Arrangementskalender WordPress-plugins

Hvis organisasjonen din kjører arrangementer – til og med et lite antall – er det viktig at de besøkende på nettstedet ditt enkelt finner dem. Hvis en liste over kommende arrangementer er vanskelig å søke og få tilgang til, kan du dessuten se en sparsom valgdeltagelse på dagen.


En av grunnene til at vi elsker WordPress er det store antallet plugins som er tilgjengelige – og det er et mylder av programtillegg for hendelseskalendere på markedet for å gjøre det mulig å vise og administrere hendelseslistene dine raskt og enkelt.

I dette innlegget vil vi gi deg vårt utvalg av de ti beste hendelseskalenderen WordPress-plugins – når vi er ferdig, vet du nøyaktig hvilken som passer dine behov.

Det er tydeligvis mange kalendertilleggsprogrammer tilgjengelig, så vi trengte å holde listen håndterbar. Følgende plugins representerer topp ti, i ingen spesiell rekkefølge.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen WordPress Plugin

En av de mest populære arrangementskalender-pluginsene der ute, The Events Calendar fra Modern Tribe har over 400 000 aktive installasjoner og en 4,7-stjerners tilfredshetsvurdering. Denne gratis plugin vil hjelpe deg å enkelt lage og administrere hendelser med WordPress, pluss at det er en pakke med premium tillegg tilbyr ekstra funksjonalitet. I tillegg er det, som tittelen tilsier, fullt ut kompatibelt med Total WordPress-temaet (sjekk det på vår Bærekraftig demo).

Arrangementskalenderen er enkel å bruke og kan tilpasses, og inneholder funksjoner som Google Maps-integrasjon, begivenhetssøk og ‘mikroformater’ for å ta hendelseskalenderen din til neste nivå.

2. Registrering og bestilling av WordPress-arrangementskalender

WP-arrangementskalender

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du markedsfører et arrangement, vil du sannsynligvis ønske å fortelle verden om det via nettstedet ditt. For dette anbefaler jeg sterkt plugin-programmet for WordPress Events Calendar.

Plugin-enheten lar deg lage vakre, stilige hendelseskort. Legg til disse kortene til et hvilket som helst innlegg eller side ved å lime inn en kortkode, eller ved å bruke en dedikert widget. Du kan også legge til et stort bilde øverst på begivenhetskortet ditt, i tillegg til at du kan vise all informasjon om hendelsen, så vel som interaktive funksjoner som et Google-kart og nedtellingsklokke. I tillegg er det alternativer for å tilpasse fargeskjemaet, med et valg av ubegrensede farger.

WP-arrangementskalender Skjermbilde av arrangementskort

Utover dette er WordPress Events Calendar et effektivt styringsverktøy for hendelsene dine. Besøkende kan registrere seg for å delta på arrangementet ditt, og du kan konfigurere et tilpasset registreringsskjema for å samle bare den informasjonen du trenger. Du kan også selge billetter til ditt arrangement, med gjester som kan betale via PayPal. Du kan opprette forskjellige billettpriser (for eksempel standard og VIP-priser), og du kan også lage tidssensitive kupongkoder.

Hvis du kjører flere hendelser, støtter plugin-en en kalendervisning, og gir en praktisk, visuell oversikt over hvor og når hendelsene dine skjer. Du kan legge til tilbakevendende hendelser automatisk i kalenderen, i tillegg til at du kan fargelegge hendelser i de samme kategoriene. For å hjelpe besøkende er kalenderen også filtrerbar.

Hvis du vil at verden skal vite om arrangementet ditt, og du vil selge mange billetter, sjekk ut WordPress Events Calendar.

3. Arrangementsansvarlig

Hendelsesansvarlig plugin

Events Manager-plugin er egentlig et fullstendig funksjonshendelsesregistreringsprogram, men tilbyr også en kraftig hendelseskalender som en av de mange funksjonene.

Denne gratis plugin-en er bygget for å være fleksibel og pålitelig, og lar deg kategorisere hendelsene dine, legge til egendefinerte attributter (for eksempel en kleskode) og enkelt kontrollere hver eneste detalj av hvordan hendelser vises på nettstedet ditt. Med hendelsesregistrering og billettfunksjonalitet inkludert i gratisversjonen, er denne pluginen verdt å vurdere om du trenger mer enn en kalender.

