10 beste Gutenberg-plugins, addons og utvidelser

Gutenberg er en kraftig innholdsredaktør som den er, men tillegg utvider det den revolusjonerende blokkeredaktøren kan gjøre. Med riktige Gutenberg-tillegg, utvidelser og plugins, kan du slå på redigeringsprogrammet og kan lage ekstraordinære innholdsoppsett som driver forretningsagendaen din.


For det første vil jeg bruke Gutenberg plugins, add-ons, og utvidelser om hverandre i dagens innlegg. Hvorfor? Et WordPress-tillegg eller -utvidelse er en plugin som utvider en annen plugin eller WordPress-kjerne. Så en Gutenberg-tillegg, utvidelse eller plugin er en hvilken som helst WordPress-plugin som utvider Gutenberg-redaktøren.

For det andre håper jeg at du elsker denne samlingen av Gutenberg-plugins. Kall dem Gutenberg-tillegg, utvidelser, plugins eller hva som helst; disse verktøyene utvider Gutenberg-redaktøren utenfor fantasien! Med andre ord, din reise til bedre nettinnhold ble bare sværere med Gutenberg-plugins vi dekker i dag.

Husk at de fleste Gutenberg-tillegg tilbyr lignende blokker. Den reelle forskjellen er i alternativene hver plugin tilbyr per-block basis. Den beste Gutenberg-plugin-en er derfor en som gir deg alle alternativene du trenger for å lage og tilpasse innhold til ditt hjertes innhold.

I det følgende avsnittet peker vi deg mot 14 av de beste WordPress-plugins som fullstendig vil endre hvordan du samhandler med Gutenberg-redaktøren. Enten du nettopp starter eller en erfaren utvikler, følgende Gutenberg-plugins gir deg mange muligheter for å lage innholdet du ønsker.

Uten videre, la oss forbedre Gutenberg-redaktøren din med et par tillegg, slik at du kan lage innhold som sjefen du er. Glem kaffekoppen du blir tilbudt i nesten alle innlegg; Jeg vil ikke holde deg her lenge uansett. Bare ta en Gutenberg-utvidelse fra listen nedenfor, løp med den og ha det moro!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Getwid

getwid Gutenberg blokkerer wordpress plugin

Den første stillingen går til Getwid, et nydelig Gutenberg-blokkering av plugin av Motopress, en pålitelig WordPress-utvikler med over seks års erfaring. Plugin-en er en fantastisk samling på over 30 innholdsblokker som gir deg mye kontroll over innholdet ditt. Det er enkelt å konfigurere og bruke det du skal være og løpe på kort tid.

Getwid utvider Gutenberg-redaktøren betydelig. Den leveres med et vakkert sett med innholdsblokker som for eksempel medie- og tekstglidebrytere, bildeskytere, seksjoner, bannere, bildebunksgallerier, prisbokser, tilpassede innleggstyper, Instagram og MailChimp, blant andre. Kjerneplugin er gratis å laste ned på WordPress.org. Sjekk ut Getwid-anmeldelsen vår og veiledningen for å lære mer!

2. ZeGuten

ZeGuten Blocks for Gutenberg

Info & NedlastingVis The Demo

Med ZeGuten trenger du ikke å bry deg med en sidebygger siden du bare kan bruke Gutenberg. Dette blokktillegget inkluderer for øyeblikket 11 funksjonsrike blokker som du kan bruke til å tilpasse innlegg og sideoppsett med Gutenberg. Legg til interaktive kart, post-uskarper, oppmerksomhetsfangende bannere, karuseller, informative fremdriftslinjer og sirkler, bildesammenligning (eller før og etter), lister med ikoner, tilpassede seksjoner, innlegg og til og med nedtellingstimer (prissetting tar faner og attester kommer snart! ).

Men det er ikke alt. Blokkene inkluderer også tilpassbare innstillinger for gradientoverlays, formdelere, parallakseffekt, animasjoner, responsive oppsett, tilpassede polstringer / marginer (og kolonnespalter også) og mer. ZeGuten er også SEO-optimalisert, fungerer med alle oppdaterte WordPress-installasjoner, og er superenkelig å bruke. Bare installer ZeGuten for å komme i gang med å bygge ditt tilpassede design!

3. Guteblock

Guteblock - Ultimate Gutenberg Blocks Plugin

Gutenberg er flott – men det mangler mange kjerneblokker som bloggere og bedrifter ønsker. Det er her Guteblock kommer inn. Denne gratis pluginen fyller gapet for eiere av nettsteder som ønsker å legge til profesjonelle og tilpassbare blokker til nettstedene sine.

Guteblock inneholder 12 kreative blokker, alle med innebygde stiler, for å gjøre webdesign enkelt. For eksempel er forfatterprofilen, Drop Cap og Post Grid-blokker perfekt for å designe dine egne tilpassede bloggsider. Eller du kan bruke teammedlemmer, attester og CTA (call to action) -blokkene for å lage en fantastisk destinasjonsside for bedriften din. Andre tilgjengelige blokker inkluderer Container, Separator, Spacer / Divider, Number Box, Notification, Sharing Icons.

