En tilpasset påloggingsside i WordPress er en av de mest effektive måtene å bygge merkevaren på. Hvis du vil at virksomheten skal lykkes, må du jobbe med en merkeverdi. Hvis du leter etter en god lese, kan du sjekke Forbes ‘artikkel om viktigheten av å bygge et merke. La oss nå se på noen eksempler i WordPress-bransjen.


  • Studio er assosiert med navnet “Genesis” eller “Genesis Framework”. Alle vet hva Studio representerer – hjem til bransjeledende Genesis Framework for WordPress. Vakre, bunnsolid temaer med nøkkelferdige design kombinert med nådeløs støtte.
  • Når du Google “beste gratis WordPress-temaer“, Vil du finne at WPExplorer er øverst.

Alt dette sikkert skjedde ikke på en dag. Det tok år av hardt arbeid for å komme dit selskapene og nettstedene er i dag. Ikke desto mindre måtte merkevarebygging gjøre en mye med det.

Påloggingssiden for WordPress ser vanligvis den samme ut på alle nettsteder. De fleste nettsteder vil bare bruke det uendrede wp-login.php-skriptet som har samme design. En tilpasset påloggingsside er det første trinnet i merkevarebygging av ditt WordPress-nettsted.

Mange WordPress-brukere bruker kanskje $ 50 på temaene deres kombinert med 100-timers arbeidstimer, men bare noen få av dem tar seg tid til å gi påloggingssiden deres et unikt utseende (med mindre du er en av de heldige som kjøpte Total – som inkluderer tilpassede innloggingssidealternativer for å lage din egen unike side som den i det viste bildet for dette innlegget). Du kan endre wp-login.php-skriptet, men det krever kodingsferdigheter og en betydelig mengde tid. Med mindre du selvfølgelig er en bunnsolid utvikler som AJ. I den forbindelse har vi listet opp noen av de beste WordPress-programtilleggene som hjelper deg med å bygge en kickass-påloggingsside – i løpet av få minutter.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Skreddersydd innlogging Premium WordPress-plugin

ithemes Skreddersydd innlogging WordPress Plugin

Skreddersydd innlogging hjelper deg å enkelt lage en tilpasset WordPress påloggingsside. Den leveres med en Style Manager som du kan laste opp et tilpasset bakgrunnsbilde og style forskjellige aspekter av påloggingsskjemaet. Du kan også legge til et topptekstbilde fra WordPress Media Library. Skreddersydd innlogging skaper to widget-områder på innloggingssiden din for WordPress, der du kan plassere standard- eller tilpassede widgeter. Skreddersydd innlogging er tilgjengelig i iThemes Plugin Suite.

2. Tilpasset innloggings-temaside Premium WordPress-plugin

WordPress Tilpasset innloggings-temaside

Denne plugin-en er utviklet av azzaroco, og har et eget sett med tilpassede innloggingssiden maler! Ja, det er riktig. I tillegg til å være fullt responsive og fantastiske animasjonseffekter, kan du hoppe starte designet med et sett med forhåndsbygde maler. Plugin-enheten er kompatibel med WordPress Multisite, WooCommerce og BuddyPress.

3. Tilpasset pålogging og tilgang Premium WordPress-plugin

Tilpasset påloggingsadgang WordPress Plugin

Denne plugin er designet av Elite Themeforest-forfatteren PressApps og gjør mer enn bare en tilpasset påloggingsside. Matematikk spørsmål forma grunnleggende anti-spam modul. Du kan blokkere bestemte sider, innlegg, innleggstyper og taksonomier som kategorier og koder for ikke-påloggede brukere.

Denne pluginen deler komponenter til moduler – Logg Inn, Registrere og Glemt passord skjemaer (moduler) kan plasseres på samme side. Selv om det ikke er anbefalt, er det absolutt hyggelig å vite at du kan! Du kan også begrense tilgangen til WordPress-dashbordet for abonnenter og omdirigere brukere ved innlogging og utlogging.

