Eier du et WordPress medlemskap nettsted, eller planlegger du å starte et snart? Det er en flott måte å tjene penger på nettsteder som deler eksklusivt innhold, veiledninger, rabatter og mer til medlemmene. Medlemskapssider er overalt og i alle bransjer – inkludert medlemskap i avisene som Wall Street Journal, billige nettsteder som Shoedazzle eller et premium nettsted for WordPress Theme som Elegante temaer. Hvis du eier (eller driver) en, vel og bra, vil denne artikkelen være til stor nytte for deg.


I dagens innlegg vil vi dekke noen av de beste WordPress-medlemskapsprogrammene for å styrke ditt medlemsnettsted. Pluginsene vil legge til alle mulige funksjoner og elementer på nettstedet ditt, og gi deg all kraften du trenger for å wow brukerne dine med en opplevelse som ingen andre. Kos deg med og fortsett samtalen i kommentarfeltet nedenfor!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Begrens innhold Pro Premium Membership Plugin

Begrens Content Pro-programvare for WordPress-medlemskap

Info & NedlastingVis The Demo

Restrict Content Pro er et av de beste plugin-programmene for premium innhold der ute. Ikke bare gir det deg muligheten til å belaste brukere for bruk av nettstedet ditt, men du kan opprette et ubegrenset antall medlemsnivåer med forskjellige priser, vilkår og / eller fordeler. En annen flott funksjon er muligheten til å begrense bestemte deler av nettstedet ditt. Så du kan fremdeles opprettholde en offentlig blogg for å generere ny trafikk, samtidig som du bare oppretter medlemmer innlegg og sider. Restrict Content Pro inkluderer også en registreringsrapport for medlemskap, slik at du kan se hvor mange brukere som registrerer seg, og hvordan det går med nettstedet ditt generelt.

Andre plugin-funksjoner inkluderer enkel konfigurering, god støtte, fullstendig medlemsadministrasjon, ubegrensede abonnement / medlemsnivåer, PayPal-betalingsstøtte, støtte for promo / rabattkode, inntjeningsrapporter, dataimport / eksport, innebygd hjelpefane som guider deg under installasjonen, pluss gode plugin-utvidelser (for eksempel Strip, PayPal Express, sterke passord, matteverifisering og mer). Dette er en flott plugin som du absolutt bør vurdere. Faktisk brukte vi det her på WPExplorer for registrering av medlemskap. Plugin-en er rask å installere og enkel å bruke. Og fra utviklerperspektiv er det også enkelt å tilpasse seg dine behov.

2. PrivateContent multilevel Content Plugin

privat-content-multilevel-content-plugin-wordpress-medlemskap-plugin-wpexplorer

Info & NedlastingVis The Demo

Ønsker du å begrense tilgangen til forskjellige områder på ditt WordPress medlemskap nettsted? I så fall er PrivateContent-pluginen akkurat det du trenger. Takket være den geniale utformingen av denne plugin-en, kan du bestemme hvem som vil se innhold eller skjule hele områdene på nettstedet ditt ved å omdirigere brukere. PrivateContent lar deg legge til påloggingsskjemaer på flere nivåer, brukeradministrasjonsfunksjoner, brukerens private sider og private områder på nettstedet ditt. Videre kan du begrense tilgangen til alle typer innhold, inkludert innlegg, sider, meny og til og med kategorier.

Andre funksjoner inkluderer enkel installasjon, tidsbesparende kortkoder, 1-klikk nettstedlås for å skjule hele nettstedet ditt, utvidbar, offentlig API, oversettelse klar med flerspråklig støtte og dedikert supportpersonell.

3. USERPRO brukerprofiler med sosial innlogging

Userpro-user-profiler-med-sosial-login-wordpress-medlemskap-plugin-wpexplorer

Info & NedlastingVis The Demo

UserPro er et kraftig WordPress community plugin fra eliteforfatteren DeluxeThemes. Det sprenger i sømmene med funksjoner og tilbyr deg innloggings- og registreringsfunksjoner, så vel som vakre front-end-profiler for å legge til litt godhet på medlemskapssiden din. Annet enn det, vil UserPro hjelpe deg med å lage søkbare medlemskataloger, ubegrensede tilpassede profiler og flere registreringsskjemaer.

Plugin støtter videre kortkodefunksjonalitet og integrering av sosial forbindelse. Brukerne dine kan logge inn og koble til ved hjelp av sine favoritt sosiale nettverk inkludert Facebook, Twitter, Google+, Bkontakt osv. UserPro integreres enkelt med WordPress, bbPress, WooCommerce og MailChimp.

