Calendar evenimente Pluginuri WordPress

Dacă organizația dvs. organizează evenimente – chiar și un număr mic – este important ca vizitatorii dvs. de pe site-ul dvs. să le poată găsi cu ușurință. În plus, dacă o listă cu evenimentele viitoare este dificil de căutat și accesat, puteți vedea o prezență redusă în ziua respectivă.


Unul dintre motivele pentru care ne place WordPress este numărul mare de plugin-uri disponibile – și există o mulțime de plugin-uri de calendar de evenimente pe piață pentru a face afișarea și administrarea listelor de evenimente rapid și ușor.

În această postare, vă vom oferi cea mai bună opțiune dintre cele zece cele mai bune plugin-uri WordPress pentru calendarul de evenimente – până când am terminat, veți ști exact care se va potrivi cu cerințele dvs..

În mod evident, există multe plugin-uri de calendar disponibile, așa că a trebuit să menținem lista gestionabilă. Următoarele plugin-uri reprezintă top zece, în nicio ordine anume.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Calendarul evenimentelor

Calendarul evenimentelor Plugin WordPress

Unul dintre cele mai populare plugin-uri de evenimente, Calendarul evenimentelor de la Modern Tribe are peste 400.000 de instalări active și un rating de satisfacție de 4,7 stele. Acest plugin gratuit vă va ajuta să creați și să gestionați cu ușurință evenimente cu WordPress, în plus există o suită de suplimente premium oferind funcționalitate suplimentară. În plus, așa cum sugerează titlul, este complet compatibil cu tema Total WordPress (verificați-o în demo-ul nostru durabil).

Calendarul evenimentelor este ușor de utilizat și foarte personalizabil și include funcții precum integrarea Google Maps, căutarea de evenimente și „microformate” pentru a duce calendarul de evenimente la nivelul următor..

2. Înregistrarea și rezervarea calendarului evenimentelor WordPress

Calendar evenimente WP

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă promovați un eveniment, veți dori probabil să spuneți lumii despre acesta prin intermediul site-ului dvs. web. Pentru aceasta, recomand cu mare încredere pluginul Calendar pentru evenimente WordPress.

Pluginul vă permite să creați „cărți” de eveniment frumoase și elegante. Adăugați aceste cărți în orice post sau pagină lipind un cod scurt sau folosind un widget dedicat. Puteți adăuga, de asemenea, o imagine caracteristică mare în partea de sus a cardului dvs. de eveniment, în plus puteți afișa toate informațiile cheie ale evenimentului, precum și funcții interactive, cum ar fi o hartă Google și ceasul cu numărătoare inversă. În plus, există opțiuni pentru a personaliza schema de culori, cu o gamă de culori nelimitate.

Captura de ecran a evenimentelor WP Events Calendar Events

Dincolo de aceasta, Calendarul evenimentelor WordPress este un instrument eficient de gestionare a evenimentelor dvs. Vizitatorii se pot înregistra pentru a participa la evenimentul dvs. și puteți configura un formular de înregistrare personalizat pentru a colecta numai informațiile de care aveți nevoie. De asemenea, puteți vinde bilete pentru evenimentul dvs., cu oaspeți capabili să plătească prin PayPal. Puteți crea diverse prețuri ale biletelor (de exemplu, prețuri standard și VIP) și puteți crea coduri de cupon sensibile la timp.

Dacă rulați mai multe evenimente, pluginul acceptă o vizualizare din calendar, oferind o imagine vizuală convenabilă și vizuală a locului și momentului în care se petrec evenimentele. Puteți adăuga evenimente recurente automat în calendar, plus puteți să colorați evenimente de cod în aceleași categorii. Pentru a ajuta vizitatorii, calendarul este, de asemenea, filtrabile.

Dacă vrei ca lumea să afle despre evenimentul tău, și doriți să vindeți multe bilete, consultați Calendarul evenimentelor WordPress.

3. Manager evenimente

Plugin Manager evenimente

Pluginul Events Manager este de fapt un plugin complet de înregistrare a evenimentelor, dar oferă și un calendar de evenimente puternic ca una dintre numeroasele sale caracteristici.

