Beste avtale for å bestille WordPress-plugins for planlegging og reservasjoner

Hvis virksomheten din er avhengig av avtaler, har du et WordPress-nettsted og ikke har installert en bestillingsplugin ennå, må du komme på det. Spesielt en av disse avtalene som bestiller WordPress-plugins.


Det er ingen grunn til at så mange bedrifter gjør det fortsatt tvinge kundene sine til å ringe dem på telefonen, kontakte dem via e-post og vente på svar, eller verst av alt, fysisk komme inn på kontorene sine for å avtale en avtale. Implementering av en brukervennlig booking-plugin kan føre til økt salg fra folk som jobber i de fleste av timene dine, eller som ikke har lyst til å gå gjennom holdetider og vente på at en resepsjonist kan bestille via telefon. Og det kan føre til at flere avtaler blir gjort på impuls, spesielt siden du kan treffe dem med muligheten til å bestille rett etter at webkopien din (forhåpentligvis) har gjort jobben sin.

Heldigvis tilbyr WordPress massevis av alternativer for å fullføre denne oppgaven.

Vi har dekket bestillingsprogramtillegg før, men bare når det gjelder hotellnisjen. I dag dekker vi 15 til, og utvider vårt syn til å inkludere WordPress-plugins for avtalebestilling som er ment for planlegging omtrent hva som helst!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Bestilling av avtale på bedriftsnivå på Amelia

Amelia Enterprise-nivå avtale Booking WordPress Plugin

Amelia er et av de kraftigste plugin-programmene for avtaler du kan velge for din virksomhet. Denne automatiserte bestillingsløsningen fungerer kontinuerlig 24/7 slik at du aldri går glipp av en ny kunde. Bare installer, konfigurer innstillingene, så er du klar til å rock-n-roll!

De Amelia booking plugin inkluderer funksjoner som er enkle å bruke til å lage dine egne bestillingsskjemaer for avtaler. Kraftige alternativer inkluderer støtte for flere ansatte (sammen med muligheten til å legge til spesifikke tjenester, vanlige timer og avspasering for hver), lokal valuta, serviceutstyr, e-postvarsler, bildegallerier, kuponger, pluss farge / skriftalternativer for front-end design.

Når skjemaet er klart, kan kundene bruke den interaktive avtaler-kalenderen (månedlig, ukentlig, daglig så vel som liste- / tidslinjevisninger) og unik trinnvis bookingveiviser med fasettert filtrering for å finne en avtale tid for en spesifikk tjeneste med en bestemt medarbeider (eller til og med på et nøyaktig sted). Når det er på tide å betale, kan kundene bruke Amelia innebygde betalingsportaler for å reservere sin tid eller velge en betaling på stedet.

Amelia Booking Plugin Services-kortkode

Amelia inkluderer til og med en nyttig kortkode for å lage en tjenesteside. Lim inn kortkoden på en ny side for å vise gjeldende tjenester med parametrene for en bestemt tjeneste, en hel kategori eller alle kategorier).

Fortsatt ikke solgt? Ta en titt på vår komplette gjennomgang av Amelia-bestillingsprogrammet for å se alle funksjonene og alternativene i aksjon!

2. Booknetic

Booknetic - WordPress Avtalebestillings- og planleggingssystem

Med Booknetic kan du enkelt lage en bedre avtaler og bestillingskalender for å utvide virksomheten. Denne moderne og responsive avtalekalenderen inneholder mange funksjoner som sparer deg for tid og penger, samt gjør bestillingsprosessen sømløs for kundene. Fra skjemaoppretting til betalingsbehandling kan Booknetic gjøre alt. Enten du driver en salong, et treningssenter, et advokatkontor eller annen profesjonell virksomhet, er Booknetic sikker på å dekke dine (og dine kunder) behov.

Når du er installert kan du bruke Booknetic å lage ditt eget automatiserte bestillingssystem for ditt nettsted. Men det hele starter med skjermbyggeren. Ved å bruke innebygde alternativer i live-skjermbyggeren for generell design, fargevalg, bestillingstrinn, servicekategorier på flere nivåer, ansatte, lokasjoner og mer, kan du lage et skjema perfekt tilpasset din virksomhet. I tillegg kan du lage et omfattende tjenestetilbud med ekstra tillegg, så vel som personalets tilgjengelighet.

