Cele mai bune CV-uri pe teme WordPress

Cu atât de multe informații pe internet, este complet să aveți CV-ul personal și online. Dar cum creezi rapid un CV la timp pentru acel mare interviu de mâine? Ușor – trebuie doar să apucați una dintre cele mai bune teme de WordPress reluate mai jos și un simplu plan de găzduire. Puteți avea un CV, un CV online sau un site web cu carte de vizită virtuală în cel mai scurt timp.


Informații importante despre reluare

Pentru a accelera lucrurile, este bine să aveți gata să vă informați despre CV-ul important înainte de a începe să vă construiți site-ul. Asigurați-vă că aveți deja CV-ul tastat deja sau cel puțin o prezentare scrisă manual a informațiilor pe care doriți să le includeți în CV-ul online. Aceasta ar putea include:

  • Un rezumat rapid cu una sau două propoziții despre obiectivele tale și / sau obiectivele tale profesionale
  • Repere cu abilitățile și abilitățile dvs. cheie
  • Educație, în special diplome sau certificări (asigurați-vă că includeți datele)
  • Experiență de muncă cu descrieri ale responsabilităților și realizărilor
  • Eșantioane de lucru care ar putea include descrieri ale proiectului, fotografii, videoclipuri, clipuri audio, link-uri web site-uri sau articole de blog la care ați contribuit, etc..
  • Orice premii sau recunoaștere (dacă ați fost pe o listă Forbes sau ați primit o subvenție importantă includeți-o aici)

De asemenea, aveți planificate informațiile de contact. Pentru unele industrii este posibil să doriți să includeți adresa sau numărul dvs. de telefon, dar, de obicei, legăturile de socializare și o adresă de e-mail pentru a fi utilizate într-un formular de contact este suficientă.

Alegerea de gazduire

Cu informațiile dvs. gata, vă sugerăm să cumpărați un plan de găzduire înainte de a vă alege tema. Am mai scris despre cele mai bune găzduire WordPress, dar pentru a menține lucrurile rapid și super simplu pentru CV-ul dvs. online vă sugerăm să alegeți o gazdă care să ofere și un nume de domeniu cu planul dvs. Acest lucru va face instalarea mai rapidă, deoarece nu va trebui să îndreptați numele dvs. de domeniu de la un registrator terț.

Vă recomandăm Bluehost pentru bloggeri noi sau oameni care construiesc un site web simplu care nu va primi o grămadă de trafic. Întrucât veți crea un CV online (probabil cu una dintre cele mai bune teme WordPress, vom rezuma mai jos) Planul de găzduire partajat de Bluehost oferă mai mult decât suficientă putere și funcții. Bluehost oferă o instalare WordPress cu un singur clic, un nume de domeniu gratuit (pentru primul an), suport SSL gratuit și mai mult începând de la doar 2,95 USD / lună.

Obțineți Bluehost pentru 2,95 USD / lună

Odată ce găzduirea a fost preluată și informațiile din CV sunt gata de pornire, este timpul să alegeți cea mai bună temă WordPress pentru site-ul dvs.! Am colectat unele dintre cele mai bune teme WordPress disponibile pentru a vă oferi o selecție bună. În funcție de nevoile tale

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Graphix – Tema totală

Graphix Online Reia Proiectarea totală a temei WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Graphix este o demo curată și profesională premium cu tema WordPress creată cu tema noastră Total WordPress. Această demonstrație arată cum puteți crea un CV online sau un CV pe care să-l împărtășiți cu angajatorii pentru a vă deține următorul loc de muncă!

Tema Total este pregătită cu un puternic front-end drag and drop builder de pagini, glisoare premium și tipuri de postare personalizate pentru a-ți construi propriul site web personalizat. Aruncați o privire la demonstrația Graphix a temei Total pentru a vedea cum puteți construi propriul CV online (puteți importa Graphix sau oricare dintre celelalte 40 de demo-uri în doar câteva clicuri). În Graphix am folosit casete de pictograme, butoane personalizate, bare de abilități, fundaluri paralax, fonturi Google personalizate, o galerie de imagini și o secțiune de formular de contact 7 în stil. Trebuie doar să importați datele noastre de eșantion Graphix, completați propriul istoric de lucru (plus câteva fotografii despre dvs.) și adăugați un link de descărcare pentru o versiune pdf sau doc ​​a CV-ului dvs. (știți, pentru acele tipuri de școli vechi).

