15+ beste interiørdesignarkitekturtemaer for WordPress

De beste interiørdesignene WordPress-temaer

Interiørdesign er et av de mest intellektuelt utfordrende og kreative arbeidsfeltene som fikk trekkraft etter andre verdenskrig. Det inkluderer utforming av stuer, korridorer, hotelllobbyer, kjøkken, vaskerom, soverom, verandaer, til restauranter og kaffebarer og til og med utformingen av et offentlig bibliotek.


Hvis du er noen som jobber for et interiørdesignbyrå, har du tatt det riktige valget for CMS-programvaren din. WordPress er de svar på alle dine krav. La oss starte enkelt.

 • Siden byrået ditt er fokusert på design, har du ikke råd til å ha et gjennomsnittlig WordPress-nettsted med et gratis tema som er installert på alle andres nettsted.
 • Det første du trenger etter å ha installert WordPress, er å tilpasse oppsettet.
 • Det neste du trenger å gjøre er å installere et nytt tema.
 • Før du gjør det, må du finne Ikke sant tema for ditt interiørdesignbyrå. Noen tilfeldige temaer ikke!

Vi kan hjelpe deg med det. I dag skal vi se på et par interiørdesign WordPress-temaer. Disse temaene er perfekte for å vise frem interiørdesignprosjekter, for eksempel kjøkkeninnredninger, ombygging av masterstudier, forskjønning i stuen og andre designprosjekter utført av byrået ditt. La oss komme i gang.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Totalt enkle mellomrom

enkle-arealer total-wordpress-tema-demo

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Total WordPress-temaet ble opprettet av oss, så vi kommer selvfølgelig til å anbefale det! Det er vårt mest populære og modulære tema hittil. Med Total kan du lage et hvilket som helst nettsted via alle inkluderte Customizer-innstillinger og Visual Composer-sidebygger-moduler. Simply Spaces-demoen er et godt eksempel på et veldig minimalt og forenklet nettsted for interiørdesign som du kan importere via eksempeldata hvis du vil bruke den som en startpakke eller du kan “bygge” din egen side fra bunnen av med temaet å legge til eget innhold hvordan du vil ha det og finjustere topptekst, bunntekst, nettstedfarger .. osv., til akkurat din smak.

2. H&D

1. HD - Interiørdesign WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Dette er et premiumtema som er best brukt til å vise interiørdesignprosjekter i stuen, hovedsakelig med premium møbler og antikviteter – best egnet for kunder som ønsker å legge til et vintage utseende i stuen. Temaet skiller seg ut teknisk, og presenterer deg syv varianter av alternativer for destinasjonssideoppsett som – layout i full bredde, parallakslayout, videoslideroppsett, tekstrotator, vertikal meny, butikklayout og sentrert logooppsett. Temaet har kraftige temalternativer som komplett typografikontroll, retina-klare ikoner, WooCommerce-integrasjon og andre. Den har også 9 forskjellige porteføljelayouter du kan velge mellom.

3. Interiør

Interior Design Company Responsive WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Interiørdesignsfirmaet fra TemplateMonster er bygget på Elementor-sidebyggeren, slik at du enkelt kan designe dine egne tilpassede oppsett akkurat som du designer hjemmeinteriør. Pluss ekstra funksjoner via kjernen Cherry-rammeverket (for eksempel teammedlemmer, tjenester, popups, portefølje, osv.) Gjør det enkelt å bygge ut viktige sider for å vise frem designarbeidet ditt, legge til ansatte og inkludere sosiale lenker. Temaet er også netthinneklar for bilder av høy kvalitet, responsive for enhetsstørrelse og godt dokumentert.

4. Domik

2. Domik - Creative Responsive Architecture WP Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Domik-temaet har en ren, elegant og dristig design som gjør den ideell for interiørarkitekter og arkitekter – alle som trenger en enkel, attraktiv og effektiv måte å dele arbeidet med klienter på. Temaet kommer med Visual Composer dra-og-slipp-sidebygger plugin og en premium font kalt Futura PT verdt $ 20. Jeg tror den andre funksjonen som gjør Domil til et tema unikt i listen vår.

Temaet drives av Bootstrap 3-rammeverket, støtter AJAX-sideoverganger (det betyr at det ikke er behov for noen sideoppdateringer mens du navigerer fra en side til en annen) og støtter flere layoutalternativer, ubegrensede fargevariasjoner, retina-klare ikoner og mange flere.

5. Innova

3. Innova - Interiør og møbler WordPress CMS Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Dette temaet ble første gang utgitt i desember 2009 – det var snart 6 år siden! Fortsatt er dette temaet en av de mest nedlastede (nesten 600 ganger) i denne kategorien! Temaet leveres med flere alternativer for hjemmeside- og porteføljelayout, som alle kan kopieres med demo-XML-dataene som følger med temaet. SiteOrigin Page Builder-plugin er inkludert i dette temaet, sammen med tett WooCommerce-integrasjon, 10 tilpassede widgets, tilpassede sidefelt og muligheten til å lage flere porteføljer ved hjelp av en porteføljevidget.

6. Archi

4. Archi - Interiørdesign WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Archi-temaet er det kuleste nye barnet i blokken. Den har en HTML5-videobakgrunn på fullskjerm, parallax-rulling, WooCommerce integrasjon og full responsiv retina klar skjerm. For layoutalternativer støtter temaet 8 hjemmesider, 4 landingssider og 4 “kommer snart” -sider. Temaet kommer også med Visuell komponist og Slider Revolution plugin og er oversettelsesklar ved å bruke WPML plugg inn.

