15+ BuddyPress-plugins du må ha

15+ beste BuddyPress-plugins du må ha

BuddyPress er ryggraden i WordPress sosiale nettverk. Hvis du ønsker å opprette et sosialt nettverk (eller et fellesskap) på din eksisterende WordPress-plattform, Buddypress er plugin du ønsker.


Plugin-enheten “låser opp” de sosiale nettverksfunksjonene til WordPress. Med andre ord lar BuddyPress brukere registrere og opprette profiler, legge inn meldinger, bygge forbindelser, opprette grupper og generelt sosialisere seg.

BuddyPress ‘forfatter på WordPress.org sier at pluginen er “sosialt nettverk i en boks”, og jeg pleier å være enig.

For å lage et tiltalende og kraftig BuddyPress-sosialt nettverk, trenger du et killer-tema (eller en designer), tid og et par plugins som strekker BuddyPress utover fantasien..

Dagens innlegg vil introdusere deg for over 15 av de beste BuddyPress-pluginene du må prøve på BuddyPress-installasjonen. Kos deg og husk å dele dine synspunkter i kommentarfeltet.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Youzer samfunns- og brukerprofiler

Youzer Community- og brukerprofiler Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Gi BuddyPress-nettverket ditt en ny leieforhold med Youzers fellesskap og brukerprofiler fra den nye tiden. Standard BuddyPress-plugin gir deg ikke så mye når det gjelder estetikk. Youzer er en WordPress front-end brukerprofiler styringsløsning med et sikkert medlemssystem, front-end kontoinnstillinger, kraftig detaljert admin panel, glatte effekter, mange avanserte forfatter widgets, fullt responsivt design og ekstremt alternativer tilpasses med en haug med “ubegrenset” funksjoner.

Youzer leveres med et bredt spekter av funksjoner som hjelper deg å lage et fantastisk BuddyPress-nettverk uten å bøye deg bakover. Du kan forvente godbiter som 16 fargevalg, 35+ widgets, 14 toppstiler, sosiale vegger, bekreftede merker, uttrykksikoner, omtaler, likes, sosial innlogging, private profiler, ubegrensede annonserom, flere innleggsformater og et fullt responsivt design blant andre . Med over 700 andre alternativer er Youzer bare verktøyet du trenger for å legge til farge og pomp til BuddyPress-nettverket.

Du kan også tjene mer penger med Youzer ved å annonsere på profiler på nettstedene dine ved å lage ubegrensede annonser med begge typer bannere og Adsense-kode. På denne måten kan du utnytte Youzer til å bli en inntektskilde for deg hvis du bruker det med omhu.

Utviklerne bygde Youzer for å lage et unikt WordPress-plugin. De vet at å velge riktig plugin for brukerprofiler er avgjørende for virksomheten din fordi en bedre plattform betyr mer mulighet for vekst. Det er det som gjør Youzer til en av de beste plugin-programmene for WordPress-brukerprofiler.

2. USERPRO brukerprofiler med sosial innlogging

USERPRO brukerprofiler med sosial innlogging Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

UserPro tilbyr brukerne dine muligheten til å logge seg på WordPress-nettstedet ditt (og BuddyPress-samfunnet) med sine sosiale nettverkskontoer. Det er mange gode alternativer du kan aktivere, og hvis de besøkende ikke vil bruke en av sine sosiale kontoer, kan de alltid logge inn på nettstedet ditt på den gammeldagse måten. Plugin-enheten koster 30 dollar, men det er vel verdt det.

UserPro kommer med et sinnssykt antall alternativer inkludert flere registreringsskjemaer, Google-skrifter, PayPal-integrasjon slik at du kan opprette betalte medlemskap, vakre medlemsprofiler, medlemssøk, integrasjon av nyhetsbrev, tilpassede ikoner og mye mer.

Ikke bare integreres det sømløst med BuddyPress – men også med bbPress, WooCommerce, MailChimp og de fleste WordPress-temaer. I tillegg inkluderer det også brukervennlige alternativer for å gjøre installasjonen enkel. Dra-og-slipp-adminpanelet tar gjetningen ut av tilpasningene dine, og 4 forhåndsformaterte fargeskins gjør det raskt og enkelt å komme i gang. I tillegg er temaet oversettelsesklart og inkluderer RTL-støtte, så det fungerer utmerket uansett hvilket land målgruppen er fra.

