Cele mai bune plugin-uri de notificare WordPress Push

Toți proprietarii de site-uri web doresc să creeze o serie de entuziaști care revin regulat să citească conținut, să interacționeze cu comunitatea lor și să cumpere produse. Există multe modalități de a încuraja vizitatorii să revină pe site-ul dvs. De la crearea unei campanii de e-mail captivante și menținerea unei prezențe ridicate pe rețelele de socializare, la organizarea de promoții și competiții, pentru a numi câteva. Recent, cu toate acestea, a existat o creștere a plugin-urilor de notificare push WordPress pentru a vă conecta cu publicul.


În acest articol, vom analiza care sunt exact notificările push și dacă pot fi folosite pentru a crește numărul de vizitatori care se întorc pe site-ul dvs. Vom partaja, de asemenea, unele dintre cele mai bune plugin-uri de notificare push WordPress și ce trebuie să cauți atunci când alegi unul.

Ce sunt pluginurile de notificare WordPress Push?

Pluginuri de notificare WordPress Push

O notificare push este un mesaj automat trimis vizitatorilor site-ului web anterior (care au activat desigur) atunci când nu se află pe site-ul dvs. De obicei, un pop-up va întreba un vizitator dacă este încântat să primească notificări în viitor. Dacă acceptă, atunci site-ul web poate „împinge” notificări către browserul sau dispozitivul acestei persoane (computer, telefon etc.) pentru actualizări, articole noi, produse, oferte speciale și multe altele.

Există avantaje evidente pentru utilizarea notificărilor push, dar pot exista și unele contravalori grave, dacă nu sunt utilizate corect.

Pro:

  • Notificările împinge conduc traficul pe site-ul dvs. încurajând vizitatorii să se întoarcă.
  • Deoarece oamenii au optat pentru a-i primi, știți că au deja un interes pentru nișa dvs..
  • La rândul său, acest lucru poate ajuta site-ul dvs. să se convertească la obiectivele sale, indiferent dacă vor construi o comunitate de entuziaști sau vor genera vânzări.

Contra:

  • Oamenii trebuie să aleagă să accepte notificările în primul rând.
  • Numărul de notificări push pe care le trimiteți poate face diferența între câștigarea vizitatorilor care se întorc și pierderea urmașilor. Prea multe notificări și riscați să vă enervați publicul. Prea puțini și s-ar putea să uite de site-ul dvs..

Când alegeți un plugin pentru a adăuga notificări push pe WordPress, ar trebui să luați în considerare dispozitivele acceptate, formularul de tip optin și personalizarea notificărilor, cantitatea de notificări push pe care le puteți trimite, controlul asupra mesajelor trimise și dacă sunt furnizate analize.

Ținând cont de aceasta, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune plugin-uri de notificări push WordPress.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. OneSignal

Plugin de OneSignal Free Web Push Notifications

OneSignal este un plugin gratuit WordPress care poate furniza notificări nemulțumite de pe desktop. În prezent acceptă browsere Chrome, Firefox și Safari. Această populară opțiune de personalizare a modulului de tip opt-in bogat în caracteristici, precum și setări de locație și afișare. De asemenea, vă permite să testați mesajele A / B pentru a vedea care dintre ele au o rată de conversie mai bună. Alături de notificările automate care sunt trimise de fiecare dată când publicați o nouă postare, puteți trimite mementouri către persoane care nu v-au vizitat site-ul de ceva vreme. Mesajele pot fi programate pentru a fi livrate în viitor, în funcție de orele anterioare, cititorii au vizitat site-ul dvs. sau fusul orar al acestora.

2. Gravitec.net

Gravitec.net - Web Push Notifications

Trimiteți notificări push web rapide și eficiente cititorilor dvs. cu Gravitec.net. Acest plugin gratuit vă permite să notificați cititorilor despre noul dvs. conținut sau oferte utilizând Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Yandex. În plus, există funcții avansate pentru solicitări de abonament, notificări automate bazate pe fluxul RSS, campanii de picurare pentru a introduce noi abonați pe site-ul dvs. și o notă unică de apăsare a știrii dvs. populare. Și din moment ce Gravitec.net funcționează excelent pe orice desktop sau dispozitiv mobil, puteți fi sigur că cititorii văd notificările dvs. push.