Booknetic lar deg også godta betalinger eller innskudd før en avtale tid. Tillat kunder å velge PayPal, Strip eller betaling på stedet. Eller bruk WooCommerce for å integrere reservasjonskalenderen sømløst med ekstra betalingsalternativer. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer et detaljert dashbord for dine og dine ansatte, muligheten til å eksportere dine kunder og / eller avtaler for å utmerke seg (flott for datastyring eller for å administrere personalplaner), samt oversettelse klar via WPML.

Eksempel på Booknetic-avtale om bestilling

Men det er ikke alt. Kundene dine vil også elske Booknetic. Den elegante og moderne UX er både attraktiv og intuitiv. Klienter har muligheten til å bestille på hvilken som helst enhet for enkelt å filtrere etter ansatte, tjenester eller sted for å finne en avtale tid som tilfredsstiller deres behov. Og avhengig av alternativer du har aktivert, kan de også bestille en gang, gjentakende og til og med gruppeavtaler. Innebygd støtte for SMS- og e-postvarsler, pluss Google Kalender 2-veis synk, betyr at de ikke vil gå glipp av det de har bestilt. Å holde kundekretsen fornøyd og bedriften din blomstrer.

3. Vik-avtaler

Vik-avtaler

Bygg et komplett avtaler og planleggingssystem for din virksomhet med WordPress og Vik-avtaler. Denne kraftige WordPress-plugin er full av funksjoner som gjør det enkelt å administrere tiden din.

Den første av dem er en pålitelig kalender, komplett med online reservasjoner. Med Vik har du muligheten til å legge til tjenester, tidsluker, varigheter, arrangementskapasitet og til og med ansattes tilgjengelighet (via tid og sted). Og hvis bedriften tilbyr spesielle priser basert på tid på dagen, ferien eller sesongen, kan du legge det til også! På denne måten kan klienter bestille avtaler med letthet, enten det er for en spikaravtale eller skattekonsultasjon.

Vik-avtaler gjør det også enkelt å administrere reservasjoner og kundefakturaer. Du kan til og med konfigurere automatiske e-post- og SMS-varsler for å gi kunder beskjed når reservasjonen er bekreftet, eller for å følge opp påminnelser. Og siden flere betalingsportaler støttes av Vik Appointments Pro, er det enkelt å akseptere betaling online. Å gjøre sømløs bestillingsprosessen for kundene dine, fra start til slutt!

4. WooCommerce bestillinger og avtaler

WooCommerce bestillinger og avtaler

Uansett virksomhet, WooCommerce bestillinger og avtaler av PluginHive er et annet godt valg. Denne fleksible bookingtillegget gjør det enkelt å konfigurere skjemaer på nettstedet ditt for bestillinger etter måned, dag, time eller til og med minutt. I tillegg kan du gjøre det mulig for klienter å velge flere avtaler i en bestilling – noe som er en flott funksjon hvis du leier ut eventlokaler, rom på et bed and breakfast, en flere dagers konferanse eller festival osv..

Plugin gir mulighet for flere medarbeidere og individuelle priser. På denne måten kan teamet ditt lade etter ekspertisen deres, og takket være pluginens Dynamic Total Booking Cost-beregning kan kundekrets se prisalternativene når du bestiller. Du kan også aktivere bookingtillegg for eventuelle ekstra tjenester eller funksjoner du kan tilby (for eksempel et tillegg for arometerapi når du får en massasje).

Eksempler på WooCommerce bestillinger og avtaler

WooCommerce Bookings and Appointments-pluginen inneholder også alternativer for e-postvarsler og kanselleringer (hvis du tillater det). Og med den innebygde Google Kalender-synkroniseringen er det enkelt for deg og kundene dine å legge til nye avtaler i timeplanen din. Andre plugin-funksjoner inkluderer navn på pris, filvedlegg, variabel prissetting (for eksempel høyere priser i helger eller helligdager), WPML-kompatibilitet, flerspråklig støtte, global synkronisering av eiendeler mellom din reservasjonskalender og butikk, pluss tonn mer. Sjekk nettstedet for hovedprogrammet for plugin for å lære mer.