3. BuddyPress Activity Plus (gratis)

BuddyPress Activity Plus Gratis WordPress-plugin

BuddyPress Activity Plus er plugin du ønsker hvis du søker å øke brukerengasjementet og øke sosial aktivitet i BuddyPress-samfunnet. Plugin-en legger til delingsknapper i Facebook-stil til aktivitetsfeeden BuddyPress, slik at medlemmene dine kan dele bilder, innlegg og videoer raskt. Hvis du ønsker å gjøre det enklere å legge ut og dele innhold fra hele internett på BuddyPress-nettverket, er BuddyPress Activity Plus svaret ditt.

BuddyPress Activity Plus kommer med 3 knappestiler, pluss at du kan legge til dine egne tilpassede stiler. I tillegg lager BuddyPress Activity plus innholdsutdrag automatisk, noe som gjør deling av innhold til en lykke.

Annet enn det lar plugin-en deg forhåndsvise og redigere innhold før du legger ut på nettstedet, noe som betyr at du kan legge til din egen kommentar mens du automatisk trekker titler, beskrivelser og miniatyrbilder..

4. Registreringsalternativer for BuddyPress (gratis)

BuddyPressRegistreringsalternativer Gratis WordPress-plugin

Med et sosialt nettverk nettsted kommer alle typer brukere. Vi har sivile brukere som er kule folk, og så er det automatiserte spam-bots og spammere som er avhengige av kaos. For å opprettholde et anstendig sosialt nettverk som er verdt saltet, må du ta spam før det ødelegger sidene dine. Det er her BuddyPress Registration Options-pluginen kommer inn.

I følge utviklerne, lar BuddyPress Registreringsalternativer “… gjøre det mulig å aktivere brukermoderasjon for nye medlemmer, samt bidra til å opprette et privat nettverk for brukerne dine.” Med andre ord hjelper plugin-programmet deg med å forhindre at spam-roboter og nye brukere får tilgang til BuddyPress-plattformen før godkjenning. I tillegg vil ikke nye brukere vises i medlemmer liste til godkjenning.

Umodererte brukere kan imidlertid motta bekreftelser via e-post og få tilgang til brukerprofilen deres, men det er omtrent det – de vil ikke kunne bruke det sosiale nettverket eller samhandle med andre brukere før du godkjenner dem..

I skrivende stund støtter BuddyPress Options Options tre språk, nemlig katalansk, engelsk og hebraisk. Men hvis du er så tilbøyelig, kan du bli en WordPress-bidragsyter og oversette pluginen til språket ditt.

5. Avansert levering av alt-i-ett-post

Avansert alt-i-ett-postlevering Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Også kjent som Alt i ett e-post for WordPress, denne plugin utvider WordPress e-postfunksjonalitet ved å legge til funksjoner som:

 • Tilpassede “Fra” -felt for å erstatte standardverdiene for WordPress
 • SMTP-støtte slik at du kan sende e-post fra eksterne servere
 • Rengjør HTML-e-poster og maler
 • BuddyPress og WP-eCommerce e-tema
 • WordPress MU (Multisite) -kompatibilitet
 • WYSIWYG redaktør og forhåndsvisning
 • Og så mye mer

Men selv med disse spennende funksjonene, ikke forveksle avansert WordPress e-postlevering for en e-postklient; det er bare en tweaker som tilfører varme og personlighet til utgående e-postmeldinger.

Plugin-enheten er kompatibel med den nyeste versjonen av WordPress, BuddyPress, og fungerer bra på tvers av alle nettlesere, bortsett fra IE6, som ikke støtter programtilleggets administratorpanel. Avansert WordPress e-postlevering vil sette deg tilbake 18 dollar dollar, men det er verdt hver krone.

6. rtMEDIA for BuddyPress & bbPress (gratis)

rtMEDIA for BuddyPress & bbPress Gratis WordPress-plugin

Hvis du har vært på utkikk etter en funksjonsrik medieløsning for BuddyPress-, bbPress- eller WordPress-nettstedet, må du ikke se lenger, rtMedia er den virkelige avtalen.

rtMedia, som er forfatter av rtCamp og 40 andre utviklere, lar deg legge til foto- / videoalbum, konfigurasjonsdeling og personvernpreferanser, implementere frontend-opplastinger og kode (konvertere) både lyd- og videofiler.

Og det er bare toppen av isfjellet, ettersom plugin-en har mange andre funksjoner, inkludert et templeringssystem, sømløs BuddyPress og WordPress-integrasjon, en rtMedia-opplaster som støtter dra-og-slipp-opplasting, kjennetegnet media og muligheten til å knytte medier til aktivitetsstrømmer.

