Cel mai bun formular de rezervare la pluginuri WordPress

Este întotdeauna timpul pentru o vacanță. Cine nu este pregătit să își ia câteva săptămâni libere pentru a vă relaxa, pentru a vizita familia sau pentru a merge în aventură? Întreprinderile dvs. hoteliere și de ospitalitate ar trebui să fie gata să accepte rezervările, indiferent de perioada anului. Ceea ce înseamnă că acum este momentul perfect pentru o nouă actualizare a site-ului tău.


Un site web al hotelului ar trebui să ușureze vizionarea proprietății, să verifice camerele, să vadă o listă de facilități și, cel mai important, să rezerve o cameră. Obiectivul de a avea un site web pentru compania dvs. bazată pe hotel sau ospitalitate este să asigurați rezervările și, în acest fel, veți avea nevoie de un formular de rezervare ușor de utilizat. Dacă nu utilizați deja una dintre cele mai bune teme WordPress pentru un hotel sau dacă vă place tema actuală WordPress, puteți adăuga cu ușurință un formular de rezervare pe site-ul dvs. WordPress cu un plugin pentru formularul de rezervare. Am căutat pe web, iar mai jos este recomandarea noastră pentru cel mai bun formular de rezervare gratuit și gratuit pentru pluginuri WordPress. se bucura!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Rezervări și închirieri de hoteluri MotoPress

Plugin de rezervare a hotelului MotoPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul MotoPress Hotel Booking este sistemul final de rezervare WordPress pentru proprietarii de închirieri. Dacă închiriați orice unitate de cazare, fie un hotel, un mic B&B sau o închiriere de vacanță, puteți utiliza pluginul pentru a crea o listă de proprietăți nelimitate cu toate facilitățile, serviciile, fotografiile etc. În plus, puteți crea un real- Formular de disponibilitate pentru căutarea timpului care va rula un control automat al inventarului. Pluginul vă permite să vă confirmați rezervările fie printr-o plată (PayPal, 2Checkout, Braintree, Stripe, Beanstream / Bambora, etc.), fie manual (prin e-mail).

Un alt lucru excelent, puteți sincroniza automat chiriile listate pe diferite OTA cu rezervările dvs. direct pe site-uri web, astfel, veți evita cu ușurință supraînregistrarea. Ce este cu adevărat important pentru a ține evidența tuturor cheltuielilor, pluginul este livrat cu un sistem complet de impozite, taxe, istoricul de plată al fiecărei rezervări etc. Sistemul de stabilire a prețurilor este, de asemenea, flexibil – reduceri, prețuri sezoniere, rate, varietate de reguli de rezervare personalizate și multe altele. De asemenea, puteți încerca un versiune gratuită, dar vine cu mai puține opțiuni.

2. Motorul de rezervare a hotelului și PMS VikBooking

Motor de rezervare la hotelul VikBooking

Cu pluginul VikBooking puteți configura un sistem de rezervări sigure pentru hotelul dvs. în cel mai scurt timp. Versiunea gratuită a pluginului include opțiuni încorporate pentru tipuri de cameră, tarife personalizate, calendarul disponibilității, ocupație, funcții de limbă și traducere, permisiuni pentru rolul utilizatorului (astfel încât nu doar oricine vă poate accesa sistemul de rezervare) și 8 shortcodes ușor de utilizat. Și dacă faceți upgrade la VikBooking Pro veți putea gestiona rezervările dvs. cu restricții suplimentare (ședere minimă, ora de sosire, etc.), tarife sezoniere, peste 60 de opțiuni de gateway de plată, notificări prin SMS și funcții de înregistrare (check-out / out). Pro oferă, de asemenea, grafice, statistici și rapoarte PMS utile pentru a vedea cum își desfășoară activitatea.

3. Calendar și formular de rezervare

Plugin de rezervare a calendarului

Calendar Calendar este probabil cel mai popular plugin de calendare de rezervare gratuit disponibil pe WordPress.com. Pentru un plugin gratuit, acesta este plin de funcții excelente, cu siguranță veți găsi utile. Creați orice număr de calendare care pot include câmpuri de formular de rezervare personalizate. În acest fel, oaspeții își pot selecta șederea folosind zilele din calendar, completează câmpurile de formular și depun rezervarea. După trimiterea formularului, oaspetele tău și site-ul dvs. administrator, vor primi un e-mail de confirmare, iar administratorul poate apoi să accepte sau să refuze rezervarea (și să gestioneze toate celelalte solicitări de rezervare) din panoul de rezervare admin.

