Beste gjenoppta WordPress-temaer

Med så mye informasjon på internett er det fullstendig fornuftig å ha din personlige CV også. Men hvordan lager du raskt en CV i tide til det store intervjuet i morgen? Enkelt – bare ta et av de beste gjenoppta WordPress-temaene listet nedenfor og en enkel hostingplan. Du kan ha en CV, online CV eller nettsted for virtuelle visittkortstiler opp på kort tid.


Viktig informasjon om CV

For å få fart på ting er det lurt å ha den viktige CV-informasjonen klar før du begynner å bygge nettstedet ditt. Forsikre deg om at du har skrevet inn CV-en allerede for hånden, eller i det minste en håndskrevet oversikt over informasjonen du vil inkludere i din online CV. Dette kan omfatte:

  • Et raskt sammendrag av en eller to setninger om dine objektive og / eller profesjonelle mål
  • Høydepunkter med dine viktigste ferdigheter og evner
  • Utdanning, spesielt grader eller sertifiseringer (sørg for å ta med datoer)
  • Arbeidserfaring med beskrivelser av ansvar og prestasjoner
  • Arbeidsprøver som kan inkludere prosjektbeskrivelser, fotografier, videoer, lydklipp, lenker som lenker til nettsteder eller bloggartikler du har bidratt til, osv..
  • Eventuelle priser eller anerkjennelser (hvis du var på en Forbes-liste eller mottok et viktig tilskudd, inkluderer det her)

Har også kontaktinformasjonen din planlagt. For noen bransjer kan det være lurt å inkludere adresse eller telefonnummer, men typisk koblinger til sosiale medier og en e-postadresse som skal brukes i et kontaktskjema er tilstrekkelig.

Velge hosting

Når informasjonen er klar, foreslår vi også at du kjøper en hostingplan før du velger tema. Vi har skrevet om den beste WordPress-hosting før, men for å holde ting raskt og superenkelt for din online CV, foreslår vi at du velger en vert som også tilbyr et domenenavn med planen din. Dette vil gjøre oppsettet raskere siden du ikke trenger å peke domenenavnet ditt fra en tredjepartsregistrator.

Vi anbefaler Bluehost for helt nye bloggere eller folk som bygger et enkelt nettsted som ikke får massevis av trafikk. Siden du oppretter en online CV (sannsynligvis med et av de beste CV WordPress-temaene som vi har avrundet nedenfor), tilbyr Bluehosts delte hostingplan mer enn nok kraft og funksjoner. Bluehost tilbyr ett-klikk WordPress-installasjon, et gratis domenenavn (for det første året), gratis SSL-støtte og mer fra bare $ 2.95 / mo.

Få Bluehost for $ 2.95 / mo

Når hosting er valgt ut og CV-informasjonen din er klar til å gå, er det på tide å velge det beste WordPress-temaet for nettstedet ditt! Vi har samlet noen av de beste gjenopptatte WordPress-temaene som er tilgjengelige for å gi deg et godt utvalg. Avhengig av dine behov

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Graphix – Totalt tema

Graphix Online Resume Total WordPress Theme Design

Info & NedlastingVis The Demo

Graphix er en ren og profesjonell premium WordPress-temademono laget med vårt Total WordPress-tema. Denne demonstrasjonen viser hvordan du kan opprette en online CV eller CV for å dele med arbeidsgivere for å lande din neste jobb!

Totaltemaet er klart med en kraftig front-end dra- og slipp-sidebygger, premium glidebrytere og tilpassede innleggstyper for å bygge din egen tilpassede webside. Bare se på Total-temaets Graphix-demo for å se hvordan du kan bygge din egen online CV (du kan importere Graphix, eller et av de andre 40+ demoene med bare noen få klikk). I Graphix har vi brukt ikonbokser, tilpassede knapper, ferdighetslinjer, parallaksebakgrunner, tilpassede Google-skrifter, et bildegalleri og en stylet kontaktskjema 7-seksjon. Bare importer våre Graphix-eksempeldata, fyll ut din egen arbeidshistorie (pluss noen bilder av deg selv) og legg til en nedlastingslenke for en pdf- eller dokuversjon av CVen din (du vet, for de gamle skoletypene).