Denne pluginen kommer i to versjoner. Du kan velge gratisversjon eller rtMedia premium-tillegg som kommer med en million funksjoner, moderering og prioritert støtte. rtCamp anbefaler deg å prøve gratisversjonen før du kjøper. De er sikre på at du vil elske det.

7. BuddyPress-brukere chat (gratis)

Info & NedlastingVis The Demo

Øk brukerengasjementet på BuddyPress-nettstedet ditt med en chat-plugin som ingen andre. Hvis du leter etter en chat-løsning for samfunnet ditt, tilbyr BPChat deg en rekke spennende funksjoner som:

 • Facebook-chat for alle påloggede brukere
 • Sømløs BuddyPress-integrasjon
 • Enkelt å tilpasse med ubegrensede farger, bakgrunner og bilder blant andre
 • Lydvarslingssystem
 • Varsler om nettlesertittel
 • Støtte for flere språk
 • Online / offline indikator
 • 80 smiley-ikoner
 • Chat med flere brukere
 • Vennesøk
 • Responsiv design og Ajax-støtte
 • Og mye mer

Plugin-en gir deg muligheten til å gi en tilfredsstillende chatteopplevelse til brukerne dine. Det beste er at plugin-modulen er kompatibel med BuddyPress, WordPress og WordPress MU, noe som betyr at du kan bruke det på omtrent hvert WordPress-prosjekt. Kort sagt, du må prøve BPChat for å få spenningen.

Gi brukerne dine en bedre brukeropplevelse og økt engasjement på nettstedet ditt med BPChat. Det selges kun til $ 35 dollar.

8. BuddyPress standarddata (gratis)

BuddyPress standarddata Gratis WordPress-plugin

Hvis du nettopp begynte å bruke BuddyPress, vil du teste plattformen din på et tidspunkt før lansering. BuddyPress Standard Data-plugin lar deg fylle BuddyPress-installasjonen automatisk for testformål.

BuddyPress Standard Data er enkel å sette opp. Bare installer og aktiver plugin-modulen, og få tilgang til den under “Verktøy” på WordPress-admin-skjermen. Når pluginen starter, er alt du trenger å gjøre å merke av i to avmerkingsbokser og klikke på “Importer valgte data”. Det er så enkelt. Installasjonen din fylles umiddelbart med 25 brukere og 75 aktivitetselementer, som faktisk er sitert fra kjente personligheter.

Det er ikke alt. Plugin-en importerer mer data som 100 private meldinger, 45 nye grupper, 440+ gruppemedlemmer, 95+ venneforbindelser og 225 profiloppføringer blant andre.

Alle brukere har det samme passordet som blir avslørt for deg, så ikke bekymre deg for det. Dessuten kan du fjerne data fra gummien med en gang ved å klikke på Fjern BuddyPress-data knapp.

BuddyPress standarddata er kjempebra for testformål, men ikke bruk dem på et live nettsted. I tillegg kan du slå av e-postvarsler på profilen din, eller du vil spam selv.

9. BuddyPress Analytics

BuddyPress Analytics WordPress Plugin

For å holde deg oppdatert og kjøre målrettede kampanjer, må du forstå brukerne dine bedre. BuddyPress Analytics-pluginen lover deg nettopp det.

Med denne pluginen kan du se det totale antallet brukere som besøker BuddyPress-nettverket. Hva mer? Du kan konsolidere statistikk for å sette en finger på tiden hver bruker bruker på nettstedet ditt.

I tillegg kan du fortelle hvilke søkeord brukere skriver inn mest i et søk. Annet enn det, viser BuddyPress Analytics deg antall besøk per bruker, gruppe og side.

Dessuten kan du se antall brukere med tomme profiler og få støtte for hele året med hele versjonen.

Plugin-enheten leveres med et brukervennlig dashbord som oppsummerer profilstatistikker og viser antall brukere. Du får også noen fine diagrammer og forfatteren lover flere funksjoner i fremtiden. Lite-plugin-en er gratis, men du kan når som helst velge den fullstendige versjonen for $ 55.

10. iThemes Security for BuddyPress

iThemes Security for BuddyPress Freemium WordPress Plugin

Når markedsføringen av WordPress begynner å lønne seg, er du nødt til å tiltrekke deg hackere og spammere i trål. Det er uunngåelig, og du kan ikke gjøre noe for å forhindre at disse uønskede brukerne kommer til nettstedet ditt.