4. Rezervare hotel HBook

Plugin de rezervare la HBook Hotel

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

HBook este o opțiune minunată pentru site-ul dvs. de ospitalitate sau hotel. Acest plugin puternic face ușor pentru oaspeții dvs. rezervarea camerelor de pe site-ul dvs. WordPress. Calendarele complete de răspuns și formularele de rezervare pe care le creați cu HBook. Instalați pluginul și începeți să creați calendare și formulare avansate, cu camere disponibile, termeni și condiții, filtre de preț, filtre de cameră, suplimente pentru facilități, coduri promoționale, cerințe min / max de ședere, tarife condiționate și sezoniere personalizate, depozite, taxe de curățare , și mult mai mult.

5. Sistem de rezervare identificat

Plugin de sistem de rezervare Pinpoint

Dacă nu sunteți sigur că sunteți gata pentru Booking System PRO încă, puteți începe cu noi versiunea gratuită. Deși nu include la fel de multe funcții precum versiunea premium, pluginul WordPress gratuit oferă sistemul de rezervare include un calendar de rezervări de la sfârșit în care oaspeții își pot selecta datele, adăuga un cod cupon sau reducere și plata completă prin PayPal. Acesta este un mod minunat de a adăuga astăzi un calendar de rezervare pe site-ul dvs. web, apoi de a face upgrade la versiunea PRO ulterior.

6. Formular de rezervare Booki

booki-wordpress-plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Booki este un formular minunat de rezervare premium și calendarul pluginului WordPress. Acest sistem avansat de rezervări se adaptează la fusul orar al utilizatorilor, astfel încât să poată vedea ce este disponibil în timp real. Din perspectiva unui client, Booki ușurează selectarea unei date de călătorie, vizualizarea listelor disponibile și efectuarea plăților prin PayPal după primirea facturii. Pluginul include, de asemenea, 24 de teme de culoare, statistici avansate de administrare (total de rezervări, suma câștigată, reduceri date etc.). În plus, pluginul este gata de traducere, astfel încât să îl puteți schimba în orice limbă aveți nevoie utilizând fișierul .po inclus!

7. Calendar WP de rezervare simplă

Calendar de rezervare simplu WP

Calendarul de rezervare simplă WP este exact cum pare – un calendar de rezervare frumos și simplu pentru instalarea WordPress. Gestionează-ți închirierile și rezervările pentru camere creând câte calendare de rezervări ai nevoie. Puteți chiar să alocați utilizatori fiecărui calendar, astfel încât dacă doriți doar ca un membru al personalului să aibă acces la solicitările clienților, puteți configura acest lucru cu doar câteva clicuri. Și dacă aveți nevoie de mai multe funcții, există o versiune premium a pluginului la care puteți face upgrade cu ușurință.

8. Calendar de rezervare WP

wp-rezervare-calendar-WordPress-plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Calendarul WP de rezervare premium face ușor crearea de calendare de rezervare pentru alte tipuri de ospitalitate la hotel. În fiecare zi este afișat numărul de camere deschise sau sloturi orare, astfel încât utilizatorii să poată vedea dintr-o dată dacă sunt disponibile datele dorite. Cu opțiuni pentru calendare nelimitate, intervale de timp nelimitate, rezervări nelimitate disponibile, formular de rezervare captcha și multe altele WP Booking Calendar este o opțiune excelentă pentru site-ul dvs. web.

9. Sistem de rezervare WP

Plugin pentru sistemul de rezervare WP

Pluginul WordPress gratuit pentru sistemul de rezervare WP este o modalitate excelentă de a adăuga un calendar sau formular de rezervare simplu pe site-ul dvs. de ospitalitate. Pluginul permite oaspeților să facă rezervări zilnic și include codarea culorilor ușor de înțeles pentru zilele disponibile și rezervate. Și după ce un utilizator a completat o solicitare de rezervare, veți primi o notificare de rezervare chiar în tabloul de bord WordPress, unde puteți organiza și gestiona rapid toate rezervările..

10. Rezervare și programare WordPress

Plugin pentru rezervare pro

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Bookly este o soluție de rezervare all-in-one, ducând clienții la bun sfârșit prin procesul de rezervare până la plată. Formularele de rezervare sunt simple și elegante și ușor de înțeles pentru un vizitator. Puteți include un număr nelimitat de servicii și membri ai personalului pentru care poate alege un vizitator, inclusiv o „categorie” de servicii care să îi ajute să găsească ceea ce caută. Vizitatorii li se va solicita, de asemenea, să ofere o imagine de ansamblu asupra disponibilității lor (orele, zilele lucrătoare și intervalul de date) pe care pluginul îl va folosi pentru a crea o listă de intervale de timp adecvate..

