15 beste WordPress-temaer for murverk for å forskjønne nettstedet ditt

Med den økende populariteten til nettstedsinnhold og sider med aggregeringsstil, blir muroppsett en populær designtrend. Disse nettoppsettene gir fordeler som å vise frem mer innhold på en gang og skape et rent, organisert utseende. Imidlertid er ikke alle murstemaer egnet for alle applikasjoner.


Heldigvis er det et utall WordPress-temaer for murstil å velge mellom. Enten du bygger en online portefølje, et nettsted for e-handel eller en blogg, er det et tema der som passer dine behov.

I dette stykket skal vi gjennomgå femten av de aller beste WordPress-temaene for murverk på markedet, og til slutt vet du hvilken som passer for deg. La oss komme i gang!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Fashionista

Fashionista WordPress Theme

Fashionista lover å hjelpe deg med å skille seg ut fra mengden med dets rene muroppsett. Dette attraktive minimalistiske temaet er ideelt egnet til mote og fotografering, men kan også fungere for nyheter og sider i magasinstil. Tilpassede nettstedbredder og uendelig rulling, sammen med mange andre tilpasningsmuligheter, gjør dette temaet til et godt valg for de som leter etter en fleksibel layout. Eller du kan bruke Fashionista til å tjene penger på nettstedet ditt og bygge din egen e-handelsbutikk ved hjelp av tematikkets WooCommerce-støtte – det er opp til deg!

2. PinThis

PinThis-temaet.

Den Pinterest inspirerte PinThis setter en super stilig snurr på standard mursteinoppsettet. Dette forenklede moderne temaet injiserer stil i et ellers flatt utseende. Funksjoner som fem innebygde hudalternativer, tilpassede postformater og sosiale delingsknapper betyr at dette flerbruks-temaet kan tilpasse seg en hel rekke applikasjoner. Den har også stor støtte for integrerte medier og er AdSense-klar.

3. Stabel

Stack-temaet.

Stack ble inspirert av Windows 8, og det er lett å se likhetene. Dette temaet er bygget for å fungere med Tile-tillegget, som er inkludert i temapakken. Funksjoner som uendelig bla og WooCommerce-støtte gjør dette til et ideelt tema for porteføljer, e-handelssider eller generelle bedriftsnettsteder.

4. Baskerville (gratis)

Baskerville-temaet.

Merket som et tema for hamstre, det gratis Baskerville temaet skuffer ikke. Det elegante rutenettet egner seg til nettsteder for magasinstil, porteføljer og blogger med innhold. Funksjonene inkluderer en bidragsytermal og støtte for ni innleggsformater. Baskerville har et moderat tilpasningsnivå inkludert overskriftsbilde og to widget-områder.

5. Pinable

Temaet Pinable.

Pinable er et annet Pinterest-inspirert tema med et rent minimalistisk utseende. Dette temaet er stolte av å være sterkt tilpasningsdyktig – og det gir absolutt mange farger, layout og typografiske alternativer å velge mellom. Det leveres også med et bibliotek med kortkoder for å legge til ytterligere stil og funksjonalitet på nettstedet ditt.

6. Musen

Muse-temaet.

Museen er veldig minimalistisk, men tilbyr et utseende som har mer dybde enn mange av flatrutenettoppsettene. Demoinstallasjonen med ett klikk gjør det raskt og enkelt å komme i gang med dette svært tilpassbare temaet, og The Muse har også et kraftig kontaktskjema og tilnærmet ubegrenset tilpasning av sidefeltet..

7. Ibuki

Ibuki-temaet.

Ibuki er et vakkert og fleksibelt flerbruks-tema rettet mot kreative fagpersoner og byråer. Selv om det er et mangfoldig tema, spesialiserer det seg på nett og muroppsett, og tilbyr en overflod av demoer for hver. Dette temaet inkluderer 12 forskjellige topptekstalternativer, og kommer også sammen med Visual Composer og Slider Revolution plugins.

8. Tetris (gratis)

Tetris-temaet.

