Beste Gravity Forms Addons & Extensions

Gravity Forms er et navn å regne med i WordPress form builder nisje. Enten du er en nybegynner eller en erfaren designer eller utvikler, tilbyr Gravity Forms deg alle verktøyene du trenger for å lage kraftige kontaktskjemaer. Videre er det utrolig enkelt å bruke og utvide, noe som gjør det til en kjent formbygger for mange WordPress-brukere.


Og for en så kraftig og populær plugin for formbygging, kan du forvente masse gratis og premium tillegg. Men hvorfor er tilleggene til og med nødvendige å se, ettersom skjermbyggeren allerede er en kraftig løsning?

For det første sørger tillegg for dypere integrasjon med WordPress, siden du kan integrere med tredjeparts tjenesteleverandører, for eksempel e-postprogramvare, CRM, helpdesk-verktøy, osv..

For det andre, og dette er relatert til den forrige årsaken, kommer tilleggene vanligvis med tilleggsfunksjoner som ikke er en del av Gravity Forms..

For det tredje sparer tillegg du mye penger og tid siden du ikke trenger å ansette en dyr utvikler for å legge til hver ekstra funksjon du trenger.

I dagens innlegg dekker vi noen av de beste av de beste Gravity Forms-tilleggene som lar deg ta skjemaene dine til neste nivå. Vi oppfordrer deg til å bare gå til tillegg som tilfredsstiller budsjettet og behovene dine.

Og hvis du lurer på, dekker vi både offisielle og tredjeparts tillegg. Dette for å si at før vi kommer til slutten, vil du ha alle verktøyene du trenger for å lade kontaktskjemaene dine før neste innsending.

Kos deg helt til slutt, og vær så snill og ikke gå uten å dele dine verdsatte råd og tanker!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Gravity Forms Basic Add-Ons

Gravity Forms Basic Add-Ons

Rett fra Gravity Forms-stallen kommer et fantastisk tilleggspakke. Når du kjøper en Basic-, Pro- eller Elite-lisens, får du øyeblikkelig tilgang til Basic-tillegg som hjelper deg å integrere Gravity Forms med et par markedsføringsleverandører via e-post.

tyngdekraften danner grunnleggende addons

Jeg snakker om ActiveCampaign, MailChimp, Mad Mimi, AWeber, Constant Contact og åtte andre e-postmarkedsføringstjenester. Bortsett fra disse leverandørene av e-postmarkedsføring, tilbyr Gravity Forms ikke noe annet tillegg til Basic License, som koster $ 59 dollar per år for ett nettsted med automatiske oppdateringer og standard support.

2. Gravity Forms Pro-tillegg

Gravity Forms Pro-tillegg

Vi forstår at du vil legge til mer enn nyhetsbrevmuligheter til skjemaene dine, så de gode guttene på Gravity Forms brakte deg Gravity Forms Pro-tilleggsbunten, bare tilgjengelig med en gyldig Pro- eller Elite-lisens.

På toppen av grunnleggende tillegg får du 16 flere tillegg som utvilsomt vil revolusjonere Gravity Forms-opplevelsen.

tyngdekraften danner pro addons

For det første kan du nå integrere Gravity Forms med Zapier, noe som betyr at du har et klikk på en knapp tilgang til mer enn 1000 andre integrasjoner (eller webapper). For det andre har du PayPal Betalingsstandard, som betyr gode ting hvis du vil legge til betaling på skjemaene.

Hva annet? La meg se. Å ja, du får andre tillegg som Agile CRM, Dropbox, Slack, Trello, Help Scout, Campfire, Breeze, Pipe Video Recording og Highrise blant andre. Pro-lisensen koster $ 159 dollar per år for tre nettsteder med automatiske oppdateringer og standardstøtte.

3. Gravity Forms Elite Add-Ons

Gravity Forms Elite Add-Ons

For kraftbrukeren Gravity Forms har du Elite-tillegg, den største og mest potente pakken av de tre. For det første støtter pakken ubegrensede nettsteder og er WordPress multiside klar. I tillegg får du prioritert støtte og totalt 43 tillegg.

