15+ beste WordPress-menypluginprogrammer

Beste WordPress-menypluginprogrammer

Vi har beskrevet hvordan du lager en meny i WordPress før på bloggen. Menyer er en sentral del av ethvert nettsted, ettersom det gjør det enkelt for besøkende på nettstedet ditt å navigere i innleggene og sidene dine. Mens standardmenyer vanligvis er utformet etter WordPress-temaet ditt, kan du i stedet legge til en plugin for bedre og mer avanserte funksjoner. I dag vil vi dekke noen av de beste WordPress-menypluginene du kan bruke til å forbedre nettstednavnet ditt.


Vi dekker både gratis og betalte WordPress-menypluginprogrammer for å imøtekomme budsjettet ditt. La oss komme i gang med det vi synes er de beste WordPress-menypluginene!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Mega Main Menu Premium WordPress Menu Plugin

Mega Main Menu Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Leter du etter den perfekte multifunksjonelle responsive WordPress-menyen for ditt WordPress-nettsted? Ikke se lenger enn Mega Main Menu, en WordPress-menyplugin som støtter ubegrensede farger + ikoner, klebrig funksjonalitet, 10+ dropdowns, 600+ Google Fonts, 1600+ vektorikoner, widgets, kortkoder og fantastisk støtte blant andre funksjoner.

Mega Main Menu er en fantastisk løsning hvis du ikke vil kode din egen meny (eller hvis du ikke vet hvordan). Plugin-enheten gjør det enkelt å legge til forskjellige innholdstider til rullegardinmenyene til mega-menyen. Noen eksempler inkluderer kampanjer, annonser, flere kolonner, miniatyrbilder av nylige innlegg, ikongitter og til og med widgets. Plus Mega Main Menu inneholder stylingsalternativer som er innebygd slik at du kan endre farge, justering, vertikal / horisontal retning og til og med legge til en logo uten å måtte kode den selv. Bare angi alternativene og trykk lagre!

Mega Main Menu er også kompatibel med WPML, BuddyPress, WooCommerce, Bootstrap, den nåværende versjonen av WordPress og store nettlesere.

Sjekk forhåndsvisningen for å se hva slags kombinasjoner du kan komme på for Mega Main Menu. Det er så mange alternativer du sikkert vil kunne lage den menyen du ønsker. I tillegg er Mega Main Menu helt responsiv, så de vakre mega-menyene dine vil være fullt funksjonelle på nettbrett, telefoner og andre mobile enheter.

2. Responsive Menu Gratis WordPress-plugin

Responsive Menu Gratis WordPress-plugin

Responsive Menu er en spesiell type WordPress-menyplugin, som hjelper deg å lage 100% responsive menyer for ditt hovedside, nettbrett og smarttelefoner.

Det ser utrolig flott ut, og med flere funksjoner enn du noen gang trenger, er det ingenting som holder igjen fra å lage den ultimate responsive menyen for WordPress-nettstedet ditt. Responsive Menu leveres med over 70 tilpasningsdyktige alternativer som lar deg endre menytittler, menybilder, lokasjoner, menyybde, menytype og animasjoner blant andre. På toppen av det er Responsive Menu kompatibel med WPML, laster ultrahurtig og støtter kortkoder.

3. UberMenu – WordPress Mega Menu Premium WordPress Plugin

UberMenu Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Mega-menyer er en sensasjon i WordPress-menymarkedet, og UberMenu er hotcake. Med godt over 75 000 salg kan du ikke gå galt med UberMenu, et trendende WordPress mega menyplugin som er flere punkter over den typiske menyplugin.

Det er den største megaplugin-pluginen på Codecanyon, og leveres med fleksible oppsett, responsivt design, avansert innhold (slik at du kan legge til kart og mer til menyene dine), forbedret brukergrensesnitt og generering av dynamiske elementer. Den leveres med en kraftig tilpasning som støtter over 50 kombinationer i stil, undermenyer, flere menyer og flotte overganger for bare å nevne noen. Alle disse (og flere) funksjonene blir presset inn i en vakker plugin som er enkel å installere, lære og bruke.

