Cele mai bune plugin-uri de localizare a magazinelor WordPress

Dacă afacerea dvs. are mai multe locații, plugin-urile de localizare a magazinelor WordPress se pot dovedi adaosuri utile site-ului dvs. web. Lanțuri de Moteluri, benzinării, lanțuri de magazine, saloane de înfrumusețare pot beneficia de adăugarea de pluginuri pentru localizatoarele magazinelor. Acestea ajută utilizatorii să găsească ușor locațiile dvs. de afaceri. Aceste plugin-uri se bazează pe Google Maps pentru afișarea locațiilor. În consecință, veți putea profita de asemenea de funcțiile Google Maps, cum ar fi diferitele vizualizări ale hărții, geolocalizarea și indicațiile pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin. În plus, dacă furnizați orice fel de servicii de directoare, aceste plugin-uri de localizare a magazinelor WordPress vă pot ajuta să afișați locația fizică a serviciilor enumerate..


Să ne scufundăm direct (vă rugăm să rețineți – acestea nu sunt într-o ordine specială, doar alegerile noastre de top).

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Localizatorul magazinului MapSVG

Localizator de magazine MapSVG și plugin de hartă mondială WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Creați o hartă de localizare a magazinului uimitoare și personalizabilă cu ajutorul pluginului MapSVG. Acest plugin puternic și popular include mii de stiluri de hartă, containere personalizabile (pentru meniuri de hartă, filtru și detalii) și opțiuni ușoare pe care le puteți activa pentru vizitatorii site-ului dvs. Adăugați filtre pentru ca utilizatorii să poată sorta după adresă, oraș, tip de magazin sau orice alt câmp personalizat. Sau adăugați o opțiune de căutare pe distanță, pentru a putea vedea ce magazine sunt în apropiere!

Vrei să adaugi mai multe locații pe hartă? Cu Galeria MapSVG la add-on puteți adăuga o galerie pop-up sau vizualiza detalii. Includeți miniaturi, imagini și glisoare complete cu o navigare ușoară prin atingere. Este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți listele de locații!

Și dacă sunteți dezvoltator, puteți extinde sau personaliza sigur pluginul cu ajutorul editorilor de șabloane încorporate, CSS și JS. Alte caracteristici notabile ale pluginului includ hărți ale vectorului personalizate, forme cu clic, directorul listărilor, markere automate de hărți și compatibilitate crossbrowser.

2. Mapify Pro

Mapify Pro

Cu Mapify puteți crea hărți de localizare responsabile pentru magazin (sau hărți cu adevărat) folosind funcțiile lor avansate, dar ușor de utilizat. Acestea includ funcționalitatea de prindere, zoom și glisare, pregătire pentru mobil, galerii de locație, sfaturi de instrumente de hartă personalizabile, filtre de locație personalizabile, icoane de marcare nelimitată de hartă, trimiteri de utilizator frontal, hărți de imagine personalizate, clustere de hartă și suport de traducere (prin WPML). Și acestea nu sunt chiar toate caracteristicile!

Dar pentru locația magazinului, poate două dintre cele mai importante caracteristici sunt capacitatea de a căuta după rază și în cele mai apropiate locații. Puteți chiar să conectați locațiile hărții la anumite pagini sau site-uri terțe – așa că dacă doriți să faceți legătura cu pagina Yelp a locației dvs. puteți. Vrei să testezi Mapify pe propriul site? Ei bine, puteți încerca gratuit – doar luați o copie Mapify Lite pentru a începe (rețineți că nu va avea toate funcțiile din versiunea Pro).

3. WP Multi Store Locator Pro

WP Multi Store Locator Pro WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

WP Multi Store Locator Pro este un plugin de localizator de magazine puternic pe care îl puteți utiliza pentru a promova și furniza informații despre locațiile dvs. din magazin. Adăugați informațiile despre locație completate cu adresa, link-ul site-ului și indicațiile. Apoi vizitatorii site-ului dvs. pot vizualiza magazinele din apropiere, precum și căutarea după categorie sau etichetă. Pluginul include funcții utile suplimentare pentru statisticile magazinului, adăugarea managerului magazinului și opțiunile de import / export.

