Cele mai bune pluginuri pentru gateway-ul de plată WooCommerce

Cu siguranță, ai mai auzit de WooCommerce înainte? Este una dintre cele mai ușoare metode de a construi un magazin online cu WordPress. WooCommerce permite site-ului să dețină produse, bunuri digitale și chiar abonamente (în funcție de extensiile WooCommerce pe care le-ați instalat). Dar pentru toate funcțiile minunate pe care WooCommerce le include, există doar câteva opțiuni de plată implicite încorporate. Norocos pentru tine, există o mulțime de plugin-uri gratuite și premium de gateway de plată WooCommerce pe care le puteți adăuga pentru a oferi clienților noi opțiuni de efectuare a plății.


Indiferent dacă doriți să adăugați Stripe, Amazon Pay sau criptomonede, există un plugin pentru dvs. Deși aceasta nu este în niciun caz o listă completă a fiecărei opțiuni de gateway de plată pentru WooCommerce, am încercat să acoperim majoritatea opțiunilor majore. Sperăm că veți găsi mai jos pluginul pentru gateway-ul de plată WooCommerce adecvat pentru clienții dvs.!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. WP SmartPay

WP SmartPay

Acceptați plățile folosind Paddle și integrarea super ușoară WP SmartPay. Cu WP SmartPay veți avea puterea Paddle pentru magazinul dvs. WooCommerce. Aceasta înseamnă că puteți accepta aproape orice metodă de plată – Visa, Discover, Apple Pay, transferuri bancare și multe altele! Și face ca administrarea impozitelor din magazin să fie o briză, deoarece Paddle colectează și remite impozitul dvs. pe vânzări pentru dvs. De asemenea, nu trebuie să vă creați propriile facturi – totul este gestionat de Paddle și WP SmartPay!

WP SmartPay vă permite, de asemenea, să acceptați o singură dată și plăți recurente, să proiectați un proces de checkout perfect pentru a stimula conversiile (puteți crea chiar și ferestre popup) și să adăugați coduri de cupon personalizate pentru a îmbunătăți magazinul. În plus, este optimizat pentru dispozitive mobile, acceptă mai mult de 20 de valute (și peste 11 limbi) și are actualizări automate (atâta timp cât licența de plugin este activă).

2. Stripe by WooCommerce

Stripe by WooCommerce

Acesta este un excelent plugin gateway de plată pentru orice proprietar de site-uri WordPress a cărui activitate este răspândită în diferite țări ale lumii. Vă ajută să luați plăți de la clienți din 26 de țări folosind Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, SEPA, Sofort, iDeal, Giropay, Alipay, etc. WooCommerce Stripe are de asemenea plăți Web. Suport API, ceea ce permite clienților să plătească proprietarilor companiei prin canale de plată mobile.

3. Platforma FONDY de plată

Gateway de plată multifuncțional FONDY

Pluginul gratuit FONDY gateway face ușor să acceptați plățile în 120 de țări din UE și nu numai. Pur și simplu instalați pluginul pentru a adăuga FONDY ca opțiune de plată în magazinul WooCommerce (Notă: va trebui să vă înscrieți la un Cont FONDY pentru a obține identitatea de comerciant și cheia secretă). Apoi, clienții dvs. vor putea plăti cu opțiunea Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Swift, debit direct, numerar la livrare și mai mult în peste 100+ valute. În plus, cu FONDY, puteți chiar să personalizați și să adăugați branding în portalul dvs. de comercianți, pentru ca procesul de checkout să fie perfect. Ce nu este de iubit?

4. PayPal Checkout de WooCommerce

PayPal Checkout de WooCommerce

Orice antreprenor care folosește WooCommerce pentru a-și administra magazinul WordPress poate utiliza acest add-on bogat în funcții pentru a-și vinde produsele și serviciile într-un mediu sigur. În plus, Paypal este unul dintre cele mai utilizate și mai de încredere procesoare de plată, astfel încât clienții să se simtă confortabil când îl utilizează. Acest add-on are In-Context Checkout care îndeplinește toate cerințele de securitate necesare pentru un site web de comerț electronic. De asemenea, nu ar trebui să schimbe tema site-ului dvs. în niciun fel. Amintiți-vă doar că In-Context Checkout folosește o fereastră modală (pe serverele PayPal). Dar clienții vor fi redirecționați înapoi la site-ul dvs. după finalizare.