Trebuie să vă înscrieți la un Gravitec.net intenționează să folosești pluginul lor. Dar norocos pentru tine Gravitec.net oferă un plan generos pentru totdeauna gratuit pentru un utilizator cu până la 30.000 de abonați (wow!). Aceasta include notificări nelimitate și suita completă de funcții și integrări ale Gravitec.net. Dar pentru abonați și utilizatori nelimitați, etichetare albă, API RESTful prietenoasă pentru dezvoltatori și asistență prioritară puteți face upgrade la un plan de afaceri. Începând cu doar 4 dolari, este o cheltuială demnă.

3. WonderPush

WonderPush - Notificări Web Push

O altă opțiune excelentă pentru site-ul dvs. este Notificări push web WonderPush. Cu pluginul instalat, abonații care au înscris vor ști imediat ce publicați o nouă postare. Întrucât pluginul este compatibil cu Chrome, Edge, Opera și Firefox, nu ar trebui să aveți nicio problemă pentru a ajunge la majoritatea publicului dvs. printr-un singur clic..

Ceea ce face acest plug-in standout sunt funcțiile minunate încorporate. Doriți să vă adresați unei anumite date demografice? Cu WonderPush aveți opțiunea de a restricționa o apăsare bazată pe limbaj, etichete sau evenimente. De asemenea, puteți utiliza WonderPush pentru a recupera căruțele abandonate. Pur și simplu trimiteți o apăsare pentru a le reaminti abonaților că au lăsat ceva grozav în coșurile lor. Și cu tabloul de bord al WonderPush puteți gestiona toate campaniile, segmentele, personalul cu acces și analize în timp real pentru notificările dvs..

Și, în sfârșit, este important de reținut că WonderPush este un serviciu premium (începând de la 1E pe lună). Dar oferă o probă gratuită de 14 zile și sunt conforme cu GDPR (ceea ce înseamnă că datele dvs. și informațiile clienților dvs. sunt gestionate în siguranță și în mod corespunzător în conformitate cu aceste reglementări). Așadar, de ce să nu încercați și să urmăriți cum vă crește traficul (și eventual veniturile)!

4. Notificări inteligente (Premium)

Notificări inteligente Premium plugin WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Smart Notifications este o notificare push, buletin informativ, Facebook Messenger și pluginul de analiză a abonaților toate rulate într-unul singur. Acest lucru face ca comunicarea cu publicul tău să fie mai ușoară ca niciodată. Utilizați notificări inteligente pentru tot ce se referă la abonat și audiență, inclusiv (dar fără a se limita la): postare notificări, evenimente viitoare, interacțiuni sociale BuddyPress, subiecte bbPress, activitate PeepSo, vânzări sau comenzi WooCommerce și multe altele.

Deși multe plugin-uri oferă doar o modalitate de a comunica cu audiența dvs., Notificările inteligente facilitează coordonarea eforturilor dvs. de marketing. Sincronizați cu ușurință un buletin informativ, notificări push și alertă Facebook Messenger. Astfel poți ajunge la mai mulți abonați decât dacă ai utiliza un singur canal. Acest plugin este, de asemenea, compatibil cu multisite WordPress, traduceri WPML, este gata RTL și include suport emoji.

5. SendPulse

SendPulse Web Plugin WordPress gratuit

SendPulse este un plugin gratuit de notificări push pentru WordPress. Acest plugin util vă permite să trimiteți anunțuri instantanee (notificări push) către abonați. Anunțați cititorii dvs. când va apărea o nouă postare pe blog, dacă un articol din magazinul dvs. este în vânzare sau dacă începe un chat live. SendPulse este o opțiune excelentă pentru a crește implicarea și a menține vizitatorii înapoi.