4. Tidlig Alt-i-ett-hendelseskalender

Rettidig alt-i-ett-arrangementskalender

Oppover neste er den vakre Alt-i-ett-hendelseskalendertillegget fra Timely. Der ha har vært noen problemer i det siste knyttet til importfunksjonen, men den vakre designen kan gjøre det verdt å sjekke ut selv.

Fargekodede hendelseskategorier, kalendervisninger som agenda og plakattavle og en inline kalendertemaeditor er bare noen av funksjonene som denne pluginen gir for å gjøre arrangementskalenderen din skiller seg ut.

5. Min kalender

Min kalender gratis WordPress-plugin

Den tilgjengelige og svært tilpassbare My Calendar-pluginen har over 30 000 aktive installasjoner. Denne gratis plugin-en er enkel å bruke, men fleksibel nok for designere og utviklere som trenger en tilpasset kalender.

Min kalender tilbyr også deling av hendelser over et nettverk av nettsteder, tillatelser og tilgangskontroller, og en kortkodegenerator for tilpassede visninger. Redigerbar CSS- og JavaScript-oppførsel er med på å gjøre denne plugin til et solid alternativ for en fleksibel kalenderløsning.

6. EventOn

EventOn Calendar-plugin

Vakker funksjonell design er et kjennetegn på EventOn-kalenderpluggen.

Info & NedlastingVis The Demo

EventOn er en responsiv hendelseskalender WordPress Plugin tilgjengelig på CodeCanyon. Legg til tilpassede kalendere til ethvert innlegg, side eller widget-klart område. Denne pluginen leveres med et komplett utvalg av funksjoner, sammen med et vakkert design.

For mange organisasjoner er hendelser en viktig måte å markedsføre og utvide virksomheten din på. En fin måte å annonsere arrangementene dine på er å inkludere en full begivenhetskalender på nettstedet ditt. Med EventOn er det enkelt å lage og legge til hendelser i enkle eller forseggjorte kalendere. EventOn har så mange alternativer du kan lage omtrent hvilken som helst kalender du kan forestille deg.

Begivenheter i seg selv inkluderer støtte for enkelt- eller flere dager, kjente bilder og alternativer for gjentakelse av hendelser. Du kan også lage hendelser uten sluttdato eller klokkeslett – noe som er flott når du kjører et pågående program eller innsamlingsaksjon. Når du har lagt til aktiviteter i kalenderen (e), kan leserne dine umiddelbart laste dem ned til Google Kalender eller iCalendar via ICS-filen slik at de ikke glemmer!

Andre flotte funksjoner inkluderer støtte for Eventbrite og Paypal (hvis du vil selge billetter, betale for arrangementer eller samle inn donasjoner), tilpassede arrangementfarger, tilpassede taksonomier og enkle innsettingsalternativer. Bare bruk kalender-widgeten eller dra fordel av den innebygde kalenderkodekodegeneratoren. Det har aldri vært enklere å lage og legge til hendelseskalendere til nettstedet ditt. Ta en titt på flere plugin-funksjoner nedenfor.

7. WordPress Pro hendelseskalender

WordPress Pro hendelseskalender

Info & NedlastingVis The Demo

WordPress Pro Event Calendar er en annen fullfunksjonell premium plugin som tilbyr et vakkert design. Med mange enkle alternativer, er denne plugin et godt valg blant premium-kalender-plugins.

Denne pluginen er fullstendig tilpassbar gjennom brukervennlige innstillinger, slik at du kan lage en unik kalender som tilfredsstiller dine behov. Brukerinnleverte hendelser, Google Maps-integrasjon og en kortkodegenerator er noen ytterligere funksjoner du kan tegne på for å lage en unik hendelseskalender.

8. Kalender det!

Kalender det! plugg inn

Info & NedlastingVis The Demo

Kalenderer det! plugin har som mål å gi deg en fleksibel og funksjonsrik løsning for å lage din arrangementskalender. Denne fantastiske kalenderen er full av kraftige funksjoner som gjør det enkelt for deg å administrere timeplanen din og dele den med alle leserne dine.