Hvis du har Pro-lisensen, gir oppgradering til Elite-lisensen deg ekstra 14 tillegg som 2Checkout, Authorize.net, kuponger, deloppføringer, undersøkelser, avstemminger, brukerregistrering og webhooks for å gi deg et glimt av hva å forvente.

tyngdekraften danner elite addons

Elite-lisensen setter deg $ 259 dollar årlig. Du får detaljert dokumentasjon vil alle lisenser, så velg hva som fungerer for deg, og kom i gang.

4. Gravity Forms Styles Pro

Gravity Forms Styles Pro

Se på det, vi er allerede på nummer fire, med offisielle tillegg for Gravity Forms som tar de tre første stillingene. Hva har det travelt? Vil du oppdage hvordan du kan style skjemaene dine som en proff uten å berøre en kodelinje? Hvis det er et rungende ja, har du helt sikkert ikke råd til å gi videre Gravity Forms Styles Pro-tillegg.

Så langt det styler formene dine, fører Gravity Forms Styles Pro Add-on pakken. Tillegget lar deg lage, tilpasse og style formoppsett, felt, knapper, radioer, avmerkingsbokser og så videre.

På toppen av det får du over 2000 ikoner for Font Awesome og Material. I tillegg har du forhåndsbygde stiltemaer for å komme i gang. Og med flere alternativer enn du noensinne vil trenge, kan du tilpasse elementer som kantfarger og bredder, kantradius, skriftfarge, bakgrunner, etikettskrift, størrelse og farge, og jeg kan fortsette og fortsette.

Takket være et intuitivt admingrensesnitt, trenger du ikke å grave i kode eller kjempe om det! Viktige for å legge til fantastiske stiler. Denne tilleggsformen gir deg uendelige muligheter til å lage vakkert responsive former som øker konverteringsfrekvensen.

5. Selv sporing for gravitasjonsformer (gratis)

Til og med sporing for gravitasjonsformer

Ønsker du å legge til begivenhetssporing i Gravity Forms-skjemaene? Selvfølgelig er du det, og du vil elske Event Tracking for Gravity Forms-tillegget.

Takket være dette Gravity Forms-tillegget, kan du enkelt legge til hendelsessporing i Gravity Forms ved hjelp av Google Analytics, Google Tag Manager og Matomo (tidligere Piwik).

Dessuten kan du sette opp betinget logikk for flere hendelser, sporformidling, opprette tilpassede hendelseskategorier, handlinger, etiketter og verdier. Videre kan du angi dynamiske hendelsesverdier på betalingsformer og så videre.

6. WP Contact Slider (gratis)

WP-kontaktglidebryter

Hvis du kjenner din virkelig godt, vet du at jeg har en ting for enkle verktøy som gjør arbeidet ditt enklere. WP Contact Slider er et slikt verktøy. I stedet for å publisere skjemaet ditt på en egen side, kan du vise kontaktskjemaene dine på hele nettstedet ved å bruke en kontaktsknapp.

Når den besøkende klikker på kontaktsknappen, glir skjemaet ditt i visningen, og det er nettopp det WP Contact Slider-tillegget gjør.

Husker du WP Optin Wheel gjennomgang vi gjorde for et par uker siden? Hvor popup-vinduet bar et formuehjul for å øke konverteringen? Vel, WP Contact Slider gjør noe lignende, men i stedet for et formuehjul, tar Gravity Forms-skjemaet sin midtpunkt.

Du kan lage flere glidebrytere som skal vises på bestemte innlegg eller sider. På toppen av det kan du velge forskjellige posisjoner for å vise kontaktknappen, inkludert venstre eller høyre side av nettstedet ditt. I tillegg kan du tilpasse utseendet til kontaktknappen og skyv-in-skjemaene for å matche merkevaren din.

