Hver virksomhet er avhengig av kundene sine, uten unntak. Så spørsmålet blir, hvilken type kunder som vil hjelpe virksomheten din til å blomstre? Svaret er ganske enkelt. Kundebasen din kan deles inn i to brede kategorier.


 • De som vil kjøpe produktet ditt bare én gang under en kampanje
 • De som vil registrere deg og fortsette å være dine faste kunder

De fleste markedsføringsinnsatser (som WordPress-temabutikker) er tilbøyelige til å få en kunde til å kjøpe et tema eller registrere seg for medlemskapspakken – vanligvis ved hjelp av attraktive eviggrønne “engangs” salgsplasser. Og de får sikkert jobben gjort. Med riktig markedsføringshøyde er markedsførere i stand til å oppnå gode konverteringsfrekvenser.

Markedsføringsinnsatsen din skal være like fokusert på å holde gjengangere glade.

Hvorfor? For hvis kundene dine er glade for å gjøre forretninger med deg, vil de helt sikkert komme tilbake for å kjøpe mer av produktet ditt. På slutten av dagen, jo lykkeligere kunden din er, desto mer sannsynlig er han å fortsette å kjøpe produktet ditt og henvise deg til kretsene hans.

Du får den klassiske “jungeltelegrafen” -henvisningen som utvider forbrukerbasen og driver virksomheten til neste nivå.

Det er den typen relasjon du vil bygge med kundene dine.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Hvorfor trenger vi kundesupport?

Depositphotos_32817757

Hemmeligheten bak en vellykket online virksomhet er å levere det publikum krever. Produktet ditt skal tale for seg selv og levere stor verdi til kundene dine. Men selv når produktet ditt er designet på en mest mulig brukervennlig måte som menneskelig mulig, kommer det til å være folk som leter etter hjelp. Og du som tjenesteleverandøren, må gi støtte.

La oss se på et kjent eksempel. Anta at du designer et sofistikert WordPress-tema med mange nyttige funksjoner. Selv om du har en fantastisk dokumentasjon hjulpet med videoopplæringsprogrammer, er du nødt til å tilby rettidig kundestøtte.

Folk forventer svar når de betaler for et produkt. Hvis de ikke kan kjøre temaet $ 60 de nettopp har kjøpt (selv om feilen er deres egen), kommer de til å legge igjen negative anmeldelser.

Vurder et alternativ. Hvis du kan hjelpe denne forvirrede klienten til hans tilfredshet, er sjansen stor for at han med glede vil anbefale deg til kretsene sine.

Produktet deres er veldig bra, men kundesupporten deres er enda bedre!

Det er den gyldne linjen du bør sikte på.

Kundesupportkanaler

smil-fjesing

Siden vi er inne på kundesupport, har jeg tatt meg friheten til å oppsummere noen av de mest populære formene for kundesupport du ser på Internett i dag. Hvis du noen gang har kjøpt et online produkt eller en tjeneste (som et domene eller en hosting-tjeneste), vil du helt sikkert ha kjørt på et av disse. Hvis du vil hoppe over denne delen, kan du hoppe til Temaliste.

1. Telefonisk kundestøtte

 • Telefonisk kundesupport tilbyr personlig assistanse i sanntid som skaper et utmerket kundeforhold
 • På baksiden kan det være ganske dyrt, da det krever 24 × 7 dedikert støttepersonell for internasjonal virksomhet spredt over forskjellige tidssoner
 • Eksempel: De fleste vertsfirmaer som HostGator og BlueHost tilbyr gratis telefonsupport

2. Live Chat

 • Den neste beste tingen å telefonisk kundesupport, live chat gir lignende personlig assistanse til kundene dine i sanntid.
 • Imidlertid er det lettere å vedlikeholde og er allment tilgjengelig.
 • Bedrifter med lavere budsjett kan bruke denne modellen.

3. Støtte for e-post

 • Den største fordelen med kundesupport over e-post er at kunden ikke står overfor å måtte håndtere helpdesk-programvare. Du kan ganske enkelt svare fra e-post-appen din uten å måtte logge deg på en spesialisert helpdesk-programvare.
 • På baksiden er det imidlertid ganske uorganisert siden innboksen består av flere meldinger fra forskjellige kilder.

