Cele mai bune plugin-uri pentru slider pentru WordPress

Cu toții am văzut un glisor de calitate atunci când cumpărăm online, dar ce anume face ca slider-urile să fie atrăgătoare? Pentru început, un glisor excelent este receptiv și funcționează bine pe aproape orice tabletă sau smartphone. Alte caracteristici obligatorii includ:


  • Efecte animate netede
  • Straturi paralaxice
  • Încărcare rapidă de imagine
  • Fonturi și butoane elegante

Unele dintre aceste funcții îi ajută pe proprietarii de site-uri, în timp ce alții creează o experiență vizuală atrăgătoare pentru vizitatorii site-ului. Nu toate aceste funcții sunt necesare pe fiecare site, dar toate sunt demne de luat în considerare.

Utilizați în prezent un slider pe site-ul dvs. web? Dacă nu, aveți noroc, pentru că am compilat o listă cu cele mai bune plugin-uri glisante pentru WordPress. Câteva sunt premium și altele sunt gratuite, dar fiecare dintre acestea are ceea ce este necesar pentru ca vizitatorii site-ului dvs. să spună „wow”. Hai să aruncăm o privire.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Nivo Slider

Exemplu de slider Nivo care arată o imagine animată alunecând în alta.

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Nivo Slider este un plugin freemium cu aproape toată funcționalitatea de care aveți nevoie pentru a crea efecte incredibile. Este gratuit, dar interfața sa intuitivă ușor creează glisiere și adaugă-le pe site-ul dvs. folosind shortcodes.

Acest plugin are numeroase efecte de tranziție la îndemână pentru a vă prezenta imaginile, permițându-vă să afișați imagini uimitoare care vor încânta vizitatorii. În plus, puteți controla cu ușurință ce imagini trebuie afișate, profitând de o serie de tipuri de glisante, iar funcția de decupare automată a imaginilor vă va economisi mult timp editând diapozitivele dvs..

În sfârșit, Nivo Slider este intenționat ușor, ceea ce oferă un impact minim asupra timpilor de încărcare a paginii. Este o opțiune excelentă pentru adăugarea unui glisor pe site-ul dvs. web.

2. Revoluția sliderului

Plugin WordPress Revolution Slider Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Plugin-ul Slider Revolution este unul dintre cele mai populare plugin-uri de glisare de pe piață – și în mod justificat (este chiar unul dintre cele două plugin-uri slider premium incluse cu Total). Oferă glisoare elegante, cu lățime completă, care răspund extrem de mult. Puteți implementa glisorul pe orice site web, deoarece pare remarcabil pe orice dispozitiv. Pluginul este de asemenea preambalat cu bucle de animație, asigurându-vă că clienții dvs. nu vor fi lăsați cu un glisor congelat dacă rămân pe pagina de pornire un timp.

Straturile de paralaxe ale Slider Revolution sunt fantastice, iar editorul de diapozitive pentru afișarea cronologiei afișează o imagine intuitivă a modului în care imaginile dvs. vor apărea pe glisor. Pe lângă toate acestea, pluginul oferă un editor drag-and-drop care permite webmasterilor începători să producă glisoare media profesionale. Este un plugin glisant care este încărcat cu bunătăți, de la asistență multilingvă până la YouTube pe ecran complet și suport video Vimeo.

3. Slider de tranziție

Slider de tranziție

Crearea de glisiere unice pentru site-ul dvs. web nu trebuie să fie greu. De fapt, nici nu necesită codare. Pluginul glisant Transition este un plugin puternic care adaugă tone de caracteristici și opțiuni, astfel încât să puteți crea propriile dvs. glisoare uimitoare. De asemenea, este de remarcat faptul că Transition Slider este primul plugin al slider-ului de acest fel – folosind WebGL pentru efecte avansate care nu sunt posibile cu CSS.