Cel mai bun dintre toate, WP Multi Store Locator Pro se integrează pe deplin cu constructorii de pagini populari. Folosiți blocul personalizat pentru Visual Composer, Divi, Elementor și Beaver Builder (cu mai mulți constructori de pagini pe parcurs). Vrei să arunci o privire mai atentă? Verificați previzualizarea live a 5 Machete WP Multi Store Locator Pro.

4. Localizator de magazine WP (gratuit)

WP Store Locator Plugin gratuit pentru WordPress

WP Store Locator este un plugin gratuit care adaugă toate locațiile dvs. pe o hartă pe care o puteți personaliza total. Harta și instrucțiunile de conducere pot fi în limba pe care o preferați. Puteți adăuga etichete personalizate pentru fiecare locație și puteți ajuta utilizatorii să găsească locații folosind mai multe filtre precum raza sau categoria.

Localizatorul de magazine WP ajută la afișarea oricărui număr de magazine și vă permite să schimbați limba din panoul de administrare. Lucrând cu shortcodes, puteți adăuga detalii precum ore de deschidere, adrese, repere sau numere de telefon. Nouă pictograme de marcaj gata de retină sunt disponibile și puteți trage oricare dintre ele în locația exactă de pe hartă în editor. Dacă aveți o concentrare de magazine în orice zonă, caracteristică de clustering a markerului se va dovedi la îndemână. Și, mai mult, sunt disponibile suplimente premium pentru import în vrac, pentru a aduna statistici sau pentru a adăuga un widget de căutare.

5. Magazinul Locator Plus (gratuit)

Magazinul Locator Plus Plugin WordPress gratuit

Indiferent dacă aveți două magazine sau mii de magazine, pluginul WordPress Store Locator Plus poate crea un căutător de locații pe site-ul dvs. web. Fără o prea mare configurare implicată, puteți crea o pagină, introduceți locațiile dvs. și puteți adăuga un cod scurt. Multe mărci internaționale, cum ar fi Bosche, folosesc acest plugin pentru a ajuta utilizatorii să își găsească magazinele.

Lucrând din panoul de Admin și cu ajutorul suplimentelor, puteți personaliza folosind CSS și HTML. Complementele vă permit să adăugați multe alte funcții pentru a personaliza experiența utilizatorului, cum ar fi activarea sau dezactivarea opțiunii de căutare, clasificarea locațiilor, crearea SEO prietenos pe pagini de locație și multe altele. Funcționează cu suplimente terțe pentru a adăuga link-uri de socializare la toate locațiile dvs., pentru a adăuga câmpuri personalizate în locațiile dvs. sau pentru a permite utilizatorilor să gestioneze locațiile. De asemenea, face echipă cu Gravity Forms pentru a crea formulare și Manager Locație evenimente pentru a conecta evenimente la locațiile dvs. Pluginul gratuit acceptă mai multe țări și limbi.

6. Localizator Agile WordPress Store

Localizator de magazine Agile

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pentru un sistem complet de gestionare a locației, bogat în caracteristici, nu căutați mai departe de Agile Store Locator. Vine cu un sistem complet de gestionare a backend-urilor pentru a gestiona teme, stiluri și markeri. Vă permite să importați / exportați locațiile magazinului, să gestionați categoriile și să afișați locații pe hărți personalizate. Nu numai că vă puteți personaliza ecranul, sunt disponibile o serie de șabloane pregătite.

