14 cele mai bune plugin-uri, suplimente și extensii Gutenberg

10 cele mai bune plugin-uri, suplimente și extensii Gutenberg

Gutenberg este un editor de conținut puternic așa cum este, dar suplimentele extind ceea ce editorul de blocuri revoluționare poate face. Cu ajutorul suplimentelor, extensiilor și pluginurilor Gutenberg potrivite, puteți alimenta editorul și puteți crea machete de conținut extraordinare care vă conduc agenda de afaceri.


În primul rând, voi folosi Gutenberg Plugin-uri, add-on-uri, și extensiile interschimbabil în postarea de astăzi. De ce? Un supliment sau extensie WordPress este un plugin care extinde un alt plugin sau nucleul WordPress. Deci, un supliment, extensie sau plugin Gutenberg este orice plugin WordPress care extinde editorul Gutenberg.

În al doilea rând, sper că vă place această colecție de plugin-uri Gutenberg. Sunați-le suplimente, extensii, pluginuri Gutenberg sau orice altceva; aceste instrumente extind editorul Gutenberg dincolo de imaginația ta! Cu alte cuvinte, călătoria dvs. către un conținut web mai bun tocmai a devenit mai penibilă cu pluginurile Gutenberg pe care le acoperim astăzi.

Rețineți că majoritatea suplimentelor Gutenberg oferă blocuri similare. Adevărata diferență este în opțiunile pe care fiecare plugin le oferă în parte. Prin urmare, cel mai bun plugin Gutenberg este unul care vă oferă toate opțiunile de care aveți nevoie pentru a crea și personaliza conținutul pentru conținutul inimii dvs..

În secțiunea următoare, vă orientăm către 14 dintre cele mai bune plugin-uri WordPress care vor schimba complet modul în care interacționați cu editorul Gutenberg. Indiferent dacă începeți sau aveți un dezvoltator cu experiență, următoarele plugin-uri Gutenberg vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a crea conținutul dorit.

Fără alte detalii, îmbunătățim editorul dvs. Gutenberg cu câteva suplimente, astfel încât să puteți crea conținut precum șeful care sunteți. Uită cana de cafea oferită în aproape fiecare postare; Oricum nu te voi ține aici mult timp. Încercați doar o extensie Gutenberg din următoarea listă, alergați cu ea și distrați-vă!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Getwid

getwid gutenberg blochează wordpress plugin

Prima poziție revine la Getwid, un plug-inal de blocuri Gutenberg de Motopress, un dezvoltator WordPress de încredere cu o experiență de peste șase ani. Pluginul este o colecție fantastică de peste 30 de blocuri de conținut care vă oferă mult control asupra conținutului. Este ușor de configurat și de utilizat, care ar trebui să fii și să funcționezi în cel mai scurt timp.

Getwid extinde în mod semnificativ editorul Gutenberg. Se livrează cu un set frumos de blocuri de conținut, cum ar fi glisoare media și text, glisoare de imagine, secțiuni, bannere, galerii de stive de imagini, căsuțe de preț, tipuri de post personalizate, Instagram și MailChimp, printre altele. Plug-ul de bază se poate descărca gratuit pe WordPress.org. Verificați recenzia noastră pentru Getwid și ghid pentru a afla mai multe!

2. ZeGuten

Blocurile ZeGuten pentru Gutenberg

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cu ZeGuten nu este nevoie să vă deranjați cu un constructor de pagini, deoarece puteți folosi doar Gutenberg. Acest add-on de bloc include în prezent 11 blocuri bogate în caracteristici pe care le puteți utiliza pentru a personaliza layout-urile și paginile cu Gutenberg. Adăugați hărți interactive, post blurbs, bannere de apucare a atenției, carusele, bare și cercuri informative de progres, comparație de imagini (sau înainte și după-amiază), liste cu pictograme, secțiuni personalizate, postări și chiar cronometre cu numărătoare inversă (prețurile preiau filele și mărturii! ).

Dar asta nu este tot. Blocurile includ, de asemenea, setări personalizabile pentru suprapuneri de gradient, divizori de formă, efect de paralax, animații, machete responsive, căptușeli / margini personalizate (și goluri de coloană) și multe altele. ZeGuten este, de asemenea, optimizat SEO, funcționează cu orice instalare actualizată WordPress și este foarte ușor de utilizat. Doar instalați ZeGuten pentru a începe să construiți designul personalizat!

3. Guteblock

Guteblock - Ultimate Gutenberg Blocks Plugin

Gutenberg este excelent – dar îi lipsește multe blocuri de bază pe care și le doresc bloggerii și companiile. Aici intervine Guteblock. Acest plugin gratuit completează golul pentru proprietarii de site-uri web care doresc să adauge blocuri profesionale și personalizabile pe site-urile lor.

Guteblock include 12 blocuri creative, toate cu stiluri încorporate, pentru a facilita designul web. De exemplu, blocurile Profile Profile, Drop Cap și Post Grid sunt perfecte pentru proiectarea propriilor pagini de blog personalizate. Sau puteți utiliza membrii echipei, Marturii și blocuri CTA (apel la acțiune) pentru a crea o pagină de destinație uimitoare pentru afacerea dvs. Alte blocuri disponibile includ Container, Separator, Distanțier / Împărțitor, Caseta numerică, Notificare, Icoane de partajare.