Cu Sliderul de tranziție este ușor să construiți glisoare avansate și complet sensibile pentru site-ul dvs. web folosind editorul de planări glisante în direct, animații HTML5 (24 inclusiv rolă, înfășurare, întindere, twirl și zoom), redare automată a stratului și buclă, caracteristică diapozitivă tactilă și glisantă, butoane strat și multe altele. Există, de asemenea, 26 de șabloane pre-realizate frumos, pe care le puteți folosi pentru glisoarele dvs. (sau doar folosiți-le ca punct de plecare pentru a personaliza în continuare). În plus, sliderul de tranziție este optimizat pentru SEO-ul dvs. la fața locului, redându-se doar atunci când glisorul este vizibil și utilizând încărcare leneșă pentru viteza de pagină mai rapidă.

4. Sliderul Theia Post

Theia Post Slider pentru WordPress

Adăugați diapozitive la postările dvs. multiple cu ajutorul glisorului Theia Post. Acest glisor premium simplifică crearea de glisoare din postările, paginile și produsele WooCommerce multiple. Alegeți dintre mai mult de 200 de teme glisante, 4 efecte de tranziție, adăugați antete și titluri la diapozitivele dvs. și chiar activați actualizarea la anunțuri în navigare. Puteți utiliza chiar și previzualizarea admin live pentru a vizualiza glisierele înainte de a publica.

Ești îngrijorat de SEO? Theia este optimizat cu URL-uri de diapozitive unice, precum și considerente pentru viteză, folosind AJAX și preîncărcare pentru a menține glisierele rapide.

Vrei să creezi caruseli? Verificați suplimentul Carusel care se bazează pe funcționalitatea Theia pentru a adăuga carusele cu miniaturi, mai mult de săgeți vectoriale, atingere de navigare și personalizări post-post.

5. Soliloc

Plugin-uri Soliloquy Premium WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Acesta este cu siguranță premium. Pluginul glisant Soliloquy începe de la 19 dolari, dar prețul poate merge până la 249 USD, în funcție de câte site-uri intenționați să îl utilizați. Dacă nu puteți să lucrați cu unele dintre plugin-urile gratuite glisante WordPress din cauza interfețelor lor confuze, această opțiune oferă o răscumpărare. Este receptiv și vă oferă puterea de a importa și exporta rapid slider-urile create anterior, reducând timpul alocat transferului către alte site-uri.

Interfața de clădire este extrem de ușor de utilizat și pare să nu încetinească sau să rămână niciodată pe partea din față. Una dintre caracteristicile mai unice este opțiunea glisorului independent pentru a arunca glisoare individuale oriunde pe site-ul dvs..

6. Slider Pro

Slider Pro Premium WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Slider Pro este un plugin de tip WordPress slider premium activ și tactil. Cu suport pentru imagini, videoclipuri audio și multe altele acest glisor este un plus excelent la orice temă.

Vrei un plugin slider flexibil, care are tone de caracteristici excelente și este ușor de utilizat, chiar din cutie? Atunci vrei Slider Pro. Acest plugin minunat face ușor să adăugați glisoare personalizate la orice temă WordPress. Acest cursor activat și complet sensibil la atingere arată pixel perfect pe orice dispozitiv, telefoane și tablete incluse. În plus, cu suport pentru galerii, conținut, flickr, link-uri profunde și multe altele puteți crea orice tip de slider de care aveți nevoie.

Slider Pro are de asemenea multe opțiuni de design și design. Pluginul include suport pentru tranziții glisante netede, straturi animate, carusele, glisante cu defilare infinită, glisante pe ecran complet, înălțimi automate, imagini de portret și peisaj combinate, încărcare leneșă și multe altele. Există doar atât de multe opțiuni grozave!

Alte funcții ale pluginului includ suportul retinei, lightbox, navigarea pe tastatură, punctele de întrerupere și miniaturile. Dar asta nu este totul, puteți vedea mai multe funcții mai jos. Slider Pro este un plugin WordPress excelent pe care nu veți dori să îl transmiteți.