Când vizitatorul este mulțumit de slotul orar, poate lăsa detaliile relevante și chiar poate efectua plata folosind Bookly – efectuarea unei plăți este o modalitate excelentă de a reduce neprezentările. Puteți integra Bookly cu trei procesoare de plată: PayPal, Stripe și Authorize.net. După efectuarea plății, rezervarea vizitatorilor este confirmată și primesc confirmarea prin e-mail.

Cu toate acestea, pluginul nu este doar util pentru vizitatorii dvs., ci are și o mulțime de funcționalități back-end tu poate utiliza. De exemplu, puteți integra Bookly cu Google Calendar pentru a oferi o vizualizare a calendarului vizual pentru fiecare membru al personalului pentru a vedea când sunt programate programările. Bookly vă oferă, de asemenea, un control complet asupra membrilor când personalul este disponibil pentru a evita confuzia și perturbarea: puteți programa orele de schimb, pauzele și vacanțele în calendarul lor. Un plugin excelent care poate adăuga multă valoare unei afaceri bazate pe servicii.

11. Forme gravitaționale

gravitație forme-wordpress-plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Gravity Forms este unul dintre cele mai recomandate forme de creare de pluginuri WordPress de pe piață și nu este de mirare de ce. Cu opțiuni excelente pentru formulare avansate, logică condiționată, butoane radio, selecții derulante și multe altele, ar fi o bucată de tort pentru a crea propriul formular de solicitare a rezervărilor. Și dacă primiți suplimente premium pentru cupoane, Strip și / sau PayPal, puteți chiar solicita oaspeților să proceseze plățile prin formularul de rezervare.

12. Rezervare hotel WooCommerce

Plugin de rezervare a hotelului WooCommerce

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul WooCommerce Hotel Booking este cum sună – o modalitate de a utiliza WooCommerce pentru a accepta și gestiona rezervările de pe site-ul dvs. Cu plugin-ul instalat, puteți utiliza WooCommerce pentru a adăuga camere, disponibilitate, gestiona procesul de check-in / out, adăugați vârfuri (cum ar fi micul dejun, tratamente spa sau alte facilități) și puteți accepta plăți. Acest plugin este, de asemenea, compatibil cu WPML pentru traduceri ușoare și funcționează cu orice gateway-uri de plată pe care le-ați adăugat la magazinul dvs. WooCommerce.

13. Rezervări cu mai mulți furnizori

Sistem de rezervare a rezervărilor cu mai mulți furnizori

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Creați-vă propriul site de rezervare online, cum ar fi Hotels.com sau Booking.com, cu pluginul de rezervare pentru mai mulți furnizori Webkul (notă: acest plugin a necesitat funcționarea pluginului Webkul Marketplace). Cu acest plugin de extensie WooCommerce instalat, puteți crea o piață pentru alte hoteluri terțe, Airbnbs, subletele de apartamente, campinguri și multe altele pentru a adăuga camerele lor. Și cu ajutorul unui plugin de membru, puteți percepe acestor terțe o taxă lunară sau un procent pe baza rezervărilor efectuate prin intermediul site-ului dvs..

14. Quform

quform-wordpress-plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Quform este o opțiune populară pentru creatorul de formulare premium care include un model de formular de rezervare. Acest lucru vă face ușor să activați pur și simplu pluginul, să selectați șablonul și să reglați formularul pentru a răspunde nevoilor dvs. Desigur, puteți construi un formular personalizat de la zero, precum și orice câmp de informații de care aveți nevoie.

15. Formularul de contact 7

Plugin Formular de contact 7

În timp ce un calendar de rezervare mai complex ar putea fi util pentru unele întreprinderi din industria hotelieră și hotelieră, altele pot solicita doar un formular de solicitare a rezervării. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni gratuite și simple de creare a formularelor gratuite, nu va fi mai bun decât Formularul de contact 7. Cu puțin ajutor din documentație, puteți adăuga câmpuri personalizate. Adăugați opțiuni pentru ca oaspeții să selecteze tipul de cameră, locația proprietății, perioada de timp și multe altele. Formularul completat poate fi trimis direct la curierul de intrare (sau către altcineva) pentru a fi revizuit și introdus în sistemul dvs. de rezervări.


Am enumerat cele mai bune opțiuni pentru cele mai bune pluginuri pentru formularul de rezervare pentru WordPress, dar vrem să știm ce părere aveți. Folosești vreunul dintre plugin-urile menționate? Sau ai recomanda un alt formular WordPress de formulare de rezervare? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me