Det er flott å ha en full kalender, men det bør ikke ta deg timer å opprette arrangementskalenderen. Med Calendarize It kan du raskt opprette og administrere yoru-hendelser med et brukervennlig pek- og klikkgrensesnitt. I tillegg til at du legger til hendelser, kan du velge alternativer for å lage tilbakevendende hendelser (daglig, ukentlig, to-ukentlig, månedlig, årlig osv.) Samt legge til start- / sluttdatoer og -tider.

Tilpassing av plugin er også raskt og enkelt. Det er alternativer for å endre farger, skrifter og marginer ved hjelp av CSS Editor. Og i innstillingene kan du også tilpasse klokkeslett og dato innstillinger basert på hvor du bor. Pluss kalender Det er oversettelsesklart, slik at du kan gjøre det enkelt å lese for alle besøkende.

Det er mange flere alternativer i plugin-modulen. Det er tilpassede widgeter for minikalendere og kommende hendelseskalendere som du kan legge til et hvilket som helst widget-klart område. Det er støtte for tilpassede innleggstyper (basert på hva temaet ditt har tilgjengelig), avanserte kalenderfiltre, tilpassede taksonomier og til og med kalendere etter bruker. Chackout med listen over massive funksjoner nedenfor. Og hvis det ikke er nok for deg, er det også 6 gratis tilleggsprogrammer (Visual CSS Editor, Flat UI Calendar Widget, engelsk hjelp, hendelser i blogroll, tilpassede knapper, ingen vertikal rullefelt) og 11 premium tillegg for enda mer hendelser kalender funksjoner.

Denne plugin-en er også fullt kompatibel med den populære WP Bakery sidebygger-plugin, og et gratis visuelt CSS-tillegg gjør det enkelt å tilpasse farger, stiler og skrifter i begivenhetskalenderen. Du kan også tilpasse oppsettet for arrangementer og arenaer ved hjelp av en innebygd layoutredigerer.

9. Sukkerarrangementskalender

Sukker-arrangementskalender

Info & NedlastingVis The Demo

Det siste premiumalternativet på listen vår kommer fra Pippins plugins. Sugar Event Calendar er en enkel og lett kalenderplugin, med en søt pris på $ 18 for et enkelt nettsted. Plugin-en er designet for å unngå kompleksitet ved bare å gi det brukeren trenger for å lage sine hendelser og kalendere.

Med en strømlinjeformet tilnærming er ikke denne plugin-en så full funksjon som de andre alternativene på denne listen. Imidlertid, hvis du vil ha en ren og pålitelig kalender som bare fungerer, er denne pluginen verdt å sjekke ut.

10. Kalender av WD

WD Event Calendar Gratis WordPress-plugin

Calendar by WD (tidligere Spider Event Calendar) er en solid gratis kalender designet for å gi en svært konfigurerbar og brukervennlig hendelseskalender.

Fargekodede kategorier og tilpasset HTML i hendelsesbeskrivelser er bare starten på denne plugins lange listen over funksjoner. Mer detaljert tilpasning av utseendet til hendelseskalenderen er forbeholdt Pro-versjonen. Men gratisprogrammet gir et bredt spekter av funksjoner som hjelper deg å matche dine behov.

11. Arrangementskalender WD

Arrangementskalender WD Gratis WordPress-plugin

Sist på vår liste er Event Calendar WD, som har over 30 000 aktive installasjoner. Enkel eleganse er fokuset i denne gratis plugin-en, ikke full funksjonalitet.

I tillegg til grunnleggende hendelsesfunksjonalitet, gir gratisversjonen av Event Calendar WD Google Maps integrasjon og begivenhetssøk for brukere. Det er en premiumversjon, men for enkle krav kan gratisversjonen være ideell.

12. Event Espresso WordPress Event Manager

EventEspresso

Info & NedlastingVis The Demo

Event Espresso er et premium WordPress-plugin som ble utviklet for å hjelpe deg med å lage og administrere arrangementer via wp admin-panelet, noe som gjør det enklere å planlegge og koordinere arrangementer, konferanser, klasser, workshops, treninger, bryllup og mye mer.