4. Brukerprofiler Made Easy Plugin

Brukerprofiler-made-enkelt-wordpress-medlemskap-plugin-wpexplorer

Info & NedlastingVis The Demo

Dette WordPress-medlemskapsprogrammet vil hjelpe deg med å integrere påloggings-, registrerings- og front-end-profiler til ditt WordPress-nettsted. Du trenger ikke lenger å underlegge brukerne dine smerter (eller kompleksitet) i bakenden. Du kan opprette tilpassede profilfelt og tilpasse registreringsskjemaene (og profilene) helt til resten av nettstedet ditt. Det er bare så mye du kan oppnå med brukerprofilen Made Easy-plugin!

Plugin-en er populær for sin søkeaktiverte medlemskatalog, enkle snarveier, full responsiv design, påloggingsalternativer (ved hjelp av brukernavn eller e-post), innebygd FontAwesome-ikonestøtte, spam-stoppende reCaptcha, flott støtte, WooCommerce auto sync og mer. Denne pluginen er absolutt full av gode funksjoner.

5. Modal påloggingsregister Glemt WordPress-plugin

modal-login-register glemt-wordpress-plugin-wordpress-medlemskap-plugin-wpexplorer

Info & NedlastingVis The Demo

Denne fantastiske plugin fra PressApps legger til massevis av gode (og nyttige) funksjoner til ditt WordPress medlemskap nettsted. Personlig synes jeg de burde endre tittelen til noe kortere og søtere. Ikke ta feil, modal innlogging Registrer Glemt WordPress-plugin kaster en god punch som et medlemskaps-plugin.

Noen av dens unike funksjoner inkluderer påloggings- og utloggingsdirigeringer, e-postmaler for registrering, kortkode-funksjonalitet, et responsivt design, detaljert dokumentasjon og dedikert kundestøtte.

6. MedlemPress Plugin for medlemskap

MemberPress WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Denne pluginen er i motsetning til de ni vi nettopp dekket over. Mens pluginene ovenfor bare legger til flere funksjoner på ditt medlemsnettsted, hjelper MemberPress deg med å opprette et medlemsnettsted fra bunnen av på kort tid. Jeg har tatt med denne plugin-en her som en måte å introdusere den andre delen av WordPress-medlemskaps-plugins. Del to av dette innlegget vil bare dekke medlemskapsprogrammer som hjelper deg å sette opp medlemsnettsteder på WordPress. Tilbake til MemberPress.

MemberPress er en profesjonell plugin for WordPress-medlemskap som tilbyr deg alle funksjonene du trenger for å drive et fullt funksjonelt medlemsnettsted. Plugin-en er mest kjent for funksjoner som å begrense tilgang til alt (eller spesifikt) innhold på nettstedet ditt, administrere ubegrensede brukere, tilby flere prissider og pakker, ubegrensede regler for tilgang til innhold, selge ubegrenset antall produkter, PayPal Express Checkout og Stripe-betaling gateway support. MemberPress tilbyr to prisplaner: Business og Developer, som begge blir fakturert årlig. De tilbyr også et engangsbetalingsalternativ som ekskluderer støtte og oppdateringer.

7. Profilbygger – front-end brukerregistrering, logg inn og rediger profil

Profilbygger

Profile Builder-plugin er en veldig brukervennlig plugin som lar deg lage front-end innloggings-, registrerings- og profilredigeringsskjermbilder ved bruk av kortkoder. Standard innloggingsskjema for WordPress er anstendig, men det er ikke veldig fleksibelt med mindre du blir “nede og skitten” med koden, og hvis du kjører et medlemsskipsside, vil du virkelig at folk skal kunne registrere, logge inn og redigere profilene sine via frontend i motsetning til WP-dashbordet.

Det er også en betalt for “Pro” -versjon av plugin-en som er veldig kostbar. Jeg har ikke personlig brukt det, så jeg kan ikke si om det er bra eller dårlig. Selv om det ser ut til å gi deg ganske mange flere funksjoner i tillegg til støtte.