Creat pentru a fi flexibil și de încredere, acest plugin gratuit vă permite să vă categorizați evenimentele, să adăugați atribute personalizate (cum ar fi un cod vestimentar) și să controlați cu ușurință fiecare detaliu al modului în care evenimentele sunt afișate pe site-ul dvs. Cu funcționalitatea de înregistrare și ticketing a evenimentelor incluse în versiunea gratuită, acest plugin merită luat în considerare dacă aveți nevoie de mai mult de un calendar.

4. Calendar de evenimente All-in-One oportune

Calendar de evenimente All-in-One oportune

Următorul se află frumosul plugin All-in-One Calendar Calendar de la Timely. Acolo avea au fost câteva probleme în trecut legate de caracteristica sa de import, dar designul său frumos poate face ca merită să vă verificați singur.

Categoriile de evenimente codate în culori, vizualizările calendaristice, cum ar fi agenda și poster-board-ul și un editor de teme din calendarul inline sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care le oferă acest plugin pentru a vă evidenția calendarul de evenimente..

5. Calendarul meu

Calendarul meu gratuit Plugin WordPress

Pluginul My Calendar accesibil și foarte personalizabil are peste 30.000 de instalări active. Acest plugin gratuit este ușor de utilizat, dar suficient de flexibil pentru designeri și dezvoltatori care au nevoie de un calendar personalizat.

Calendarul meu oferă, de asemenea, partajarea evenimentelor într-o rețea de site-uri, permisiuni și controale de acces și un generator de coduri scurte pentru vizualizări personalizate. Comportamentele CSS și JavaScript editabile ajută la a face din acest plugin o opțiune solidă pentru o soluție de calendar flexibilă.

6. Eveniment

Pluginul EventOn Calendar

Designul funcțional frumos este un semn distinctiv al pluginului calendarului EventOn.

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

EventOn este un calendar cu evenimente responsive Plugin WordPress disponibil pe CodeCanyon. Adăugați calendare personalizate în orice zonă pregătită pentru postare, pagină sau widget. Acest plugin vine încărcat cu o gamă completă de caracteristici, împreună cu un design frumos.

Pentru multe organizații, evenimentele sunt o modalitate importantă de a-ți promova și dezvolta afacerea. Un mod minunat de a face publicitate pentru evenimentele dvs. este de a include un calendar complet de evenimente pe site-ul dvs. web. Cu EventOn este ușor să creezi și să adaugi evenimente la calendare simple sau elaborate. EventOn are atât de multe opțiuni pe care le puteți crea doar despre orice calendar vă puteți imagina.

Evenimentele în sine includ suport pentru singure sau mai multe zile, imagini prezentate și opțiuni de repetare a evenimentelor. De asemenea, puteți crea evenimente fără data sau ora de sfârșit – ceea ce este excelent atunci când executați un program de zi cu zi sau o strângere de fonduri. După ce adăugați evenimente la calendarul dvs., cititorii dvs. le pot descărca instantaneu în Google Calendar sau iCalendar prin intermediul fișierului ICS, astfel încât să nu uite!

Alte caracteristici excelente includ suport pentru Eventbrite și Paypal (dacă doriți să vindeți bilete, să percepeți pentru evenimente sau să colectați donații), culori personalizate pentru evenimente, taxonomii personalizate și opțiuni de introducere ușoară. Pur și simplu folosiți widgetul de calendar sau profitați de generatorul de coduri scurte de calendar încorporat. Crearea și adăugarea de calendare de evenimente pe site-ul dvs. Web nu a fost niciodată mai ușoară. Mai jos, uitați-vă la mai multe funcții de plugin.

7. Calendar de evenimente WordPress Pro

Calendar de evenimente WordPress Pro

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Calendarul de evenimente WordPress Pro este un alt plugin premium oferit de un design frumos. Cu o mulțime de opțiuni ușoare, acest plugin este o alegere bună printre pluginurile din calendarul evenimentelor premium.

Acest plugin este complet personalizabil prin setări ușor de utilizat, astfel încât să puteți crea un calendar unic pentru a vă satisface nevoile. Evenimentele trimise de utilizator, integrarea Google Maps și un generator de coduri scurte sunt câteva caracteristici suplimentare pe care le puteți utiliza pentru a crea un calendar de evenimente unic.

8. Calendarizează-l!

Calendarizează-l! conecteaza

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Calendarizează-l! pluginul își propune să vă ofere o soluție flexibilă și bogată în caracteristici pentru a crea calendarul dvs. de evenimente. Acest calendar minunat este plin de capabilități puternice care vă facilitează gestionarea programului și distribuirea tuturor cititorilor.