I dag er det mer enn noen gang som bruker folk på internett for å planlegge og administrere hendelsene sine fordi det gjør det mulig for folk å registrere seg for arrangementet og følge med på viktige nyheter med mye større letthet. Men å lage en online event manager kan være vanskelig, spesielt for de uten opplevelse av nettutvikling.

Event Espresso er et online system for registrering og administrasjon av arrangementer som hjelper deg med å spare organisasjonen / arbeidstiden administrativ tid og redusere kostnadene. Gå “papirløs” og ta registreringer til enhver tid på dagen rett fra nettstedet ditt! Og siden alt, fra den tilpassede e-postmeldingen til bekreftelse og påminnelse til betalingsstyringssystemet, vil denne pluginen håndtere og holde rede på alt for deg.

13. Arrangementsplan

Hendelsesplanlegg plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Hendelsesplan er en brukervennlig planlegging og premium kalender for WordPress-plugin. Det er en rask og enkel måte å legge til tidsplaner på ditt WordPress-drevne nettsted.

Enten du driver et treningsstudio med daglige kondisjonstimer, en skole eller en utdanningsorganisasjon med ukentlige klasseplaner, en samfunnsgruppe med månedlige arrangementer eller annen virksomhet, en hendelseskalender er en praktisk funksjon å ta med på nettstedet ditt. Og med hendelsesplan er det superenkelt å lage en tilpassbar ukeplan!

Det er innebygde alternativer for farger, 5 planstiler, faner, lister og mer. Pluss at hendelsesplanene er netthinneklare, inkluderer ubegrensede klasser samt avanserte filteralternativer. Og selvfølgelig er det Visual Composer-kompatibelt, så hvis du bruker et tema som Total som inkluderer Visual Composer (eller hvis du har en kopi av plugin-en selv) Events Schedule legger til, er det en egen superenkelig å bruke planmodul som du kan sette inn inn på hvilken som helst side.

Andre fantastiske plugin-funksjoner inkluderer SEO-optimalisering, støtte for oversettelser, kompatibilitet mellom nettlesere og mange online dokumentasjon, vanlige spørsmål og mer. Bare se på demoen for å se hva annet hendelsesplan kan gjøre for deg!

14. ConnectDaily

WordPress Events Calendar Plugin - connectDaily

connectDaily er et hendelseskalendersystem som er kompatibelt med WordPress og Joomla! Det gir en responsiv kalender i full størrelse, minikalender, enkel liste over hendelser, detaljert liste over hendelser, iCalendar-eksport og oppretting av offentlige arrangementer.

Det som virkelig skiller connectDaily er at det i tillegg til publisering av arrangementer også gir ressursstyring. Ved hjelp av connectDaily kan du tilordne ressurser som rom, kjøretøy, personale og utstyr til arrangementet ditt. Dette lar deg sørge for at ressursen ikke er dobbeltbooket. Hver ressurs kan ha sin egen unike godkjenning. For eksempel på en skole kan lederen for friidrett godkjenne all bruk av gymsalen.

connectDaily gir også varsler om nye hendelser og påminnelser om planlagte hendelser. Du kan få påminnelser om hendelser via e-post eller SMS-tekst. Du kan opprette så mange påminnelser som kreves for hver hendelse.

Det gir også integrasjon med Facebook og Twitter. Ved hjelp av connectDaily kan du opprette en kampanje med innlegg om ditt kommende arrangement og automatisk skyve dem ut til Facebook-siden eller kontoen din.

connectDaily gir også et komplett sikkerhetssystem. Den lar deg definere forskjellige kalendere, og kontrollere hvem som kan legge ut hendelser i hver kalender, hvem som kan se hver kalender, og hvem som kan godkjenne hendelser i hver kalender..

Vår beste-i-klasse dataeksport lar deg trekke ut data i iCalendar, JSON, CSV og RSS formater. Den kan importere hendelser i iCalendar, JSON og RSS-format. Du kan til og med konfigurere den til periodisk å importere data fra eksterne kilder.