8. Betalte medlemsabonnementer

Last ned medlemskap og begrensning av innhold - Abonnement på betalte medlemmer

Elsker du profilbyggeren? Så bli spent. Med betalte medlemsabonnementer kan du opprette medlemsnivåer, godta betalinger, administrere medlemmene dine og til og med tilby eksklusivt medlemsinnhold. Plugin-en inneholder enkle å bruke kortkoder som du kan bruke i sidefelt, innlegg, eller for å lage egendefinerte sider for påmelding, pålogging, etc. Plugin støtter også lagde (og gratis prøveperioder) abonnementsplaner, e-postmeldinger og inkluderer innebygd rapportering. I tillegg fungerer det bra med PayPal og WooCommerce!

Ønsker mer? Vurder å oppgradere til Betalte medlemsabonnementer Pro. Når du oppgraderer, har du tilgang til bbPress-integrasjon, rabattkoder, reCAPTCHA, fast periode-medlemskap, tilbakevendende betalinger, Stripe-støtte og mye mer!

9. Ønskeliste Medlem WordPress Plugin

Ønskeliste Medlem WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

WishList Member er et flott WordPress-medlemskapsplugin som gir mer enn 47 000 nettsteder over hele verden. Dette er sannsynligvis fordi WishList Member er en brukervennlig løsning som gjør om din WordPress-plattform til et kraftig medlemskapsside i løpet av få minutter.

Dette WordPress-medlemskapspluginet kommer med en rekke flotte funksjoner som ubegrensede medlemsnivåer, enkel WordPress-integrasjon, kontroll over hvem som ser på innholdet ditt, fleksible medlemsalternativer, sekvensiell innholdslevering, integrerer fraktkostnader, enkel medlemsadministrasjon, multi-level content access og mye mer.

Pluss pluginen leveres med bonuser som gratis profesjonelle temaer, ikoner, støtteveiledninger og gratis trening.

10. S2Member Gratis WordPress-plugin

S2Member Gratis WordPress-plugin

Leter du etter en profesjonell plugin for WordPress-medlemskap som integreres med nyhetsbrev på e-post, handlekurver og andre typiske funksjoner på et medlemsnettsted sømløst? Har du et stramt budsjett og har ikke råd til å bruke en formue på et WordPress-medlemskapsplugin?

Hvis noen av svarene dine var et rungende ja, er S2Member WordPress medlemskapsplugin akkurat det du trenger. Ta hensyn til noen av S2Member-funksjonene, inkludert allsidige og kraftige alternativer (det tilpasser seg hva slags WordPress-tema du bruker), enkel integrasjon med PayPal og andre betalingsportaler, tilbakevendende fakturering, tilknyttet aktivitet (dvs. provisjoner) overvåking, tilpassede registreringsskjemaer, tilpassede profilfelt , plugin- og widgetutvidelser, e-postliste-funksjonalitet og støtte for sosiale nettverk.

Hvis du føler at S2Member er WordPress-medlemskapsplugin du trenger, kan du velge 100% gratis S2Member Framework som har alle funksjonene du trenger uten kostnad!

11. MagicMembers WordPress Plugin

MagicMembers WordPress Plugin

For en enkelt engangspris på $ 97, kan du ha en av de beste WordPress-medlemskapsproppene som fungerer 24/7 for deg. MagicMembers er en flott WordPress-medlemskaps-plugin, spesielt hvis du ønsker å selge kurs eller dryppe innhold over tid. Plugin-en er mest kjent for sine fantastiske dripping-funksjoner.

Andre funksjoner inkluderer integrasjon med autosvar, for eksempel AWeber, konstant kontakt og Mailchimp, kompatibilitet med betalingsmoduler som PayPal webstedsbetalinger, eWay, WorldPay, Skrill (formely MoneyBookers), og iDeal, tilgang til tilgang til innhold, nedlastingsadministratorer for nedlastbare digitale produkter (eller hva jeg liker å kalle DDP-er), multinivåstøtte for medlemskap (brukere kan kjøpe mer enn ett medlemsnivå), S3 Amazon-støtte, widgets for ekstrafunksjoner, kupongstøtte, dryppsystem for innhold (mest populære funksjonen!), import / eksport brukere etter ønske, gratis støtte, regelmessige oppdateringer og til og med noen bonuser. Opprett et unikt WordPress-medlemsnettsted og administrer det enkelt med MagicMembers-plugin.

