Cele mai bune forme de extensie pentru gravitate

Gravity Forms este un nume de care să țineți cont în nișa constructorului de forme WordPress. Indiferent dacă sunteți un începător sau un designer sau dezvoltator experimentat, Gravity Forms vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea forme de contact puternice. Mai mult, este incredibil de ușor de utilizat și de extins, ceea ce îl face un constructor de forme celebru pentru mulți utilizatori WordPress.


Și pentru un astfel de plugin puternic și popular pentru construirea de forme, vă puteți aștepta la o mulțime de suplimente gratuite și premium. Dar de ce sunt chiar necesare completările, deoarece constructorul de forme este deja o soluție puternică?

Ei bine, pentru început, suplimentele asigură o integrare mai profundă cu WordPress, deoarece vă puteți integra cu furnizorii de servicii terți, de exemplu, software de e-mail, CRM, instrumente de asistență etc..

În al doilea rând, și acest lucru este legat de motivul precedent, suplimentele sunt de obicei dotate cu caracteristici suplimentare care nu fac parte inițial din Forme Gravitate.

În al treilea rând, suplimentele vă economisesc foarte mulți bani și timp, deoarece nu trebuie să angajați un dezvoltator scump pentru a adăuga fiecare caracteristică suplimentară de care aveți nevoie.

În postarea de astăzi, acoperim unele dintre cele mai bune dintre cele mai bune suplimente Formulare gravitate care vă permit să treceți formularele la nivelul următor. Vă recomandăm să accesați doar accesorii care să corespundă bugetului și nevoilor dvs..

Și dacă vă întrebați, acoperim suplimente oficiale și terțe. Asta înseamnă că, înainte de a ajunge la final, veți avea toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a supraîncărca formularele de contact înainte de următoarea trimitere.

Bucurați-vă până la capăt și vă rugăm să nu plecați fără să vă împărtășiți sfaturile și gândurile apreciate!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Gravity Forms Complementele de bază

Gravity Forms Add-on-uri de bază

Chiar din grajdul Gravity Forms vine un pachet uimitor. După ce achiziționați o licență Basic, Pro sau Elite, veți avea acces imediat la suplimente de bază care vă ajută să integrați Gravity Forms cu câțiva furnizori de marketing prin e-mail..

gravitația formează suplimente de bază

Vorbesc despre ActiveCampaign, MailChimp, Mad Mimi, AWeber, Constant Contact și alte opt servicii de e-mail marketing. În afară de acești furnizori de marketing prin e-mail, Gravity Forms nu oferă niciun alt supliment pentru Licența de bază, care costă 59 dolari dolari pe an pentru un site cu actualizări automate și suport standard.

2. Gravity Forms Pro-Add-on-uri Pro

Gravity Forms Pro Add-On-uri

Înțelegem că doriți să adăugați mai mult decât capabilități de newsletter la formularele dvs., astfel încât tipii buni de la Gravity Forms v-au adus pachetul de suplimente Gravity Forms Pro, disponibil doar cu licență Pro sau Elite valabilă.

În plus față de suplimentele de bază, veți obține încă 16 suplimente care, fără îndoială, vor revoluționa experiența dvs. Formulare gravitate..

gravitația formează aditivi pro

Pentru început, puteți acum să integrați Gravity Forms cu Zapier, ceea ce înseamnă că aveți acces, la clicul unui buton, la peste 1.000 de alte integrări (sau aplicații web). În al doilea rând, aveți standardul de plăți PayPal, ceea ce înseamnă lucruri bune dacă doriți să adăugați plăți în formularele dvs..

Ce altceva? Stați să văd. O, da, primiți alte suplimente precum Agile CRM, Dropbox, Slack, Trello, Help Scout, Campfire, Breeze, Pipe Video Recordering și Highrise, printre altele. Licența Pro costă 159 dolari pe an pentru trei site-uri web cu actualizări automate și suport standard.

3. Gravity Forms Elite Add-On-uri

Gravity Forms Elite Add-On-uri

Pentru utilizatorul de putere Gravity Forms, aveți suplimente Elite, cel mai mare și mai puternic pachet dintre cele trei. Pentru început, pachetul acceptă site-uri web nelimitate și este gata cu mai multe site-uri WordPress. În plus, veți primi asistență prioritară și un total de 43 de suplimente.