4. Max Mega Menu Gratis WordPress-plugin

Max Mega Menu Gratis WordPress-plugin

Ville du tro meg hvis jeg fortalte deg at du kan bygge upåklagelig mega-menyer bare ved å dra og slippe menyelementer? Alt mens du jobber fra den kjente WordPress-menysjefen? Du vil sikkert tro at jeg trekker beinet ditt, med mindre du selvfølgelig har prøvd Max Mega Menu-pluginen.

Det er responsivt og støtter alle de søte funksjonene du vil drepe for. Du kan for eksempel plassere widgets og ikoner i menyene dine, legge til sveveintensjon eller klikkehendelse og inkludere elegante overgangseffekter bare for å nevne noen.

Annet enn det kommer Max Mega Menu med 100 andre tilpasningsalternativer, gyldig CSS3 og ren kode som gir en fantastisk opplevelse.

5. QuadMenu Gratis WordPress Mega Menu Plugin

QuadMenu Gratis WordPress Mega Menu Plugin

(og de tilbyr til og med en tilpasset Totalt tema QuadMenu integrasjon plugin).

Den gratis QuadMenu-pluginen er en enkel måte å legge til mega-menyer på ditt WordPress-nettsted. Plugin-enheten er mobil responsiv og inkluderer også alternativer for vertikale, sidefelt eller utenfor lerret-menyer. Andre menyalternativer inkluderer Googel-skrifter, FontAwesome-ikoner, søk og meny for biltinn, nedtrekksvinduer og vis / skjul menyelementer basert på skjermstørrelse.

Vil du tilpasse utseendet og følelsen til menyene dine? Bare bruk det innebygde menyadministratorpanelet og innstillinger for tilpasning for å endre farger, oppsett, skrifter og mer.

6. QuadMenu Premium Mega Menu WordPress Plugin

QuadMenu Premium WordPress Mega Menu Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Elsker QuadMenus gratis plugin, men vil du ha mer? Lucky you – QuadMenu tilbyr en førsteklasses versjon av deres mega menyplugin som legger til enda mer fantastiske menyalternativer. Den tilbyr alle funksjonene i gratis plugin pluss at mer du lette etter.

Lag dine egne menyer med faner, karuseller, innloggings-, register- og sosiale typer. Bygg i tillegg et ubegrenset antall mega-menyer, lag egendefinerte menyskinn, velg dropdown-animasjoner, legg til en klebrig meny på bla og mer. I tillegg med en premium plugin-lisens vil du også motta premium support fra plugin-utvikleren.

7. WP Responsive Menu Gratis WordPress-plugin

WP Responsive Menu Gratis WordPress-plugin

Det ble enklere og morsommere å lage responsive menyer med WP Responsive Menu, et kult lite verktøy som forvandler WordPress-menyene dine til elegante skyvemenyer som fungerer usedvanlig bra på alle enheter.

Det er fullt responsivt, kommer med et intuitivt admingrensesnitt og integreres sømløst med standard WordPress menysystem. Legg til tilpassede søkeskjemaer, tilpassede farger og logoer på menyen din, og skjul enkelt uønskede elementer på mobile enheter. WP Responsive Menu er ganske enkelt vakker.

8. Superfly Responsive Premium WordPress Menu Plugin

Superfly - Responsive WordPress Menu Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Superfly er en vertikal skyve- / statisk / push-navigasjonsmeny som tilfører verktøyet og stilen til nettstedet ditt. For å avsløre hele menyen både på mobile enheter og stasjonære maskiner, trenger nettbesøkeren bare å muse over kanten av skjermen.

Superfly lar deg forankre en statisk hovedmeny til venstre eller høyre på skjermen, eller du kan bruke en skjult skyvnings menyen, som vises når en besøkende svever / klikker på menyområdet. De vertikale menyene er ideelle for mobile besøkende, ser vakre ut og kommer med en rekke animasjoner og effekter.