Un singur magazin poate apărea în mai multe categorii. În plus, în orice moment al timpului, magazinele care sunt deschise singure pot apărea comutând un comutator de timp pornit / oprit. Pluginul include multe șabloane, inclusiv un șablon de acordeon cu o ierarhie de țări, state, orașe și magazine. Dacă numărul de locații este uriaș, grupul de markeri, filtrele personalizate și markerele de categorii pot ajuta la reducerea unei căutări. Conținutul ferestrei de informații poate fi personalizat și orice locație de magazin creată poate fi duplicată cu un singur clic. De asemenea, puteți urmări căutările, magazinele de top și locațiile de top folosind graficul de bare Google Analytics. Pe tabloul de bord Admin, puteți accesa toate statisticile referitoare la magazine, căutări, categorii și markere.

7. Căutătorul Super Store

Căutare Super Magazin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Super Store Finder pentru WordPress vine cu un design intuitiv responsiv și o secțiune puternică de localizare a magazinelor WordPress. Din acest ecran de administrator, puteți gestiona setările, categoriile, etichetele și notificările hărții și puteți personaliza stiluri, culori și etichete. Acceptă multe limbi, precum și afișare pe Google Map cu lățime completă.

Super Store Finder include un localizator de magazine cu temă plană și un filtru de magazin îngrijit cu panou pliabil. Funcția de geolocalizare încorporată permite utilizatorilor să găsească locația exactă a magazinului dvs. și cea mai scurtă rută pentru a ajunge la acesta. Vizualizările zoomabile ale străzii pot parcurge un utilizator chiar la ușa magazinului. Puteți încărca imagini sau videoclipuri frumoase pentru a ajuta spectatorii să arunce o privire în magazinul dvs. Pluginul vă permite să utilizați markeri personalizate și magazine de căutare după regiune sau alte filtre. Folosind fișiere CSV, este posibilă importarea în masă a adreselor magazinului. Pentru a identifica locațiile exacte, pur și simplu trageți și aruncați markeri. De asemenea, sunt disponibile suplimente care extind gama de funcții.

8. Localizator magazin avansat

Localizator avansat de magazine

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Puteți utiliza Localizatorul magazinului avansat pentru a afișa locațiile magazinului în trei moduri – pe o hartă Google, pe o listă sau pe ambele. Nu numai că, puteți scrie o postare despre orice locație pe blogul dvs. WordPress și apoi legați locația cu această postare folosind shortcodes. O modalitate corectă de a atrage cititorii la postarea dvs., precum și de a oferi informații despre locația pentru utilizatori. Informațiile despre magazin pot fi oferite și în postări conexe. Utilizatorii pot căuta, de asemenea, o locație după adresă, pot utiliza o vedere stradală pentru a găsi locația dvs. și pentru a obține indicații de orientare către aceasta.

Utilizând interfața încorporată, puteți adăuga, edita sau șterge rapid magazinele și adresa automat geocodarea. Bazându-se pe adrese sau coduri zip, utilizatorii pot căuta magazinul cel mai apropiat de ei. Pe o adresă URL sigură https, pluginul poate detecta locația unui utilizator și afișa cel mai apropiat magazin.

9. Localizatorul magazinului WordPress

Localizator de magazine WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul de localizare a magazinului WordPress vă permite să adăugați cât mai multe filtre doriți. Suporta filtrări live și coduri scurte pe orice pagină. Dacă conectați categoriile de produse la categoriile magazinului, puteți activa filtrarea automată pe paginile de produse. Numărul de rezultate care apar la o căutare, informațiile care vor fi afișate și butoanele de apelare la acțiune pot fi personalizate. Puteți configura, de asemenea, setările implicite pentru noile dvs. magazine pentru a le ușura adăugarea.

Folosind acest plugin, puteți adăuga un buton de localizare a magazinului la pagina dvs. Produs WooCommerce. Localizatorul va apărea apoi într-o modalitate. Fereastra de informații poate fi setată pentru a afișa informații de contact, apelare la acțiune, stocarea imaginii sau orele de deschidere. Cu mai mult de zece machete posibile și peste 90 de opțiuni, nu puteți să ajutați utilizatorii să vă găsească magazinul.