4. Pathway Premium WordPress-plugin

Pathway Tilpasset påloggingsside WordPress Plugin

Pathway er den bestselgende premium tilpassede WordPress-innloggingssiden-plugin i Themeforest med over 500 salg i skrivende stund. Funksjonene inkluderer å tilpasse CSS for påloggingsskjema og bakgrunn med sveveeffekter. Du kan inkludere en tilpasset logo og copyright-tekst ved hjelp av denne pluginen. Det kommer med ubegrensede designalternativer, slik at du kan leke rundt til du får det perfekte designet.

5. Merket påloggingsskjerm Gratis WordPress-plugin

Innloggingsskjerm for merkevare WordPress Plugin

Merket påloggingsskjerm er en gratis WordPress-tilpasset innloggingsside-plugin som kommer med fullskjerm og responsiv bakgrunnsstøtte, tilpasset logo-opplasting og mange andre tilpasningsmuligheter. Du kan plassere det faktiske påloggingsskjemaet til venstre, høyre eller midt på siden, i totalt seks posisjoner.

6. BM Custom Login Gratis WordPress-plugin

Binær måne Tilpasset pålogging WordPress-plugin

BM Custom Login er utviklet av Binary Moon, og er en ganske gammel, men enkel, effektiv og enkel å installere tilpasset påloggingsside-plugin for WordPress. Utbygger vedlikeholder a Flickr-gruppe der plugin-brukerne deler kreative påloggingssider som er bygget ved hjelp av denne pluginen (blant annet).

7. A5 Tilpasset påloggingsside Gratis WordPress-plugin

A5 tilpasset påloggingsside WordPress Plugin

Et kjent tilpasset innloggingsside-plugin for WordPress, A5 Custom Login lar deg legge til en tilpasset logo, endre bakgrunnsfarge og andre CSS-effekter av påloggingsskjemaet. Det er en enkel plugin med bare bein, men får jobben gjort.

8. WP Custom Login Gratis WordPress-plugin

WP tilpasset pålogging WordPress Plugin

Dette er en død-enkel plugin. Alt det gjør er å legge bloggens topptekst- og bunntekstskript til påloggingssiden. Dette er ment for brukere som forventer veldig liten (eller bare denne) funksjonen fra plugin-modulen. Ikke desto mindre forbedrer sidens interne kobling, inkludert topptekst og bunntekst, noe som er bra for SEO.

9. Tilpasset pålogging CSS Gratis WordPress-plugin

tilpasset pålogging css

Denne pluginen har nesten den nøyaktige funksjonaliteten som WP Custom Login – det vil si at den kobler topptekst og bunntekst.php til påloggingssiden sammen med integrering av den tilpassede CSS-koden. Du kan velge en av disse to programtilleggene.

10. Sexy Innlogging Gratis WordPress-plugin

Sexy tilpasset pålogging WordPress-plugin

Denne plugin tar den kjedelige påloggingssiden og forvandler den til et AJAX- og jQuery-drevet innloggings- / registreringsdisko. Funksjonene inkluderer SSL-støtte, reCAPTCHA-verifisering, kontroller glemt passordforespørsler, skjule brukeravatar, tilpassede viderekoblingslenker og mer. I tillegg er innloggingsskjemaet som genereres av denne plugin, fullt svar!

11. Memphis Custom Login Gratis WordPress-plugin

Memphis Custom Login WordPress Plugin

Denne pluginen kommer med den vanlige pakken – tilpassede CSS-alternativer, bakgrunnstilpasning, tilpasset logo osv. Det unike salgsargumentet er den innebygde SSL-støtten, Google Analytics-integrasjon og muligheten til å passordbeskytte bloggen din.

12. White Label Branding Premium WordPress-plugin

white-label-branding-for-wordpress-wpexplorer

Vi har snakket om denne pluginen før, og med god grunn. White Label Branding er en kraftig og enkel måte for deg (eller kundene dine) å tilpasse utseendet til administrator- og påloggingssidene på. Pluss pluginen leveres med eksklusive fargeskinn og påloggingsmaler som du kan laste ned med lisensnøkkelen din, så du har ingen problemer med å sette opp den tilpassede påloggingsskjermen raskt.