Este deosebit de ușor să construiți un site web în stil CV sau CV, datorită modulelor de funcții Total incluse pentru coloane, casete de pictograme, bare de abilități, diagrame, portofolii, butoane și formular de contact. În plus, puteți utiliza caracteristici pentru rânduri pe întreaga lățime sau pe ecran complet, imagini de fundal, paralaxe, videoclipuri și defilare locală pentru a crea un CV online unic. Și Total poate face mult mai mult decât ceea ce vedeți în demo-ul Graphix. Tema include un portofoliu complet, personal și mărturii tipuri de post personalizate și blog personalizabil (cu aspect de zidărie, grilă, opțiuni de imagine mici și mari), tone de widgeturi, elemente de constructor de pagini personalizate și multe altele. Aș putea continua și mai departe, dar ar fi mult mai rapid dacă doar faceți clic pe butonul de mai sus pentru a afla mai multe despre temă.

2. Eu

Me Creative Portfolio & Resume Tema WordPress

Tema Meu Portofoliu Creativ este o temă WordPress cu stil îndrăzneț și modern, care face o impresie mare. Este un început nemaipomenit pentru orice fotograf, freelancer, artist sau altă reclamă să își proiecteze propriul CV online.

Tema Me vine, de asemenea, cu constructorul de pagini Visual Composer, un portofoliu uimitor, pagini de blog încorporate (completate cu formate și widgeturi personalizate), tipografie avansată și fonturi personalizate, dispunere cu reacție fluidă și multe altele. Pur și simplu folosiți conținutul demo demonstrativ pentru a începe, sau creați-vă propriile pagini de la zero pentru a vă prezenta cele mai bune lucrări anterioare.

3. Jab (vCard)

Jab Advanced Personal Resume vCard Tema WordPress

Dacă sunteți în căutarea unuia dintre cele mai bune teme WordPress pentru a crea CV-ul sau CV-ul dvs., Jab este o opțiune excelentă. Această temă premium oferă un design ușor, cu opțiuni puternice și animații atrăgătoare pentru a vă ajuta să debarcați acel nou loc de muncă minunat. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați informațiile dvs..

Tema include tranziții de secțiune defilare sau diapozitivă, trei tipuri de navigare unice (panou, vertical sau orizontal), filtrare izotopă avansată, gradiente animate, indicatoare SVG, suport pentru planificări personalizate, studii de caz ajax, diapozitive de fundal, efecte de paralax și multe altele. Folosiți instrumentele oferite de Jab pentru a evidenția cele mai bune caracteristici și reușite pentru a vă evidenția de la alți candidați.

4. ShiftCV

ShiftCV Blog, Reluare, Portofoliu Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

ShiftCV este o retină, complet receptivă și gata RTL, astfel încât să vă puteți arăta cu ușurință talentul și să vă construiți CV-ul online astăzi. Tema include opțiuni ușoare, precum o schemă de culori deschise și întunecate, widget-uri de abilități personalizate, widget de cod QR încorporat (pentru a crea un link rapid către bio) și suport pentru un blog complet, unde puteți împărtăși cunoștințele dvs. în domeniul dvs. de expertiză.

Cu ShiftCV este ușor să adăugați experiența, abilitățile, munca de probă și multe altele relevante la un CV online. Tema include un șablon minunat de pagină pentru adăugarea CV-ului dvs., completat cu istoricul locurilor de muncă, educație, abilități, un portofoliu cu cutii de lumină filtrabile pentru munca dvs., mărturii pentru clienți și un formular de contact (pentru toate ofertele pe care le veți primi). În plus, există un model de pagină de tipărire care creează o formă de imprimare a CV-ului dvs. online pe care potențialii angajatori le pot tipări pentru referințe ulterioare.

