Gjennom årene har WordPress gått fra å være en enkel bloggplattform til et komplett Content Management System (CMS) som er i stand til å kjøre til og med noen av de mest komplekse nettstedene. Massevis av nettsteder bruker WordPress på grunn av sin evne til å enkelt administrere innhold, SEO fordeler og på grunn av muligheten det gir praktisk talt hvem som helst til å lage en forbløffende nettside uten å måtte betale tonnevis med penger til en webutvikler.


En av trender jeg har lagt merke til i det siste er folk som bruker WordPress for å lage et nettsted for eiendommer hvor de kan vise frem eiendomsoppføringer. Eiendomsbransjen blomstrer, og mange benytter seg av å tjene litt ekstra penger ved å annonsere eiendommer. Og eiendomsmeglere lager nå sine egne nettsteder for å vise frem eiendommene sine for kundene sine på en mye mer profesjonell måte.

For agenter som kan lage et nettsted, virkelig kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din, samt nå et bredere publikum ved å vise frem egenskaper på nettet som folk kan se / finne over hele kloden. Og hvilken bedre måte å bygge et nettsted på enn med WordPress.

Nedenfor kan du finne noen av de beste WordPress-temaene for enkelt og raskt å sette opp ditt nettsted for eiendommer. Vær oppmerksom på at de fleste av disse alle er premium WordPress-temaer, så du må betale for dem, men prisen på et premiumtema sammenlignet med å betale $ 1000 til en nettutvikler er en virkelig god handel!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. HomePress

HomePress WordPress Theme

HomePress WordPress-temaet er et flott alternativ for å bygge eiendomsnettstedet ditt. HomePress, som er perfekt for firmaer og solo-agenter, tilbyr avanserte funksjoner for å øke virksomheten. En innebygd pantekalkulator, avansert søk (med autofullfør og ubegrenset søkefelt), muligheten til å lagre og sammenligne oppføring, pluss et 360 virtuelt turalternativ er nyttige for potensielle huskjøpere. Og sidestatistikk viser deg hvilke eiendommer som får mest trafikk.

Pluss å komme i gang med HomePress er enkelt. Velg mellom 10+ forhåndsstilede demonstrasjoner, og tilpass deretter utseendet til nettstedet ditt ved hjelp av temainnstillingen. Siden HomePress bruker Elementor-sidebyggeren, er det også superenkelt å tilpasse noen av hovedsidene dine ved å bruke frontsidebyggeren. HomePress inkluderer til og med uListing-malbyggeren for å lage egendefinerte eiendomssider Legg til funksjoner, beliggenhet, pris, virtuelle turer og mer. Og med uListing kan du også godta betalinger (via PayPal eller Stripe) for oppføring av innsendinger, slik at andre agenter kan markedsføre sine eiendommer via nettstedet ditt. Men det er ikke alt – andre viktige temafunksjoner inkluderer flerspråklig støtte, geolokalisering, lagrede søk, muligheten til å tegne på kart, IDX-integrasjon og mer.

2. WP Pro Real Estate 7

WP Pro Real Estate 7

Real Estate 7 er et responsivt tema som er perfekt for å vise frem listene dine og gjøre salget! Legg til oppføringer med all informasjonen du trenger, og la brukere bla gjennom det kraftige avanserte oppføringssøket. Oh, og du kan også ha utleieeiendommer (akkurat som AirBnB) også siden temaet kommer med en reservasjonskalender for å få disse enhetene fylt for maksimal inntekt. Andre fantastiske funksjoner inkluderer Visual Composer for drag & drop-sidebygging, dsIDXpress-plugins-støtte for enkel IDX-oppføringer, støtte for underoppføringer (for leiligheter eller timeshare) og mange flere. Vi har listet opp flere viktige funksjoner, men sjekk ut Real Estate 7-demoen for å se selv.

3. AgentPress

AgentPress WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

AgentPress er et nydelig og minimalt WordPress-tema med eiendomspremie fra StudioPress. Dette temaet er et barnetema for Genesis Framework, som betyr at du må kjøpe Genesis for å kunne bruke AgentPress. Men med alle de brukervennlige funksjonene, er det en flott investering for eiendomsvirksomheten din! Temaet inkluderer smarte oppføringer, så det er enkelt å legge til bilder, kart, beskrivelser, funksjoner og priser. Pluss det avanserte søket gjør det raskt og enkelt for kunder å bla gjennom oppføringene dine og finne hjemmet de har lett etter.

Plus, som nevnt før, er AgentPress et barnetema for Genesis. Dette betyr at du får alle de fantastiske funksjonene som er innebygd i Genesis rammeverk. Dette inkluderer widget-klare sidefelt og bunntekst, fargealternativer, støtte for kommentarer, innebygd annonseringsstøtte og automatisk bildestørrelse. Dette fantastiske eiendomsmeglingstemaet inneholder også egendefinerte moduler, 4 flotte fargeskinn (blå, grønn, gull og rød) for å komme i gang, brukervennlige sidemaler, tilpassede topptekstbilder og mye mer.