7. LayerSlider

Layer Slider Premium Slider Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cum este prima impresie a site-ului dvs. web? O primă impresie bună încurajează vizitatorii să rămână, dar una proastă înseamnă că ai putea pierde vizitatori, potențial pentru totdeauna. Acesta este motivul pentru care multe site-uri web aleg să folosească un glisor de imagine extrem de vizual deasupra faldului de pe pagina lor de pornire, ceea ce este de asemenea excelent pentru direcționarea vizitatorilor către conținutul cel mai bun sau cel mai recent – adaugă culoare și imagini, în plus facilitează navigarea site-ului. Pluginul premium LayerSlider (care este celălalt slider premium ambalat cu Total) nu oferă doar glisoare. De asemenea, puteți adăuga galerii de imagini și prezentări de diapozitive, forjând experiența multimedia ideală.

LayerSlider oferă peste 200 + 2 tranziții 2D și 3D și puteți crea propriile tranziții personalizate cu editorul de diapozitive. Un puternic editor drag-and-drop vine cu pluginul pentru vizualizarea previzualizărilor în timp real, precum și importul, exportul și mutarea componentelor într-o vizualizare a cronologiei. LayerSlider vă permite să construiți galerii de imagini frumoase și receptive și glisiere de conținut – puteți încorpora, de asemenea, audio sau video de pe YouTube sau Vimeo. Acest lucru nu este nimic nou, dar principalul punct de vânzare al LayerSlider este numărul imens de efecte de tranziție și de piele disponibile, ceea ce vă oferă o mulțime de flexibilitate atunci când construiți tipul de slider dorit..

Puteți genera chiar și glisoare dinamice care se conectează la paginile și paginile dvs. WordPress. Acest lucru vă permite să trimiteți oameni la conținutul cel mai ispititor, fără să lucrați mult la sfârșitul dvs. Cu peste 13 piei din care să alegeți, oportunitățile de a vă marca site-ul și de a-l face să arate diferit de celelalte persoane care cumpără acest plugin sunt interminabile.

LayerSlider acceptă, de asemenea, încărcare leneșă; diapozitivele ulterioare sunt încărcate doar ca și când sunt necesare, mai degrabă decât să le încarcă toate în avans. Oh, și am menționat că glisorul este prietenos cu SEO? Acest lucru vă oferă un pas înaintea competiției, deoarece nu prea mulți oameni știu să-și optimizeze glisoarele.

8. Glisor neted

Slider slider gratuit Plugin WordPress gratuit

Dezvoltatorii Smooth Slider susțin că puteți implementa un slider uimitor, cu link-uri către postări recente sau prezentate, în doar 50 de secunde. Aceasta este o sarcină înaltă, dar se pare că este complet adevărat. Interfața este destul de simplă de utilizat, și nu există cu adevărat multe butoane sau setări care să vă învețe capul. Aceasta este o altă dintre opțiunile gratuite ale modulului glisant și răspunde pe deplin.

Prezentările de diapozitive pe care le creați sunt motorul de căutare optimizat pentru a aduce oameni noi pe site-ul dvs. și Setări panoul oferă un control complet asupra modului în care arată glisoarele din partea frontală. Îmi place în mod deosebit faptul că pluginul gratuit vine cu șase efecte de tranziție, care sunt mai mult decât unele dintre pluginurile glisante premium mai puțin atrăgătoare (nu am inclus nici unul dintre cele din această listă).

Cheia acestui plugin este că nu ai nevoie de cunoștințe de codificare pentru a face ceva să pară profesionist. Diapozitivele pot fi plasate sau eliminate într-un singur clic – accesați doar butonul Sliders Panoul Administratorului. Este o opțiune corectă, care merită verificată.

9. Slider inteligent 3

Slider inteligent 3

Smart Slider 3 este un plugin intuitiv care vă permite să construiți rapid diapozitive responsive, precum și să includeți videoclipuri atât de pe YouTube cât și de la Vimeo. Editorul său ușor de utilizat vă permite să lucrați cu mai multe straturi, să creați diapozitive printr-o interfață drag-and-drop și să previzualizați conținutul în direct înainte de a-l publica.