4. Ticket Support System

 • Billettsupportsystem er det mest tilgjengelige og ofte brukte kundestøttesystemet. Nesten alle vertsselskaper er avhengige av dette.
 • Hver supportforespørsel er tildelt et unikt billettnummer som kan prioriteres i henhold til haster, og kategoriseres i henhold til avdelingsstøtte som kreves.

4 måter å utdanne kunden din

I denne raske informasjonsalderen viser det seg at det å informere kunden om produktet ditt er den mest lovende måten å tiltrekke seg lojalitet på.

Markedsfør produktet ditt godt

1. Funksjonsside

Dette er en typisk side som vises i nesten alle produktene. Det er å markere de essensielle og enestående egenskapene til produktet i moderate detaljer. Funksjonssiden din skal ha minst mulig kopi. Ideelt sett bør det være en liste som fremhever de beste funksjonene i produktet / tjenesten din.

2. Innledende video

Avhengig av hvilken type produkt som selges, kan du også lage en video som viser produktets funksjoner og dets brukervennlighet. Dette vil hjelpe kundene dine til å forstå produktet med store dyp, og vil også fungere som en guide når og når de bruker det. På grunn av det visuelle samhandlingsaspektet når det ut til kunden personlig, noe som igjen hjelper din sak.

4. Kunnskapsbase

Knowledge Base er en katalog med artikler og guider om produktet ditt. Det gir kundene dine eksplisitte detaljer om ditt produkt (er). Dette blir veldig nyttig når du har et stort lager med lignende type produkter.

5. Vanlige spørsmål

Den ofte stilte spørsmål-delen, som navnet antyder, genereres basert på tilbakemeldinger fra første testere, fulgt av fremtidige kunder. Dette er en veldig effektiv måte å støtte ettersom FAQs plasseres i henhold til hyppigheten av spørsmålene som stilles.

Prosess:

 • Utviklingen av FAQ-delen begynner med tilbakemeldingene fra de første testerne. Dette danner alfa-stadiet i testprosessen.
 • Deretter lanseres produktet til lukket gruppe mennesker, som gjør samme jobb som de første testerne, men som har null kunnskap om produktet. Dette danner beta-stadiet i testprosessen.
 • Ved å kombinere disse lanseres produktet endelig for allmennheten.

FAQ-seksjonen oppdateres med jevne mellomrom basert på kommentarer og tilbakemeldinger fra kundene. Dette blir stadig den mest nyttige og lovende måten å tilby rask verdifull støtte til kundene dine i veldig stor skala.

Temalisten (endelig)

For å hjelpe deg litt mer i arbeidet, har vi listet de følgende 15 moderne, profesjonelle og effektive Helpdesk, Knowledge Base (KB), FAQ og Brukerstøtte WordPress-temaer. Ved å bruke disse temaene vil du unngå kostnadene ved å kjøpe dyre helpdeskprogramvare.

1. Live Support

Live Support - Helpdesk Responsive WordPress Theme

Live Support er en live chat helpdesk og støtter WordPress-tema. Med BuddyPress-støtte, WPML-kompatibilitet, responsiv design, 4 hjemmesideoppsett og mer er dette temaet et flott alternativ for å tilby kundestøtte til kunder.

2. DeskPress

DeskPress - Uanstrengt Helpdesk Support WordPress

Støtt enkelt dine WooCommerce, Easy Digital Downloads eller Envato-kunder med DeskPress-temaet. Bruk innebygde vanlige spørsmål, kunnskapsbase og bbPress-fora for å gi topp støtte.

3. Ticketrama

Ticketrama - WordPress Helpdesk | Billett | Brukerstøtte

Ticketrama inkluderer et fullt fungerende billettsystem som hjelper deg med å forenkle kundestøtten. Brukere kan logge inn med Facebook eller Twitter, og så kan de sende inn billetter, søke i kunnskapsbasen og se de vanlige spørsmålene fra brukerpanelet..

4. Support Desk

Support Desk - Et responsivt Helpdesk-tema

Support Desk er et annet flott alternativ for å bygge et støttested. Dette responsive tematekstemaet inkluderer bbPress-støtte for enkle kundeforum, ajax live søk, slik at brukere raskt kan finne svar og en FAQ-mal for de mest stilte spørsmålene og svarene dine..

5. KnowHow

KnowHow - et kunnskapsgrunnlag WordPress-tema

Et av de mest solgte kunnskapsbaserte WordPress-temaene på nettet, KnowHow er et flott alternativ for å lage et helpdesk-nettsted på få minutter. Temaet gjør det enkelt for brukere å finne øyeblikkelig svar gjennom vanlige spørsmål og direktesøk, pluss at temaet er oversettelsesklart, slik at du kan legge til dokumenter for alle kundene dine.