Dar asta nu este totul – dezvoltatorul Guteblock are peste 15 blocuri NOU în curând! Astfel, veți putea, de asemenea, să adăugați acordeoane, butoane, hărți Google, liste de pictograme, tabele de prețuri și multe altele. Este deasemenea o Guteblog temă (de aceiași dezvoltatori) proiectată să funcționeze perfect cu Guteblock – astfel fiecare caracteristică și stil arată minunat.

4. Blocuri atomice

plug-uri gutenberg - blocuri atomice

Fără îndoială, editorul Gutenberg a schimbat complet modul în care creăm conținut. Spre deosebire de trecut, acum puteți crea site-uri web incredibile în câteva minute. Și datorită suplimentelor Gutenberg cum ar fi Atomic Blocks, construirea de site-uri web remarcabile nu a fost niciodată mai ușoară.

Pluginul Atomic Blocks vă oferă o varietate de blocuri impresionante de construire de pagini, care vă permit să creați site-ul dorit. Pluginul vă oferă blocuri Gutenberg, cum ar fi buletinele informative, blocul de secțiuni și aspect, containere, pictograme de partajare, apel la acțiune (CTA), notificări inline și coloane avansate, printre altele.

5. CoBlocks

coblocks gutenberg plugin bloc

Gutenberg este bolnav de zăpadă, iar o mare parte a creșterii este văzută prin suplimente care extind editorul blocului. O extensie precum navele CoBlocks cu caracteristici impresionante. Vă permite să profitați la maxim de editorul Gutenberg fără să încercați din greu din partea voastră.

Adus de GoDaddy, Coblocks vă oferă blocuri precum alerte, acordeoane, profiluri de autor, clic pe tweet, secțiuni de eroi, logo-uri și ecusoane, hărți, carduri media, servicii și divizoare, printre altele. Pluginul este incredibil de puternic și ușor, ceea ce înseamnă că puteți construi un site web frumos și super-rapid.

6. Adăugări finale pentru Gutenberg

suplimente pentru gutenberg

Când creați un site web, aveți nevoie de toată puterea de personalizare pe care vă puteți pune mâna pe. Și dacă sunteți pe piață pentru o extensie Gutenberg care oferă o astfel de abilitate, vă vor plăcea Ultimate Addons. Echipa Brainstorm Force din spatele pluginului a depășit în sine și este evident.

Ultimate Addons vă oferă un număr bun de blocuri creative Gutenberg, astfel încât să puteți crea site-uri impecabile fără a scrie cod. Vorbim despre blocuri cum ar fi titluri excepționale, coloane avansate, blocuri de bani, CTA, stil de contact 7, cronologie de conținut și Google Maps, printre altele.

BTW, dacă sunteți interesat, Brainstorm Force vă oferă mai mult de 20 de site-uri de starter gratuite pre-construite, construite folosind Gutenberg, Ultimate Addons pentru Gutenberg și tema Astra. În plus de Ultimate Addons, aveți nevoie de Pluginul Astra Starter Sites pentru a obține site-urile gratuite.

7. blocuri Kadence

kadence blochează pluginul gutenberg

În trecut, aveai nevoie de abilități de codificare la nivel de zeu sau de un plugin de constructor de pagini robust pentru a crea machete frumoase. Lucrurile s-au schimbat considerabil odată cu intrarea în Gutenberg. Editorul este puternic, da, dar îl cuplează cu pluginul Kadence Blocks și primești o supernova.

Blocurile personalizate Kadence includ machete de rânduri, galerii avansate, rubrici, butoane, pictograme, distanțiere, mărturii, acordeoane, căsuțe de informații, file și pictograme, printre altele. Fiecare bloc vine cu o listă extinsă de opțiuni care vă permit să creați conținut excepțional vizual.

8. Blocuri de vidră

nutre blocuri gutenberg addons

Otter Blocks este adus de tine de Themeisle, unul dintre cei mai de renume dezvoltatori WordPress de pe web. Pluginul este o frumoasă colecție de blocuri creative Gutenberg și șabloane gata de import. Pentru a obține cele mai bune rezultate, puteți personaliza pe larg fiecare bloc sau șablon.

Pluginul Otter Blocks Gutenberg vă oferă o varietate de blocuri, inclusiv secțiuni, servicii, liste de prețuri, grile de postare, Google Maps, mărturii, icoane Font Awesome și butoane de partajare, printre altele. Este un instrument excelent pentru a crea conținut excelent fără a sparge transpirația.

9. Stivuibile

plugin stivuitor gutenberg

Și când crezi că ai văzut totul, pluginurile Gutenberg continuă să vină. Pe scenă, avem Stackable, un plugin extraordinar de Gutenberg de Gambit Technologies. Pluginul vă oferă blocuri bogate în caracteristici care vă ajută să vă construiți site-ul de vis în mai multe clicuri.