Funcțiile notabile includ compatibilitatea browser-ului, notificări offline, segmente personalizabile, mesagerie personalizată, testare split A / B pentru WordPress, mesaje în vrac și multe altele. SendPulse oferă, de asemenea, statistici în timp real. Astfel puteți vedea care dintre notificările dvs. push se transformă pe baza unei varietăți de factori. Plus SendPulse este complet gratuit. Aceasta include până la 2.500 de abonați și 15.000 de mesaje pe lună. Pentru mai mulți abonați sau e-mailuri nelimitate, va trebui să faceți upgrade.

6. Notificări Push pentru WordPress Lite

Notificări Push pentru WordPress Lite

Notificări push pentru WordPress (Lite), create de Delite Studio, trimit notificări push către dispozitivele iOS, Android și Fire OS. Aceste notificări sunt trimise direct de pe site-ul dvs. în timp real, ori de câte ori publicați o nouă postare. Acest plugin WordPress destul de de bază este o opțiune gratuită excelentă pentru blogurile personale mici sau pentru cei care încep doar în lumea notificărilor push. Vă rugăm să rețineți – aceste mesaje sunt limitate la 1000 per platformă pentru fiecare notificare.

Versiunea premium a notificărilor Push pentru WordPress de la Delite oferă notificări nelimitate și acceptă, de asemenea, notificările browserului Safari, Chrome și Firefox. Oferă analize aprofundate, astfel încât să puteți vedea performanța site-ului dvs. și ce notificări transformă utilizatorii în vizitatori de întoarcere. O altă caracteristică impresionantă este că utilizatorii înșiși pot selecta ce tip de notificări primesc alegând ce categorii de postări vor să audă. Acest lucru ar putea ajuta la prevenirea utilizatorilor de a se îmbogăți cu notificări excesive, reducând riscul de a pierde abonați.

7. Push Fire (Premium)

Plugin de notificare prin împingere la foc

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul premium Fire Push este un instrument excelent pentru a adăuga notificări HTML5 pe site-ul dvs. WordPress. Anunțați când este publicată sau actualizată o postare cu un singur buton! Pluginul include opțiuni ușoare pentru a personaliza pictograma, titlul, linkul site-ului și textul pe care îl adăugați la notificări. În plus, aveți posibilitatea de a trimite notificări push live (când utilizatorii sunt pe site-ul dvs.) și în fundal (când utilizatorii navighează pur și simplu pe web). Fire Push acceptă și WooCommerce, astfel încât să puteți trimite notificări atunci când sunt lansate produse noi, prețurile sunt reduse sau chiar și atunci când un produs este scăzut în stoc.

8. PushAssist

Plugin de notificare PushAssist

Pluginul gratuit PushAssist este o modalitate excelentă de a adăuga notificări PushAssist pe site-ul dvs. web WordPress. Trebuie să vă înscrieți pentru un cont gratuit, dar după această configurare este o adiere. PushAssist include, de asemenea, opțiuni pentru HTTP / S, taste GCM, campanii programate, notificări automate post și posibilitatea de a adăuga propriul logo, titlu, mesaj și link către notificările dvs. Puteți adăuga chiar parametri UTM pentru a urmări mai bine rezultatele notificării push în Google Analytics!

9. Beamer

Plugin de notificare Beamer

Beamer este un plugin gratuit de WordPress de notificări și notificări push pe care îl puteți utiliza pentru a gestiona anunțurile site-ului dvs. dintr-un singur loc. Cu Beamer puteți coordona postările și notificările programate, puteți activa anunțuri automate pentru postări noi, adăugați segmentarea (bazată pe comportament, locație sau demografie) și chiar puteți crea un Beamer Newsfeed pentru site-ul dvs. (completat cu tipuri de culori, locație și aviz personalizate). Cel mai bun dintre toate – este nevoie de doar 5 minute pentru a realiza instalarea Beamer pe site-ul tău.

