Beste hotellbookingsskjema WordPress-plugins

Det er alltid tid for en ferie. Hvem er ikke klar til å ta noen uker fri til å slappe av, besøke familie eller bare dra på eventyr? Hotell- og gjestfrihetsbaserte virksomheter bør være klare til å godta reservasjoner uansett årstid. Noe som betyr at nå er det perfekte tidspunktet for en ny oppdatering av nettstedet ditt.


Et hotellnettsted skal gjøre det enkelt for gjester å se eiendommen, sjekke rommene, se en liste over fasiliteter og viktigst av alt bestille et rom. Hele poenget med å ha et nettsted for din hotell- eller gjestfrihetsbaserte virksomhet er å sikre reservasjoner, og å gjøre det du trenger et brukervennlig bestillingsskjema. Hvis du ikke allerede bruker et av de beste WordPress-temaene, eller hvis du elsker det nåværende WordPress-temaet ditt, kan du enkelt legge til et bestillingsskjema til ditt WordPress-nettsted med et bestillingsskjema-plugin. Vi har søkt på nettet, og nedenfor er vår anbefaling om det beste gratis og premium bestillingsskjemaet WordPress-plugins. Nyt!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. MotoPress hotellbooking og utleie av eiendommer

MotoPress Hotel Booking Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

MotoPress Hotel Booking-plugin er det ultimate WordPress-bestillingssystemet for utleieeiere. Hvis du leier ut et overnattingssted, er et hotell, en liten B & B eller en ferieutleie, kan du bruke plugin-en til å lage en liste over ubegrensede eiendommer med alle fasiliteter, tjenester, bilder osv. I tillegg kan du lage en ekte- tidssøk tilgjengelighetsskjema som vil kjøre en automatisk varelagerkontroll. Plugin-enheten tillater å bekrefte bestillingen din enten ved betaling (PayPal, 2Checkout, Braintree, Stripe, Beanstream / Bambora, etc.) eller manuelt (via e-post).

En annen flott ting, kan du automatisk synkronisere utleiene dine som er oppført på forskjellige OTA-er med dine direkte nettstedsbestillinger. Dermed unngår du enkelt å overbooke. Hva som er veldig viktig for å holde oversikt over alle utgifter, pluginen har et komplett system med skatter, avgifter, en betalingshistorikk for hver reservasjon, osv. Systemet med å sette prisene er også fleksibelt – rabatter, sesongpriser, priser, forskjellige tilpassede bestillingsregler og mer. Du kan også prøve en gratis versjon, men det kommer med færre alternativer.

2. VikBooking Hotel Booking Engine & PMS

VikBooking Hotel Booking Engine

Med VikBooking-plugin-en kan du sette opp et pålitelig reservasjonssystem for hotellet ditt på kort tid. Den gratis versjonen av plugin-en inneholder innebygde alternativer for romtyper, tilpassede priser, tilgjengelighetskalender, belegg, språk- og oversettelsesfunksjoner, brukerrolletillatelser (så ikke bare noen kan få tilgang til reservasjonssystemet ditt) og 8 brukervennlige snarvekoder. Og hvis du oppgraderer til VikBooking For at du kan administrere bookningene dine med ekstra begrensninger (minimum opphold, ankomsttid osv.), Sesongpriser, over 60 betalingsportalternativer, SMS-varsler og registrering (innsjekking / ut) -funksjoner. Pro tilbyr også nyttige grafer, statistikker og PMS-rapporter for å se hvordan det går med virksomheten din.

3. Bookingkalender og skjema

Plugin for bestilling av kalender

Bookingkalender er sannsynligvis den mest populære gratis reservasjonskalendertillegget som er tilgjengelig på WordPress.com. For en gratis plugin er den full av gode funksjoner du garantert vil finne nyttige. Lag et hvilket som helst antall kalendere som kan inkludere tilpassede bestillingsskjemafelt. På denne måten kan gjester velge oppholdet med dagene i kalenderen, fylle ut skjemafeltene og sende inn reservasjoner. Etter at skjemaet har sendt skjemaet, mottar administratoren din en e-postbekreftelse, og administratoren kan deretter godta eller avslå reservasjonen (og administrere alle andre reservasjonsforespørsler) fra det brukervennlige administrasjonspanelet for administrator.