Men det er ikke alt – Guteblock-utvikleren har mer enn 15 nye blokker som kommer snart! Så du vil også kunne legge til trekkspill, knapper, Google-kart, ikonlister, prissettingstabeller og mer. Det er også en Guteblog tema (av de samme utviklerne) designet for å jobbe sømløst med Guteblock – slik at hver funksjon og stil ser bra ut.

4. Atomblokker

gutenberg plugins - atomblokker

Uten tvil har Gutenberg-redaktøren fullstendig endret hvordan vi lager innhold. I motsetning til tidligere, kan du nå lage utrolige nettsteder på få minutter. Og takket være Gutenberg-tillegg som Atomic Blocks, har det aldri vært enklere å bygge bemerkelsesverdige nettsteder.

Atomic Blocks-plugin gir deg en rekke imponerende side byggesteiner, som lar deg lage det nettstedet du ønsker. Plugin-en tilbyr deg Gutenberg-blokker som nyhetsbrev, seksjons- og layoutblokk, containere, delingsikoner, call to action (CTA), inline-merknader og avanserte kolonner, blant andre.

5. CoBlocks

coblocks gutenberg blokkerer plugin

Gutenberg snøballer, og mye av veksten sees gjennom tillegg som utvider blokkredaktøren. En utvidelse som CoBlocks-skip med imponerende funksjoner. Den lar deg få mest mulig ut av Gutenberg-redaktøren uten å prøve hardt fra din side.

Coblocks ble brakt til deg av GoDaddy, og tilbyr blokker som varsler, trekkspill, forfatterprofiler, klikk for å tweet, helteseksjoner, logoer og merker, kart, mediekort, tjenester og avdelere. Plugin-en er utrolig kraftig, men allikevel lett, og betyr at du kan bygge et vakkert og supersnabb nettsted.

6. Ultimate Addons for Gutenberg

ultimate addons for gutenberg

Når du oppretter et nettsted, trenger du all tilpasningskraften du kan få hendene på. Og hvis du er i markedet etter en Gutenberg-utvidelse som tilbyr en slik mulighet, vil du elske Ultimate Addons. Brainstorm Force-teamet bak pluginen har overgått seg selv, og det er tydelig.

Ultimate Addons tilbyr deg et stort antall kreative Gutenberg-blokker, slik at du kan lage upåklagelige nettsteder uten å skrive kode. Vi snakker om blokker som eksepsjonelle overskrifter, avanserte kolonner, blokkeringer, CTA, Kontaktformular 7-styler, tidslinje for innhold og Google Maps, blant andre.

BTW, hvis du er interessert, tilbyr Brainstorm Force deg 20+ forhåndsbygde gratis startersider bygget med Gutenberg, Ultimate Addons for Gutenberg og Astra-temaet. På toppen av Ultimate Addons, trenger du Astra Starter Sites-plugin for å få gratis nettsteder.

7. Kadence blokker

kadence blokkerer gutenberg-plugin

I det siste trengte du enten kodingsferdigheter på gudsnivå eller en robust plugin for sidebyggere for å lage vakre oppsett. Ting har endret seg betydelig med inngangen til Gutenberg. Redaktøren er kraftig, ja, men par den med Kadence Blocks-plugin, så får du en supernova.

Tilpassede Kadence-blokker inkluderer radoppsett, avanserte gallerier, overskrifter, knapper, ikoner, avstandsstykker, uttalelser, trekkspill, informasjonsbokser, faner og ikoner, blant andre. Hver blokk har en omfattende liste over alternativer som lar deg lage eksepsjonelt innhold visuelt.

8. Otterblokker

oter blokkerer gutenberg addons

Otter Blocks blir brakt til deg av Themeisle, en av de mest anerkjente WordPress-utviklerne på nettet. Plugin-en er en vakker samling av kreative Gutenberg-blokker og klare til importimaler. For å oppnå de beste resultatene, kan du tilpasse hver blokk eller mal omfattende.

Otter Blocks Gutenberg-plugin-en tilbyr deg en rekke blokker, inkludert seksjoner, tjenester, prislister, postnett, Google Maps, attester, Font Awesome-ikoner og delingsknapper, blant andre. Det er et flott verktøy for å lage utmerket innhold uten å brekke svette.

9. Stabelbar

stabelbar gutenberg-plugin

Og når du tror du har sett alt, fortsetter Gutenberg-plugins. På scenen har vi Stackable, en fin Gutenberg-plugin av Gambit Technologies. Plugin-en tilbyr deg funksjonsrike blokker som hjelper deg å bygge din drømme-webside i løpet av noen klikk.