Schimbați cu ușurință toate detaliile care contează cu adevărat în tipografie și stil. Puteți alege fonturi și stiluri pentru straturile, navigațiile și alte elemente și puteți schimba mai multe diapozitive și straturi. Începeți cu un slider WordPress gol sau alegeți dintr-o varietate de mostre frumoase. 100+ diapozitive pre-făcute cu o instalare de un clic super ușor Mod simplu de a construi fiecare tip de glisiere. Smart Slider 3 folosește un puternic sistem de animație pentru straturi pentru a oferi mișcări și tranziții straturilor. Posibilitățile a ceea ce poți construi sunt nesfârșite. Este livrat cu peste 40 de animații în straturi încorporate în 3 tipuri de animație: în, ieșire, buclă.

Acest plugin include, de asemenea, un design ușor de atingere, configurații de redare automată și mai multe controale ale glisorului pentru a schimba stilurile și pozițiile. Puteți genera chiar și glisoare din surse externe. Adăugați conținut dinamic fiecărei diapozitive, cum ar fi: postări și articole WordPress, Flickr, Instagram, YouTube, Vimeo, WooCommerce și 32 de altele. Cu siguranță, vă recomandăm să consultați documentația dezvoltatorilor, pentru a afla mai multe despre ce poate face acest plugin.

10. RoyalSlider

RoyalSlider Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

RoyalSlider este o galerie de imagini premium și un instrument de glisare de conținut care vine în mai multe formate. Pluginul WordPress este unul rapid, receptiv și activat la atingere pentru dispozitivele mobile. Îl puteți folosi pentru a crea rapid galerii de înaltă calitate din conturile dvs. Instagram, Flickr sau 500px.

Acest glisor adaugă o dimensiune excelentă oricărei teme WordPress. Există atât de multe tipuri de glisiere din care puteți alege, sunteți sigur că îl puteți utiliza pentru o varietate de proiecte. Și deoarece glisierele sunt toate în cache automat în browserul dvs., Royal Slider nu va încetini niciunul dintre site-urile dvs. WordPress (de urgență!).

De asemenea, Royal Slider este foarte ușor de utilizat și ușor de utilizat. Există multe funcții de backend, care facilitează mai ușor munca unui administrator. În primul rând, funcționează excelent cu cea mai nouă versiune de WordPress și are propria sa zonă de administrare. În plus, profită de încărcarea în vrac a WP 3.5 prin media manager sau vă puteți conecta direct la contul dvs. Flickr sau 500px. Acest lucru îl face super rapid pentru a crea glisiere frumoase pline de imagini. Puteți adăuga apoi titluri, date etc. folosind Editorul de marcare a diapozitivelor și puteți adăuga efecte de tranziție personalizate (toate pe care le puteți vedea în direct în zona de previzualizare a glisorului live din panoul de administrare). Pentru a insera glisierele dvs., este la fel de simplu ca utilizarea unui cod scurt, widget sau funcție PHP (care funcționează cel mai bine pentru dvs.).

11. Slider responsive de MotoPress

Responsive SLider de MotoPress

Slide Responsive de MotoPress este un mod ușor de utilizat de a construi diapozitive superbe și de a implementa efecte animate. Dispune de o interfață drag-and-drop, deci nu trebuie să atingeți niciodată un cod. În schimb, îl puteți utiliza pentru a crea rapid prezentări de diapozitive optimizate pentru motoarele de căutare care funcționează pe orice dispozitiv.

Acest plugin oferă trei tipuri principale de slide-uri: Slide-uri personalizate, Sliders Post-uri și Slide-uri WooCommerce (pentru site-uri de comerț electronic). Pentru a afla mai multe despre gama largă de funcții, puteți arunca o privire asupra documentației dezvoltatorilor sau o puteți demonstra pentru dvs. Și asigurați-vă că puteți verifica plugin-ul MotoPress Slideshow premium pentru mai multe funcții.