Dette superenkle temaet gjør det mulig for hvem som helst å sette opp en blogg eller portefølje raskt og enkelt – mens den ikke har mange bjeller og fløyter, gir den et rent, moderne utseende og nok tilpasning til å passe for de fleste.

Tetris kan være et flott alternativ for nybegynnere som føler seg overveldet av det høye tilpassingsnivået som finnes i andre temaer.

9. Murstein + frimurer

Brick + Mason-temaet.

Brick + Mason-temaet markedsføres spesielt mot fotografer og designstudioer, og det er tydelig å se hvorfor. Brick + Mason klarer å få mye bilder på siden, uten å føle det overfylt. Små skriftstørrelser og minimalt rot sikrer at bildene dine er stjernene i showet.

10. KON / CEPT

KON / CEPT-temaet.

KON / CEPT-temaet utstråler eleganse og enkelhet. KON / CEPT er basert på en modulær design, og tilbyr mange tilpasningsalternativer som fleksible søylenett og fire navigasjonsoppsett. Dette temaet har også WooCommerce-støtte, så det kan brukes til å lage fantastiske nettbutikker så vel som porteføljer.

11. Pinboard

Pinboard-temaet.

Av alle de Pinterest-inspirerte temaene som er tilgjengelige, er dette sannsynligvis det mest kjente utseendet. Det kan være en god eller dårlig ting, avhengig av dine behov. Pinboard-temaet, som støtter flere medieformer, har en automatisk stablingslayout og ruller uendelig. Hvis du gjøre ønsker å få det til å se litt mindre ut som Pinterest, det er muligheter for å endre størrelsen på flisene og det tilsvarende antall kolonner.

12. Pluto

Pluto-temaet.

Dette rene murstemaet er veldig rettet mot bloggere, og har mange gode funksjoner for å tilfredsstille forfatteren i deg. Med Pluto er det utpekt plass for annonser i overskriften, i widget-områder og mellom innlegg.

På den annen side, hvis du ønsker å tilby leserne dine en distraksjonsfri opplevelse, vil Plutos unike lesemodus declutter skjermen, og bare etterlate innholdet og dele knappene bak.

13. Stilen

Stil-temaet.

Stilen tilbyr en skarp moderne design perfekt for nyheter og magasin nettsteder. Dette temaet er en del av pakken Elegante temaer, og betyr at den kommer med en mengde funksjoner og fantastisk støtte. Funksjonalitet inkluderer et enkelt kontrollerbart temalternativspanel, en stor samling med kortkoder og et utall av forhåndsbygde oppsett.

14. Notio

Notio-temaet.

Dette sofistikerte og elegante temaet, Notio, er ideelt egnet til porteføljer og nettsteder. Notio er ren og minimalistisk, og er designet for å vise frem innholdet ditt med stil.

Den leveres med Visual Composer-plugin også, slik at du enkelt kan dra og slippe elementer under designprosessen. Det er også designet med WooCommerce-integrasjon i tankene, slik at du enkelt kan opprette en nettbutikk.

15. Inspirer

Inspire-temaet.

Endelig er Inspire et banebrytende tema som fremkaller en dynamisk og kunstnerisk personlighet. Enten du vil bruke gråtoner for å mørkere stemningen, eller holde ting fargerike, har Inspire mange tilpasningsmuligheter for å få utseendet og følelsen du trenger.

Temaet har fem forskjellige oppsett og mange glidealternativer for å hjelpe deg med å lage det perfekte designet.


Muroppsett har blitt populært med bruk av innholdsmerker og aggregeringssider. De kan tilby et rent og organisert utseende, mens de viser frem mange bilder og innhold på en gang. Gitt mengden av tilgjengelige temaer, kan det imidlertid være tøft å velge den rette for å passe dine behov.

I dette stykket har vi gitt femten av de aller beste tilgjengelige, og dekker alle forskjellige bruksområder – det ideelle temaet ditt kan være blant dem, så velg et som ser passende ut og ta det med på en prøvekjøring!

Er det noen av disse temaene i murstil som begeistrer deg? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me