Imponerende blokker som følger med Stackable inkluderer containere, separatorer, postnett, funksjonsgitter, trekkspill, bildebokser, funksjonsblokker, ikonliste, CTA, overskrifter, kort, videooppretter, tellere, uttalelser, pristabeller, teammedlemmer og så videre.

10. Avansert Gutenberg

avansert gutenberg-plugin

Mens de fleste Gutenberg-plugins tilbyr nesten de samme funksjonene, men Advanced Gutenberg-plugin går et skritt videre. På toppen av over 20 innholdsblokker gir plugin-en deg mer kontroll over Gutenberg-redaktøren. Nå kan du aktivere innholdsblokker på en per brukerbasis. Dette betyr at bare visse brukere kan redigere spesifikke innholdsblokker.

Advanced Gutenberg kommer med en rekke søte og brukervennlige blokker. Du får kolonneansvarlig, legg inn skyvekontroller, WooCommerce produktglidebrytere, avansert knappeblokk, kontaktskjemaer, avansert listeblokk, trekkspill, attester, faner, overlegne bilde- og videoblokker, osv..

11. Ultimate blokker

gutenberg plugins ultimate blokker

Vi er fremdeles ved det. På nummer ni har vi Ultimate Blocks Gutenberg-plugin. Det er en fin liten motor som garantert vil lade Gutenberg-redaktøren din. Det er den beste Gutenberg-utvidelsen for bloggere og markedsførere, takket være en rekke imponerende funksjoner.

Med 18+ innholdsblokker tilbyr Ultimate Blocks deg rikelig med ammunisjon for å lage fremragende nettsteder som er utenfor denne galaksen. Merkbare blokker inkluderer innholdsfilter, gjennomgang, faner, innholdsfortegnelse, CTA, innholdsveksling, stylede bokser og lister, utvidbart innhold og mye mer.

12. Qodeblock

qodeblock gutenberg plugin

Sist, men ikke minst, har vi Gutenberg Blocks Collection av Qodeblock. Det er et fantastisk Gutenberg-tillegg som har over 20 innholdsblokker. Plugin-en gir deg en flott liste over blokker som gir deg mer kontroll for raskt å opprette og starte ethvert nettsted du ønsker.

Tilgjengelige klokker inkluderer avanserte kolonner, trekkspill, forfatterprofiler, knapper, CTA-er, beholderblokk, nyhetsbrev via e-post, inline-merknader, prissettingstabeller, raster / side-rutenett, sosiale medieikoner, og listen fortsetter. Denne samlingen av Gutenberg-blokker gir deg mye fleksibilitet til å bygge nettstedet ditt slik du forestiller deg.

13. EditorsKit

Gutenberg Page Building Toolkit - EditorsKit

EditorsKit inkluderer ekstra blokkeringsalternativer for tekstformater (inkludert nofollow / sponsede lenker, uthevet tekst, teksttransformasjon, innrykk osv.), Markdown support, synlighetsalternativer (vis / skjul blokker basert på enhet, innloggede brukere, ACF eller betinget logikk) , estimert lesingstid, sjekket lister, responsiv tekstjustering og mer. Men kanskje en av de mest nyttige funksjonene er et alternativ for å importere og eksportere blokkering. Med den kan du enkelt eksportere og gjenbruke blokkene dine rett fra redaktøren.

Og for de som er komfortable med kode, har EditorsKit også lagt til flere CSS-klasser som en kodedigeringsmodus (komplett med syntaksmerke).

14. Gridbuilder WP

Gridbuilder WP

Ser du etter bedre rutenett og filtre å bruke på sidene dine? Gi Gridbuilder WP et forsøk. Denne premium plugin inneholder enkle alternativer for å bygge dine egne tilpassede rutenett (velg fra mur, rettferdiggjort, metro eller karusell) komplett med innstillinger for fasettert søk. Og pluginen er selvfølgelig kompatibel med Gutenberg og ACF for tilpassede felt, Polylang- eller WPML-oversettelser, WooCommerce-produkter og mer.


Gutenberg er en kraftig innholdsredaktør med en lys fremtid. Det lar deg lage fantastiske nettsteder i løpet av klikk. Gutenberg-tillegg / plugins / extensions bygger på standard Gutenberg-redaktøren, og tilbyr deg enda mer kraft til å bøye Gutenberg uansett hvilken måte du måtte ønske.

For å velge den beste Gutenberg-plugin for dine behov, må du være villig til å prøve et par alternativer. De fleste Gutenberg-plugins tilbyr samme innholdsblokker. Imidlertid har hvert Gutenberg-plugin forskjellige alternativer for å tilpasse hver blokk, noe som betyr at det som fungerer for meg kanskje ikke fungerer for deg.

Vi håper du finner en fantastisk Gutenberg-plugin for å lade WordPress-nettstedet ditt. Min favoritt så langt er Getwid Gutenberg-plugin av MotoPress. Men hvilken er din favoritt Gutenberg-plugin? Del toppvalget ditt i kommentarene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me