6. Nå

QAEngine-Kunnskaps Base-WordPress-tema

Hvis du vil lage et massivt spørsmål og svar-tavle der du kan hjelpe kunder (og de kan hjelpe hverandre), er Q&A Engine et fantastisk alternativ. Brukere legger ut spørsmål, søker i tidligere innlegg og gjennomgår svar for å få hjelp.

7. Hjelper

Helper - Knowledge Base / Support WordPress Theme

Helper er en responsiv kunnskapsbase og støttestil WordPress-tema som er fullt responsiv, kompatibel med bbPress-fora, og inkluderer tilpassede innleggstyper og sidemaler som gjør det enkelt å bygge ditt støtteside.

8. HelpGuru

HelpGuru - A Self-Service Knowledge Base WordPress Theme

Kunder vil finne raske svar på spørsmålene sine på nettet, det er derfor det er så viktig for deg å bygge en online kunnskapsbase og hjelpesenter. Med HelpGuru installerer du bare temaet, legger til artikler, og lar kundene rangere artikler for hjelpsomhet. Pluss temastøtten bbPress for forumstøtte også.

9. Altera

Altera - Knowledge Base WordPress Theme

Hvis du prøver Altera for støttesiden din, finner du gode funksjoner som ubegrensede oppsett, tilpassede widgeter, direktesøk, RTL-støtte, integrering av sosial deling, et fullt responsivt design og mer.

10. Kunnskapspress

Kunnskapspresse | Wiki | FAQ WordPress Theme

KnowledgePress er en kunnskapsbase med selvbetjening med bbPress-forumintegrasjon der kundene dine kan hjelpe seg selv. Legg til produktdokumentasjon, bygg dine vanlige spørsmål, og svar på foruminnlegg for bedre støtte og kundelykke.

11. TechDesk

TechDesk - Responsive Knowledge Base / FAQ-tema

TechDesk er en fargerik helpdesk-løsning med et live-søk, FAQ-system, egendefinerte widgeter og kortkoder og mer for å hjelpe deg med å hjelpe dine kjøpere. I tillegg er det mange alternativer for styling, slik at du kan tilpasse utseendet til nettstedet ditt.

12. iKunnskap

iKnowledge - Knowledge Base / Wiki WordPress Theme

iKnowldege er et rent og moderne kunnskapsbasert WordPress-tema. Legg til nyttige artikler, dokumentasjon og vanlige spørsmål for å veilede brukere om hvordan du bruker produktet eller å gå gjennom dem ved feilsøking.

13. Sentrisk

Sentric - Support Forum & Knowledge Base

Sentric er et fantastisk støtte- og kunnskapsbasertema med full støtte for bbPress-forums-plugin (pluss tilpassede moderator-koder for ventende, løste osv.), Og innebygde alternativer for å legge til kunnskapsbase og FAQ-seksjoner.

14. Flatbase

Flatbase - Et responsivt kunnskapsgrunnlag / Wiki-tema

Flatbase er et attraktivt minimalt kunnskapsgrunnlag eller wikitema. Med den kan du lage din egen online kunnskapsbase for kunder, i tillegg til en hurtigreferanseside for vanlige spørsmål og et forum for mer involvert støtte..

15. Base

Base - Premium Knowledge Base / Wiki / FAQ-tema

Base WordPress-temaet er et brukervennlig online kundesupportsenter hvor du kan legge til hjelpedokumenter, produktbruksveiledninger, vanlige spørsmål, wiki-artikler og mer. Den rene utformingen gjør det enkelt for kundene å bruke og forstå.

Konklusjon

Nå som du har sørget for at kunden din skal være fornøyd med ditt produkt så vel som kundeservicen din, kan du endelig lene deg tilbake og slappe av når du nå har opprettet en lojal kunde.

Hold kundesupporten på topp, og du trenger aldri å bekymre deg for å ha misfornøyde kunder.

Dette er en av de grunnleggende måtene å bygge en velstående virksomhet på. Vi håper at vi har vært i stand til å hjelpe deg i søket ditt for å finne et tema du vil, som vil hjelpe deg med å lage en personlig og attraktiv kundesupport. Gi oss beskjed om tankene dine. Godt salg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me