5. Amazon Pay prin WooCommerce

Amazon Pay de WooCommerce

Milioane de oameni folosesc Amazon pentru a comanda aproape orice (livrare gratuită de 2 zile gratuit). Dar știați că puteți adăuga Amazon Pay ca opțiune de checkout pentru magazinul dvs. WooCommerce? Cu acest plugin de gateway de plată WooCommerce, puteți primi plăți de la clienți prin Amazon. finanțe. Clienții pot face checkout ușor prin conectarea în contul lor Amazon. Pluginul va afișa apoi un mesaj personalizat de „mulțumire” clienților atunci când finalizează o tranzacție.

6. Square by WooCommerce

Square by WooCommerce

Luați plăți de la clienți în mod ușor și rapid în persoană cu Square. Acest plugin este o opțiune excelentă pentru proprietarii de magazine WooCommerce, care, de asemenea, mențin un magazin fizic. Mai ales că pluginul vă permite să sincronizați inventarul între magazinul WooCommerce online și POS-ul Square. Instalarea și utilizarea sunt simple datorită unei interfețe curate și ușor de utilizat. Toate datele de plată ale clienților sunt gestionate de Square, deci nu trebuie să vă faceți griji.

7. PayPal pentru WooCommerce

PayPal pentru WooCommerce

Știm cu toții că PayPal este o platformă populară în rândul organizațiilor de afaceri pentru a face tranzacții online. Și cu acest plugin gratuit vă puteți bucura de facilitățile PayPal pe site-ul dvs. web. Acest plugin vă permite să colectați plăți de la clienți fără taxe lunare în S.U.A. și Canada. Acesta facilitează integrarea PayPal perfectă, iar filtrele de fraudă încorporate vă ajută să vă protejați magazinul online de escroci. Pluginul include chiar și un sistem de jeton încorporat, astfel încât clienții să-și poată salva informațiile de plată. În plus, dezvoltatorii de pluginuri oferă un cont GRATUIT de plată PayPal pentru orice magazin cu cel puțin 1000 USD în vânzări lunare.

8. WorldPay pentru WooCommerce

WorldPay pentru WooCommerce

Acceptați plățile cu cardul de credit prin intermediul magazinului WooCommerce cu Worldpay. Cu această extensie suplimentară a gateway-ului de plată WooCommerce, clienții pot face checkout cu orice card de credit major, inclusiv Visa, Mastercard, Amex, JCB și chiar Diners sau carduri de debit..

Pentru a utiliza acest plugin este necesar un cont Worldpay, deoarece toate plățile sunt gestionate și procesate prin serverele lor (acesta este motivul pentru care doriți acest supliment). Când clienții achită introduc informațiile de plată în siguranță prin Worldpay, iar odată validată comanda lor sunt redirecționate către o pagină de confirmare a site-ului dvs. Instalarea și configurarea sunt simple și rapide. Puteți vinde cu ușurință produse sau descărcări premium (cum ar fi muzică, video, ebook, PDF sau orice alte fișiere media digitale) pe site-ul dvs. web în timp ce utilizați acest plugin.

9. Plăți Mollie pentru WooCommerce

Plăți Mollie pentru WooCommerce

Pluginul WooCommerce Mollie Payments vă permite să integrați multe metode majore de plată cu WooCommerce. Mollie acceptă carduri majore de credit, carduri de debit, metode de plată locale și internaționale, precum și opțiuni de „plată după livrare” (23 la data scrierii acestui fapt, de fapt). Aceasta face o opțiune extrem de flexibilă pentru clienți și un instrument puternic pentru proprietarii de afaceri.