5. Bestill en avtale online PRO

Bestill en avtale online PRO WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Gjør det enkelt for kundekretsen å bestille avtaler med Book en avtale Online PRO. Denne plugin lar brukere bestille i henhold til teammedlem (eller de kan hoppe foran uten preferanser) eller tjeneste, og deretter velge en dato og klokkeslett. Og fordi programmets kalendere og valg er responsive – er bestilling raskt og enkelt på alle enheter. Besøk Bestill en avtale online PRO demo for å se selv!

Bestill en avtale online PRO WordPress-plugin

Foruten å være grei for kundene, er Book a Appointment Online PRO også en lek å installere på ditt WordPress-nettsted. Bare bruk plugins-funksjonene for hurtigstart for å legge til teamet ditt og tilbudene. Legg til så mange medarbeidere du vil, velg mellom to forskjellige arbeidsplaner (timer eller skift), konfigurer bestillingsformat, legg til PayPal-kassa og mer. I tillegg kan du aktivere SMS-påminnelser – slik at kundene dine aldri vil gå glipp av en avtale igjen! Andre pluginalternativer inkluderer stillinger, bilder, feriedager, servicekategorier og integrasjon med WPML, Twilio, PayPal, SMSC og Firebase.

6. Avtalebestilling og online planlegging (gratis)

Avtalebestilling og online planlegging Gratis WordPress-plugin

Appointment Booking & Online Scheduling-plugin av vCita er et flott alternativ å legge til et avtaleskjema på ditt WordPress-nettsted. Plugin-en er perfekt for booking av arrangementer, klasser, tjenester for én og én og mer.

vCitas plugin tilbyr alternativer for online planlegging, for eksempel serviceavtaler med en bestemt medarbeider, bestillingsbekreftelser og betalingsstøtte. Men det som virkelig skiller vCita er den innebygde meldings- og tilbakeringingsfunksjonaliteten. Plugin-en synkroniseres med vCita Mobile App for å varsle deg øyeblikkelig om nye bestillingsforespørsler eller sende påminnelser om avtaler. I tillegg tillater det deg å sende meldinger og filer til klienten din før du møter. Lar deg få kontakt med klientell og etablere rapport.

cVita Business Management App

Men det er ikke alt cVita kan gjøre for bedriften din. Oppgrader til a for flere funksjoner vCita Business Management premium plan. Avhengig av planen du velger, kan dette låse opp funksjoner for analyse, kuponger, tekstklient, e-postmarkedsføring, personaletillatelser og til og med prioritert støtte. Planene starter på $ 15 / mo for grunnleggende online planlegging, eller $ 29 / mo for Essentials – en personlig klientportal, online forretningskalender pluss støtte for fakturering og fakturering. Selv om du bruker den komplette pakken med forretningsadministrasjonsverktøy, trenger du en Platinum-plan. Men med tanke på at vCita er som flere forretningstjenester i ett, er det en mer enn rimelig investering.

7. Booking Aftagebestilling og planlegging

Booking Aftagsbooking og planlegging WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du har sett på kraftige avtaler som bestiller WordPress-plugins, har du sannsynligvis kommet over Bookly før. Dette populære online booking plugin er optimalisert for å hjelpe deg med å bestille flere avtaler uansett når eller hvordan kundene dine får tilgang til nettstedet ditt.

Bookly er mobil og oversettelsesklar, så skjemaene dine ser bra ut på alle språk på enhver enhet. I tillegg innebygd støtte for e-post og SMS-varsler pluss integrasjon av Google Kalender, slik at kundene dine aldri går glipp av en avtale. Vil du lade ved bestilling? Ikke noe problem – Booklys integrasjonsbetalingsportal inkludert PayPal, Stripe, Authorize.net, Mollie, Payson, PayU Latam, 2checkout, PayUbiz og WooCommerce. Andre funksjoner inkluderer fargevalgalternativer, flexplanlegging, høytider, bookingprosesstrinn, 50+ valutaer og mer.

Vil du prøve Bookly før du kjøper? Hent gratis Bookly plugin på WordPress.org for å se hvor fantastisk timebestilling kan være.

8. Kalender for avtaler for avtale (gratis)

Avtale Booking Kalender Gratis WordPress Plugin

Hvis du har enklere bestillingsbehov for avtaler (kanskje behov som ikke er verdt å betale penger for å oppfylle), kan den gratis avtalebestillingskalenderen være det beste alternativet. Det tilbyr større funksjonalitet enn mange gratisversjoner av sammenlignbare plugins. Funksjoner som følger med denne plugin inkluderer bookbare tidsluker, e-postvarsler, muligheten til å eksportere til Google Drive, utskrivbare bestillingslister, tilpasning av tilgjengelighet og antall ganger en bruker kan bestille, captchas og mer.

