Beste WordPress-temaer for sosiale nettverk og fora

Fellesskap, fora og sosiale nettsteder driver mye trafikk fra brukerinteraksjon. Dette betyr at du må tilby brukerne dine en god opplevelse og hvilken bedre måte å gjøre det på enn med et av de beste WordPress-temaene?


I dette innlegget viser vi 15 av de beste (etter vår mening) WordPress-temaer som passer til bbPress- eller BuddyPress-nettstedet. Vi dekker funksjonsrike og responsive temaer som kommer med gode kundevurderinger.

La oss oppdage hva WordPress-temamarkedet har å tilby. Kos deg med og del funnene dine på slutten.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Totalt (bbPress)

Totalt WordPress-tema og bbPress: Beste WordPress-temaer for fellesskapet

Info & NedlastingVis The Demo

Leter du etter en rask og enkel måte å bygge ditt eget forum? Vi må nevne Total-temaet. Med integrasjons- og stylingsalternativer for bbPress-fora er det Total en flott måte å bygge et nettsted for å få samtalen i gang, lage et støtteskjema for produktet ditt, starte et community events board for ditt nabolag, osv..

Temaet kommer med en kraftig utvidet versjon av WPBakery-sidebyggeren komplett med dra og slipp-moduler for over 50 forskjellige sideelementer, inkludert knapper, titler, glidebrytere, bilder, faner, veksler og selvfølgelig bbPress-fora, pålogginger og mer. Lagt til funksjoner i live WordPress Customizer gjør det enkelt å velge tilpassede skrifter, farger, standardoppsett, topptekst- og bunntekstdesign og enklere.

Vil du ha mer enn bare et bbPress-tema? Ikke problem. Total er kompatibel med de fleste større plugins inkludert (men ikke begrenset til) WooCommerce, Events Calendar, Elementor, Open Table, WPML, Polylang, Yoast SEO, JetPack osv. Pluss at temaet kommer med premium plugins, som Slider Revolution, Visual Composer og Templatera GRATIS. Andre viktige funksjoner inkluderer 40+ raske importeksempler på demonstrasjon, omfattende online dokumentasjon og 6 måneders premium-støtte – slik at du kan komme raskt i gang (eller be om hjelp hvis nødvendig).

2. BuddyBoss

BuddyBoss

Hvis du ønsker å bygge et mer funksjonsrikt fellesskap, er BuddyBoss noe for deg. BuddyBoss-plattformen er fullt kompatibel med BuddyPress, og hjelper deg med å opprette og tilpasse online-fellesskapet ditt. Bruk Gutenberg-redaktøren og kraften fra Elementor-sidebyggeren for å designe nettstedet ditt. Aktiver BuddyPress, pluss alle kjerneinnstillingene dine for redigerbare medlemsprofiler, sosiale grupper, private meldinger og mer. Så oppmuntr samfunnet til å engasjere seg med poeng, belønninger, rekker og prestasjoner. Du kan til og med enkelt tjene penger på nettstedet ditt når du bruker BuddyBoss. Legg til premiummedlemskap, abonnement eller kjøp en gang.

Men BuddyBoss stopper ikke der. Det tilbyr også mange nyttige integrasjoner for å tilby samfunnet enda flere funksjoner. Legg til en hendelseskalender ved å bruke Events Calendar Pro. Opprett en stillingsannonseseksjon med WP Job Manager. Lag kurs med LearnDash. Bygg en WooCommerce-butikk for å selge varer. Med BuddyBoss er det enkelt å opprette det nettstedet du ønsker for online-fellesskapet ditt.

3. ForumPress

ForumPress bbPress Forum WordPress Theme

Hvis du vil bygge et forum, er ditt beste et WordPress-tema laget og designet spesielt for det formålet. Et av de beste bbPress-temaene rundt er ForumPress av HeroicThemes.

For å starte med er ForumPress enkelt å installere takket være installasjonsassistenten. Bare følg med instruksjonene for å aktivere og installere temaet. Du kan til og med installere eksempeldata hvis du trenger litt hjelp til å finne ut hvordan du konfigurerer kjerneforum-sidene. Pluss at ForumPress kan tilpasses. Bare bruk innstillingene for tilpasning av live-tema for å gjøre forumene dine samsvar med merkevaren din. Rediger farger, karakterskrift, nettstedets logo, bunntekstopphavsrett og mer.