4. Ekte hjem

realhomes-real-estate-wordpress-tema

Trenger du et oversettbart tema for kunder i andre land? Ikke noe problem – Real Homes er oversettelsesklar og støtter den fantastiske WPML WordPress-plugin. I tillegg kommer dette temaet på nettstedet med avanserte temapanelalternativer, mange sidemaler (lister, gallerier, agenter og mer), egendefinerte widgeter og muligheten for brukere å registrere seg og betale for eiendomslister på nettstedet ditt (en fin måte å tjene penger på nettside!).

5. CitiLights

CitiLights WordPress Theme

CitiLights er et moderne WordPress-tema for eiendomspremier som er perfekt for utstillingsvinduer og deres lager av flotte hjem og leiligheter. Dette temaet fungerer like bra for utleieoppføringer hvis det er det du vil dele med verden. Temaet inkluderer en avansert søkefunksjon slik at de besøkende kan finne hjemmet de leter etter, støtte for agentprofiler for å introdusere dem for fremtidige klienter, visuelt fantastiske eiendomssider (gjerne med alternativer for bildegallerier, eiendomsfunksjoner, Google maps og av selvfølgelig en beskrivelse) og ID-plugin-integrasjon.

I tillegg kan du tjene penger på eiendomsnettstedet ditt ved å belaste agenter medlemskap eller lister gebyrer. Hvis du bruker tid og penger på å markedsføre og annonsere nettstedet ditt, er dette en flott måte å dele kostnadene med andre agenter. En annen fin funksjon er eiendommen etiketten “solgt” som du kan legge til i oppføringer når de er tatt av markedet. Andre funksjoner i CitiLights inkluderer dsIDXpress-plugin-integrasjon, WPML-oversettelseskompatibilitet, ubegrensede fargealternativer, støtte for WordPress Live Customizer, enkle å bruke temakortkoder og en responsiv layout. Se flere temafunksjoner oppført nedenfor.

6. Realtr

realtr-templatic-real-estate-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Realtr er et flott alternativ hvis du vil opprette et nettsted der agenter kan føre opp sine egenskaper. Lag og administrer innsendelsespakker og samle betalinger gjennom det fantastiske eiendomsnettstedet. Plus Realtr inkluderer full MLS / IDX-støtte og muligheten for deg (som administrator) å vise frem utvalgte egenskaper på hjemmesiden din. Svar

7. Responsive Real Estate

responsive-real-esate-premiumpress-real-estate-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Responsive Real Estate-temaet utviklet av PremiumPress er perfekt for eiendomsmeglere, eiendomsadministrasjonsselskaper, utleiebyråer og mer. I tillegg er temaet fullt responsivt, slik at kjøpere kan se på oppføringer uansett hvor de er. Dette eiendoms-temaet inkluderer fulle eiendomsoppføringer, Google maps-integrasjon og til og med innebygde kontaktskjemaer. Hjemmesiden er optimalisert for å få brukere til å fokusere på egenskapene du har, og den interaktive glidebryteren (med kart) er en fantastisk måte å vise frem de hotteste oppføringene. Et annet flott trekk ved dette temaet er de 15 barnetemaene du kan velge mellom. Du kan velge et barnetema som passer din virksomhet. Bruk deretter adminpanelet til å lage justeringer til farger, tilpasset logo og bilder med et klikk på en knapp. Dette er en flott måte å tilpasse temaet på et øyeblikk.

8. Hjemland

hjemland-real-estate-wordpress-tema

Dette moderne og minimale WordPress-temaet er en fin måte å markedsføre oppføringer eller utleie av. Det er 2 temalayouts og 6 hjemmeside maler for å komme deg i gang, og derfra kan du bruke det kraftige temapanelet til å angi alternativene. Homeland inkluderer også dsIDXPress-støtte for øyeblikkelig å hente oppføringer fra MLS-kontoene dine, og de tilpassede kortkodene gjør det enkelt å tilpasse innlegg og sider.

9. WP Estate

WP Estate WordPress Theme

Å lage et avansert responsivt eiendomsnettsted kan ikke være enklere. Bare installer WP Estate og begynn å legge til agenter og egenskaper. Dette temaet har omtrent alt du trenger for å få din nye virksomhet til å fungere – alt det som mangler er eiendomslisensen din. Temaet inneholder funksjoner som detaljerte eiendomsoppføringer (med mange bekvemmeligheter, beliggenhet, pris og flere alternativer), agentsider med kontaktinformasjon og en hendig dandy pantekalkulator-widget. Det er også en fantastisk hjemmeside Google Map med oppføringene dine (ved hjelp av søte eiendomsspesifikke kartnåler) som kjøpere kan bruke for å begrense søket. Og sidemalen for eiendomssammenligning for å gjøre det enkelt for kjøpere å se oppføringer side om side. Alt dette pluss tilpassede widgeter, kortkoder, sidemaler og mer gjør WP Estate til et hjemmekjør for eiendomsnettstedet ditt!

