Beste WordPress Store Locator-plugins

Hvis virksomheten din har flere lokasjoner, kan WordPress store locator-plugins vise seg å være nyttige tillegg til nettstedet ditt. Motellkjeder, bensinstasjoner, kjedebutikker, skjønnhetssalonger kan alle ha fordel av å legge til plugins for butikklokaler. De hjelper brukere med å finne virksomhetsstedene dine enkelt. Disse programtilleggene er avhengige av Google Maps for å vise steder. Følgelig vil du også kunne dra nytte av Google Maps-funksjoner, for eksempel forskjellige kartvisninger, geolokalisering og veibeskrivelse for å komme til nærmeste butikk. I tillegg, hvis du tilfeldigvis tilbyr noen form for katalogtjenester, kan disse WordPress-butikklokalisering-pluginsene bidra til å vise den fysiske plasseringen for de listede tjenestene.


La oss dykke rett inn (vær oppmerksom på – disse er i ingen spesiell rekkefølge, bare toppvalgene våre).

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. MapSVG Store Locator

MapSVG Store Locator & World WordPress Map Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Lag et fantastisk og tilpassbart butikklokaliseringskart med MapSVG-plugin. Denne kraftige og populære plugin-enheten inneholder tusenvis av kartstiler, tilpassede containere (for kartmenyer, filter og detaljer) og enkle alternativer som du kan aktivere for besøkende på nettstedet ditt. Legg til filtre slik at brukere kan sortere etter adresse, by, butikktype eller et hvilket som helst annet tilpasset felt. Eller legg til et alternativ for å søke på avstand, slik at de kan se hvilke butikker som er i nærheten!

Vil du legge til mer på kartstedene dine? Med MapSVG Gallery tillegg kan du legge til en popover eller detaljvisningsgalleri. Ta med miniatyrbilder, bilder og glidebryter komplett med berøringsvennlig navigasjon. Det er en flott måte å forbedre posisjonslistene dine!

Og hvis du er en utvikler, kan du utvide eller tilpasse plugin-programmet ytterligere ved hjelp av den innebygde malen, CSS- og JS-redigerere. Andre bemerkelsesverdige plugin-funksjoner inkluderer tilpassede vektorkart, klikkbare former, katalog med lister, automatiske kartmarkører og crossbrowser-kompatibilitet.

2. Mapify Pro

Mapify Pro

Med Mapify kan du lage responsive butikklokaliseringskart (eller hvilke som helst kart virkelig) ved å bruke de avanserte, men likevel enkle å bruke, funksjonene. Disse inkluderer klype-, zoom- og sveipfunksjonalitet, mobil beredskap, posisjonsgallerier, tilpassbare kartverktøyler, tilpassbare posisjonsfiltre, ubegrensede kartmarkørikoner, brukerinnleveringer fra front-end, tilpassede bildekart, kartklynger og oversettelsesstøtte (via WPML). Og disse er ikke en gang alle funksjonene!

Men for butikkplassering er kanskje to av de viktigste funksjonene muligheten til å søke etter radius og etter nærmeste steder. Du kan til og med koble kartplasseringer til bestemte sider eller tredjepartsnettsteder – så hvis du vil koble til Yelp-siden til stedet ditt, kan du gjøre det. Vil du teste Mapify ut på din egen side? Vel, du kan prøve det gratis – bare ta en kopi av Mapify Lite for å komme i gang (husk at det ikke vil ha alle funksjonene i Pro-versjonen).

3. WP Multi Store Locator Pro

WP Multi Store Locator Pro WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

WP Multi Store Locator Pro er en kraftig butikklokalitetsplugin du kan bruke til å markedsføre og gi informasjon om de forskjellige butikkstedene dine. Legg til posisjonsinformasjonen din komplett med adresse, weblink og veibeskrivelse. Da kan besøkende på nettstedet ditt se butikker i nærheten, samt søke etter kategori eller kode. Plugin inneholder ekstra nyttige funksjoner for butikkstatistikk, legg til butikksjef og import / eksportalternativer.

Det beste av alt er at WP Multi Store Locator Pro integreres fullt ut med populære sidebyggere. Bare bruk den egendefinerte blokken for Visual Composer, Divi, Elementor og Beaver Builder (med flere sidebyggere på vei). Vil du se nærmere på? Sjekk ut forhåndsvisningen av 5 WP Multi Store Locator Pro-oppsett.

4. WP Store Locator (gratis)

WP Store Locator Gratis WordPress-plugin

WP Store Locator er en gratis plugin som legger til alle stedene dine på et kart som du kan tilpasse helt. Kartet og kjøreinstruksjonene kan være på det språket du foretrekker. Du kan legge til tilpassede etiketter for hvert sted, og hjelpe brukere med å finne stedene ved hjelp av flere filtre som radius eller kategori.