Du kan imidlertid stoppe dem fra å registrere og utføre ødeleggelser med iThemes Security. Med fantastiske funksjoner som sikkerhetskontroller, brukerforbud, gjenkjenning av filendring, sikkerhetskopiering av databaser, beskyttelse mot brute force attack og så mye mer, betyr iThemes Security business.

Plugin-en er gratis å bruke, men du trenger premiumversjonen hvis du trenger ekstra funksjoner som tofaktorautentisering, re-CAPTCHA, utløp av passord, planlegging av malware skanning og magiske lenker blant andre..

Men du ser på det, det er en flott stjeling siden iTheme Security pro koster deg mellom $ 80 og $ 197 dollar per år. Dette er en liten pris å betale for sikkerhet i verdensklasse.

11. Ultimate Membership Pro

Ultimate Membership Pro Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Den eneste som selger medlemskapsplugin på Envato, Ultimate Membership Pro hjelper deg å tjene penger på BuddyPress-nettverket, hva med en rekke innholdslåsfunksjoner.

Du kan låse det mest verdifulle innholdet det være seg en side, innlegg, tilpassede URL-er, produkter, innholdsseksjoner, menyer, kategorier og så videre, og sette opp omdirigeringer eller erstatningsinnhold.

Plugin-enheten har noen attraktive funksjoner, inkludert:

 • Sosial innlogging som støtter 7 sosiale nettverk
 • Støtte for flere betalingsportaler
 • Gratis / betalte / prøve betalingsmodeller
 • Drypp innhold, slik at du kan gi ut innhold med jevne mellomrom
 • Innholdsskap for å begrense innholdet på en side
 • Egendefinerte felt for brukerprofiler og registreringsskjemaer
 • Integrasjon med 9 e-postmarkedsføringsplattformer
 • Woocommerce-kompatibilitet
 • Visuell komponist
 • Kupongkoder
 • Og så mye mer!

Vi kan umulig liste opp alle funksjonene i Ultimate Membership Pro, så du vil se godt på deg selv.

12. Gul blyant Visual CSS Editor

Gul blyant Visual CSS Editor Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

God design går hånd i hånd med bedre brukerengasjement og konverteringer. Det siste du ønsker er et BuddyPress-nettsted som ser ut som en annonse fra 1960-tallet, for la oss være ærlige, vi har ikke en enorm samling av visuelt tiltalende BuddyPress-temaer..

Hva å gjøre? I de fleste scenarier nøyer du deg med et gjennomsnittlig tema og noen få tilpasninger. Vel, det er hvis du har kodingskunnskap eller designferdigheter for å tilpasse temaet. Det er nok å si at å gå denne ruten ikke er et alternativ for de fleste BuddyPress-brukere, inkludert du.

Inntar redaktør for YellowPencil-visuell CSS-stil, og dagen lagres. Uansett kodingopplevelse, kan du bruke YellowPencil til å gjøre omfattende designendringer til ethvert tema. Jepp, du kan redigere webdesignen din i sanntid og i front-end, uten å berøre en kodelinje.

Funksjoner til din disposisjon inkluderer 600+ skrifter, 300+ bakgrunner, visuell størrelse, dra og slipp, 50+ animasjoner, live-kodeditor, fargevelger, parallaksebakgrunner, CSS3-filtre, 50+ CSS-egenskaper, responsiv design og vi kunne gå og fortsette , men det ville bare kjede deg i hjel.

13. ADS PRO Annonsestyring

ADS PRO Advertising Management Premium WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Å selge annonser er en av de beste måtene å tjene penger på nettstedet ditt, hva med annonsører som bruker over 150 milliarder dollar på digital annonsering per år.

Mens du kan opprette betalte medlemskap på BuddyPress-nettstedet ditt, er det ingenting som hindrer deg i å supplere inntektene dine med et par annonser.

Samtidig er det ikke en enkel oppgave å administrere annonser mer for den perfekte nybegynneren. Hvis du ikke vet hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne så langt som å selge annonseringsplass på nettstedet ditt, henviser vi deg til Ads Pro Plugin.

Ads Pro Plugin leveres med funksjoner som 20+ annonsevisningsposisjoner, 30+ annonseringsalternativer, 3 betalingsmetoder, 3 faktureringsmetoder (CPC, CPM og CPD), annonseplanlegging, A / B-test, 25+ annonsemaler, en avansert backend admin panel, full statistikk, WooCommerce support og geo-targeting blant andre.