12. MetaSlider

MetaSlider

MetaSlider oferă o interfață simplă care vă permite să creați o prezentare de diapozitive optimizate SEO în câteva secunde. Puteți glisa și arunca cu ușurință imagini din biblioteca media WordPress pentru a crea o galerie, apoi adăugați subtitrări, link-uri și date SEO – toate din aceeași pagină.

Pe lângă faptul că este receptiv și ușor de utilizat, MetaSlider oferă, de asemenea, mai multe opțiuni de configurare pentru viteză și efecte de animație. Dacă sunteți dezvoltator, este posibil să fiți în mod special interesat să știți că acest plugin este compatibil cu Multisite și oferă o API extinsă cu care puteți lucra.

13. Slider Master

Master Slider

Pluginul gratuit Master Slider oferă o listă extinsă de funcții. Pe lângă faptul că este prietenos cu SEO, are o interfață ușor de utilizat, este receptiv pe orice dispozitiv și vă permite să creați diapozitive superbe cu creatorul de glisante drag-and-drop. Acesta este unul dintre cele mai robuste plug-uri glisante pe care le puteți găsi gratuit.

Ba mai mult, versiunea premium include toate funcțiile gratuite (care sunt numeroase) și câteva accesorii suplimentare, cum ar fi un glisor de produse WooCommerce cu opțiuni avansate de filtrare, fundal video HD pentru diapozitive și link-uri profunde pentru a vă ajuta cu SEO. De asemenea, include previzualizări în timp real, astfel încât să știți imediat dacă funcționează cu conținutul dvs. înainte de a publica.

14. Master Slider Pro

Master Slider - Plugin WordPress Plugin Slider Touch Layer

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Master Slider Pro este un plugin WordPress cu glisorul tactil complet sensibil. Acest plugin puternic oferă opțiuni pentru navigare tactilă, straturi bogate în conținut, puncte de lucru utile, tone de efecte și multe altele.

Master Slider Pro este următorul mare plugin glider WordPress care va ieși din CodeCanyon. Este plin de toate funcțiile grozave pe care le așteptați de la un glisor WordPress de calitate, inclusiv suport receptiv, straturi de conținut și imagine, suport video, animații de straturi, tranziții de diapozitive și multe altele. Însă, pe deasupra, există opțiuni unice pentru hotspot-uri de diapozitive cu sfaturi, instrumente de aliniere și chiar preîncărcare inteligentă a imaginilor.

Acest plugin include, de asemenea, suport și integrare pentru multe dintre celelalte pluginuri WordPress de pe piață. Master Slider Pro se integrează cu pluginul Visual Composer, pluginul Flickr, pluginul pentru membri și multe altele. În plus, pluginul este gata în mai multe limbi, astfel încât indiferent de limbajul pe care îl utilizează site-ul dvs., Slider-urile dvs. Master vor fi ușor de înțeles pentru cititorii dvs..

Master Slider Pro este dotat cu 25 de slider-uri pentru a vă ajuta să vă pregătiți site-ul rapid. În plus, a fost testat prin intermediul browserului pentru a vă asigura că glisoarele dvs. arată perfect în toate browserele principale.

Concluzie

Glisorul ideal afișează ceea ce face compania dvs. și atrage atenția utilizatorilor pentru a-i împinge către conținutul cel mai important. Puteți face link către postările de pe blogul dvs. de top sau chiar puteți trimite oameni la oferte speciale de sezon din magazinul dvs. online.

Pentru orice folosiți glisorul dvs., aruncați o privire la cele mai bune glisiere WordPress pe care le-am menționat aici și luați în considerare implementarea unuia pe propriul dvs. site. Unul dintre aceste plugin-uri este favoritul dvs. personal? Mi-a fost dor de pluginul preferat? Vreau să aud de la dvs. în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me