WP Store Locator hjelper til med å vise et hvilket som helst antall butikker, og lar deg endre språket fra adminpanelet. Arbeid med kortkoder kan du legge til detaljer som åpningstider, adresser, landemerker eller telefonnumre. Ni markørikoner for retina er tilgjengelige, og du kan dra hvilken som helst av dem til det nøyaktige stedet på kartet i redigeringsprogrammet. Hvis du har en konsentrasjon av butikker i noe område, vil markørklyngefunksjon vil være praktisk. Og dessuten er premiumtillegg tilgjengelige for bulkimport, for å samle statistikk eller legge til en søkewidget.

5. Store Locator Plus (gratis)

Store Locator Plus gratis WordPress-plugin

Uansett om du har to butikker eller tusenvis av butikker, kan WordPress Store Locator Plus-plugin opprette en stedsfinner på nettstedet ditt. Uten for mye oppsett involvert, kan du opprette en side, oppgi lokasjonene dine og legge til en kortkode. Mange internasjonale merkevarer som Bosche bruker denne pluginen for å hjelpe brukere med å finne butikkene sine.

Arbeid fra adminpanelet, og med hjelp av tilleggsprogrammer, kan du tilpasse ved hjelp av CSS og HTML. Tilleggsapparater lar deg legge til mange flere funksjoner for å tilpasse brukeropplevelsen, for eksempel å slå søkealternativet på eller av, kategorisere steder, skape SEO-vennlige sider per sted og mer. Det fungerer med tredjeparts tillegg for å legge til sosiale mediekoblinger til alle stedene dine, for å legge til egendefinerte felt til stedene dine eller for å la brukere administrere steder. Det samarbeider også med Gravity Forms for å lage skjemaer, og Event Location Manager for å koble hendelser til stedene dine. Den gratis plugin støtter flere land og språk.

6. Agile WordPress Store Locator

Agile Store Locator

Info & NedlastingVis The Demo

For et komplett stedsstyringssystem som er rikt på funksjoner, må du ikke se lenger enn Agile Store Locator. Den leveres med et komplett backend-styringssystem for å administrere temaer, stiler og markører. Det lar deg importere / eksportere butikkplasseringer, administrere kategorier og vise lokasjoner på tilpassede kart. Ikke bare kan du tilpasse skjermen, et antall ferdige maler er tilgjengelige.

En enkelt butikk kan vises i flere kategorier. Dessuten, når som helst, butikker som er åpne alene, kan dukke opp ved å slå en av / på Time Switch. Plugin inneholder mange maler, inkludert en trekkspillmal med et hierarki av land, stater, byer og butikker. Hvis antall lokasjoner er stort, kan markørklyngen, tilpassede filtre og kategorimarkører bidra til å begrense et søk. Innholdet i informasjonsvinduet kan tilpasses, og ethvert butikksted du oppretter kan dupliseres med et enkelt klikk. Du kan også spore søk, toppbutikker og topplasseringer ved hjelp av Analytics søylediagram. På administrasjonspanelet kan du få tilgang til all statistikk for butikker, søk, kategorier og markører.

7. Super Store Finder

Super Store Finder

Info & NedlastingVis The Demo

Super Store Finder for WordPress kommer med en intuitiv responsiv design og en kraftig WordPress butikklokaliseringsadministrasjonsdel. Fra dette admin-skjermbildet kan du administrere kartinnstillinger, kategorier, koder og varsler og tilpasse stiler, farger og etiketter. Den støtter mange språk, i tillegg til Google Map-skjerm i full bredde.

Super Store Finder inkluderer en flat temalagerlokalisering og et pent butikkfilter med sammenleggbart panel. Den innebygde geolokaliseringsfunksjonen lar brukerne finne den nøyaktige plasseringen av butikken din og den korteste ruten for å nå den. Den zoombare gatevisningen kan gå en bruker rett til butikkens dør. Du kan laste opp vakre bilder eller videoer for å hjelpe seerne med å kikke inn i butikken din. Plugin-enheten lar deg bruke tilpassede markører og søkebutikker etter region eller andre filtre. Ved hjelp av CSV-filer er bulkimport av butikkadresser mulig. For å finne nøyaktige steder, bare dra og slipp markører. Tilleggsapparater som utvider spekteret av funksjoner er også tilgjengelige.

8. Advanced Store Locator

Advanced Store Locator

Info & NedlastingVis The Demo

Du kan bruke Advanced Store Locator til å vise butikkstedene dine på tre måter – på et Google-kart, på en liste eller på begge deler. Ikke bare det, du kan skrive et innlegg om hvilket som helst sted i WordPress-bloggen din og deretter koble plasseringen til dette innlegget ved hjelp av snarvekoder. En fin måte å tiltrekke lesere til innlegget ditt, samt tilby informasjon om det stedet til brukere. Butikkinformasjon kan også tilbys i relaterte innlegg. Brukere kan også søke etter et sted etter adresse, bruke en gatevisning for å finne din plassering og få veibeskrivelse til det.