Este minunat să ai un calendar complet, dar nu ar trebui să-ți ia ore întregi pentru a-ți crea calendarul cu evenimente. Cu Calendarize It puteți crea și gestiona rapid evenimente yoru cu o interfață ușoară de utilizare și clic. În plus, pe măsură ce adăugați evenimente, puteți alege opțiuni pentru a crea evenimente recurente (zilnic, săptămânal, bi-săptămânal, lunar, anual, etc.), precum și adăugați date și ore de început / sfârșit.

Personalizarea pluginului este, de asemenea, rapidă și ușoară. Există opțiuni pentru a schimba culorile, fonturile și marginile folosind editorul CSS. Și în setări puteți personaliza, de asemenea, setările de oră și dată în funcție de locul în care locuiți. Plus Calendarize Este gata de traducere, astfel încât să poți fi ușor de citit pentru toți vizitatorii tăi.

Există mai multe opțiuni în cadrul pluginului. Există widget-uri personalizate pentru mini calendare și calendare de evenimente viitoare pe care le puteți adăuga în orice zonă pregătită pentru widget-uri. Există asistență pentru tipuri de postări personalizate (în funcție de disponibilitatea temei dvs.), filtre de calendar avansate, taxonomii personalizate și chiar calendare de către utilizator. Lista de caracteristici masive din Chackout hte. Și dacă acest lucru nu este suficient pentru dvs., există de asemenea 6 suplimente gratuite (Visual CSS Editor, Flat UI Calendar Widget, Ajutor în limba engleză, Evenimente în Blogroll, butoane personalizate, Fără bară de defilare verticală) și 11 suplimente premium pentru și mai multe Funcțiile calendarului evenimentelor.

Acest plugin este, de asemenea, complet compatibil cu popularul plugin de construire a paginilor WP Bakery, iar un supliment CSS vizual gratuit vă permite să personalizați cu ușurință culorile, stilurile și fonturile din calendarul dvs. de evenimente. De asemenea, puteți personaliza aspectul pentru evenimente și locații folosind un editor de machete încorporat.

9. Calendar de evenimente cu zahăr

Calendar de evenimente cu zahăr

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ultima opțiune premium de pe lista noastră provine de la pluginurile lui Pippin. Calendarul evenimentelor Sugar este un plugin de calendar simplu și ușor, cu un preț dulce de 18 dolari pentru un singur site. Pluginul este conceput pentru a evita complexitatea, oferind doar ceea ce utilizatorul are nevoie pentru a-și crea evenimentele și calendarele.

Cu o abordare simplificată, acest plugin nu este la fel de detaliat ca celelalte opțiuni din această listă. Cu toate acestea, dacă doriți un calendar curat și de încredere care funcționează doar, acest plugin merită verificat.

10. Calendar după WD

Calendar eveniment WD Plugin gratuit WordPress

Calendarul de la WD (fostul Spider Eveniment Calendar) este un calendar gratuit solid conceput pentru a oferi un calendar de evenimente extrem de configurabil și ușor de utilizat.

Categoriile cu coduri de culori și HTML personalizate în descrierile evenimentelor sunt doar începutul lungii liste de funcții ale acestui plugin. Personalizarea mai detaliată a aspectului calendarului dvs. de evenimente este rezervată versiunii Pro. Însă pluginul gratuit oferă o gamă largă de caracteristici care vă ajută să vă potriviți cerințele.

11. Calendar eveniment WD

Calendar eveniment WD Free WordPress Plugin

Ultima pe lista noastră este Event Calendar WD, care are peste 30.000 de instalări active. Eleganța ușoară este punctul central al acestui plugin gratuit, nu funcționalitatea completă.

Pe lângă funcționalitatea de bază a evenimentelor, versiunea gratuită a Event Calendar WD oferă integrarea Google Maps și căutarea de evenimente pentru utilizatori. Există o versiune premium, dar pentru cerințe simple, versiunea gratuită ar putea fi ideală.

12. Manager de evenimente WordPress Espresso

EventEspresso

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Event Espresso este un plugin WordPress premium care a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să creați și să gestionați evenimente prin intermediul panoului de administrare wp, ușurând planificarea și coordonarea evenimentelor, conferințelor, cursurilor, atelierelor, trainingurilor, nunților și multe altele.