Dacă aveți Licența Pro, actualizarea la Licența Elite vă oferă 14 suplimente suplimentare, cum ar fi 2Checkout, Authorize.net, Cupoane, Intrări parțiale, Sondaje, Sondaje, înregistrare utilizator și webhook-uri pentru a vă oferi o privire a se astepta.

gravitația formează suplimente de elită

Licența Elite vă stabilește 259 dolari dolari anual. Veți obține documentație detaliată pentru toate licențele, deci alegeți ce funcționează pentru dvs. și începeți.

4. Gravity Forms Styles Pro

Gravity Forms Styles Pro

Uitați-vă la asta, suntem deja la numărul patru, adunările oficiale ale Gravity Forms ocupând primele trei poziții. Ce grabă? Doriți să descoperiți cum vă puteți stabili formularele ca un profesionist fără a atinge o linie de cod? Dacă acest lucru este răsunător, da, cu siguranță nu-ți poți permite să treci la add-on-ul Gravity Forms Styles Pro..

În ceea ce privește stilul dvs. formularele, Gravity Forms Styles Pro Add-on conduce pachetul. Complementul vă permite să creați, să personalizați și să modelați machete de formulare, câmpuri, butoane, radio, casete de selectare etc..

În plus, veți obține peste 2.000 de pictograme de tip Font Awesome și Material. În plus, aveți teme de stil pre-construite pentru a vă începe. Și cu mai multe opțiuni decât aveți nevoie vreodată, puteți personaliza elemente, cum ar fi culorile și lățimile bordurii, raza bordurilor, culoarea fontului, fundaluri, fontul etichetei, dimensiunea și culoarea și aș putea continua și continua.

Datorită unei interfețe de administrare intuitive, nu trebuie să săpați în cod sau să luptați cu importanța! Pentru a adăuga stiluri minunate. Acest add-on de design al formularului vă oferă posibilități infinite de a crea forme care să răspundă frumos, care să vă crească rata de conversie.

5. Urmărirea uniformă a formelor gravitaționale (gratuite)

Chiar și urmărirea formelor gravitaționale

Căutați să adăugați urmărire de evenimente la formularele dvs. Formulare de gravitate? Desigur, sunteți și vă va plăcea suplimentul Urmărirea evenimentelor pentru formularele Gravity Forms.

Mulțumită acestui add-on Gravity Forms, puteți adăuga cu ușurință urmărirea evenimentelor la Formularele dvs. de gravitate folosind Google Analytics, Managerul de etichete Google și Matomo (anterior Piwik).

În plus, puteți configura logica condiționată pentru mai multe evenimente, urmăriți paginarea formularului, creați categorii de evenimente, acțiuni, etichete și valori personalizate. În plus, puteți seta valori de eveniment dinamic pe formularele de plată și așa mai departe.

6. Slider de contact WP (gratuit)

Slider de contact WP

Dacă îl cunoști cu adevărat pe al tău, știi că am un lucru pentru instrumente simple care îți facilitează munca. WP Contact Slider este unul dintre aceste instrumente. În loc să publicați formularul pe o pagină proprie, puteți afișa formularele de contact pe întregul site web folosind un buton de contact.

Atunci când vizitatorul face clic pe butonul de contact, formularul alunecă în vizualizare, ceea ce este exact ceea ce face suplimentul WP Contact Slider.

Țineți minte că recenzia WP Optin Wheel am făcut-o acum câteva săptămâni? În cazul în care pop-up-ul slide-in a purtat o roată de avere pentru a stimula conversiile? Ei bine, WP Contact Slider face ceva similar, dar în loc de o roată a averii, formularul dvs. Gravity Forms are rolul central.

Puteți crea mai multe glisiere pentru a fi afișate pe anumite postări sau pagini. În plus, puteți selecta diferite poziții pentru a afișa butonul de contact, inclusiv partea stângă sau dreapta a site-ului. În plus, puteți personaliza aspectul butonului dvs. de contact și al formularelor glisante pentru a se potrivi cu marca dvs..