4. HBook Hotel Booking

HBook Hotel Booking Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

HBook er et fantastisk alternativ for din gjestfrihet eller hotellnettsted. Denne kraftige plugin gjør det enkelt for gjestene dine å bestille rom fra WordPress-nettstedet. De fulle responsive reservasjonskalendrene og bestillingsskjemaene du bygger med HBook. Bare installer plugin-modulen og begynn å lage avanserte kalendere og skjemaer med tilgjengelige rom, vilkår og betingelser, prisfiltre, romfiltre, tilleggsfasiliteter, kupongkoder, krav til minimum / maks opphold, tilpassede betingede og sesongpriser, reservasjonsinnskudd, rengjøringsgebyr , og mye mer.

5. Pinpoint Booking System

Pinpoint Booking System Plugin

Hvis du ikke er sikker på at du er klar for Booking System PRO ennå, kan du alltid starte vår med den gratis versjonen. Selv om den ikke inkluderer så mange funksjoner som premiumversjonen, inkluderer det gratis WordPress-plugin-systemet for bestillingssystem en kalender fra sluttbestilling hvor gjester kan velge datoene sine, legge til en kupongkode eller rabatt og fullføre betaling via PayPal. Dette er en flott måte å legge til en reservasjonskalender på nettstedet ditt i dag, og deretter oppgradere til PRO-versjonen på et senere tidspunkt.

6. Booki bestillingsskjema

booki-wordpress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Booki er et nydelig premium bestillingsskjema og WordPress-plugin-kalender. Dette avanserte reservasjonssystemet tilpasser seg brukernes tidssone, slik at de kan se hva som er tilgjengelig i sanntid. Fra en gjestes perspektiv gjør Booki det enkelt å velge en reisedato, se tilgjengelige oppføringer og foreta betalinger via PayPal etter å ha mottatt en faktura. Plugin-en inneholder også 24 fargetemaer, avansert administrasjonsstatistikk (totalbestilling, opptjent beløp, gitt rabatter osv.). Pluss at pluginen er oversettelsesklar, slik at du kan endre den til hvilket språk du trenger ved å bruke den inkluderte .po-filen!

7. WP Simple Booking Calendar

WP enkel reservasjonskalender

WP Simple Booking Calendar er akkurat slik det høres ut – en fin og enkel bestillingskalender for din WordPress-installasjon. Administrer romutleie og reservasjoner ved å opprette så mange reservasjonskalendere du trenger. Du kan til og med tilordne brukere til hver kalender, så hvis du bare vil at en bestemt medarbeider skal ha tilgang til kundeforespørsler, kan du stille det opp med bare noen få klikk. Hvis du noen gang trenger flere funksjoner, er det en premiumversjon av plugin-en som du enkelt kan oppgradere til.

8. WP-reservasjonskalender

wp-booking-kalender-wordpress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Den premium WP-reservasjonskalenderen gjør det enkelt å lage reservasjonskalendere for din hotellvirksomhet som er en annen type hotell. Hver dag viser antall åpne rom eller tidsluker, slik at brukere kan se på et øyeblikk om ønskede datoer er tilgjengelige. Med alternativer for ubegrensede kalendere, ubegrensede tidsluker, ubegrensede reservasjoner tilgjengelig, bestillingsskjema captcha og mer WP Booking Calendar er et flott alternativ for nettstedet ditt.

9. WP-reservasjonssystem

WP Booking System Plugin

WP Booking System-gratis WordPress-plugin er en flott måte å legge til en enkel bestillingskalender eller skjema på gjestfrihetsnettstedet. Plugin-en gjør det mulig for gjester å gjøre reservasjoner på en daglig basis og inkluderer enkle å forstå fargekoding for tilgjengelige og bestilte dager. Når en bruker har fullført en reservasjonsforespørsel, vil du motta en bestillingsvarsel i WordPress-oversikten, hvor du raskt kan organisere og administrere alle reservasjonene dine.

10. Bookly WordPress Booking and Scheduling

Bookly Pro Booking-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Bookly er en alt-i-en-bestillingsløsning, og tar kunder rett gjennom bestillingsprosessen helt til betaling. Bestillingsskjemaene er enkle og stilige og enkle for en besøkende å forstå. Du kan inkludere et ubegrenset antall tjenester og ansatte for en besøkende å velge mellom, inkludert en tjenestekategori for å hjelpe dem med å finne det de leter etter. Besøkende vil også bli bedt om å gi en oversikt over tilgjengeligheten deres (tider, hverdager og datointervall) som pluginen vil bruke for å få opp en liste over passende tidsluker.