Det er spesielt enkelt å bygge et CV eller CV-stilnettsted takket være Totals inkluderte funksjonsmoduler for kolonner, ikonbokser, ferdighetslinjer, diagrammer, porteføljer, knapper og kontaktskjema. I tillegg kan du bruke funksjoner for rader i full bredde eller fullskjerm, bakgrunnsbilder, parallaks, videoer og lokal rulle for å lage en unik CV online. Og Total kan gjøre så mye mer enn det du ser i Graphix-demoen. Temaet inkluderer en full portefølje, personale og uttalelser tilpassede innleggstyper, og tilpassbar blogg (med muroppsett, rutenett, små og store bildealternativer), tonnevis med widgets, tilpassede sidebyggerelementer og mer. Jeg kunne fortsette og fortsette, men det ville være mye raskere hvis du bare klikker på knappen oppover for å lære mer om temaet.

2. Meg

Me Creative Portfolio & Resume WordPress Theme

Me Creative Portfolio-temaet er et dristig og moderne WordPress-tema med gjenoppta stil som gjør stort inntrykk. Det er en flott start for enhver fotograf, frilanser, kunstner eller annen reklame å designe sin egen online CV.

Me-temaet kommer også med Visual Composer sidebygger, en fantastisk portefølje, innebygde bloggsider (komplett med tilpassede innleggsformater og widgets), avansert typografi og tilpassede skrifter, flytende responsive layout og mer. Bare bruk eksemplet på demoinnhold for å komme i gang, eller bygg dine egne sider fra bunnen av for å vise frem de beste tidligere verkene dine.

3. Jab (vCard)

Jab Advanced Personal Resume vCard WordPress Theme

Hvis du leter etter et av de beste CV-temaene som gjenopptas for å lage ditt eget ensidekort eller CV, er Jab et utmerket alternativ. Dette førsteklasses temaet har en lett design med kraftige alternativer og iøynefallende animasjoner som hjelper deg å lande den fantastiske nye jobben. Alt du trenger å gjøre er å legge inn informasjonen din.

Temaet inkluderer overganger av rulle- eller lysbildeseksjoner, tre unike navigasjonstyper (panel, vertikal eller horisontal), avansert isotopfiltrering, animerte graderinger, SVG-pekere, støtte for tilpassede tidsplaner, ajax casestudier, bakgrunnsbildeserier, parallakseffekter og mer. Bruk verktøyene som Jab gir for å fremheve de beste funksjonene og suksessene dine til å skille seg fra andre søkere.

4. ShiftCV

ShiftCV Blogg, Fortsett, Portfolio WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

ShiftCV er netthinne, fullt responsiv og RTL klar, slik at du enkelt kan vise frem talentet ditt og bygge din online CV i dag. Temaet inkluderer enkle alternativer som et lys og mørkt fargevalg, tilpassede ferdighetswidgets, en innebygd QR-kodevidget (for å lage en hurtigkobling til biografen din) og støtte for en full blogg der du kan dele kunnskapen din innen ditt fagfelt..

Med ShiftCV er det enkelt å legge til relevant erfaring, ferdigheter, prøvearbeid og mer til en online CV. Temaet inkluderer en fantastisk sidemal for å legge til CV, komplett med sysselsettingshistorikk, utdanning, ferdigheter, en filtrerbar lightbox-portefølje av arbeidet ditt, klientuttalelser og et kontaktskjema (for alle de jobbtilbudene du vil motta). I tillegg er det en Print side mal som lager en utskrivbar form for din online CV som potensielle arbeidsgivere kan skrive ut for senere referanse.

Dette temaet inkluderer også en nydelig blogg som du kan bruke til å skrive om nyheter innen ditt felt, aktuelle prosjekter eller andre tanker du måtte ha. Innleggsformatet for standard, galleri, lenke, video, sitat og lyd gjør det enkelt å legge til innhold relatert til alt du skriver om. Temaet kommer også spekket med lyse og mørke farger, en responsiv layout, tilpassede widgeter, RTL-støtte og til og med psd-filer, slik at du kan planlegge utformingen før du dykker i.