Arbeidet med det innebygde grensesnittet, kan du raskt legge til, redigere eller slette butikker og automatisk geocode adresser. Ved å stole på adresser eller postnummer kan brukere søke etter butikken som er nærmest dem. På en sikker https-URL kan plugin-en oppdage en brukers beliggenhet og vise den nærmeste butikken.

9. WordPress Store Locator

WordPress Store Locator

Info & NedlastingVis The Demo

Med WordPress Store Locator Plugin kan du legge til så mange filtre du vil. Den støtter levende filtrering og kortkoder på hvilken som helst side. Hvis du kobler produktkategoriene til butikkategoriene, kan du aktivere automatisk filtrering på produktsidene. Antall resultater som vises på et søk, informasjonen som skal vises og de relaterte call to action-knappene kan alle tilpasses. Du kan også sette opp standardverdier for de nye butikkene dine for å gjøre det enklere å legge dem til.

Ved hjelp av denne pluginen kan du legge til en butikklokaliseringsknapp til WooCommerce-produktsiden. Lokalisereren spretter deretter i et modal. Informasjonsvinduet kan settes til å vise kontaktinformasjon, oppfordring til handling, lagre bilde eller åpningstider. Med mer enn ti mulige layouter og 90+ alternativer, er det lite du ikke kan gjøre for å hjelpe brukere med å finne butikken din.

10. Lokal SEO av Yoast

Yoast Store Locator

Local SEO for WordPress Plugin av Yoast har en WordPress Store Locator-funksjonalitet samlet i den. Du må kjøpe en årlig lisens for å bruke denne stedsfinner funksjon skjønt.

Plugin-en lar brukerne filtrere butikker eller andre steder etter radius, status eller postnummer. Bare ved å klikke på knapper og kryssingsalternativer, kan du legge til butikkadressen din på siden. Arbeidstiden din kan legges til i samme boks som adressen. Eller ved å bruke kortkoder, kan du sette dem inn hver for seg. Snarveiekodene kan legges til hvilken som helst side eller innlegg, eller til selve stedssidene. Du har også muligheten til å legge til en WordPress-butikklokaliseringswidget i et hvilket som helst widgetisert område på nettstedet ditt.

11. Avansert Google Maps

Avansert Google Maps

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du bare bruker et begrenset antall lokasjoner, kan du ganske enkelt stole på en Google map-plugin som Advanced Google Maps Plugin for WordPress. Du kan merke disse stedene på kartet og hjelpe deg med veibeskrivelse. Dette mest solgte kartleggingsprogrammet er spesielt GDPR-kompatibelt, inkluderer støtte for flere kartfilter, tilbyr flere ruter (en flott funksjon for folk å raskt finne og komme til butikkstedene dine) og den super nyttige “søke i nærheten” -funksjonen for å finne din nærmeste beliggenhet.

12. VO Store Locator (gratis)

VO Store Locator-plugin

VO Store Locator er en gratis plugin som inkluderer verktøy for å hjelpe markedsførere, franchisetakere og distributører. Det lar deg tilpasse pin-farger per basis for å skille plassering. Innebygde funksjoner som automatisk plassering for å finne butikken nærmest ditt nåværende sted, og veibeskrivelse gjør butikkene dine enkle å finne. Pluss pluginen som nylig er oppdatert for å fungere med Visual Composer dra & slipp-sidebygger, slik at du kan inkludere dine tilpassede kart i ethvert innlegg eller sideoppsett.

13. SimpleMap Store Locator (gratis)

SimpleMap Store Locator-plugin

SimpleMap Store Locator er en brukervennlig internasjonal butikklokalitetsplugin som lar brukere søke i databasen ved å bruke postnummer. Det hjelper deg med å gjøre plasseringene dine skiller seg ut med tilpassbare koder. Andre flotte funksjoner inkluderer ubegrensede steder, tilpassbare kartsøkeresultater, enkle innstillingsalternativer (ingen kode nødvendig) og en rask redigeringsfunksjon for sanntids kart- og databaseoppdateringer.

14. Locatoraid (gratis)

Locatoraid Store Locator-plugin

Locatoraid er enda en WordPress-butikk-locator-plugin som er lett, responsiv og inkluderer mange konfigurerbare kartstiler. Spesielt har pluginen en auto-geocode-funksjon, slik at kundene dine umiddelbart kan finne dem når du legger til steder. Den enkle å saksøke kortkode gjør det å sette inn kartet ditt (med definert søketekst plassholder, radius, layout, osv.) Til en lek – bare rediger parametrene når du legger kortnummeret til et hvilket som helst innlegg, side eller widget-tekstområde. I tillegg er det tilpassbare kartstiler for å sikre at butikken din samsvarer med utseendet til resten av nettstedet ditt.

Pakk inn de beste pluginene for WordPress Store Locator

Du har virkelig en rekke alternativer for å sette butikkene dine på et kart for å hjelpe kundene dine. Har du prøvd noen av dem? Gi oss beskjed om hvilken som fungerte for deg. Hvis du ønsker det, kan du også bli veldig fantasifull mens du viser stedene dine på et kart.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me