I tillegg med ForumPress er alle funksjonene du trenger for å utvide bbPress-forumet innebygd. Lag flere forum for brukere å koble seg til. Administrer emner og svar med enkelt. Aktiver brukerprofiler, brukersider (for å vise profilinfo, emner opprettet av brukeren, svar og favoriserte innlegg) og til og med legge til et live live-forum.

ForumPress er også responsiv, kompatibel med populære plugins (for eksempel Yoast SEO og Contact Form 7), og inkluderer oppdatering og støtte i et år.

4. Kleo Pro

kleo community wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

Du trenger ikke å være en profesjonell utvikler eller designer for å bygge utmerkede nettsteder takket være Kleo BuddyPress-temaet. Ikke la begrepet “BuddyPress” kaste deg av, Kleo er perfekt for bbPress og andre WordPress-nettsteder.

Seventh Queen, makteliteforfatteren bak Kleo tilbyr deg 27 demoer som du kan installere med et klikk. Alternativt kan du lage malen fra bunnen av siden Kleo leveres med en horde imponerende funksjoner.

Vi snakker om funksjoner som et intuitivt adminpanel, ubegrensede tilpasningsalternativer, flere sideoppsett, dra-og-slipp-sidebygger, Sensei-plugin, Facebook-påloggingsintegrasjon, BuddyPress-profil og gruppedek, live varsler og så mye mer.

5. Aardvark (BuddyPress)

aardvark buddypress community wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

Håndlaget av eliteforfatter GhostPool, som spesialiserer seg på BuddyPress-temaer, er Aardvark et komplett og robust WordPress-tema som er egnet for dine BuddyPress-nettverk.

Det er ikke alt; Aardvark er også egnet for nettbutikker, betalte medlemssider, nettkurs, nyhetssider og generelle blogger blant andre nettsteder. Alt fordi temaet pakker ganske mye i forhold til funksjoner.

15 forhåndsbygde demoer du kan installere med et klikk gir deg et forsprang med designet ditt. Men hvis du vil lage sidelayoutene dine fra grunnen av, kommer Aardvark med WPBakery-dra-og-slipp-byggherren.

200+ temaalternativer betyr at du kan opprette fellesskapsnettstedet for drømmene dine uten å berøre en kodelinje.

6. Sosialisere

sosialisere samfunnet wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

Socialize by Ghostpool er et bemerkelsesverdig WordPress-tema som er perfekt for ethvert samfunnsfokusert nettsted. Det er like fargerikt som det er nyttig, hva med en hurtigbuffer med fantastiske funksjoner.

Vi snakker om enkel bbPress / BuddyPress-integrasjon, fire hjemmesidevariasjoner, seks postoppsett, ni kategori-stiler, Ajax-sidelastning, WPBakery-sidebygger, flotte menyer og ubegrensede tilpasningsalternativer blant andre..

Socialize kommer med et tema for barn og et demoside med ett klikk, som begge gjør det å lage fellesskapsnettstedet ditt til en lek.

7. Kompis

Buddy Multi-Purpose WordPress / BuddyPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Bygg fellesskapsnettsteder som en sjef med et BuddyPress-tema som ingen andre. Buddy er et fullverdig fellestema som legger mye designfrihet i hendene. Den har en unik throw-back forum design som hjelper ditt sosiale nettsted til å skille seg ut fra mengden.

I tillegg sender Buddy kraftige kortkoder, flerspråklig støtte, front-end-registrering, netthinnebildesupport, fontikoner, søk på hele siden og flersidekompatibilitet blant andre.

Buddy spiller godt med plugins som BuddyPress (selvfølgelig), WooCommerce, bbPress, BuddyPress Activity Plus, Yoast SEO og mer. Temaet kan tilpasses og utvides.

8. Sweet Date

sweedate-dating-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

En dateringsportal er bare ett eksempel på de mange sosiale nettstedene du kan opprette på WordPress med plugins som BuddyPress og bbPress. For dating- og forholdsbransjen har du ikke råd til å gå glipp av merket med designet ditt.

Sweet Date tilbyr deg et alt-i-ett-tema som lover å øke brukerinteraksjonen på din datingside. Vel, du kan bruke Sweet Date på andre nettsteder, ikke bare datingsider. Alt fordi temaet er enkelt å sette opp og tilpasse.

Du kan forvente funksjoner som medlemsnivåer, Facebook-påloggingsintegrasjon, partnermatchingssystem, smarte varsler, unike profiler, online status, Ajax øyeblikkelig søk, kortkoder og et kraftig administrasjonspanel blant andre.