5. Se CV-CVen min

Se My CV CV & vCard WordPress Theme

Bygg din egen kreative online CV med See My CV WordPress-temaet. Det er et kraftig tema med enkle alternativer for å designe og organisere CV-informasjonen din, som arbeidshistorie, ferdigheter og sosiale koblinger.

Men Se min CV er ikke bare et CV-tema, den har også en fantastisk portefølje med et tilpassbart porteføljebygningsverktøy. Bruk porteføljepuslespillet til å designe et tilpasset rutenett med nyttige elver eller etiketter, legg til fantastiske animerte glidebrytere med de medfølgende premium plugins (Revolution og Layer glidebrytere), designe ditt eget tilpassede kontaktskjema og mer. Det er mange som se Min CV kan gjøre.

6. Yrke

Profesjon En side CV Fortsett WordPress Theme

Info & Last ned

Å bygge pensum på nettet trenger ikke å være vanskelig, spesielt hvis du bruker et av de beste gjenopptatte WordPress-temaene som er tilgjengelige som CV-temaet Profession One Page. Da det er et av de mest populære premium-CV-temaene på Themeforest, er det bare naturlig at det vil være på listen vår.

Temaet leveres med brukervennlige alternativer for forhåndsinnstillinger for farger, bloggdesign, horisontal layout som blir vertikal på mobil, sitater (perfekt for å vise frem anbefalinger), innebygd video og lyd pluss en profesjonell portefølje. Selv om du er ment å være en enkel side-CV, kan du absolutt legge til flere sider hvis du vil bruke temaets funksjoner til å bygge din portefølje eller for å opprette servicesider.

7. RS-kort

RSCard Fortsett, CV og vCard WordPress Theme

RScard er et fantastisk gjenopptakstema for materialdesign for WordPress. Fete farger og et rent oppsett gjør det enkelt å lage et profesjonelt nettsted for å vise frem arbeidet ditt for potensielle arbeidsgivere.

Temaet ble opprettet med ACF Pro sidebygger for å gjøre det raskt og enkelt å lage tilpassede sidelayouter med elementer som en tilpasset logo, interesser, sosiale koblinger, tidslinje, Instagram feed, ferdigheter med prosenter, referanseseksjon, statistikk, klientkarusell, tilgjengelighetskalender og mer. Temaet inkluderer også en portefølje for å vise tidligere arbeid, og full støtte for WooCommerce. Så hvis du har produkter eller tjenester som for øyeblikket er tilgjengelige, kan du legge dem til på nettstedet ditt for salg.

8. NYTT

NYTT Retina Ready WordPress Vcard WordPress Theme

Det NYE WordPress Vcard-temaet er designet for å gjøre sammenstilling av en online CV en smertefri prosess. Med enkle innebygde CV-funksjoner og et rent design, er dette temaet et flott alternativ hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne.

Vis deg frem ved å bruke det fantastiske nye vCard-gjenopptakstemaet. Dette nydelige temaet på én side er den perfekte måten å legge til CV og portefølje på nettet der klienter og arbeidsgivere kan finne det. Når du installerer det NYE WordPress Vcard-temaet, vil du finne en enkel enkeltsidig design med én sides navigasjon, ubegrensede fargealternativer og dedikerte seksjoner for om meg, kontaktinformasjon, sysselsettingshistorie, ferdigheter, portefølje osv. Temaet er også responsivt, netthinnen og RTL klare.

Bruk temaets innebygde alternativer for å laste opp CVen din, legge til arbeidsopplevelsen din, liste over dine beste ferdigheter og mer. I tillegg kan du legge til prøver av det ferdige arbeidet ditt ved hjelp av den filtrerbare porteføljen, slik at folk kan se hvor godt du gjør det du gjør. NEW inkluderer også en nydelig enkeltsideblogg, der du kan legge til tankene dine om medier, nyheter, emner eller livet generelt. Bare husk at arbeidsgiverne dine vil se bloggen – så du vil sannsynligvis holde den noe relevant for bransjen din.