WP Contact Slider este ușor de configurat și utilizat. În plus, este livrat cu un pachet de adaosuri ultime care oferă funcții și mai uimitoare.

7. Forme Surbma Divi și Gravity (Gratuite)

Forme Surbma Divi și Gravity

Folosești tema Divi după Teme Elegante? Dacă da, probabil că deja cunoașteți tema este livrată cu câteva stiluri fantastice pentru toate elementele, inclusiv formularele de contact.

Dacă doriți să potriviți stilurile dvs. Formulare de gravitate la ceea ce are tema Divi pentru formele sale, vă va plăcea suplimentul de formulare Surbma Divi și Gravity.

În afară de căsătoria stilului dvs. de formă, suplimentul adaugă stiluri de reacție la Gravity Forms, care este util dacă aveți forme complexe.

Adăugarea este ușoară și incredibil de ușor de utilizat, dar trebuie să aveți tema Divi pentru a utiliza acest add-on Gravity Forms. Partea cea mai bună este că suplimentul este gratuit.

8. Gravity PDF (gratuit)

Gravity PDF

Te-ai întrebat vreodată cum poți genera documente PDF din trimiterile de formular automat?

Poate că executați o operație bazată pe servicii și doriți să generați formulare de comandă PDF de la datele pe care utilizatorii le transmit pe formularele dvs. Sau poate doriți să creați fișe de programare tipărite.

Nu contează ce căutați să obțineți; dacă doriți să generați documente PDF din trimiteri de formular, doriți suplimentul Gravity PDF.

Doamnelor și domnilor, Gravity PDF este un add-on Gravity Forms simplu, dar destul de util. Complementul vine cu un set de caracteristici extraordinare de generare de PDF, cu care vă veți întreba de ce este gratuit, pentru început. Creează documente PDF din datele utilizatorului chestii de gradul patru.

Despre ce caracteristici vorbim?

În primul rând, nu aveți nevoie de API-uri terțe, ceea ce înseamnă că aveți un control total asupra formularelor și documentelor PDF. În al doilea rând, puteți trimite prin e-mail automat documente PDF și puteți utiliza logica condiționată pentru a avea și mai multă putere.

În al treilea rând, puteți integra Gravity PDF cu suplimente oficiale de plată Gravity Forms pentru a restricționa accesul la documentele PDF până la captarea plății.

În al patrulea rând, puteți marca și personaliza documentul PDF cu logo-ul, fontul, culoarea și chiar dimensiunea hârtiei. Rețineți că suplimentul vine cu patru șabloane pre-făcute pentru a vă începe imediat.

Alte caracteristici includ un manager de fonturi, astfel încât să puteți instala fonturile și setările de securitate pentru a controla cine are acces la PDF-urile pe care le generați. Mai mult, suplimentul Gravity PDF este livrat cu extensii premium, ceea ce înseamnă că puteți obține mult mai mult în același timp, economisind mult timp.

9. Gravity Perks

avantaje gravitaționale

Cu suplimentele oficiale Gravity Forms care domină prima parte a acestei postări, ai crede că am avut destule pachete, dar ai greșit. Vă prezentăm Gravity Perks, un puternic pachet suplimentar pentru Gravity Forms de către echipa Gravity Wiz.

Gravity Perks este o colecție de peste 30 de suplimente pentru Forme Gravitate. Sau după cum spune dezvoltatorul:

Gravity Perks este o platformă și un sistem de livrare pentru „beneficii”. Instalați Gravity Perks și apoi activați orice beneficii fac ca Gravity Forms să fie mai nemaipomenit pentru dvs. Este ca Jetpack, dar în mod special pentru Gravity Forms.

Mai trebuie să spun? Așteaptă, te poți aștepta la suplimente precum:

  • Forme imbricate pentru forme complexe
  • Un supliment pentru a adăuga automat câmpurile formularului
  • Preț logică condiționată
  • Previzualizați trimiterea, astfel încât utilizatorii să poată confirma informațiile înainte de a trimite formularul
  • Număr de cuvinte
  • Autentificare automată
  • Și multe altele

Gravity Wiz oferă trei planuri de preț, respectiv Basic (49 USD / an), Advanced (129 USD / an) și Pro (259 USD pe an). Alegeți un plan care să vă fie potrivit.