7. Dysania

5. Dysania - Responsive WordPress-tema med flere formål

Info & NedlastingVis The Demo

Dysania er et rent og moderne tema som har a fet skrift med fokus på lesbarhet og typografi. Temaene skipes med Dysania Grid Gallery og Zeus Slider plugin for å støtte modularitet. Temaet har 20 forskjellige sidemaler, 4 “enkeltinnlegg” -sidesmal sammen med en tilpasset 404-sidemal og har flere innebygde kortkoder. Temaet er oversettelsesklart og kommer med demodata.

8. deKor

6. deKor - Interiør WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

DeKor-temaet er et elegant designet tema med en rekke inkluderte premium tillegg. Foruten den allestedsnærværende glidebryteren Visual Composer og Revolution, har dette temaet integrasjon med bbPress, WooCommerce, Google Fonts, Font Awesome ikoner, WMPL og Mega Menu.

Temaet støtter også 5 forskjellige hjemmesideoppsett (alle under kategorien interiørdesign, husk deg), RTL-tekstbarhet og 5 forskjellige fargeskjemaer.

9. Lerret

7. Canvas Interior & Furniture Portfolio WP Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Canvas er et briljant designet tema som sjenerøst benytter seg av skjermoppsettet for forbedret typografi. Dette temaet kan ikke bare brukes som portefølje av interiørdesign, men også som møbelportefølje eller butikk, takket være WooCommerce-integrasjon. Du får også en Full Screen Slider og Revolution Slider-plugin med dette temaet, inkludert porteføljeoppsett for murstil og galleri-album. Temaet kommer også med to forskjellige menyoppsett – standard topptekstmeny og sidemeny. Du har også tastaturnavigering, Google og Font Awesome-integrasjon for ekstra tilpasning.

10. ORIEL

8. ORIEL - Responsiv interiørdesign WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Oreil-temaet kommer med et kraftig adminpanel som gir deg ubegrensede farger og sidefeltalternativer, responsive karuseller, tilpassede widgeter og brukervennlige snarvekoder. Temaet er fullt kompatibelt med WPML, kontaktskjema 7, DV Gallery Plugin (premium plugin som følger med dette temaet) og med SiteOrigin dra-and-drop side builder plugin.

11. Geometri

9. Geometri Interiørdesign og møbelbutikk

Info & NedlastingVis The Demo

Geometri er en av de mest briljante designede pluginene i denne listen. Du kan bruke dette temaet for et interiørdesignfirma, generelt designbyrå og også en møbelbutikk. Hver av disse kategoriene har spesielle komponenter – for eksempel en tilbudsboks for mal for interiørdesign – som hjelper til med å øke konverteringer. Plugin inneholder pluginene Visual Composer, Revolution Slider og Swiper Slider. Den har 4 hjemmesideoppsett, 2 bloggoppsett, flere widgeter og kortkoder, og den er også oversettelsesklar!

12. Imponerende

10. Imponerende - Interiør responsivt WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Riktignok navnet kommer dette temaet med en rekke funksjoner, inkludert 2 porteføljetyper, 3 tilpassede postformater og -typer, ubegrensede sidefelt og farger og over 35 kortkoder. Temaet inkluderer også den berømte Visual Composer, Slider Revolution og DVHC Forms plugin. Du får også PSD-filene og demodataene for temaene når du kjøper dette temaet.

13. Interia

11. Interia - Responsive WordPress CMS Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Interia-temaet drives av den lette SiteOrigin Page builder-plugin som lar deg lage fantastiske sider i løpet av få minutter. Utvikleren sørger for å inkludere et kult plugin kalt “Kaya Interia Page Widget” som vil inneholde alle tilpassede widgets laget av dette temaet, slik at du enkelt skifter til andre temaer mens du beholder nåværende temadata. Temaet gir deg også tilpasset bakgrunnsbilde, og flere glidebrygg-plugins, tilpasset sidefeltgenerator og fullt integrert Google Fonts-støtte.

14. Moderne interiør

12. Moderne interiør Responsive WordPress Theme 2

Info & NedlastingVis The Demo

Modern Interior er et elegant designet tema med netthinneklar grafikk og avanserte stylingsalternativer med Flex-glidebryteren på fullskjerm. G3 Page Builder (inkludert i temaet) hjelper deg med å lage tilpassede sider enkelt, og adminens panel gir temaet ett klikk tilgang til temaets viktigste designinnstillinger som farge- og fontadministrasjon.

15. Allston

Allston Contemporary Interior Design WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Allston WordPress-temaet ble opprettet for interiørdesign og arkitektfirmaer. Den rene og moderne estetikken gjør det enkelt for arbeidet ditt å skille seg ut. Bruk innebygde funksjoner som sidebygger, prosjekter med utstillingsvindu, interaktive bokser, infografiske elementer, overskriftstyper, tilpasset kortkode og mer for å lage din egen en designblogg, portefølje og til og med en nettbutikk. Temaet kommer også med Sider Revolution for imponerende, animerte glidebrytere av høy kvalitet på hvilken som helst side eller innlegg.

16. Coca

Coca - Interiørdesign og arkitektur WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Coca er et interiørdesigntema for WordPress med mer enn 18 hjemmesideoppsett, kraftige plugins (Visual Composer sidebygger, Slider Revolution, Real 3D FlipBook, Image Map Pro, UpQode Google Maps), full støtte for WooCommerce e-handelsplugin, og tilpassbare temainnstillinger. Alt dette og mer gjør Coca til en flott start med å bygge din egen design CV, online byråsportefølje eller til og med starte et designmarked der du selger anbefalt dekor. Alternativene dine er uendelige!

Vi håper vi har vært i stand til å presentere en tilfredsstillende samling av det vi mener er noen av de beste interiørdesigntemaene for WordPress. Hvis du vet om et tema som bør høre hjemme i denne listen, vennligst gi oss beskjed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map