Astăzi, din ce în ce mai mult, oamenii folosesc internetul pentru a ajuta la planificarea și gestionarea evenimentelor lor, deoarece le permite oamenilor să se înregistreze la eveniment și să urmărească știrile cheie cu mult mai mare ușurință. Crearea unui manager de evenimente online poate fi complicată, în special pentru cei fără experiență de dezvoltare web.

Event Espresso este un sistem de înregistrare și gestionare a evenimentelor online care vă ajută să economisiți orele de organizare / de afaceri din timpul administrativ și să reduceți costurile. Mergeți „fără hârtie” și luați înregistrările în orice moment al zilei chiar de pe site-ul dvs.! Și din moment ce totul, de la e-mailurile de confirmare și amintire personalizate până la sistemul de gestionare a plăților, acest plugin va gestiona și va urmări totul despre dvs..

13. Planificarea evenimentelor

Plugin Planificare evenimente

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Planificarea evenimentelor este un plugin WordPress ușor de utilizat și de programare și evenimente premium pentru calendarul evenimentelor. Este o modalitate rapidă și ușoară de a adăuga programări pe site-ul dvs. web cu WordPress.

Indiferent dacă conduci o sală de gimnastică cu cursuri de fitness zilnice, o școală sau o organizație educațională cu programe săptămânale de clase, un grup comunitar cu evenimente lunare sau orice altă afacere un calendar de evenimente este o caracteristică la îndemână pentru a fi inclusă pe site-ul tău. Și cu Planificarea evenimentelor este foarte ușor să creezi un program săptămânal personalizabil!

Există opțiuni încorporate pentru culori, 5 stiluri de programare, file, liste și multe altele. În plus, programările evenimentelor sunt pregătite pentru retină, include clase nelimitate, precum și opțiuni avansate de filtrare. Și, desigur, este compatibil Visual Composer, așa că dacă utilizați o temă precum Total care include Visual Composer (sau dacă aveți o copie a pluginului), Event Schedule adaugă este propriul modul de programare foarte ușor de utilizat pe care îl puteți introduce în orice pagină.

Alte funcții minunate de plugin includ optimizarea SEO, asistența de traducere, compatibilitatea browser-ului și tone de documentație online, întrebări frecvente și multe altele. Aruncați o privire la demo pentru a vedea ce altceva poate face programarea evenimentelor!

14. ConnectDaily

Plugin pentru calendarul evenimentelor WordPress - connectDaily

connectDaily este un sistem de calendar pentru evenimente compatibil cu WordPress și Joomla! Oferă un calendar cu dimensiuni complete, mini-calendar, listă simplă de evenimente, listă detaliată a evenimentelor, export iCalendar și creare de evenimente publice.

Ceea ce diferențiază cu adevărat connectDaily este faptul că, pe lângă publicarea evenimentelor, oferă și gestionarea resurselor. Utilizând connectDaily, puteți atribui resurse precum camere, vehicule, personal și echipament evenimentului dvs. Acest lucru vă permite să vă asigurați că resursa nu este rezervată de două ori. Fiecare resursă poate avea propriul aviz unic. De exemplu, la o școală, șeful de atletism poate aproba orice utilizare a gimnaziului.

connectDaily oferă, de asemenea, notificări despre evenimente noi și amintiri pentru evenimente programate. Puteți obține mementouri pentru evenimente prin e-mail sau prin SMS. Puteți crea cât mai multe memento-uri necesare pentru fiecare eveniment.

De asemenea, asigură integrarea cu Facebook și Twitter. Folosind connectDaily, puteți crea o campanie de postări despre evenimentul viitor și le puteți trimite automat pe pagina sau contul dvs. de Facebook.

connectDaily oferă, de asemenea, un sistem complet de securitate. Vă permite să definiți diferite calendare și să controlați cine poate posta evenimente în fiecare calendar, cine poate vedea fiecare calendar și cine poate aproba evenimente pe fiecare calendar.

Exportul nostru de date din cele mai bune clase vă permite să extrageți date în formate iCalendar, JSON, CSV și RSS. Poate importa evenimente și în formate iCalendar, JSON și RSS. Puteți chiar să o configurați pentru a reimporta periodic date din surse la distanță.