13. My WordPress Login Logo Gratis WordPress Plugin

Mitt WordPress-innloggingsloggplugin

Dette er den enkleste tilpassede innloggingssiden plugin i WordPress depot. Den legger ganske enkelt til en tilpasset logo på innloggingssiden til WordPress. Du kan også legge til tilpassede meldinger og fade-in-effekter på innloggingssiden.

14. Erident Custom Login og Dashboard Gratis WordPress-plugin

Erident tilpasset pålogging og instrumentpanel WP-plugin

Denne pluginen er fullpakket med tilpasningsfunksjoner som er tilstrekkelige til å designe varemerkets påloggingsside. De vanlige alternativene inkluderer CSS-alternativer for å endre bakgrunn, laste opp en tilpasset logo og designe skjemaet. To unike funksjoner inkluderer jQuery Color Picker, som endrer bunntekst på admin-instrumentbordet.

15. Sosial innlogging Gratis WordPress-plugin

WordPress-plugin for sosial innlogging

Dette er et av favoritttilleggene mine. Det gir muligheten til å registrere deg på WordPress-siden din via 25+ sosiale nettverk inkludert LinkedIn, GitHub, PayPal, YouTube og Reddit. Den plasserer påloggingsalternativet på registreringssiden, påloggingssiden og i hvert kommentarskjema. Sammen med firmalogoen din, pakker denne plugin et alvorlig slag for din online merkevarebygging.

16. Registrering og pålogging for mobilnummer

Sifrer WordPress mobilnummer-pålogging og påloggings-plugin

Digits er en plugin som utvider WordPress-funksjonaliteten din ved å legge til mobilnummerregistrerings- og påloggingsfunksjoner på nettstedet ditt. I denne moderne teknologitiden går de fleste brukerne bort fra e-post til mobil- og meldingsapper, de trenger ikke engang e-post og passord. Men den største ulempen med dette kommer når brukeren trenger å registrere seg på et nettsted (som en som er bygd med WordPress), de blir bedt om e-postkontoen sin. Siden de ikke husker e-postinformasjonen sin, har de bare muligheten til å forlate registreringen, og dette kan skade nettstedseieren fordi de mister kunder på grunn av dette problemet.

Hvis brukeren i noen tilfeller føler at de trenger å fullføre registreringen, må brukeren logge seg på e-postkontoen sin – åpne en e-post – klikk på bekreftelseslenken og så får han / hun tilgang til kontoen sin på nettstedet. Og så kommer passordene, selv om brukeren klarer å gjøre alt dette, er det viktigste å huske kontopassordet til den nye kontoen hans. Og i denne alderen er det veldig vanskelig å huske forskjellige passord for forskjellige kontoer og administrere dem.

Med siffer-pluginen blir alle disse problemene ivaretatt. Det er ikke behov for brukere å huske eller holde et notat over lange “sikre” meningsløse passord. Brukere kan ganske enkelt bruke mobilnummeret og OTP for å registrere seg og logge på. Dette vil også hjelpe nettstedseiere, ettersom samtalene på nettstedet deres vil øke.

Digits bruker Facebooks kontosett for sending av OTP, så det koster ingen ekstra kostnader å kjøpe SMS. Du trenger bare å kjøpe plugin-en en gang og nyte livstid med gratis oppdateringer med ubegrenset OTP SMS.

Konklusjon

Å bygge en tilpasset påloggingsside, hvitmerking av admin-dashbordet og tilpasse 404-feilsidene – er alle del av å bygge merkevaren din. Engasjement i sosiale medier og markedsføring via e-post spiller en enorm rolle i dette, men vi fokuserer bare på påloggingssiden i denne artikkelen. Ta en titt på noen av disse strålende tilpassede påloggingssidene for inspirasjon:

1. CopyBlogger Media

copyblogger media innloggingsside

2. StudioPress

studiopress innlogging

3. WPExplorer

wpexplorer påloggingsside

Det er klart det vil kreve mye mer arbeid å få et design som ligner på CopyBloggers destinasjonsside. Men den som brukes her på WPExplorer holder det enkelt og passer regningen helt riktig.

Over til deg – hva er tankene dine på en tilpasset påloggingsside? Bruker du allerede en? Gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me