10. DreamVilla

DreamVilla WordPress Theme

DreamVilla er et stilfullt, enkelt egenskap med utstillingsvindu med WordPress-tema du kan bruke til å fremheve de fremste listene, eller ditt personlige hjem som er til salgs. Dette temaet hvis det er fullpakket med funksjoner for å fremheve eiendommens beste funksjoner. Enten du selger en øy eller en leilighet i midten av byen, er DreamVilla egnet til å vise frem det som er flott med eiendommen din. Temaet kommer med 3 forskjellige hjemmesideoppsett å velge mellom, i tillegg til en enkelt sideparallaksoppsett og en flersiders oppsett. Uansett hvilken layout du velger, er temaet fullt responsivt, slik at potensielle kjøpere kan vise deg eiendom uansett hvor de er.

DreamVilla inkluderer mange andre flotte innebygde funksjoner, som et tilpasset “Near By” Google-kart som viser hvilke fasiliteter som er i nærheten av oppføringene dine. I tillegg gjør de sorterbare galleriene det enkelt å legge til fantastiske bilder av eiendommens rom, hage, kjøre opp eller til og med helikopterputen. Det er mye mer å elske som Google Fonts, Twitter live feed, avanserte temalternativer, 1-klikks installasjon og mer. Det er til og med PSD-filer som du kan leke med før du bygger drømmeområdet ditt med DreamVilla.

11. Bolig

Leilighets gorillathemes-real-estate-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Ethvert godt eiendomstema krever en kraftig søkefunksjon og Residence leverer. Søk gjennom oppføringer ved å bruke all informasjonen du legger til oppføringssidene – by, nabolag, pris, type, årsmodell, soverom og bad. I tillegg integreres temaet sømløst med dsIDXPress-plugin slik at klienter kan søke på MLS-IDX etter lokale oppføringer. For hver oppføring kan du også legge til Google Maps, fotogallerier og videoturer fra YouTube eller Vimeo. Et annet alternativ innen temaet er en finansieringsside. Brukere kan legge inn prisen på et hjem, forskuddsbetaling, rente og låneperiode for å beregne månedlige innbetalinger. Dette er en flott måte for kundene dine å umiddelbart måle om de har råd til et hjem eller ikke før de planlegger en tid med deg for å se det eller gi et tilbud.

Residence er et flott eiendomstema, men det kan raskt endres for å imøtekomme dine behov for enhver virksomhet (bilforhandlere, båthavner, dyrebutikker, etc.). Temaet lar deg legge til egne etiketter, verdier, valutaer og språk, noe som gjør det veldig allsidig. Andre funksjoner inkluderer en omtalt glidebryter, filtrerbare søkeresultater og enda flere oppført nedenfor!

12. EstateEngine

EstateEngine WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

EstateEngine er et vakkert WordPress-tema for eiendomskataloger som du kan bruke til å vise frem dine egne oppføringer, eller for å vise oppføringer lagt til av brukere. Nydelige eiendomssider, tilpassbare oppføringer, enkle alternativ for sidebygging og mer gjør dette til et flott tema for enhver eiendomsnettsted. For å lage en side bare bruk den intuitive Visual Composer-redigereren til å dra og slippe forskjellige sideelementer på plass. Legg til Google-kart med eiendomsnåler, avansert eiendomssøk og mer. Bruk innstillingene for å legge til detaljer for kvadratmeter, rom, bad, garasjeplasser eller til og med legge til dine egne!

Temaet er også klart til å tjene penger! I stedet for å legge til oppføringer på egen hånd, kan du belaste brukere å sende inn sine egne oppføringer! Du kan til og med legge til abonnement også, så nettstedet ditt vil tjene penger selv om du ikke selger et hus denne måneden. Andre temafunksjoner du garantert vil elske, inkluderer sosial integrasjon slik at kjøpere kan like eller dele oppføringer med vennene sine, ajax laster, slik at brukere ikke trenger å vente eller oppdatere for at søkeresultatene skal lastes inn, annonse en unik innebygd oversetter, slik at du kan gjøre nettstedet ditt flerspråklig klart! Ta en titt – EstateEngine er kanskje det perfekte temaet for eiendomsvirksomheten!