9. Trives (intranett og fellesskap)

trives samfunnet wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

I BuddyPress-nisjen er det få WordPress-temaer som kan konkurrere med Thrive, et kraftig fellestema som kommer med en omfattende liste over funksjoner og deretter noen. Fra vårt førsteinntrykk er ikke designen skuffende, noe som betyr at du har et tema du kan stole på i Thrive.

Hva er i vente? Vel, alle funksjonene du trenger for å lage et formidabelt fellesskapsnettsted. Thrive kan skilte med funksjoner som Thrive Set-up Wizard, WPBakery-sidebygger, personlige påloggingssider, direktemeldinger, en prosjektleder, fildeling, samarbeidsdokumenter, fellesskapsfora og en rekke medfølgende premium plugins blant andre.

Thrive tilbyr deg all kraften du trenger for å lage sosiale nettsteder, personalets intranett, læringsplattformer, fora, private nettsteder og alle andre fellesskapsnettsteder du har i tankene. Med en god del funksjoner inkludert ubegrensede tilpasningsmuligheter, bør ingenting hindre deg i å opprette det sosiale nettstedet for drømmene dine.

10. BuddyApp

buddyapp community wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

Syvende dronning får enda et utseende, denne gangen med BuddyApp, et mobil-første og minimalistisk fellestema perfekt for ditt sosiale nettsted. Med en kreativ mobilvennlig design og funksjoner ute av denne verdenen, kan du kjøre nettverkstedet ditt mens du er på farten.

BuddyApp kommer med funksjoner som en bonus HTML5 destinasjonsside, live varsler, Ajax-søk, full live supporttilpasning, live chat, kunnskapsbase, avansert filhåndtering, tre menyplasseringer, bbPress-fora, Facebook-innlogging, profil / gruppeforsidebilder og listen fortsetter.

På toppen av det, BuddyApp leveres med topp lyd plugins som WPBakery sidebygger, WP-avstemninger, BuddyPress Like, Cleverness gjøremålsliste, Visualizer: diagrammer og grafer og mye mer. Ikke ta mitt ord for det, gi demoen en prøvekjøring og kom tilbake med funnene dine.

11. Flokker

flokker samfunnet wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

Så, hva gjør du for at brukere skal strømme til nettstedet ditt for sosiale nettverk? Raskt svar: du lager et tiltalende og brukervennlig nettsted ved hjelp av et formidabelt WordPress-tema som Flocks.

Selv om det ikke har så mange salg, ser Flocks på en fantastisk kundevurdering, et forenklet design og funksjoner som vil blåse parykken din av. Rett utenfor boksen er Flocks et sosialt nettverksklart tema som gjør det enkelt å bygge et fellesskapsnettsted som pai.

Du kan bruke flokker uansett ferdighetsnivå takket være en mengde funksjoner som åtte vakre demoer, sosial innlogging, WPBakery-sidebygger, fire unike topp- og bunntekststiler, personlige omslagsbilder og så mye mer som hodet ditt kommer til å ære i ærefrykt.

12. Besosial

besocial buddypress tema

Info & NedlastingVis The Demo

En flott webside koster en arm og et bein, ikke sant? Feil, spesielt når du har Egemenerd, eliteforfatteren bak Besocial WordPress-temaet, i hjørnet ditt.

Bare for å si det der ute, er Besocial det nest best vurderte temaet på listen vår, og jeg har en følelse av at rangeringen har alt å gjøre med det imponerende designet og en uendelig liste over funksjoner.

Når det er sagt, hva er det som tilbys? Besocial tilbyr spennende alternativer som sosial pålogging, direktemeldinger, en hendelseskalender, innlevering av front-end innlegg, gjensidige venner, FAQ-system, bbPress-fora, flere innleggsformater, Facebook-kommentarer og demoimport med ett klikk..

13. Eonet

WordPress-temaer fra Eonet-samfunnet

Info & NedlastingVis The Demo

Folk lurer på hvilket tema som er varmt, og at samtalen slutter her. Eonet er et av de mer unike WordPress-temaene, laget med samfunnets interaksjoner i tankene. Den er fullt tilpassbar og skalerbar, men forblir enkel nok til å la deg lage et strålende nettsted uten å skrive en eneste linjekode.