10. LetsPush (Premium)

Plugin de notificare LetsPush

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă rulați un magazin sau un site social cu WordPress, veți dori să aruncați o privire asupra LetsPush. Acest plugin adaugă notificări push nu doar pentru postările dvs. WordPress, ci și pentru produsele dvs. WooCommerce și alertele BuddyPress. În acest fel, puteți expedia notificări pentru postări noi, vânzări sezoniere, căruțe abandonate, cereri de prieteni noi, mesaje private și multe altele. Cel mai bun lucru, deoarece acesta este un plugin de sine stătător premium, nu există cont suplimentar, abonament, SDK terță parte sau orice altceva care să folosească LetsPush. Instalați pluginul și începeți!

11. Notificare iZooto Web Push

Plugin de notificare iZooto Push

Cu iZooto puteți crește și să vă angajați publicul cu Push Notifications. Instalați simplu pluginul și conectați-vă la contul dvs. iZooto. Apoi, puteți începe să creați notificări push chiar din tabloul de bord WordPress. Creați notificări automate prin integrarea Zapier a lui iZooto, adăugați pictograme și emoji, programați-vă avizele sau împingeți-le în funcție de fusul orar, adăugați segmentarea publicului și multe altele. Plus iZooto include chiar și opțiuni de vizat în funcție de locație sau dispozitiv, ceea ce îl face extrem de util pentru întreprinderile locale.

12. Abonați

Abonați Push Notification Plugin

Abonații este un plugin WordPress și simplu de notificare push gratuit. Ca și alte opțiuni gratuite din această listă, este necesar un cont Abonat gratuit.com pentru a utiliza pluginul, însă, odată configurat, veți putea trimite notificări push web Chrome, Firefox, Opera, IE (doar pentru desktop) și Safari (doar pentru desktop). vizitatorilor site-ului dvs. Spuneți publicului dvs. că o nouă postare este în curs, atunci când va avea loc o vânzare flash, dacă aveți un eveniment și multe altele. Apăsările live sunt acceptate, iar Abonații sunt chiar pregătiți pentru GDPR.

13. Roost Web Push Free WordPress Plugin

Roost Web Push Free WordPress Plugin

Roost este un serviciu premium care acceptă Chrome pentru desktop și Android, Firefox și Safari. Rapid și ușor de configurat, notificările push pot fi trimise în câteva minute de la instalarea pluginului. Mesajele pot fi trimise de fiecare dată când este publicată o postare, către grupuri selectate sau de la unu la unu.

Notificările pot fi trimise și cu titlul unui articol, titlu personalizat sau însoțit de o imagine. Aceste caracteristici vă oferă un control asupra a ceea ce fiecare urmăritor vede și vă permite să personalizați experiența lor. Astfel fiecare abonat primește mesaje care sunt relevante și interesante pentru ei.

Atragerea principală a Roost este Clopotul caracteristică. Acesta este un centru de notificări disponibil pentru fiecare abonat, permițându-le să vizualizeze cele mai importante notificări recente și conținutul site-ului. Vizitatorii pot, de asemenea, să partajeze notificări pe social media și să controleze numărul și tipul de mesaje primite. Oferirea autonomiei publicului dvs. în fața notificărilor push poate ajuta la creșterea implicării site-urilor web și a rețelelor de socializare, încurajând totodată vizitatorii cu întoarcere.

Gânduri finale

Când priviți cele mai bune pluginuri de notificare push WordPress, opțiunea potrivită va depinde de nevoile site-ului dvs. web. Toate sunt perspective demne și interesante, însă dacă încercați pentru prima dată notificări push, poate fi mai înțelept să începeți cu unul dintre pluginurile gratuite. O afacere mai mare, cu urmări mari, va dori probabil să aleagă una dintre opțiunile premium de la început. Aceste opțiuni oferă, de obicei, mai multe caracteristici și flexibilitate, precum și suport individual.

Indiferent de pluginul pe care îl alegeți, monitorizați îndeaproape notificările push și urmăriți conversiile. Asigurați-vă că notificările fac o diferență pozitivă și, cel mai important, să nu vă pierdeți adepți.

Utilizați notificări push pe site-ul dvs. WordPress? Ce soluție utilizați și ați observat o creștere a traficului de returnare? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me