Nu există comisioane pentru a utiliza pluginul Mollie cu magazinul WooCommerce (numai comisioane de bază pentru tranzacții la plata clienților). Trebuie doar să instalați și configurați setările pentru a începe să acceptați plățile. Pluginul funcționează chiar și cu mai multe site-uri și este compatibil cu WPML. Așadar, dacă ați creat versiuni localizate ale magazinului dvs. WooCommerce, veți putea utiliza opțiunile de verificare Mollie cu fiecare traducere.

10. Braintree For WooCommerce

Braintree For WooCommerce

Acest plugin este un parteneriat oficial al Braintree & PayPal. Odată cu instalarea acestuia, puteți adăuga opțiuni pentru ca clienții să plătească cu cardul de credit, PayPal, Google Pay și chiar ApplePay. Cel mai bun dintre toate – acest lucru este complet gratuit pentru tine. Acest plugin unic pentru gateway-ul de plată WooCommerce este, de asemenea, conform SAQ A PCI.

11. Gateway de plată WooCommerce USAePay

Poarta de plată WooCommerce USAePay

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Extensia WooCommerce USA ePay Gateway oferă o experiență de comandă complet integrată între WooCommerce și US EPay. Cu USA ePay puteți accepta și prelucra tranzacții din orice loc din lume pentru magazinul dvs. WooCommerce. În plus, este un gateway certificat ECI, în timp real, astfel încât să puteți încărca clienții și să primiți plata imediat. Acest plugin premium include funcții puternice pentru plăți, abonamente, metode de plată salvate, rambursări și multe altele. SUA ePay acceptă, de asemenea, mai multe valute, astfel încât clienții pot achiziționa produse în moneda locală.

12. Cryptoniq Crypto Gateway

Gateway Crypto Cryptoq

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cryptoniq este un plugin premium de gateway de plată WordPress unic și bogat în funcții, care vă permite să integrați instrumente de plată folosind cryptocurrency. Trebuie să știți că acest plugin WordPress a fost creat pentru a face plățile cât mai convenabil pentru client și vânzător. În prezent, acceptă 4 criptomonede – inclusiv Bitcoin, Etherum, LiteCoin și Doge. Cel mai bine, Cryptoniq nu implică servicii terțe și taxe de tranzacție.

Acest plugin este foarte util pentru toate acele organizații de afaceri care realizează tranzacții de afaceri cu sume mai mari și efectuează tranzacții în criptomonede. Rețineți doar că este o extensie WooCommerce. Dacă nu doriți să instalați și să utilizați WooCommerce nu vă faceți griji. Există încă o serie de modalități excelente de a accepta Bitcoin cu WordPress împreună cu alte criptomonede.

13. Poarta de plată WooCommerce Pesapal

Poarta de plată WooCommerce Pesapal

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Poarta de plată WooCommerce Pesapal este o altă extensie pentru WooCommerce care oferă mai multe opțiuni de plată noi. Cu această extensie WooCommerce, clienții instalați pot efectua plăți instantanee folosind Pesapal. Majoritatea utilizatorilor spun că acesta este un simplu plugin WordPress și foarte ușor de configurat. Este compatibil cu eWallet: M-Pesa, Airtel Money, mVisa. Acest lucru îl pune la dispoziția țărilor populare africane, precum Kenya, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Rwanda, Tanzania și Malawi.

Gânduri finale cu privire la pluginurile Gateway de plată WooCommerce

Diferite plugin-uri de gateway de plată pentru WooCommerce vă permit să procesați tranzacțiile online pe site-ul dvs. WordPress. Acesta este un mod minunat de a apela la o bază de clienți mai largă și de a crește veniturile generale pentru magazinul dvs. Puteți alege orice plugin din lista menționată mai sus și începe să acceptați plățile.

Ați încercat vreunul dintre pluginurile de mai sus? Sau mai aveți alte plugin-uri de gateway de plată WooCommerce pe care le-ați recomanda? Lăsați un comentariu mai jos – ne-ar plăcea să știm cum procesați plățile pe site-ul dvs. WooCommerce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me