Menyene kan tilpasses fullt ut, med et ubegrenset valg av farger, mange ikoner og valg av skrift og størrelse. Hvis du vil legge til sosiale medieknapper på menyen, støtter Superfly Twitter, Facebook og Google+. Du kan bruke Superfly til å bygge dype menyer på flere nivåer, med hvert lag som glir lenger ut på skjermen. Siden plugin-en ble utviklet med tanke på mobilbrukere, er den overraskende full respons, og den bruker en innfødt stil swipe funksjon for berøringsskjermenheter.

Videre kan du lage menyer på flere nivåer, legge til sosiale koblinger og mye mer, alt fra et brukervennlig administrasjonspanel. For å starte opp spiller Superfly bra med WordPress menysystem.

9. WP Mobile Menu Gratis WordPress-plugin

WP Mobile Menu Gratis WordPress-plugin

Legg til en tilpasset mobilmeny til ditt WordPress-nettsted med den gratis WP Mobile Menu-plugin. Dette er en fin måte å gjøre det enklere å navigere på nettstedet ditt på små skjermer. Med denne plugin-en kan du bygge en kortfattet meny for mobilbesøkende med opptil tre dropdowns på menynivå (du trenger virkelig ikke mer enn det på en liten enhet). I tillegg kan du legge til en overleggsmaske på hovedsiden din for å gjøre mobilmenyen virkelig skiller seg ut. Du kan også velge tilpassede Google-skrifter, legge til logoen og et bakgrunnsmenybilde.

10. Hero Menu Responsive Premium WordPress Mega Menu Plugin

Hero Menu Responsive Premium WordPress Mega Menu Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Hero Menu er en premium dra & slipp mega menybygger for WordPress. Med hjelp av denne plugin kan du raskt og enkelt bygge en responsiv mega-meny for nettstedet ditt. Bruk byggherren til å legge til menyelementer, redigere justeringen, sette inn en handlekurvlenke eller søke, og til og med legge til sosiale koblinger. I tillegg er det mange farger, ikoner og fontalternativer i tillegg til 60 forhåndsinnstillinger å velge mellom. I tillegg er den WooCommerce-kompatibel slik at du kan legge til produkter i menyene dine.

11. Nextend Accordion Menu Gratis WordPress-plugin

Nextend Accordion Menu Gratis WordPress-plugin

Hvis du er glad i trekkspilleffekten, vil du elske Nextend-trekkspillmenyen. Selv om du aldri har hørt om trekkspill før, bør du elske denne WordPress-menypluggen. Hvorfor? Du spør.

For det første gir denne plugin-en deg absolutt kontroll over “… menynivåer, farger, animasjonseffekter og mer.” Du kan enkelt tilpasse hvordan trekkspillmenyen ser ut uten programmeringskunnskap. Denne menyen passer best for sidefelt, spesielt hvis du ønsker å spare plass. Likevel plasserer du menyen uansett hvor du bruker kortkoder og widgeter.

Den eneste tilbakeførselen er den gratis (Lite) versjonen kommer med bare ett tema. For å få flere temaer, må du oppgradere til Nextend Accordion Menu PRO-versjon.

12. WP Floating Menu Pro Premium WordPress-plugin

WP Floating Menu Pro Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Med WP Floating Menu Pro-plugin-modulen kan du lage en stilig flytende eller klebrig navigasjon for nettstedet på én side. Plugin-en inneholder 13 flytende menymaler, en modal popup og muligheten til å legge til forskjellige menyer for mobilskjermer. I tillegg inkluderer det støtte for FontAwesome ikoner, vis / skjul på rulle, meny verktøytips, og muligheten til å designe din egen tilpassede menymal.

13. WP Mega Menu Gratis WordPress-plugin

WP Mega Menu Gratis WordPress-plugin

WP Mega Menu av Themeum er en nydelig gratis plugin du kan bruke til å lage en mega-menynavigering. Plugin-en bruker et dra-og-slipp-panel og egendefinerte widgeter som du kan bruke til å lage menyer, samt tema- og stilskinn. Med disse kan du designe layout, farger, skrifter, strekke menyen, legge til en logo, sette inn sosiale lenker og mer.