12. WordPress-plugin for medlemskap av WPMUdev

https://premium.wpmudev.org/project/membership/

WPMU DEV er hjemmet til mange en flott plugin. Et av disse flotte programtilleggene er det populære medlemskapsprogrammet som lar deg enkelt og raskt sette opp et medlemsnettsted. WPMU DEVs medlemskapsplugin vil hjelpe deg med å lage gode WordPress-medlemskapssider som GigaOm, The New York Times og Mixergy blant andre. Andre medlemsfunksjoner inkluderer fleksible medlemsalternativer, et brukervennlig dra-og-slipp-grensesnitt, øyeblikkelig levering av innhold ved betaling, drypp av innhold, tilpassede medlemsnivåer, flere betalingsportaler, kompatibilitet med WordPress og BuddyPress, god støtte, et eNewsletter-plugin for din e-postkampanjer, ubegrensede oppdateringer og så mye mer.

Du kan hente medlemskapsprogrammet som en del av ditt WPMU DEV-medlemskap. Med dette vil du få tilgang til fantastiske plugins, temaer, et omfattende fellesskap av WordPress-eksperter og ubegrenset støtte blant annet. Ganske en pakke, ikke sant? Det er som å ha et eget personlig WordPress-utviklingsteam.

13. Betalte medlemskap Pro Gratis WordPress-plugin

Betalte medlemskap Pro Gratis WordPress-plugin

Med tusenvis av nedlastinger og en mengde unike funksjoner, er Paid Membership Pro den virkelige avtalen. Betalt medlemskap Pro er 100% gratis, spiller bra med populære betalingsprosessorer og kommer med omfattende dokumentasjon. Plugin-enheten inneholder flere medlemsnivåer, fleksible prisalternativer, tilgang på flere nivåer, medlemsvarsler, muligheten til å skjule annonser fra premiummedlemmer, og den er helt SEO klar.

Leter du etter mer? Utvikleren har laget ganske mange kjempebra tillegg. Legg til funksjoner for PayPal Express, auto-fornyelser, BuddyPress-integrasjon, donasjoner, brukerimport, medlemsmerker og mer.

14. aMember Pro WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

aMember Pro er en veldig fleksibel og brukervennlig WordPress-medlemskapsplugin som hjelper deg å akseptere abonnementsbetalinger, levere nedlastinger og digitalt innhold, sende nyhetsbrev, kjøre ditt helt eget tilknytningsprogram, enkelt integrere nettmiljøet ditt med WordPress og til og med administrere ditt brukere / medlemmer. Plugin-enheten har mange andre spennende funksjoner som nettbasert administrasjon, flerspråklig støtte og gratis installasjon blant andre. Til $ 179,95 dollar er aMember Pro imidlertid litt kostbar.

15. WP-medlemmer gratis WordPress-plugin

WP-Members Membership Plugin

WP-Members er et populært gratis WordPress-medlemskapsplugin som kommer med mange flotte funksjoner. Det fungerer ut av esken, er enkelt å installere og begynne å bruke, opprette bare innhold for medlemmer, registrering og pålogging er i tråd med innholdet og temaet ditt, tilpasset påloggingswidget, alternativer for tilpasset registreringsfelt, alternativ for administratorgodkjenning for nye brukere, CAPTCHA-integrasjon, mange kroker for tilpassede utvidelser. Denne pluginen er et flott og rimelig alternativ for grunnleggende medlemskap på ditt WordPress-nettsted.

16. Optimaliser WordPress Membership Plugin

Optimaliser WordPress-medlemskaps-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Fra nettstedet deres, “Optimaliser er den nye måten å lage salgssider og landingsportaler med høye konverteringslandingssider.” Fra denne enkle introduksjonen kan du få fordelene med OptimizePress umiddelbart. Du kan enkelt lage medlemsportaler, autoritetsblogger, salgssider, komplette lanseringstrakter og konvertering av destinasjonssider.

Dette WordPress-medlemskapspluginet kommer med fantastiske funksjoner, inkludert et mobilvennlig design, nyttige webinarer, et komplett loggesystem, LiveEditor-systemet for å bygge og redigere sanntid, fullt integrert med WordPress og over tretti (30+) maler. OptimizePress koster mellom $ 97 og $ 197.

17. ARMember WordPress Membership Plugin

ARMember WordPress Membership Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Det er mange WordPress-medlemskaps-plugins der ute, men ikke alle av dem har visse funksjoner du måtte trenge for å opprette medlemskapssiden din. Noen av dem tilbyr forskjellige medlemsnivåer og abonnementsstyringsfunksjoner, mens andre bare er gode for å selge abonnement på et enkelt nivå. Noen av dem har omfattende betalingsportaler, tilgang til tilgang til innhold, en enkel integrasjon og andre robuste funksjoner for å lage problemfri WordPress-medlemskapsside.