9. Kerge

Kerge Resume vCard & Portfolio WordPress Theme

Kerge-temaet er perfekt for alle typer CV, CV-er og online porteføljer. Temaet har to forskjellige demoer som du kan bruke for å komme i gang, med enten en mer moderne hjemmeside med et bilde eller et mer tradisjonelt design for CV-stil. Eller du kan bygge nettstedet ditt fra bunnen av – det er opp til deg!

Uansett hvordan du kommer i gang, inkluderer Kerge-temaet også alternativer for å dra og slippe sidebygging, tilpassede skrifter, ubegrensede fargeskjemaer, unike rutetider, tilgjengelighetskalender, delingskoblinger, priser, videoer, Instagram og mer. Sjekk live-demoen for å se mer.

10. Mari

Mari Responsive CV CV WordPress Theme

Mari er et super rent og moderne CV WordPress-tema, med en unik kant på hvit skjerm som gjør at CV-nettstedet vårt føles mer som en presentasjon. Sammen med en fancy lysbildemeny er Mari-temaet veldig fantastisk.

Temaet er fullt responsivt, så du trenger ikke å bekymre deg for hvilken enhet din potensielle arbeidsgiver bruker for å slå opp informasjonen din. I tillegg til sideelementer for å lage en om meg-side, laste opp CV, lage en tidslinje med arbeids- eller utdanningserfaring og muligheten til å bygge en portefølje er det mange måter å vise frem ferdighetene dine.

11. Profil

Profil Personlig portefølje WordPress Theme

Info & Last ned

Profilen er en personlig blogg og portefølje WordPress-tema laget av organiske temaer. Dette elegante porteføljetemaet er en flott måte å vise din personlige portefølje av arbeid på.

Profiltemaet har en vakker hjemmesideoppsett med et unikt avrundet funksjoner av deg – foran og midt. Å holde deg i sentrum for lesernes oppmerksomhet er fokuset for dette temaet. Twitter-feeden din, sosiale lenker, en kort seksjon om deg og et glimt inn i porteføljen din vises alle så snart du lander på hjemmesiden.

Porteføljedelen er utformet med samme omhu som hjemmesiden. Legg til porteføljeartikler og lag et flott nettverk av arbeidet ditt. I tillegg kan du legge til kjente bilder og videoer, noe som er flott hvis noen av prosjektene dine blir bedre forstått gjennom film. Og du kan alltid bruke kortkoder for å tilpasse porteføljepostene dine ytterligere med knapper, varsler, lysboksgallerier og mer.

12. Flatoo

Flatoo vCard, CV, Personal WordPress Theme

Flatoo er et premium vCard- og CV-stiltema med et dristig, flatt design perfekt for å skape en kreativ og fargerik CV. Dette responsive temaet inkluderer en nyttig byggherre for å organisere CVen for å vise talentene dine best.

Med Flatoo kan du lage et animert bildegrid, lysbildefremvisning med full bredde, animerte ferdighetsdiagrammer, tidslinje for arbeidserfaring, ajax-filtrert portefølje, Google-kart med lokasjoner og et kontaktskjema for å komme i kontakt.

13. Mefolio

Mefolio Best CV WordPress-temaer

Mefolio-temaet er et imponerende Cv-tema, og er absolutt et av de beste gjenopptatte WordPress-temaene da det ble nominert som et Awwwards-nettsted for dagen. Den ene av en slags vinklet flisens hjemmesideoppsett, dristige farger, forløpninger, roterende tekst, videobakgrunner og flere menylayoutalternativer.

Dette temaet kommer med King Composer-sidebyggeren for enkelt å lage egendefinerte sider, ett-klikks demoinstallasjon for å hjelpe deg med å få et hoppstart som skaper din CV, RTL-støtte og kompatibilitet med WPML-oversettelsesplugin hvis du vil søke på jobber i andre markeder.