WP Contact Slider er enkel å sette opp og bruke. På toppen av det kommer den med et Ultimate Add-on-pakke som kommer med enda mer fantastiske funksjoner.

7. Surbma Divi & Gravity Forms (Gratis)

Surbma Divi & Gravity Forms

Bruker du Divi-temaet fra Elegante temaer? I så fall kjenner du sannsynligvis allerede temaskipene med noen fantastiske stiler for alle elementer inkludert kontaktskjemaer.

Hvis du ønsker å matche dine Gravity Forms-stiler til det Divi-temaet har for sine former, vil du elske Surbma Divi & Gravity Forms-tillegget.

Annet enn å gifte seg med formstyling, legger tillegget responsive stiler til Gravity Forms, som kommer godt med hvis du har komplekse former.

Tillegget er lett og utrolig enkelt å bruke, men du må ha Divi-temaet for å bruke dette Gravity Forms-tillegget. Det beste er at tillegget er gratis.

8. Gravity PDF (gratis)

Gravity PDF

Noen gang lurt på hvordan du kan generere PDF-dokumenter fra skjemainnleveringene dine automatisk?

Kanskje kjører du en servicebasert operasjon og ønsker å generere PDF-bestillingsskjemaer fra dataene brukerne sender inn på skjemaene dine. Eller kanskje du vil lage trykte avtaleark.

Det har ikke noe å si hva du ønsker å oppnå; Hvis du trenger å generere PDF-dokumenter fra skjemainnleveringer, vil du ha Gravity PDF-tillegget.

Mine damer og herrer, Gravity PDF er en enkel, men ganske nyttig Gravity Forms-tillegg. Tillegget kommer med et sett med fantastiske PDF-genererende funksjoner du vil lure på hvorfor det er gratis, til å begynne med. Det gjør det å lage PDF-dokumenter fra brukerdata ting fra fjerde klassinger.

Hvilke funksjoner snakker vi om?

For det første trenger du ikke tredjeparts APIer, noe som betyr at du har full kontroll over skjemaene og PDF-dokumentene dine. Dernest kan du automatisk sende PDF-dokumenter og bruke betinget logikk for å ha enda mer kraft.

For det tredje kan du integrere Gravity PDF med Gravity Forms offisielle betalingstillegg for å begrense tilgangen til PDF-dokumenter til betalingen er fanget.

For det fjerde kan du merke og tilpasse PDF-dokumentet med din logo, skrift, farge og til og med papirstørrelse. Husk at tillegget kommer med fire ferdiglagde maler for å komme i gang med en gang.

Andre funksjoner inkluderer en fontbehandling, slik at du kan installere skriftene og sikkerhetsinnstillingene for å kontrollere hvem som har tilgang til PDF-filene du genererer. I tillegg kommer Gravity PDF-tillegget med premiumutvidelser, noe som betyr at du kan oppnå så mye mer mens du sparer mye tid.

9. Gravity Perks

tyngdekraften frynsegoder

Med Gravity Forms offisielle tilleggsbunter som dominerer den første delen av dette innlegget, ville du tro at vi har fått nok av bunter, men du tar feil. Vi presenterer Gravity Perks, et kraftig Gravity Forms-tilleggsbunt av Gravity Wiz-teamet.

Gravity Perks er en samling av over 30 tilleggsprogrammer for Gravity Forms. Eller som utvikleren uttrykker det:

Gravity Perks er et plattform og leveringssystem for “frynsegoder.” Installer Gravity Perks og aktiver deretter den perks som gjør Gravity Forms mer fantastisk for deg. Det er som Jetpack, men spesielt for Gravity Forms.

Trenger jeg å si mer? Å vent, du kan forvente tillegg som:

  • Hekkede skjemaer for komplekse former
  • Et tillegg for å fylle ut skjemafeltene dine automatisk
  • Betingede logiske priser
  • Forhåndsvis innsending slik at brukere kan bekrefte informasjon før de sender skjemaet
  • Ordtelling
  • Automatisk innlogging
  • Og så mye mer

Gravity Wiz tilbyr tre prisplaner, nemlig Basic ($ 49 / år), Advanced ($ 129 / yr) og Pro ($ 259 per år). Velg en plan som passer for deg.