For å få tilgang til mange av de beste funksjonene, må du imidlertid utskille deg for premiumversjonen. Hvis du for eksempel belaster kundene dine for å avtale, er ikke denne plugin-en ideen, ettersom gratisversjonen bare fungerer med PayPal. Hvis du vil bruke en hvilken som helst annen betalingsport, må du bruke penger.

9. Templatisk avtalsreservasjon

Templatisk avtale Booking Premium WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Templatic’s tilbud til bookingverdenen er litt annerledes enn de fleste. Det presenterer ikke bare brukeren en kalender; det tar dem direkte til skjemaet. Kalenderen kommer opp når en bruker klikker på datodelen. Så dette er mer som den typen oppsett kundene dine vil være vant til hvis de bestiller mange flyreiser eller hotellrom. Den fortroligheten er en styrke.

Som de fleste avtaler som bestiller WordPress-plugins, vil Templatic Booking WordPress Plugin aktivere avanserte bestillingsfunksjoner i temaet ditt, som er perfekt for utleie. Og etter at du har kjøpt plugin-en, tar den seg av alt for deg, uten månedlige eller andre transaksjonsgebyrer. Dette er også en av få plugins som lar kundene dine betale med en direkte bankoverføring. (Hvis du ønsker å holde fast ved kredittkort, kan du imidlertid alltid aktivere andre gatewayer, som med andre plugins.)

Andre funksjoner inkluderer et variabelt bestillingsskjema, sesongpriser og muligheten til å tilby kunden andre tjenester med sin bestilling. Og som et notat, fungerer plugin-programmet bra med mange av Templatic’s WordPress-temaer – spesielt Service Biz som allerede inkluderer plugin-modulen.

10. Avtaler (gratis)

Avtaler Gratis WordPress-plugin av WPMUdev

Avtaler er en av de mer omfattende gratis bookingspluginene som er tilgjengelige for WordPress-nettsteder. Med funksjonalisten for plugin-modulen har jeg ingen grunn til å bestride påstanden. En unik funksjon: Hvis du har flere ansatte som håndterer avtaler, kan du gi hver av dem sin egen kalender – med en bio og et bilde vedlagt – slik at kundene kan velge hvilken av dine ansatte de foretrekker å bestille hos.

Det fungerer også motsatt: klienten kan velge fra en liste over tjenester firmaet tilbyr, og hvis hver enkelt er tilordnet en annen ansatt, vil de automatisk bestille hos den ansatte. Ikke bare det, den har enkel integrasjon med Google Kalendere – både for deg og kunden – uten å ha koding nødvendig. Og til slutt tar det bare tre klikk for en kunde å bestille en avtale: ett for å velge et tidspunkt, ett for å fortsette til bekreftelsesskjermbildet og ett for å bekrefte. Den bekvemmeligheten kan godt gjenspeiles i salget ditt.

Med en liste over over 30 andre funksjoner, inkludert tilpassede fargeetiketter, autofyll for gjentatte kunder, Google Maps-integrasjon og muligheten til å logge inn via sosiale medier, må jeg si at dette ser ut som den beste plugin for avtalebestilling der ute for øyeblikket. Den prisen kan ikke slås, heller.

11. Booket avtalebestilling

Booket - Avtale Bestilling Premium WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Booked er en premium ansettelsesleder med mange funksjoner og alternativer for å lage et bestillingsskjema for avtaler for bedriften din. Godta gjestebestillinger eller kreve at brukerne registrerer seg for en konto, lar brukere administrere sine ventende og godkjente avtaler, legge til tilpassede felt og tidsluker, opprette flere kalendere, godta betalte bestillinger ved hjelp av Booked’s WooCommerce-integrasjon og mer.

Boka er også enkel å tilpasse. Velg mellom ubegrenset farge for utvalgte alternativer, et responsivt oppsett, påloggings- og registerskjema, tilpassbare e-poster, etc. Pluss de innebygde snarvekodene gjør det enkelt for deg å sette inn kalendere og påloggingsformer på ethvert innlegg eller side. Det er til og med et “Legg til i Google Kalender” -alternativ du kan legge til for å hjelpe kundene med å huske avtalene sine.

