e-mail-uri către aplicații mobile și de mesagerie, nici măcar nu au nevoie de e-mail și parolă. Dar cel mai mare dezavantaj al acestui lucru vine atunci când utilizatorul trebuie să se înscrie pe un site web (precum unul construit cu WordPress), li se solicită contul de e-mail. Deoarece nu își amintesc informațiile de e-mail, le este permisă doar opțiunea de a părăsi înregistrarea, iar acest lucru poate răni proprietarul site-ului web, deoarece pierd clienți din cauza acestei probleme.

Dacă în unele cazuri, utilizatorul are impresia că trebuie să completeze înregistrarea, atunci utilizatorul trebuie să se conecteze la contul său de e-mail – deschideți un e-mail – faceți clic pe linkul de verificare și apoi are acces la contul lor de pe site-ul web. Și apoi vin parolele, chiar dacă utilizatorul reușește să facă toate acestea, cel mai important lucru de reținut este parola de cont a noului său cont. Și în această epocă este foarte dificil să vă amintiți diferite parole pentru conturi diferite și să le gestionați.

Cu plugin-ul Digits toate aceste probleme sunt îngrijite. Nu este nevoie ca utilizatorii să-și amintească sau să păstreze o notă de parolă fără sens „sigure”. Utilizatorii pot utiliza pur și simplu numărul lor mobil și OTP pentru a vă înscrie și a vă autentifica. Acest lucru va ajuta, de asemenea, proprietarii de site-uri, deoarece conversațiile de pe site-ul lor vor crește.

Digits utilizează setul de cont Facebook pentru trimiterea de OTP, astfel încât să nu cumpărați SMS-uri fără costuri suplimentare. Trebuie doar să cumpărați pluginul o singură dată și să vă bucurați de viață de actualizări gratuite cu SMS-uri OTP nelimitate.

Concluzie

Construirea unei pagini de autentificare personalizate, etichetarea albă a tabloului de bord și personalizarea celor 404 de pagini de eroare – fac parte din construirea mărcii tale. Implicarea social media și e-mail marketing joacă un rol extraordinar în acest lucru, dar ne concentrăm doar pe pagina de conectare din acest articol. Uitați-vă la unele dintre aceste strălucitoare pagini de conectare personalizate pentru inspirație:

1. Media CopyBlogger

pagina de autentificare media copyblogger

2. StudioPress

autentificare studiopress

3. WPExplorer

pagina de conectare wpexplorer

Evident, va fi nevoie de mult mai multă muncă pentru a obține un design similar cu pagina de destinație a CopyBlogger. Dar cel folosit aici la WPExplorer îl păstrează simplu și se potrivește corect facturii.

Peste tine – care sunt gândurile tale pe o pagină de autentificare personalizată? Folosiți deja unul? Anunță-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me