Blocurile impresionante care vin cu Stackable includ containere, separatoare, grile postale, grile de caracteristici, acordeoane, cutii de imagini, blocuri de caracteristici, lista de pictograme, CTA, anteturi, carduri, pop-uri video, contoare, mărturii, tabele de prețuri, membri ai echipei etc..

10. Gutenberg avansat

plugin avansat gutenberg

În timp ce majoritatea pluginurilor Gutenberg oferă aproape aceleași caracteristici, însă plugin-ul Advanced Gutenberg face un pas mai departe. Pe deasupra a peste 20 de blocuri de conținut, pluginul vă oferă mai mult control asupra editorului Gutenberg. Acum, puteți activa blocuri de conținut în funcție de utilizator. Aceasta înseamnă că doar anumiți utilizatori pot edita anumite blocuri de conținut.

Advanced Gutenberg vine cu o serie de blocuri drăguțe și ușor de utilizat. Obțineți un manager de coloane, glisiere post, glisante de produs WooCommerce, blocuri de butoane avansate, formulare de contact, bloc de listă avansat, acordeuri, mărturii, file, blocuri superioare de imagine și video, etc..

11. blocuri finale

Gutenberg conectează blocuri finale

Suntem încă la ea. La numărul nouă, avem pluginul Ultimate Blocks Gutenberg. Este un mic motor mic, care este garantat pentru a supraîncărca editorul dvs. Gutenberg. Este cea mai bună extensie Gutenberg pentru bloggeri și marketeri, datorită multitudinii de funcții impresionante.

Cu peste 18 blocuri de conținut, Ultimate Blocks vă oferă o mulțime de muniții pentru a crea site-uri web excepționale care nu sunt în afara acestei galaxii. Blocurile notabile includ filtrul de conținut, recenzia, filele, cuprinsul, CTA, comutarea conținutului, casetele și listele stilate, conținutul extensibil și multe altele.

12. Qodeblock

qodeblock plugin gutenberg

Nu în ultimul rând, avem colecția Gutenberg Blocks de Qodeblock. Este un fantastic add-on Gutenberg care vine cu peste 20 de blocuri de conținut. Pluginul vă oferă o listă excelentă de blocuri care vă oferă mai mult control pentru a crea și lansa rapid orice site doriți.

Ceasurile disponibile includ coloane avansate, acordeone, profiluri de autor, butoane, CTA-uri, bloc de containere, buletine de e-mail, notificări în linie, tabele de prețuri, grile post / pagină, pictograme pentru social media și lista continuă. Această colecție de blocuri Gutenberg vă oferă multă flexibilitate pentru a vă construi site-ul web așa cum vă imaginați.

13. EditorsKit

Gutenberg Page Toolkit pentru construirea de pagini - EditorsKit

EditorsKit include opțiuni de blocuri suplimentare pentru formate de text (inclusiv link-uri nofollow / sponsorizate, text evidențiat, transformare text, indentări etc.), suport pentru marcaj, opțiuni de vizibilitate (afișare / ascundere blocuri bazate pe dispozitiv, conectat utilizatori, ACF sau logică condițională) , timp de citire estimat, liste verificate, aliniere text sensibilă și multe altele. Dar poate una dintre cele mai utile caracteristici este o opțiune de import și export de blocuri. Cu acesta puteți exporta și reutiliza cu ușurință blocurile dvs. chiar de la editor.

Și pentru cei confortabili cu codul, EditorsKit a adăugat, de asemenea, mai multe clase CSS ca mod editor de cod (completat cu indicatorul de sintaxă).

14. Gridbuilder WP

WP Gridbuilder

Căutați grile și filtre mai bune pe care să le utilizați în paginile dvs.? Dă Gridbuilder WP o incercare. Acest plugin premium include opțiuni ușoare pentru a-ți construi propriile rețele personalizate (alegeți din zidărie, justificare, metrou sau carusel), completate cu setări pentru căutarea fațetată. Și pluginul este compatibil, desigur, cu Gutenberg, precum și ACF pentru câmpuri personalizate, traduceri Polylang sau WPML, produse WooCommerce și multe altele.


Gutenberg este un editor de conținut puternic, cu un viitor luminos. Vă permite să creați site-uri web minunate în funcție de clicuri. Complementele / pluginurile / extensiile Gutenberg se bazează pe editorul Gutenberg implicit, oferindu-ți și mai multă putere pentru a îndoi Gutenberg indiferent de modul în care doriți.

Pentru a alege cel mai bun plugin Gutenberg pentru nevoile tale, trebuie să fii dispus să încerci câteva opțiuni. Majoritatea pluginurilor Gutenberg oferă aceleași blocuri de conținut. Cu toate acestea, fiecare plugin Gutenberg vine cu opțiuni diferite pentru a personaliza fiecare bloc, ceea ce înseamnă că ceea ce funcționează pentru mine ar putea să nu funcționeze pentru tine.

Sperăm că veți găsi un plugin minunat Gutenberg pentru a vă supraîncărca site-ul WordPress. Favoritul meu de până acum este pluginul Getwid Gutenberg de MotoPress. Dar care este pluginul dvs. preferat de Gutenberg? Vă rugăm să împărtășiți cea mai bună alegere în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map