14. WPAchievements Community Rewards

WPAchievements Community Rewards Premium WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Som mennesker trives vi med konkurranse og mer tilfredsstillelsen av å komme ut på toppen. Vårt medfødte ønske om å vinne er nøyaktig grunnen til at WPAchievements fungerer underverker for BuddyPress-nettstedet ditt.

Plugin-enheten hjelper deg å øke brukerinteraksjonen takket være muligheten til å lage ubegrensede prestasjoner og oppdrag som gjør at brukere på nettstedet ditt jakter etter nye prestasjoner. På toppen av det kan du opprette en million og en rangering for å holde brukeren drømmer om en høyere rangering.

Du kan angi utløsere for dine prestasjoner og oppdrag for maksimal autonomi. Hva mer? Du kan bruke WPAchievemens for å belønne brukere som deltar på noe offline, selv takket være spesielle aktivitetskoder brukere kan bruke for å låse opp prestasjoner.

I designavdelingen starter WPAchievements-pluginen deg med over 60 tilpassede ikoner og interaktive fremdriftskart som motiverer brukerne dine til å fullføre oppdrag. I tillegg sender plugin-en en kortkodeditor som hjelper deg å administrere WPAchievements-kortkoder, slik at du kan slippe prestasjonene og oppgavene dine hvor du måtte ønske det. Videre kommer WPAchievements med popup-varsler for å informere brukeren øyeblikkelig når de låser opp en ny prestasjon.

For ikke å glemme, sendes denne pluginen med en spesiell Achievements and Quests-side der brukere kan sammenligne det de har låst opp og avdekke hva som gjenstår å få. Hvis denne plugin høres interessant ut, vil du være glad for å vite at den publiserer gjennomførte prestasjoner og oppdrag til brukeraktivitetsstrømmen automatisk, noe som øker interaktiviteten.

Annet enn det, WPAchievements leveres med et innholdsskap, detaljerte rapporter, bruker- og poengstyring, flerside / nettverksstøtte, sosial deling slik at brukere kan dele sine prestasjoner, tilpassede widgeter og et avansert innstillingspanel blant andre.

15. Aktivitetsreaksjoner for BuddyPress (gratis)

Aktivitetsreaksjoner for BuddyPress gratis WordPress-plugin

Du må følge med på tidene hvis du skal begeistre brukerne dine og konkurrere med gutta som ser på medlemmene dine. Akkurat forleden ga Facebook ut “Reaksjoner” som en forlengelse av den beryktede “Like” -knappen.

Nå vet du ikke hva du skal sitte igjen med inngangen til aktivitetsreaksjonene for BuddyPress-plugin. På en enkel linje lar denne plugin deg legge til Facebook-lignende reaksjoner på aktivitetsstrømmen til BuddyPress.

Det beste er at pluginen kommer med en ekstra reaksjon Takknemlig reaksjon på at Facebook droppet fordi det bare var ment for morsdagen.

Aktivitetsreaksjoner For BuddyPress er enkel å installere og bruke. Du trenger ikke å konfigurere noe fordi pluginen fungerer som annonsert rett ut av boksen.

16. GEO My WordPress (Gratis)

GEO Min WordPress gratis WordPress-plugin

Internett har faktisk gjort verden til en global landsby, så hvorfor tar du ikke dine BuddyPress-nettverksbrukere enda nærmere med en plugin som ingen andre? Hvis du lurer på stedsbaserte tjenester eller ønsker å hjelpe BuddyPress-brukerne med å finne andre brukere i nærheten, er GEO my WordPress plugin du trenger.

I orden til Eyal Fitoussi, utvikleren, GEO my WordPress er den “… ultimate geolocation, mapping and proximity search løsning for WordPress.” Ja, dette inkluderer også BuddyPress, så sliter ingen. Denne pluginen kan skryte av funksjoner som:

 • Mulighet til å geotagge noen av innleggene eller sidene dine
 • Ubegrensede søkeskjemaer for nærhet
 • BuddyPress medlemmer locator
 • Widgets og kortkoder
 • Kjører på Google Maps API

Men så langt BuddyPress går, hjelper plugin-brukerne brukerne dine til å “søke og finne andre medlemmer i nærheten av dem eller i nærheten av hvilken som helst adresse ved hjelp av et avansert skjema for nærhetssøk.”