14. FortsettX

ResumeX - Multiplepose CV & One Page Portfolio

Info & NedlastingVis The Demo

ResumeX er et premium-WordPress-tema på én side som gjenopptas fra Themeforest. Dette temaet er en flott måte å vise frem arbeidserfaring, gjennomførte prosjekter og alt annet om deg eller din virksomhet som du kanskje vil dele med potensielle arbeidsgivere eller kunder.

Å ha et flott CV er nøkkelen til å komme forbi den første intervjuerunden, og en imponerende portefølje kan hjelpe deg med å lande en stor jobb (eller en stor klient). ResumeX gjør det enkelt å vise seg frem, du. Temaet har flotte innebygde funksjoner som du garantert vil glede. Den har en fantastisk en-sides design, som er den perfekte måten å gi et raskt innblikk i din profesjonelle historie til kunder og sjefer. Pluss de enkle å bruke temalternativer gjør det til en lek å dra og slippe innholdsseksjoner i den rekkefølgen du ønsker.

Den beste delen av ResumeX er de fantastiske innholdsseksjonene. Legg til en om seksjon, nedlastinger av pdf (for gjenopptak, brosjyrer eller noe annet), ferdighetslinjer, en opplevelse eller prosjekt tidslinje, tellere, utdanning eller sertifiseringer (eller eventuelle priser du har mottatt), en filtrerbar portefølje, klientuttalelser, en blogg , sosiale koblinger og et søtt lysbilde-kontaktskjema. Dette temaet har alt du trenger å imponere og deretter noen!

Andre temafunksjoner inkluderer et responsivt oppsett, slik at folk kan sjekke profilen din på hvilken som helst enhet som er praktisk for dem, en lysbildefremvisning på full skjerm takket være den kraftige Revolution Slider Plugin, kreative CSS3-animasjoner og mer.

15. uselvisk

Selvløsløs WordPress VCard-tema på én side

Info & NedlastingVis The Demo

Det uselviske temaet er det motsatte av hvordan navnet høres ut som det handler om deg! Lag et fantastisk nettsted for å vise frem ferdighetene dine for å gi arbeidsgivere en grunn til å ansette deg i stedet for konkurransen. Bruk porteføljen til å laste opp arbeidseksempler, starte og bygge opp din egen blogg full av tips, legg til et kontaktskjema for å nå enkelt og mer.

Temaet inkluderer enkle alternativer for å legge til nedlastningsknapper, lysbildefremvisning for bakgrunnsbilder, forskjellige tekniske ferdigheter, prispakker, lister og mer. Temaet støtter også tilpasset CSS for videre styling.

16. unRovr (Animert)

unRovr Animert vCard & Resume WordPress Theme

UnRovr-temaet er et fantastisk WordPress-tema som gjenoppretter, som inkluderer mange eksempler på demoer du kan velge mellom for å komme i gang. Enten du vil lage en enkel side med ditt navn, tagline og fortsette nedlasting av fil eller et funksjonsrikt porteføljeside, er unRovr-temaet et godt valg.

Temaet bruker den kraftige dra-og-slipp-byggeren for Elementor for å gjøre det enkelt å legge til sosiale koblinger, lysbokser, ajax porteføljenett, tilpassede skrifter og mer.

Flere av de beste CV WordPress-temaene

Der har du det – vi delte en rask oversikt over viktig informasjon du bør ta med i CVen din, en solid hostingplan du kan bruke og 15+ temaer å velge mellom. Forhåpentligvis har du funnet et tema for å komme i gang med CVen. Med et godt tema og en enkel hostingplan kan du absolutt ha en online CV opp i tid for intervjuet ditt i morgen.

Dette er selvfølgelig bare en kort liste over hva vi tror er noen av de beste WordPress-temaene, men vi vil gjerne vite hva du har brukt for å bygge din online CV. Hvis du har funnet et fantastisk WordPress-tema, vil du anbefale å legge igjen en kommentar nedenfor, slik at vi kan sjekke det ut!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me