10. Gravity Forms Introductions in Excel

Gravity Forms Inries in Excel

Ascuns într-un munte de adaosuri Forme Gravitate este o bijuterie pe care s-ar putea să încercați să o găsiți de mult timp. Băieți, spuneți un salut bun la înregistrările Formulare gravitate în Excel. Fără să lucrați din greu din partea dvs., puteți exporta acum toate intrările din Formularele Gravity direct în Excel.

Complementul împinge datele într-un fișier .CSV și apoi creează un URL de descărcare unic și sigur. Apoi, puteți descărca datele sau trimite URL către oricine are nevoie de acces la fișierul Excel fără a crea noi conturi de utilizator.

Componenta este dotată cu o mulțime de cârlige care vă permit să personalizați ieșirea Excel cum doriți. De asemenea, există un site web de documentare excelent pentru a vă începe, iar mulți utilizatori laudă dezvoltatorul pentru suport stelar, chiar dacă suplimentul este gratuit.

11. Gravity Forms Choices Image

Forme de gravitate Alegerea imaginilor

În loc să adăugați o mie de cuvinte în butonul radio sau pe etichetele casetei de selectare, trebuie doar să introduceți o imagine. Pluginul suplimentar pentru opțiunile Gravity Forms Image Choices facilitează selectarea ușoară a imaginilor pentru toate radiourile, caseta de selectare, sondajul, sondajul, testul și câmpurile de produse.

Nu este necesar să adăugați HTML în etichetele dvs. de formular. Cu Gravity Forms Image Choices, veți obține un UI WordPress cunoscut și navigarea în media media pentru a selecta și insera imaginea dvs. Și este ținut separat de textul etichetei tale.

Formele de gravitate Image Choices funcționează chiar din casetă, cu suplimente existente, cum ar fi butoanele Radio, casetele de selectare, adăugarea sondajelor, adăugarea sondajului, adăugarea testului și chiar câmpurile de opțiuni Produs și Produs.

Vizualizați câmpurile formularelor Gravity cu imagini și nu mai adăugați marcaje pe etichetele formularului o dată pentru totdeauna. În timp ce opțiunile de imagine pentru forme de gravitate vin cu un stil implicit, este ușor să aplicați propriile stiluri pentru a oferi câmpurilor un aspect total diferit.

12. Acțiuni în vrac pentru formele de gravitate

Acțiuni în vrac pentru formele de gravitate

Acțiuni în vrac pentru formele Gravity face ca procesul lung de editare a formelor Gravity mari să devină o briză. Poate reduce literalmente o oră de editare a câmpului formularului și editarea generală a formelor lungi, de la o oră, până la doar câteva minute. Formele de acțiuni în vrac pentru gravitate utilizează o interfață de utilizator familiară și simplificată pentru a realiza formularele de editare rapid și ușor.

Trebuie să ștergeți rapid o cantitate mare de câmpuri în Formulare gravitate? Bulk Actions pentru Gravity vă permite să selectați mai mult toate câmpurile pe care doriți să le eliminați, iar prin apăsarea unui buton, ștergeți toate câmpurile nedorite din formularul dvs. Uimitor când ai 20 de câmpuri în forma ta.

Vrei să dublezi câmpuri? Pur și simplu selectați orice număr de câmpuri de formular, faceți clic pe butonul clonă sau duplicat și veți duplicat instantaneu orice număr de câmpuri de formular din formularul dvs., în câteva secunde. Copierea este la fel de ușoară. Pur și simplu selectați butonul de copiere pentru a forma pentru a clona aceste câmpuri într-un alt formular. Excelent pentru crearea rapidă de forme noi cu câmpuri de formă identice sau similare.

În plus, funcția de reordonare a acțiunilor în vrac pentru formele de gravitate face ca o adiere să aducă o rapidă scădere rapidă a câmpurilor de forme individuale sau multiple. Obțineți câmpurile de formular în ordinea dorită în câteva secunde. Selectați 1 sau toate câmpurile dvs. și reordonați-vă câmpurile cu ușurință.