Hvis du tar sikte på å øke brukerinteraksjonen (og hvem som ikke er) på det sosiale nettstedet ditt, vil du gå med Eonet-nettverket WordPress-tema. Temaet er fullsatt med funksjoner som hjelper deg å drive interaksjon på nettstedet ditt.

Hvis du lurer på, kommer Eonet med funksjoner som live chat, tilkoblingskatalog, dynamisk blogg, medlemskart, WPBakery-sidebygger, private sider, sosial innlogging, demoinnhold og et robust administrasjonspanel blant andre. Temaet hjelper deg med å tilpasse ditt sosiale nettverk mye.

14. Hilsen

honnør samfunnet wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

Enten du er i Boca Raton og nipper til noen Roca-skytshelgen eller reiser over hele kloden for å gjøre tingene dine, trenger du et pålitelig WordPress-tema som sikrer at brukerne har det veldig bra. Inngår hilsen og dagen reddes.

Hilsen er et forenklet WordPress-tema som gir konkurransen et løp for pengene sine venstre, høyre og sentrum. Den har en enkel design, men gjør ingen feil; denne dårlige gutten pakker et slag for funksjoner. Det er avslappet, ja, men det er et formidabelt tema for all del.

Funksjonslisten oppdager de vanlige alternativene som Slider Revolution, en dra-og-slipp layout manager, kontaktskjermbygger, sidefeltgenerator, ubegrensede farger, flerspråklig støtte, popup-påloggingsskjema og kraftige adminalternativer blant andre.

15. Gwangi

Gwangi dating og matchmaking fellesskap WordPress temaer

Info & NedlastingVis The Demo

Sist men ikke minst kommer Gwangi, et WordPress-tema perfekt for alle typer dating- og nettverkssider. Temaet er relativt nytt i markedet (det er tre måneder gammelt i skrivende stund), men det er en verdig utfordrer for denne samlingen av WordPress-temaer.

Hvorfor? Du spør. Vel, for det første, fokuserer Gwangi på innholdet ditt med en topp moderne design. Det, pluss at du kan tilpasse hvert element til ditt hjerteinnhold. Det er ikke så mange BuddyPress-temaer, så når du oppdager et som rokker, bør du beholde det. Gwangi er et slikt tema.

Funksjonsavdelingen vil banke av sokkene dine. Du kan forvente funksjoner som et matchmaking-system, medlemsbytte i Tinder-stil, Ajax global søk, gjensidige venner, ubegrenset medlemsoppføring, utmerkede meldingsfunksjoner, muligheten til å følge andre brukere og så mye mer.

16. Lynk

Lynk Social Networking & Community WordPress Theme

Lynk er et BuddyPress- og bbPress-kompatibelt tema du kan bruke til å bygge et sosialt nettsted eller et online forum. Men det er ikke alt – Lynk tilbyr massevis av andre funksjoner for forretningskataloger, magasiner eller nye nettsteder, arrangementer og nettbutikker.

Lynk tilbyr alt du kan forvente av et fellestema, men det er også noen få overraskelser. For eksempel mega-menyer, ajax global søk, tilpassbar brukermeny, frontformer, brukervarsler (meldinger, venneforespørsler, nye innlegg osv.), MailChimp-integrasjon og mer.

Avsluttende ord om de beste WordPress-temaene for fellesskapet

Hemmeligheten bak å velge et utmerket WordPress-tema fra fellesskapet ligger i å forstå dine spesifikke nettstedbehov. På toppen av det oppfordrer vi deg til å gå for et responsivt og funksjonsrikt tema. For eksempel Total WordPress-temaet – det er virkelig et ekte flerbruks-tema.

Velg først mellom BuddyPress eller bbPress (i utgangspunktet, sosialt nettverk eller forum), velg deretter et av de fantastiske temaene over (bare pass på at det støtter fellesskapsalternativet du valgte i trinn en), legg til ekstra plugins hvis du trenger flere funksjoner (som disse BuddyPress-utvidelsene) og spredte til slutt ordet om nettstedet til nettverket ditt. Du vil ha et blomstrende samfunn på kort tid.

Alt i alt må du forsøke å tilby god brukeropplevelse, og samfunnet ditt vil sannsynligvis lykkes uavhengig av hvilket tema du velger. Å ha det beste WordPress-temaet betyr knekt hvis du ikke kan tilby brukerne dine en flott tid på nettstedet ditt.

Er du enig i listen over 15 WordPress-temaer fra samfunnet? Har vi utelatt ditt favoritt tema? I så fall kan du dele med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me