14. Horizon Menu Bar Premium Plugin for WordPress

Horizon Menu Bar Premium Plugin for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

I følge Bonfire Themes, forfatteren, er Horizon en måte å legge til litt “liv til topptekst eller bunntekst på nettstedet.” Det vil ikke erstatte eller påvirke WordPress-menyen (e). Men den vil forbli fast slik at den forblir synlig til enhver tid. Som sådan er Horizon et flott menyplugin for å implementere koblinger som e-post, telefonnummer eller sosiale koblinger.

Det leveres med en million og ett ikoner slik at du kan tilpasse menyen slik du ønsker. Det er vakkert, ser store overgangseffekter og er grundig stimulerende. Støtten er stor, og kunder ser ut til å ha det veldig bra.

15. TapTap tilpassbar WordPress Mobile Menu Plugin

TapTap: En super tilpassbar WordPress mobilmeny

Info & NedlastingVis The Demo

TapTap er en komplett mobilmenyløsning for WordPress. Den er funksjonsrik, massivt tilpassbar og berømmet av brukere som den beste mobil-første menyløsningen tilgjengelig for WordPress hvor som helst..

Komplett med logo, søk og til og med widget-plassering, kan den bevege seg langt utover en enkel meny og kan brukes som en komplett topptekst og navigasjonserstatning for nettstedet ditt. Med muligheten til å skjule temamenyen når den er aktiv, muligheten til å vise den bare i visse oppløsninger, og til og med bruke temafontene dine, kan TapTap bli en sømløs del av WordPress-nettstedet ditt som bare er synlig for mobilviseren din. Du kan bruke den som en fullstendig blåst skrivebordsmeny også. Inkluderingen av en fullt tilpassbar stylet rullefelt (som selvfølgelig er valgfritt), gjør at desto mer innbydende.

Velg mellom et stort utvalg av menyknappdesign og animasjoner, legg til egendefinerte etiketter i menyen og søkeknappene, last opp et logobilde og plasser dem slik du måtte ønske. Bygg en menynivå på flere nivåer (600+ ikoner inkludert), sett inn overskrifter og underoverskriftstekster pluss overskrifter og bakgrunnsbilder, legg til en bakgrunnsfarge og lek deg med uklarheter, justeringer, animasjonshastigheter … Det er bare å skrape overflaten på det som kan være gjort med TapTap. Alt i alt tilbyr plugin-en 200 individuelle innstillinger og uendelige muligheter.

Og med integrering av sanntidstilpasning, er redigering superrask og praktisk; endringer du gjør, kan forhåndsvises umiddelbart, før du legger den live på nettstedet ditt for at verden skal se.

16. Elementor Pro Page Builder: Nav Menu Widget

Elementor Pro Nav menyen widget

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Bruker du allerede Elementor sidebygger? Visste du at Elementor Pro inneholder en innebygd Nav Menu Widget som du kan bruke til å lage tilpassede menyer for WordPress-nettstedet ditt?

Nave Menu Widget (kun tilgjengelig i Elementor Pro-versjoner) inkluderer alternativer for menylayout (horisontal, vertikal og nedtrekksrute), animasjoner (understrekinger, rammer, bakgrunner, tekstbevegelse), tilpassede polstringer, farger, typografi og mer. Du kan også legge til og style undermenyer. Du trenger ikke å bekymre deg for hvordan menyen din vil fungere på telefoner – alle menyer opprettet med Nav Menu Widget er responsive, og du kan angi egendefinerte brytepunkter for mobil / nettbrettstørrelser.

Innpakning av den beste menyen WordPress-plugins

Navigasjonsmenyer er viktige. Og forhåpentligvis passer en av de ovennevnte WordPress-pluginene til regningen for nettstedet ditt. Enten du lette etter en avansert mega-meny, eller en enkel flytende meny for en destinasjonsside, har vi tatt med noen av de beste alternativene rundt. Vi vil gjerne vite om du prøver noen av dem. Eller hvis du har en plugin å legge til, er det bare å slippe oss en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map