Hvis du leter etter alt-i-ett-pakken som er lagt til med en rekke tilleggsfunksjoner og nevnte funksjoner, er du på rett sted. ARMember WordPress-medlemskapsplugin tar virksomheten din til toppen av suksessen med sin evne til å lage den komplette suksessen med medlemssystem.

ARMember er en sveitsisk kniv av WordPress-medlemskapsplugin. Det beste WordPress-medlemskapspluginet ble bare enda bedre med mange eksklusive funksjoner. Så la oss bo hver funksjon én og en kort for å gi deg solid forståelse og grunner til å prøve ARMember WordPress-medlemskapsplugin.

ARMember har en unik og enkleste metode for oppsettveiviser for medlemskap som skaper en enkelt kortkode for å gjøre behandlingen av hele deltakelsesprosessen enkel og fordelaktig. Sammen med det kommer den med innebygd skjermbygger for å lage et fristende påloggings- og WordPress-registreringsskjema med mange andre designtilpasninger. Velg mellom en rekke medlemsmodeller. I tillegg til å legge til sosiale påloggingsoppsett, kan du konfigurere en betalingssyklus, aktivere flernivåmedlemskap, legge til en gratis prøveperiode og synkronisere med WooCommerce. Pluss ARMember tilbyr unike alternativer for medlemsinvitasjoner, kontolåsing og totrinnsregistrering.

I motsetning til andre plugins for medlemskap, kommer ARMember også med innebygde integrasjoner som andre plugins tilbyr som et betalt tillegg. Dessuten er det en komplett pakke for å lage medlemssystem uten å ha en jevn grunnleggende programmeringsbakgrunn.

18. Plugin for WooCommerce-medlemskap

WooCommerce-medlemskaps-plugin

Hvis du vil opprette et medlemskap for butikken din, er et av de beste alternativene WooCommerce-medlemskap. Med dette kan du opprette og selge medlemskap, som igjen gir brukerne tilgang til et utvalg av produkter i WooCommerce Store. Du kan også angi alternativer for å gi tilgang til medlemskap etter å ha kjøpt et produkt, årlige eller månedlige abonnementer eller manuelt tilordne medlemskap for “bare invitere” -medlemmer.

En annen unik funksjon er tilgang til dryppinnhold. Med WooCommerce-medlemskap kan du gi tilgang til forskjellige innhold eller produkter basert på medlemskapsperiode (1 uke, 1 måned, 1 år osv.). Du kan også tilby eksklusiv frakt eller rabatter for medlemmer.

19. Ultimate medlemskap

ulltimate medlemskap pro wordpress plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Ultimate Membership Pro er et WordPress-plugin for medlemskap og abonnementshåndtering som du kan bruke til å opprette bare medlemmer på ditt WordPress-nettsted. Med denne pluginen kan du tjene penger på innholdet ditt på kort tid!

Å lage bare innhold for medlemmer er en fin måte å tjene ekstra på bloggen din, og med Ultimate Membership Pro har du mange muligheter for hvordan du konfigurerer spesielt innhold bare for medlemmene dine. Et alternativ er å lage sider bare for medlemmene dine, men du har også muligheten til å begrense antallet innhold på en side i stedet for hele url.

En annen flott funksjon i Ultimate Membership Pro er muligheten til å lage abonnementsnivåer. På denne måten kan du lage ekstra innhold eller fordeler (som gratis ebøker eller til og med spesielle kupongkoder) for de med premiummedlemskap. Og ikke bekymre deg for å samle inn betalinger, siden Ultimate Membership Pro støtter flere betalingsportaler (PayPal, Scribe, osv.) Samt enkeltstående og tilbakevendende betalinger.

Andre fantastiske plugin-funksjoner inkluderer integrering av e-postmarkedsføring med 9 populære plattformer, oversettelsesstøtte, sosiale pålogginger, tilpassede viderekoblinger, designalternativer og maler pluss mer. Flere funksjoner er listet opp nedenfor, eller du kan sjekke forhåndsvisningen for å lære enda mer om Ultimate Membership Pro.

Endelige tanker om de beste pluginene for WordPress-medlemskap

Et WordPress medlemsnettsted er en flott forretningsmodell med så mye vekstpotensial. Hvis du har tenkt på å starte et WordPress-medlemskapsside, har du nå 15+ av de beste WordPress-medlemskapsprogrammene for å gjøre det tunge løftet for deg.

Ta deg tid til å velge en som fungerer for deg. Alt best når du oppretter et fantastisk WordPress medlemskap nettsted!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me