10. Gravity Forms Entries in Excel

Gravity Forms Entries in Excel

Skjult i et fjell av Gravity Forms-tillegg er en perle som du kanskje har prøvd å finne på lenge. Gutter, si et stort hallo til Gravity Forms Entries i Excel. Uten å jobbe hardt fra din side, kan du nå eksportere alle oppføringer fra Gravity Forms direkte til Excel.

Tillegget skyver dataene inn i en .CSV-fil og oppretter deretter en unik og sikker nedlastings-URL. Du kan deretter laste ned dataene, eller sende URL-en til alle som trenger tilgang til Excel-filen uten å opprette nye brukerkontoer.

Tillegget kommer med mange kroker som lar deg tilpasse Excel-utdata hvordan du vil. Det er også et flott dokumentasjonsnettsted for å komme i gang, og mange brukere berømmer utvikleren for fantastisk støtte, selv om tillegget er gratis.

11. Gravity former bildevalg

Gravity former bildevalg

I stedet for å legge til tusen ord i alternativknappen eller avmerkingsboksen, er det bare å sette inn et bilde. Tilleggsprogrammet Gravity Forms Image Choices gjør det enkelt å velge valg av bilder for alle radio, avkrysningsbokser, undersøkelser, avstemninger, quizer og produktfelt.

Det er ikke nødvendig å legge til HTML i skjemaetikettene dine. Med Gravity Forms Image Valg får du et kjent WordPress-brukergrensesnitt og bla gjennom mediebiblioteket for å velge og sette inn bildet ditt. Og den holdes adskilt fra etiketteksten.

Gravity Forms Image Valg fungerer rett utenfor boksen med de eksisterende tilleggsutstyr som radioknapper, avmerkingsbokser, avstemninger legge til, undersøkelse legge til, quiz legge til og til og med produkt- og produktalternativsfelt.

Visualiser Gravity-skjemafeltene med bilder, og slutt å legge til markering på skjemadetikettene en gang for alle. Mens Gravity Forms Image Valg har standard styling, er det enkelt å bruke dine egne stiler for å gi feltene et helt annet utseende.

12. Massehandlinger for gravitasjonsformer

Bulk handlinger for gravitasjonsformer

Bulk Actions for Gravity former gjør den lange prosessen med å redigere store Gravity Forms til en lek. Det kan bokstavelig talt redusere timevis med redigering av skjemafelt og generell formredigering av lange skjemaer, fra en time, ned til bare minutter. Bulk Actions for Gravity-skjemaer bruker et kjent og strømlinjeformet brukergrensesnitt for å lage redigeringsformer raskt og enkelt.

Trenger du å slette en stor mengde felt raskt i Gravity Forms? Bulk Actions for Gravity-skjemaer lar deg flere valg av alle feltene du vil fjerne, og med et klikk på en knapp, sletter du alle uønskede felt i skjemaet. Utrolig når du har 20 + felt i skjemaet.

Vil du duplisere felt? Bare velg hvilket som helst antall skjemafelt, klikk på klonen eller duplikatknappen, og du har umiddelbart duplisert hvilket som helst antall skjemafelt i skjemaet ditt, i løpet av sekunder. Det er like enkelt å kopiere. Bare velg knappen Kopier til skjema for å klone feltene til et annet skjema. Flott for raskt å opprette nye former med samme eller lignende formfelt.

Pluss omorganiseringsfunksjonen Bulk Actions for Gravity Forms gir superkjapp drafald av individuelle eller flere formfelt til en lek. Få skjemafeltene i den rekkefølgen du ønsker i løpet av sekunder. Velg 1 eller alle feltene dine, og ordre feltene dine enkelt.