17. SimplyChat

SimplyChat

Info & NedlastingVis The Demo

SimplyChat ble utviklet spesielt for BuddyPress. Det er et frittstående plugin som kjøres på din egen server og ikke krever bruk av en ekstern tjeneste. Den integreres fullt ut med BuddyPress ved å trekke informasjon om brukere og grupper, profilbilder, kontoer, venner, medlemmer og mer. Dette inkluderer også at chat-pluginen automatisk oppretter en gruppechat når en BuddyPress-gruppe opprettes. I tillegg til / fjerner de brukere fra den gruppechatten hvis medlemmene i BP-gruppen redigeres.

Tilbyr private og offentlige grupper, omfattende verktøy for samfunnsstyring og innstillinger for administratorer av nettstedet, og utviklerne stolt kaller det den fremste BuddyPress Livechat-plugin.

SimplyChat ble utviklet med lydhørhet i tankene, slik at chatbrukerne dine vil ha den best mulige brukeropplevelsen selv på mobiltelefonen. Muligheten til å forby brukere, filtrere banning og mer avrunder denne komplette livechat-plugin.

Den er kompatibel med den nyeste versjonen av WordPress og BuddyPress og vil kontinuerlig bli oppdatert. Veikartet vårt inneholder mange fantastiske nye funksjoner som snart lanseres, inkludert en komplett kryptering, flere verktøy for samfunnsstyring og mer.

18. Brukerprofiler Made Easy

Brukerprofiler gjort enkelt

Info & NedlastingVis The Demo

Brukerprofiler Made Easy er et brukerprofilhåndteringsprogramtillegg som legger til fantastiske brukerprofiler samt tilpassede registrerings- og påloggingsskjemaer.

User Profiles Made Easy (eller UPME for kort) er en brukervennlig plugin som gir flott brukerfunksjonalitet til ethvert WordPress-tema. Plugin gir deg alternativer for tilpassede registreringsskjemaer, tilpassede påloggingsskjemaer, ubegrensede tilpassede felt, alternativer for private felt, tilpassede feltalternativer, en tilpasset påloggingswidget og mye mer. Du kan opprette en enkel medlemsregistrering med et skjema som er spesifikt for nettstedet ditt (hvis du har et nettsted for matlaging, spør om menneskers favorittmat, hvis du har et musikknettsted, la medlemmene legge til favorittbandene deres osv.).

Plugin-en er integrert med Gravatar, så når brukere melder seg på med samme e-post, vil Gravatar-bildet automatisk vises. UPME-pluginen ble også bygget med WooCommerce-brukerintegrasjon. På denne måten hvis du har en WooCommerce-butikk på nettstedet ditt, kan brukere få tilgang til kontoen sin og bestille informasjon uten å måtte logge seg inn to ganger. Andre flotte funksjoner inkluderer responsive oppsett, oversettbare filer, mange ikoner og noen virkelig kjempekode for å gjøre det enkelt å legge til skjemaer på nettstedet ditt.

19. Profilbygger Pro

Profilbygger

Info & Last ned

Profile Builder Pro er en nyttig plugin som gir deg kraften til å tilpasse WordPress-registreringen for nettstedet ditt. Lag dine egne tilpassede registrerings-, profil- og påloggingsformular ved hjelp av de fantastiske alternativene i Profile Builder Pro.

En av de beste funksjonene i Profile Builder Pro er muligheten til å bruke kortkoder for å legge til dine tilpassede skjemaer. Alt du trenger å gjøre er å lage en ny standardside, gi den navnet på skjemaet ditt, legge inn kortkoden og publisere. Det er det. Du er bare noen få klikk unna et tilpasset registreringsskjema, påloggingsskjema, oppdaterer profilskjema osv.

En annen flott funksjon er den avanserte manageren for brukeroppføringer. Med dette kan du raskt redigere maler for liste over alle brukerne dine, innloggede brukere, spesifikke brukerroller, brukere med en spesifikk meta_verdi og mer. Dette er flott for å følge med på brukerne, forfatterne og mer.

Profile Builder Pro støtter også tilpasset CSS, slik at du kan style det slik at det samsvarer med resten av temaet ditt, tilpassede avatarer (slik at brukere kan laste opp sitt eget bilde som skal vises på profilen miniatyrbilde i kommentarer, fora og mer), omadressering av tilpasset form fullføring og mye mer. Besøk pluginsiden for å lære mer og se alle de fantastiske funksjonene i Profile Builder Pro.

Over til deg…

Hvilke plugin (er) bruker du på BuddyPress-nettstedet ditt? Hvordan hjelper de, og vil du dele opplevelsen din? Del gjerne hjertet ditt i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map