10. SEO local de Yoast

Localizatorul magazinului Yoast

Pluginul SEO local pentru WordPress de Yoast are o funcționalitate de Localizare a magazinelor WordPress încorporată în el. Va trebui să cumpărați o licență anuală pentru a o utiliza găsitor de locații caracteristică totuși.

Pluginul permite utilizatorilor să filtreze magazinele sau orice altă locație după rază, stare sau coduri zip. Pur și simplu făcând clic pe butoane și pe opțiunile de bifare, puteți adăuga adresa magazinului dvs. la pagină. Programul dvs. de lucru poate fi adăugat în aceeași casetă ca și adresa. Sau, folosind coduri scurte, le puteți insera separat. Codurile scurte pot fi adăugate la orice pagină sau postare sau la paginile de locație în sine. De asemenea, aveți opțiunea de a adăuga un widget de localizare a magazinului WordPress în orice zonă widgetizată a site-ului dvs. web.

11. Google Maps avansate

Google Maps avansate

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă operați doar un număr limitat de locații, vă puteți baza pur și simplu pe un plugin pentru harta Google, cum ar fi Plugin-ul Google Maps avansat pentru WordPress. Puteți marca acele locații pe hartă și vă puteți ajuta cu indicații. Acest plugin de mapare de vânzare de top este specific compatibil cu GDPR, include suport pentru mai multe filtre de hartă, oferă mai multe rute (o caracteristică excelentă pentru ca oamenii să găsească și să ajungă rapid la locațiile magazinului) și funcția super utilă de „căutare în apropiere” pentru a înlocui cea mai apropiată locație..

12. Localizator de magazine VO (gratuit)

Plugin de localizare a magazinelor VO

VO Store Locator este un plugin gratuit care include instrumente pentru a ajuta marketerii, francizele și distribuitorii. Vă permite să personalizați culorile pin pe fiecare etichetă pentru a diferenția locațiile. Funcțiile încorporate, cum ar fi locația automată pentru a găsi magazinul cel mai aproape de localitatea dvs. curentă, iar direcțiile pas cu pas, fac ușor de găsit magazinele dvs. În plus, pluginul a fost actualizat recent pentru a funcționa cu constructorul de pagini de drag & drop Visual Composer, astfel încât să puteți include hărțile personalizate pe orice postare sau aspect de pagină.

13. Localizatorul magazinului SimpleMap (gratuit)

Plugin de localizare SimpleMap Store

SimpleMap Store Locator este un plugin de localizator de magazine internațional ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să caute în baza de date folosind coduri zip. Vă ajută să vă evidențiați locațiile cu ajutorul etichetelor personalizabile. Alte funcții excelente includ locații nelimitate, rezultate de căutare pe hartă personalizabile, opțiuni de setare ușoare (nu este necesar cod) și o funcție de editare rapidă pentru actualizări ale hărții și bazei de date în timp real.

14. Locatoraid (gratuit)

Locatoraid Magazin de localizare Plugin

Locatoraid este încă un plugin de localizare a magazinului WordPress care este ușor, răspunde și include multe stiluri de hartă configurabile. Mai exact, pluginul vine cu o funcție de geocodare automată, astfel încât adăugați locații clienții dvs. să le poată găsi instantaneu. Codul scurt ușor de trimis în judecată face ca inserarea hărții dvs. (cu un loc de redactare a textului de căutare definit, rază, aspect, etc.) să fie o adiere – trebuie doar să editați parametrii atunci când adăugați shortcode în orice zonă de text, pagină sau widget. În plus, există stiluri de hartă personalizabile pentru a vă asigura că localizatorul dvs. de magazine se potrivește cu aspectul restului site-ului.

Înfășurarea celor mai bune pluginuri de localizare a magazinelor WordPress

Aveți într-adevăr o serie de opțiuni pentru a vă pune magazinele pe o hartă pentru a vă ajuta clienții. Ați încercat vreuna dintre ele? Spune-ne care a funcționat pentru tine. Dacă doriți, puteți deveni foarte imaginativ în timp ce afișați locațiile dvs. pe o hartă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me