13. Gravitasjonsformer til Word

Gravitasjonsformer til Word

Gravity Forms to Word Document Autofill Plugin er en komplett dokumentautomatiseringsløsning for WordPress. Ikke mer å kaste bort tid manuelt med å sende e-post til klienter, med Word Document Auto-fill plugin, alt er automatisert.

Data samlet inn fra skjemaer konverteres til Word-dokumenter som enkelt kan lastes ned eller sendes til noen. Å hente data fra skjemaet ditt er så enkelt som å lage et nytt Word-dokument, kartlegge det til skjemafeltene og generere dokumentet. Du kan laste opp et hvilket som helst antall dokumentmaler og kartlegge dem til skjemafelt.

Plugin-en inneholder mange alternativer for å laste opp ubegrensede Word-dokumentmaler, kartlegge malene dine til skjemaer (så hver gang et Gravity-skjema fylles ut, blir tilknyttede dokumenter generert), generere dokumenter mens du sender inn Gravity Form, og deretter lastet ned, mailet eller regenerere dokumenter etter behov.

14. Gravity Forms to PDF Auto-Fill Solution

Gravity Forms to PDF Auto-Fill Solution

Info & NedlastingVis The Demo

Sett opp autosvar med tyngdekraftsformene til PDF Auto-Fill Solution! En av de beste måtene å bygge broer med dine eksisterende og potensielle kunder er å holde dem i informasjonssløyfen til enhver tid. Imidlertid er det nesten umulig å sende e-post manuelt, hver gang de fyller ut et skjema på nettstedet ditt.

Det bedre alternativet er å forhåndsdefinere e-post med automatisk svar som kan sendes ut til abonnentene dine når de fyller ut et hvilket som helst skjema. Gravity Forms to PDF Auto-Fill Plugin er en slik løsning, som genererer PDF-filer av informasjonen som er lagt inn av brukerne dine og sender den automatisk når skjemaet er sendt inn.

Først må du lage et Gravity Form. Neste design en PDF-mal med nøyaktig samme skjemafelt, og angi navnet på Gravity Form-feltet som navnet på PDF-malen. Last deretter opp og publiser den fra Auto-Fill-innstillingene. Du kan også bruke e-postmalen – bare legg til mottakerens e-post-ID-er og legg til en tilpasset melding for din auto-responder. Når alle disse innstillingene er på plass, begynner pluginen å sende ut automatiserte PDF-filer som vedlegg i e-post når en bruker fyller ut skjemaet på nettstedet ditt.

Merk at plugin-en legger til PDFTK-filene i serverens rotmappe. Så det kan hende du må kontakte serveradministratoren din for dette, i tilfelle nettstedet ditt har en delt hostingplan. Men wMed alle forutsetninger og innstillinger på plass, gjør Gravity Forms to PDF Auto-Fill-plugin det å sende ut autosvar til kundene dine!

15. MailPoet 3

Tilleggsgravitasjonsformer - MailPoet 3

Hvis du elsker å bruke MailPoet for nyhetsbrevene og gravitasjonsskjemaene for påmeldingen, er du heldig. Dette gratis tilleggsprogrammet integrerer sømløst en av Gravity Forms med MailPoet-listen. På denne måten kan nye besøkende enkelt abonnere på nyhetsbrevet ditt.

Tillegget støtter felt for navn (først, sist) og e-post, samt flere lister, opt-in (eller fravalg) og MailPoet tilpassede felt. Med denne gratis plugin kan du få dine tilpassede Gravity Forms synkronisert med MailPoet på kort tid!


Våre valg for de beste Gravity Forms-tilleggene berører flere områder, inkludert betalingsbehandling, skjema-styling, styring av kundeforhold, sikkerhet og så videre, noe som betyr at du nå kan utvide Gravity Forms utover dine villeste forestillinger..

Hvilke er favoritttilleggene til Gravity Forms? Del med oss ​​i kommentarene for å fortsette å vokse denne listen. Takk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me