Această temă include, de asemenea, un blog minunat pe care îl puteți folosi pentru a scrie despre știri recente din domeniul dvs., despre proiectele curente sau despre orice alte gânduri pe care le-ați putea avea. Formatul postării standard, galerie, link, video, cotație și audio face ușor să adăugați conținut legat de orice scrieți. Tema vine de asemenea la pachet cu piele de culoare deschisă și închisă, un aspect sensibil, widget-uri personalizate, suport RTL și chiar fișiere psd, astfel încât să vă puteți planifica aspectul înainte de a vă scufunda în.

5. Vezi CV-ul meu CV

Vezi CV-ul meu CV și Tema WordPress vCard

Creați-vă propriul CV online creativ cu tema Vezi CV-ul meu WordPress. Este o temă puternică, cu opțiuni ușoare de proiectare și organizare a informațiilor despre CV, cum ar fi istoricul muncii, abilități și legături sociale.

Dar Vezi CV-ul meu nu este doar o temă de reluare, ci are un portofoliu uimitor, cu un instrument de construire a portofoliului personalizabil. Utilizați puzzle-ul portofoliului pentru a proiecta o grilă personalizată cu hovers sau etichete utile, adăugați glisoare animate uimitoare cu plugin-urile premium incluse (glisiere Revolution și Layer), proiectați-vă propriul formular de contact personalizat și multe altele. Există tone pe care le poate vedea CV-ul meu.

6. Profesie

Profesie One Page CV CV-ul Tema WordPress

Info și descărcare

Construirea curriculumului tău online nu trebuie să fie dificilă, mai ales dacă folosești una dintre cele mai bune teme de tip WordPress, precum CV-ul Profesion One Page. Văzând că este una dintre cele mai populare teme ale CV-ului premium din Temei, este firesc să fie doar pe lista noastră.

Tema vine cu opțiuni ușor de utilizat pentru presetări color, design blog, aspect orizontal care devine vertical pe mobil, ghilimele (perfect pentru recomandări de prezentare), încorporate în video și audio, plus un portofoliu profesional. Deși intenționează să fie un CV de o singură pagină, cu siguranță puteți adăuga mai multe pagini dacă doriți să utilizați funcțiile temei pentru a vă crea portofoliul sau pentru a crea pagini de servicii..

7. RScard

Reluare RSCard, CV și temă WordPress vCard

RScard este o temă de reluare a stilului de design uimitor pentru WordPress. Culorile îndrăznețe și un aspect curat facilitează crearea unui site web profesionist pentru a vă prezenta munca pentru potențiali angajatori.

Tema a fost creată cu creatorul de pagini ACF Pro pentru a face rapid și ușor crearea de machete de pagini personalizate cu elemente precum un logo personalizat, interese, link-uri sociale, cronologie, flux de Instagram, abilități cu procente, secțiune referințe, statistici, carusel pentru clienți, calendarul de disponibilitate și multe altele. Tema include, de asemenea, un portofoliu pentru afișarea lucrărilor anterioare și suport complet pentru WooCommerce. Deci, dacă aveți un produs sau servicii disponibile în prezent, le puteți adăuga pe site-ul dvs. spre vânzare.

8. NOU

NOU Retina Ready WordPress Vcard Tema WordPress

Noua temă WordPress Vcard este concepută pentru ca compilarea unui CV online să fie un proces nedureros. Cu funcții de CV integrate simple și un design curat, această temă este o opțiune excelentă dacă nu sunteți sigur de unde să începeți.

Arătați-vă folosind tema minunată a CV-ului VCard. Această minunată temă cu o singură pagină este modalitatea perfectă de a adăuga CV-ul și portofoliul pe web, unde clienții și angajatorii îl pot găsi. Când instalați noua temă WordPress Vcard, veți găsi un design simplu pentru o singură pagină, cu navigare pe o pagină, opțiuni de culori nelimitate și secțiuni dedicate pentru mine, informații de contact, istoricul angajării, abilități, portofoliu, etc. Tema răspunde, retină și RTL gata.

Utilizați opțiunile încorporate ale temei pentru a încărca CV-ul, adăugați experiența de muncă, lista celor mai bune abilități și multe altele. În plus, puteți adăuga mostre din activitatea finalizată folosind portofoliul filtrabil, astfel încât oamenii pot vedea cât de bine faceți ceea ce faceți. NOU include și un minunat blog cu o singură pagină, unde vă puteți adăuga gândurile pe media, știri, subiecte sau viață în general. Amintiți-vă doar că angajatorii dvs. vor vedea blogul – așa că veți dori probabil să îl păstrați într-o oarecare măsură relevant pentru industria dvs..