Egendefinerte feltfunksjonen lar deg definere tilpassede felt for hendelsene dine for å fange opp ytterligere informasjon. Informasjon om cateringbehov, konfigurasjon, markedsføring, alt du trenger kan fanges opp!

15. Stachethemes arrangementskalender

Stachethemes arrangementskalender

Info & NedlastingVis The Demo

Stachethemes Event Calendar er en Premium WordPress-plugin som lar deg lage detaljerte hendelser for ditt WordPress-drevne nettsted. Du kan enkelt legge til og administrere hendelsene dine via WordPress og vise dem i front-end for brukerne / besøkende.

Med dette kalenderprogrammet kan du inkludere all slags informasjon om arrangementet ditt, for eksempel introduksjonsdel med detaljert informasjon, inkludert fotogalleri, hendelsesplan, gjesteliste, lokasjonskart og veibeskrivelse, værmelding, varer og kommentarseksjoner. Du kan også opprette enkelt- eller flerdagshendelser og gjenta dem hver dag, ukentlig, månedlig eller årlig, samt muligheten til å plassere gap mellom repetisjonene og hvor mange ganger hendelsen vil gjenta seg over tid. En funksjon som ikke alltid er tilgjengelig i andre programtillegg.

Stachethemes-kalenderplugin har mange flere nyttige funksjoner som WooCommerce-integrasjon, noe som gir deg muligheten til å selge varer direkte fra kalenderhendelsen eller importere .ics-filer fra Google samt eksportere dem..

En av plugins nye nyttige funksjoner er muligheten til å tillate alle besøkende, også de uten registrering, å legge til hendelser i kalenderen din fra front-end eller begrense deres tilgang med kategorier som registrerte brukere, moderatorer, forfattere osv. Dette lar deg å lage brukerinnleverte hendelseskalendere på nettstedet. Noe nyttig for skoler, lag og andre grupper.

16. Responsive Event Scheduler for WordPress

Responsive Event Scheduler for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Har du vert for et offline arrangement? Jeg tipper at du vil at ting skal fungere så smidig som mulig, ikke sant? En av de beste måtene å oppnå dette på er å korrelere deltagerens forventninger med opplevelsen som tilbys. Sett sammen en detaljert plan, så besøkende vil vite hva som skjer, hvor og når til enhver tid.

Responsive Event Scheduler-plugin oppretter noen av de mest stilige hendelsesplanene du finner – og som plugin-navnet indikerer, er de også veldig responsive, så de ser fantastiske ut på enheter i alle størrelser.

Responsive Event Scheduler for WordPress-skjermbilde

Plugin-enheten lar deg fargekoordinere hendelsesplanene dine. Ikke bare sikrer dette at de ser topp ut, men det gjør dem også lettere å navigere. Hver plan kan også være så detaljert som du vil, inkludert støtte for flere lokasjons- og flerdagersarrangementer. Det er plass til all viktig informasjon for hver tidsluke, inkludert: Tid, dato, høyttaler, høyttalerbilde (med sirkler og firkantede bilder å velge mellom), beskrivelse, koblinger og sosiale medier..

Hver oppføring kan utvides, slik at besøkende kan se så mye eller så lite informasjon som de ønsker. Plugin-en kan brukes i en rekke bransjer, inkludert musikkfestivaler, konferanser, møter og klasser.

Avsluttende tanker om de beste begivenhetskalenderen WordPress-plugins

Dine arrangementer krever deltakere, og det å ha en vakker og funksjonell hendelseskalender er en måte å sikre at arrangementene dine er utsolgt.

I dette innlegget har vi presentert de ti beste valgene. Du skal kunne finne den perfekte hendelsen kalenderen plugin blant dem. Enten du har enkle behov eller trenger en mer avansert løsning. Med en mengde plugins tilgjengelig, er det rikelig med muligheter til å ta en for en snurr. Forhåpentligvis kan du velge en som passer dine behov.

Har du et programtillegg for favorittkalender som ikke er omtalt ovenfor, eller har du noen tips og triks for å jobbe med dem? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me