13. HomeQuest

homequest-themefuse-real-estate-wordpress-tema

Bygget for eiendomsmeglere, kataloger og meglere. HomeQuest har mange gode eiendomsrelaterte funksjoner for å gjøre oppføringene dine skiller seg ut. Et grafisk søkesign, eiendomsfunksjoner, stilgallerier og hurtigkoblinger til “like”, skriv ut eller e-post en liste, er bare noen av de fantastiske funksjonene. I tillegg til de kraftige alternativene for søk og filtrering på forhånd, gjør det superenkelt for brukere å bla gjennom oppføringene dine og gi et tilbud.

14. Frigjøring

selveier-real-estate-wordpress-tema

Freehold er enkelt å bruke og tilpasse, noe som gir mer tid for deg å selge, selge, selge! Det fullt responsive oppsettet, tilpassede Google-kart, ubegrensede farger, avansert søk, innebygd sosial deling, flere agentstøtte og funksjoner for sortering av eiendommer er bare noe av det som er inkludert. Freehold kommer også med videodokumentasjon og PSD-filer, slik at du raskt kan konfigurere og tilpasse temaet på kort tid.

15. Realia

realia-real-estate-wordpress-tema

Dette mest solgte Themeforest-temaet er perfekt for å vise frem eiendommer i din hjemby, kontinentet eller til og med kloden. Realia er bygget spesielt for nettsteder for eiendommer og utleieeiendommer, og har en responsiv og retina-klar design, mange fargealternativer, dsIDXPress-støtte og superenkle eiendomsadministrasjonsfunksjoner.

16. HomeQuest (katalogbarn)

HomeQuest Real Estate Directory Child Theme

Info & NedlastingVis The Demo

HomeQuest er et kraftig tema for eiendomsbarn for det mega populære Directory WordPress-temaet av Templatic. Dette barnetemaet gir gode funksjoner som avansert eiendomssøk, IDX / MLS-kompatibilitet, fantastisk styling og mer. Merk: HomeQuest er et tema for barn, og krever at du også kjøper katalogtemaet av Templatic for at det skal fungere. Temaet gjør det enkelt å vise frem oppføringene dine og for kunder å kontakte deg. I tillegg har det populære katalogtemaet alle kjernefunksjonene i temaet som en full blogg, nydelige sidemaler, snarveier, widgeter og mer. Men når du legger til HomeQuest til katalogtemaet, får det alle eiendomsfunksjonene.

HomeQuest inkluderer også eiendomstillegget opprettet av Templatic. Dette tillegget inkluderer funksjoner som en egendefinert posttype, avansert eiendomssøk, AJAX-egenskapsfiltre, eiendomssøk-widget, dsIDXpress-plugin-kompatibilitet og mer. Dette gjør det enkelt å legge til og administrere oppføringene. Og siden Katalogtemaet allerede inneholder en mal for kontaktsiden, vil det være enkelt for kjøpere å nå deg.

Hvilke funksjoner vil du ønske deg i et eiendomstema:

Når du blar gjennom temaene som er oppført over, kan det være lurt å se etter følgende funksjoner som vil være en stor fordel for eiendomsnettstedet ditt.

  • Utvalgte egenskaper: En detaljert egenskapsseksjon ville være en fin måte å vise frem noen av de beste egenskapene, egenskapene du virkelig trenger å selge nå, eller du kan selge disse funksjonene til eiendomsmeglere som ønsker å markedsføre en bestemt eiendom / hus / utleie.
  • Eiendomssøker: Forsikre deg om at temaet har en kraftig eiendomssøker som lar deg søke etter forskjellige kriterier, for eksempel antall soverom, beliggenhet, pris .. osv. Dette vil gjøre nettstedet ditt enklere for brukerne og kan bidra til å øke salget.
  • Google Kart: Google Maps-integrasjon er en veldig fin måte å hjelpe besøkende å vite nøyaktig hvor en gitt eiendom ligger eller til og med se listene i gatevisningen.
  • Agentprofiler: Noen av temaene over har muligheten til å opprette agentprofiler, dette er en flott funksjon hvis du vil opprette et eiendomsnettsted der agenter kan betale for å vise frem eiendomsoppføringer.
  • Kontakt agent: Muligheten til å kontakte agenten fra oppføringssiden gjør det veldig enkelt for folk å komme i kontakt med agenten uten å måtte se veldig hardt etter et nummer eller e-postadresse.
  • Flere bilder per oppføring: Forsikre deg om at WordPress-temaet støtter flere bilder per liste, slik at du kan vise forskjellige deler av huset eller eiendommen. Det vil gi brukerne dine en bedre ide om hvordan stedet ser ut uten å måtte besøke eller gå til et annet nettsted for å se.

Men la oss få vite hva du synes! Hvis du har brukt noen av temaene over, eller har et annet å legge til, legg igjen en kommentar med tankene dine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me