9. Kerge

Kerge Resume vCard & Portofoliu Tema WordPress

Tema Kerge este perfectă pentru toate tipurile de CV-uri, CV-uri și portofolii online. Tema cuprinde 2 demo-uri diferite pe care le puteți utiliza pentru a începe, fie cu o pagină de pornire mai modernă, cu o fotografie, fie cu un design de stil de text mai tradițional. Sau puteți să vă construiți site-ul de la zero – depinde de dvs.!

Indiferent de modul în care ați început, tema Kerge include, de asemenea, opțiuni pentru construirea de pagini drag and drop, fonturi personalizate, scheme de culori nelimitate, orare unice, calendar de disponibilitate, link-uri de partajare, prețuri, videoclipuri, Instagram și multe altele. Consultați demo-ul live pentru a vedea mai multe.

10. Mari

Mari responsive CV CV Tema WordPress

Mari este o temă WordPress super curată și modernă, cu un chenar alb unic, care face ca site-ul nostru din CV să se simtă mai mult ca o prezentare. Împerecheat cu un meniu diapozitiv fantezist, tema Mari este foarte uimitoare.

Tema răspunde pe deplin, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dispozitivul pe care potențialul dvs. angajator îl folosește pentru a vă informa informațiile. În plus, cu elemente de pagină pentru a crea o pagină despre mine, încărcați-vă CV-ul, construiți o cronologie a experienței de muncă sau educație și opțiunea de a construi un portofoliu există o mulțime de moduri de a vă prezenta abilitățile.

11. Profil

Profil Portofoliu personal Tema WordPress

Info și descărcare

Profilul este un blog personal și un portofoliu pe tema WordPress creat de Teme Organice. Această temă elegantă de portofoliu este o modalitate excelentă de a afișa portofoliul personal de muncă.

Tema Profilului vine cu un aspect frumos al paginii de pornire, cu o imagine unică rotunjită cu privire la tine – față și centru. Menținerea în centrul atenției cititorilor este punctul central al acestei teme. Feed-ul dvs. Twitter, link-urile sociale, o scurtă secțiune despre dvs. și o privire asupra portofoliului dvs. sunt prezentate imediat ce aterizați pe pagina principală.

Secțiunea de portofoliu este concepută cu aceeași grijă ca pagina de pornire. Adăugați articole din portofoliu și creați o grilă minunată a activității voastre. În plus, puteți adăuga imagini și videoclipuri prezentate, ceea ce este excelent dacă unele dintre proiectele dvs. sunt mai bine înțelese prin film. Și puteți utiliza întotdeauna shortcodes pentru a personaliza în continuare postările din portofoliu cu butoane, alerte, galerii lightbox și multe altele.

12. Flatoo

Flatoo vCard, Reluare, Tema personală WordPress

Flatoo este o temă premium în stil vCard și CV, cu un design îndrăzneț și plat, perfect pentru crearea unui CV online creativ și colorat. Această temă receptivă include un constructor util care să vă organizeze CV-ul pentru a vă afișa cât mai bine talentele.

Cu Flatoo puteți crea o grilă de imagini animate, prezentări de diapozitive cu lățime întreagă, diagrame de îndemânare animate, cronologie cu experiență de lucru, portofoliu filtrat de ajax, hartă Google cu locații și un formular de contact pentru a vă contacta.

13. Mefolio

Mefolio Best Resume Theme WordPress

Tema Mefolio este o temă Cv impresionantă și, cu siguranță, este una dintre cele mai bune teme WordPress, deoarece a fost nominalizată ca site Awwwards al zilei. Cea cu un aspect genial al paginii de pornire a gresiei, culori îndrăznețe, gradiente, text rotativ, fundal video și mai multe opțiuni de dispunere a meniului.

Această temă este furnizată de constructorul de pagini King Composer pentru a crea cu ușurință pagini personalizate, instalarea demo-ului cu un singur clic pentru a vă ajuta să obțineți un startstart creând CV-ul dvs., suport RTL și compatibilitatea cu pluginul de traducere WPML dacă doriți să aplicați la joburi pe alte piețe.