Når besøkende er fornøyd med tidsluken, kan de legge igjen sine relevante detaljer og til og med foreta betaling med Bookly – å ta en betaling er en fin måte å redusere nei-show. Du kan integrere Bookly med tre betalingsprosessorer: PayPal, Stripe og Authorize.net. Etter betaling har bekreftelsen av besøkende blitt bekreftet, og de mottar en e-postbekreftelse.

Plugin-en er ikke bare nyttig for de besøkende, den har også mye back-end-funksjonalitet du kan bruke. Du kan for eksempel integrere Bookly med Google Kalender for å gi en visuell kalendervisning for hver medarbeider for å se når avtalene deres er planlagt. Bookly gir deg også full kontroll over når ansatte er tilgjengelige for å unngå forvirring og forstyrrelser: du kan planlegge skiftetider, pauser og ferier i kalenderen deres. En flott plugin som kan tilføre mye service til en servicebasert virksomhet.

11. Gravitasjonsformer

gravitasjon-former-wordpress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Gravity Forms er en av de mest anbefalte skjemaene som bygger WordPress-plugins på markedet, og det er ikke rart hvorfor. Med gode alternativer for avanserte former, betinget logikk, radioknapper, nedtrekksvalg og mer, vil det være et stykke kake å lage ditt helt eget forespørselsskjema. Og hvis du får premium tillegg for kuponger, Strip og / eller PayPal, kan du til og med få gjester til å behandle betaling via reservasjonsskjemaet.

12. WooCommerce hotellbooking

WooCommerce Hotel Booking Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

WooCommerce Hotel Booking-plugin er slik det høres ut – en måte å bruke WooCommerce til å godta og administrere bestillinger fra nettstedet ditt. Med pluginen installert, kan du bruke WooCommerce til å legge til rom, tilgjengelighet, administrere innsjekkings- / ut-prosessen, legge til upsells (som frokost, spa-behandlinger eller andre fasiliteter) og godta betalinger. Denne pluginen er også WPML-kompatibel for enkle oversettelser og fungerer med alle betalingsportaler du har lagt til WooCommerce-butikken din.

13. Reservasjoner med flere leverandører

Reserveringssystem for flere leverandører

Info & NedlastingVis The Demo

Lag din egen online bestillingsside som Hotels.com eller Booking.com med Webkul Multi-Vendor Booking-plugin (merk: denne plugin krevde at Webkul Marketplace-plugin-funksjonen). Med denne WooCommerce-utvidelsesplugin installert kan du opprette en markedsplass for andre tredjepartshoteller, Airbnbs, leilighetsboliger, campingplasser og mer for å legge til rommene. Og ved hjelp av et medlemskapsplugin kan du belaste disse tredjepartene en månedlig avgift eller en prosentandel basert på reservasjoner gjort via nettstedet ditt.

14. Quform

quform-wordpress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Quform er et populært alternativ for byggeskjerm som inkluderer en bestillingsskjemamal. Dette gjør det enkelt for deg å bare aktivere plugin-modulen, velge malen og finpusse skjemaet for å dekke dine behov. Selvfølgelig kan du også lage et tilpasset skjema fra grunnen av, for å inkludere alt informasjonsfelt du trenger.

15. Kontaktskjema 7

Kontaktskjema 7 Plugin

Selv om en mer kompleks reservasjonskalender kan være nyttig for noen virksomheter i hotell- og gjestfrihetsbransjen, kan andre bare kreve et bestillingsskjema. Hvis du leter etter et fint og enkelt alternativ for gratis skjemabygging, blir det ikke bedre enn kontaktskjema 7. Med litt hjelp fra dokumentasjonen kan du legge til tilpassede felt. Legg til alternativer for gjester å velge romtype, beliggenhet, tidsperiode og mer. Det utfylte skjemaet kan deretter sendes rett til innboksen din (eller til noen andre) for å bli gjennomgått og lagt inn i reservasjonssystemet ditt.


Vi har listet ut de beste valgene våre for de beste bestillingsskjema-plugins for WordPress, men vi vil vite hva du synes. Bruker du noen av de nevnte programtilleggene? Eller vil du anbefale et annet bestillingsskjema WordPress-plugin? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me