12. Enkle avtaler (gratis)

Enkel avtaler Gratis WordPress-plugin

Easy Appointments-pluginen er akkurat det – enkelt. Det er en rask og enkel måte å legge til et avtalesystem på WordPress-nettstedet ditt. Plugin støtter flere tjenester, arbeidere, lokasjoner og en fleksibel tidstabell, slik at du kan lage en avansert tidsplan for avtalealternativer. Når du setter opp et Easy Appointments-plugin, er det også alternativer for å aktivere annonsetilpassing av e-postvarsler for bestillingsbekreftelse, avtalestatus og bekreftelse /Avbryt.

Når det gjelder form styling, holder Easy Appointments det lett også! Velg en 1-2 kolonneoppsett, dra & slipp skjemafelt (og til og med opprette din egen), legg til priser eller etiketter, lokaliser datovalgeren og mer. I tillegg er det innebygd rapportering som hjelper deg med å holde rede på formkonverteringer og statistikk.

13. gAvtaler for gravitasjonsformer

gA utnevnelser Gravity Forms Avtaler Premium WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Så langt har vi dekket fristillinger for frittstående avtaler, men hva om du vil ha et kraftigere skjema-system? Som Gravity Forms? Det er her gAppointments kommer inn. Dette premium-pluginet legger til bookingsfunksjoner for avtaler til det populære Gravity Forms-plugin-programmet.

Når du kombinerer gAppointments med Gravity Forms vil du ha lagt til støtte for betalte bestillinger, nesten ubegrensede betalingsportaler, flere bestillinger per dato, serviceintervaller, tilpassede tjenester, tilbakevendende avtaler, Google og Yahoo kalenderkoblinger, e-postvarsler, automatisk bekreftelse / fullfør avtaler og mer. Dette pluss enkle stylinginnstillinger, oversettelsesalternativer og enkel formhåndtering i front-end gjør gAppointments til et godt valg.

14. Bestilling av Ultra Pro avtaler kalender (gratis)

Bestilling Ultra Pro avtaler Kalender Gratis WordPress-plugin

Booking Ultra Pro-plugin-en tilbyr gode funksjoner for å lage en bestillingskalender og administrere avtaler via ditt WordPress-nettsted. Besøkende kan bestille en avtale ved å bruke den enkle 4-trinns bestillingsprosessen for å sikre deg en tid, og deretter vil plugin legge reservasjonen til ditt individuelle stabs oversikt, slik at de kan administrere sine egne kommende avtaler.

Vil du ha flere funksjoner? Den gratis Booking Ultra Pro-plugin-en tilbyr en premiumoppgradering for mobilbetalinger, gruppebestillinger, private notater, Google-kalenderintegrasjon, fleksibel prissetting, flere lokasjoner og mer

15. WooCommerce Bookings

WooCommerce avtale booking WordPress-plugins

Bygg ditt eget avtale skjema ved hjelp av WooCommerce! Bare installer tillegget WooCommerce Appointment Booking for å begynne å ta reservasjoner, selge billetter, bestille avtaler og mer. Bare legg til produktene eller tjenestene dine, og bruk plugin-modulen til å legge inn bookbare tider, og vent deretter på at kundene bestiller tider.

Det er ikke alt. Med dette WooCommerce-tillegget kan du ha en eller flere personlige bookbare arrangementer, tilby spesielle priser, vise tilgjengelighet etter tidssone, sette opp reservasjonsbekreftelser og påminnelser, tilby kanselleringer, synkronisere med Google-kalendere og mer. Du kan også stable med andre offisielle tillegg fra WooCommerce for å akseptere innskudd, tillate tredjepartsleverandører å ta avtaler, tilby bookingtillegg osv..

Innpakking av den beste avtalen som bestiller WordPress-plugins

Det mangler ikke på bestilling av WordPress-plugins som lar deg bestille en avtale via WordPress. Det er faktisk så mange at valget lett kan være overveldende. Men forhåpentligvis vil det å ha en guide som dette forhindre at det skjer. Noen andre plugins jeg burde vite om? Noe du vil fortelle meg om de som er oppført ovenfor, som dine personlige opplevelser? Legg igjen en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me