14. ReluareX

ResumeX - Resume multifuncțional și portofoliu cu o singură pagină

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

ResumeX este o temă WordPress premium de o singură pagină din CV-ul Themeforest. Această temă este o modalitate excelentă de a vă prezenta experiența de lucru, proiectele finalizate și orice altceva despre dvs. sau afacerea dvs. pe care s-ar putea să doriți să le împărtășiți potențialilor angajatori sau clienți.

A avea un CV excelent este esențial pentru a trece din prima rundă de interviu, iar un portofoliu impresionant vă poate ajuta să dețineți un loc de muncă mare (sau un client mare). ResumeX vă face mai ușor să vă prezentați, bine, voi. Tema are funcții excelente încorporate, care cu siguranță vă vor mulțumi. Dispune de un design uimitor de o singură pagină, care este modalitatea perfectă de a oferi o privire rapidă a istoriei profesionale clienților și șefilor. În plus, opțiunile tematice ușor de utilizat îl fac o briză pentru a trage și arunca secțiuni de conținut în ordinea dorită.

Cea mai bună parte a CV-ului este secțiunile minunate de conținut. Adăugați o secțiune despre, descărcări pdf (pentru CV-uri, broșuri sau altceva), bare de calificare, o experiență sau o cronologie a proiectului, contoare, educație sau certificări (sau orice premii pe care le-ați primit), un portofoliu filtrabil, mărturii ale clienților, un blog , legături sociale și un formular dulce de contact cu diapozitive. Această temă are tot ce ai nevoie pentru a impresiona și apoi unele!

Alte funcții tematice includ un aspect sensibil, astfel încât oamenii să vă poată verifica profilul de pe orice dispozitiv care le este convenabil, o prezentare de diapozitive pe ecran complet, datorită puternicului plugin Slider Revolution, animațiilor creative CSS3 și multe altele.

15. dezinteresat

Tema VCard WordPress de o singură pagină

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Selfless este opusul a ceea ce sună numele, așa cum este totul despre tine! Creați un site web uimitor pentru a vă arăta abilitățile pentru a oferi angajatorilor un motiv să vă angajeze în locul concurenței. Utilizați portofoliul pentru a încărca exemple de lucru, pentru a începe și a crea propriul blog plin de sfaturi, pentru a adăuga un formular de contact pentru a fi accesat ușor și mai mult.

Tema include opțiuni simple pentru adăugarea butoanelor de descărcare, prezentări de imagini de fundal, diverse abilități tehnice, pachete de prețuri, liste și multe altele. Tema acceptă, de asemenea, CSS personalizate pentru un stil suplimentar.

16. unRovr (animat)

unRovr animat vCard și reîncepe tema WordPress

Tema unRovr este o temă WordPress uimitoare din CV care include tone de demonstrații de probă din care să alegeți pentru a începe. Indiferent dacă doriți să creați o pagină simplă cu numele, eticheta și reluarea descărcării fișierelor sau un site cu portofoliu bogat în funcții, tema UnRovr este o alegere excelentă.

Tema folosește puternicul constructor de drag & drop Elementor pentru a ușura adăugarea de legături sociale, cutii luminoase, grile de portofoliu ajax, fonturi personalizate și multe altele.

Mai multe dintre cele mai bune CV-uri Teme WordPress

Acolo îl aveți – am împărtășit o prezentare rapidă a informațiilor importante pe care ar trebui să le includeți în CV-ul dvs., un plan solid de găzduire pe care l-ați putea utiliza și 15+ teme pentru a alege. Sperăm că ați găsit o temă pentru a vă începe CV-ul. Cu o temă bună și un simplu plan de găzduire, cu siguranță puteți avea un CV online la timp pentru interviul dvs. mâine.

Desigur, aceasta este doar o scurtă listă a ceea ce credem că sunt unele dintre cele mai bune teme WordPress, dar am dori să știm ce ați folosit pentru a vă crea CV-ul online. Dacă ați găsit o temă minunată de WordPress, doriți să recomandați să lăsați un comentariu mai jos, astfel încât să o putem verifica!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me