13. Gravity Forms to Word

Gravity Forms to Word

Formulare de gravitate pentru Word Document Plugin de completare automată este o soluție completă de automatizare a documentelor pentru WordPress. Nu mai pierdeți timpul trimitând manual e-mailuri către clienți, cu pluginul de umplere automată a documentelor Word, totul este automatizat.

Datele colectate din formulare sunt transformate în documente Word care pot fi descărcate sau trimise prin email cu oricine. Captarea datelor din formularul dvs. este la fel de simplă precum crearea unui nou document Word, maparea acestora în câmpurile formularului dvs. și generarea documentului. Puteți încărca orice număr de șabloane de documente și să le mapați pentru a forma câmpuri.

Pluginul include o mulțime de opțiuni de încărcare a șabloanelor nelimitate de documente Word, maparea șabloanelor dvs. la formulare (deci de fiecare dată când se completează un formular de gravitate, se generează documente asociate), se generează documente din zbor pe trimiterea Gravity Form, apoi se descarcă, prin e-mail sau regenerați documente după caz.

14. Formulare de gravitate la PDF Soluție de umplere automată PDF

Formulare de gravitate la PDF Soluție de umplere automată PDF

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Configurați răspunsuri automate cu formularele de gravitate la PDF Soluție de umplere automată PDF! Una dintre cele mai bune modalități de a construi poduri cu clienții dvs. existenți și potențiali este să le păstrați în bucla de informații în orice moment. Cu toate acestea, este aproape imposibil să trimiteți e-mailuri manual, de fiecare dată când completează un formular pe site-ul dvs. web.

Cea mai bună alternativă este definirea predefinită a e-mailurilor cu răspuns automat care pot fi trimise abonaților dvs. atunci când completează orice formular. Plug-in-ul Gravity to PDF Auto-Fill Plugin este o astfel de soluție, care generează fișiere PDF cu informațiile introduse de utilizatorii dvs. și o trimite automat odată ce formularul este trimis.

În primul rând, trebuie să creați un formular de gravitate. Următorul proiectați un șablon PDF cu exact aceleași câmpuri de formular și setați numele câmpului Formular de gravitate ca nume al șablonului dvs. PDF. Apoi încărcați și publicați-o din setările de completare automată. Puteți utiliza, de asemenea, e-mail-șablonul – adăugați doar id-uri de e-mail destinatar și adăugați un mesaj personalizat pentru respondentul dvs. auto. Odată ce toate aceste setări sunt în vigoare, pluginul începe să trimită fișiere PDF automatizate ca atașamente în e-mailuri ori de câte ori un utilizator completează formularul de pe site-ul dvs..

Rețineți că pluginul adaugă fișierele PDFTK la folderul rădăcină al serverului. Așadar, ar putea fi necesar să contactați administratorul serverului pentru acest lucru, în cazul în care site-ul dvs. web are un plan de găzduire partajat. Dar wCu toate cerințele și setările în vigoare, plugin-ul Gravity Forms to PDF Auto-Fill face ca trimiterea de răspunsuri automate către clienții dvs. să fie o briză!

15. MailPoet 3

Formulare de gravitate suplimentare - MailPoet 3

Dacă îți place să folosești MailPoet pentru buletine informative și Formulare de gravitate pentru înscriere, aveți noroc. Acest add-on gratuit integrează perfect unul dintre Formularele dvs. de gravitate cu lista dvs. MailPoet. Astfel, vizitatorii noi se pot abona cu ușurință la newsletter-ul tău.

Adăugarea acceptă câmpuri pentru nume (primul, ultimul) și e-mail, precum și mai multe liste, formulare de renunțare (sau renunțare) și câmpuri personalizate MailPoet. Cu acest plugin gratuit, puteți avea formularele dvs. Gravity personalizate sincronizate cu MailPoet în cel mai scurt timp!


Opțiunile noastre pentru cele mai bune suplimente Gravity Forms ating mai multe domenii, inclusiv prelucrarea plăților, stilul formularelor, gestionarea relațiilor cu clienții, securitatea și așa mai departe, ceea ce înseamnă că acum puteți extinde Formele Gravity dincolo de imaginațiile dvs. cele mai sălbatice.

Care sunt suplimentele tale preferate de Gravity Forms? Partajează cu noi în comentarii pentru a continua să crești această listă. Mulțumiri!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me