Funcția câmpuri personalizate vă permite să definiți câmpuri personalizate pentru evenimentele dvs. pentru a capta informații suplimentare. Puteți capta informații despre nevoile de catering, configurare, marketing, orice aveți nevoie!

15. Calendar evenimente stachete

Calendar evenimente stachete

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Calendarul evenimentelor Stachethemes este un plugin WordPress premium care vă va permite să creați evenimente detaliate pentru site-ul dvs. web WordPress. Adăugați și gestionați cu ușurință evenimentele prin intermediul WordPress și afișați-le pe front-end pentru utilizatorii / vizitatorii dvs..

Cu acest plugin de calendar poți include tot felul de informații despre evenimentul tău, cum ar fi secțiunea de introducere, cu informații detaliate, inclusiv galerie foto, program de evenimente, lista de clienți, harta locației și direcții, prognoze meteo, secțiuni cu marfa și comentarii. Puteți crea, de asemenea, evenimente cu o singură sau mai multe zile și să le repetați zilnic, săptămânal, lunar sau anual, precum și opțiunea de a pune diferență între repetări și de câte ori evenimentul se va repeta în timp. O caracteristică care nu este întotdeauna disponibilă în alte pluginuri pentru evenimente.

Pluginul calendaristic pentru evenimente Stachethemes are multe caracteristici mai utile, cum ar fi integrarea WooCommerce, care vă oferă posibilitatea de a vinde mărfuri direct din evenimentul calendaristic sau de a importa fișiere .ics de la Google, precum și de a le exporta..

Una dintre noile caracteristici utile ale pluginului este posibilitatea de a permite tuturor vizitatorilor, chiar și celor fără înregistrare, să adauge evenimente în calendarul dvs. din front-end sau să le limiteze accesul prin categorii precum utilizatori înregistrați, moderatori, autori etc. Acest lucru vă permite pentru a crea calendare de evenimente trimise de utilizator pe site. Ceva util pentru școli, echipe și alte grupuri.

16. Planificator de evenimente responsive pentru WordPress

Planificator de evenimente responsive pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Găzduiești un eveniment offline? Presupun că vrei ca lucrurile să funcționeze cât mai lin posibil, nu? Unul dintre cele mai bune moduri de a realiza acest lucru este de a corela așteptările participanților cu experiența oferită. Alcătuiește-ți un program detaliat, iar vizitatorii vor ști ce se întâmplă, unde și când este în permanență.

Pluginul Responsive Event Scheduler creează unele dintre cele mai elegante programe de evenimente pe care le veți găsi – și așa cum indică numele pluginului, acestea sunt pe deplin sensibile, astfel încât arată superb pe dispozitive de toate dimensiunile..

Responsive Event Scheduler pentru ecranul WordPress

Pluginul vă permite să vă coordonați în totalitate programele de evenimente. Acest lucru nu numai că asigură aspectul de top, dar le face și mai ușor de navigat. Fiecare program poate fi cât de detaliat doriți, inclusiv suport pentru evenimente cu mai multe locații și mai multe zile. Există spațiu pentru toate informațiile importante pentru fiecare interval orar, inclusiv: ora, data, difuzorul, imaginea difuzorului (cu imagini în cerc și pătrate din care să alegeți), descriere, linkuri și profiluri de social media.

Fiecare intrare este extensibilă, astfel încât vizitatorii pot vedea cât mai puține informații dorite. Pluginul poate fi utilizat într-o varietate de industrii, inclusiv festivaluri de muzică, conferințe, întâlniri și clase.

Gânduri finale despre cele mai bune evenimente Calendar plugin-uri WordPress

Evenimentele dvs. necesită participanți, iar un calendar de evenimente frumos și funcțional oferă o modalitate de a vă asigura că evenimentele dvs. sunt epuizate.

În această postare, am prezentat primele zece alegeri ale noastre. Ar trebui să puteți găsi printre ele pluginul perfect pentru calendarul evenimentelor. Indiferent dacă aveți nevoi simple sau aveți nevoie de o soluție mai avansată. Cu multitudinea de plugin-uri disponibile, există o mulțime de oportunități de a lua unul pentru o învârtire. Sperăm că veți putea alege unul care se potrivește cerințelor dvs..

Aveți un plugin pentru calendarul evenimentelor preferate care nu este prezentat mai sus sau aveți sfaturi și trucuri pentru a lucra cu ei? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me