15 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru sănătate, fitness și gimnastică

Sănătatea și fitnessul sunt o nișă populară, așa că nu este de mirare că există o multitudine de teme WordPress legate de fitness și plugin-uri WordPress de sală care vă permit să creați un site web de fitness puternic.


Însă, căutarea pe internet a celor mai bune pluginuri de acolo poate dura mult timp, motiv pentru care am rotunjit cele mai bune instrumente și pluginuri pentru site-ul dvs. web. Veți găsi o varietate de trackere de fitness, calculatoare BMI, pluginuri pentru rețete, precum și alte plugin-uri WordPress de gimnastică concepute să funcționeze cu orice, de la casetele CrossFit până la studiourile Yoga.

Pluginurile din această listă vă vor ajuta să adăugați funcții utile site-ului dvs. și să oferiți un plus de valoare cititorilor. Indiferent dacă conduci un blog de fitness sau un site de gimnastică, există ceva pentru toată lumea pe această listă.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Calculator IMC Premium

Tema de potrivire a calculatorului BMI premium

Doriți să adăugați culori personalizate la calculatorul dvs. IMC? Acest calculator BMI premium oferă opțiuni încorporate pentru culori, fonturi și stiluri. În plus, este mobil și ușor de introdus pe site-ul dvs. web prin intermediul widget-urilor.

hr Calculatorul în sine prezintă câmpuri pentru înălțime (în metri sau inci) și greutate (în kilograme sau lb), cu scor automatizat și rezultate de interpretare (greutate normală, obeză sau supraponderală).

Obțineți calculatorul IMC

2. Plugin WordPress Freemium Tracker Tracker Tracker Tracker

Trackloss Tracker

Cu acest plugin, cititorii dvs. pot urmări progresul pierderii în greutate. Pluginul le permite să introducă măsurătorile corpului și greutatea lor, precum și obiectivele stabilite și măsurările țintă și greutatea. Acestea pot vedea informațiile sub forma unui grafic sau a unui tabel și pot fi afișate utilizând coduri scurte și widget-uri.

Pe partea de backend, dumneavoastră sau antrenorul dvs. de gimnastică puteți interacționa cu clienții lor și să-i ajutați să își atingă obiectivele. Plug-ul de bază este gratuit, dar puteți descărca și o versiune plătită pentru mai multe funcții. Notă: pluginul este gratuit, dar oferă și o versiune plătită începând de la 40 GBP / an.

Descărcați trackerul pentru pierderea greutății

3. Meal Planner Pro Rețete Free Plugin

Mealer Planner Pro

Dacă publicați în mod regulat rețete sănătoase pe site-ul dvs. web, acest plugin vă va permite să le împărtășiți într-un mod vizual atrăgător, precum și să oferiți cititorilor dvs. valoare nutritivă și capacitatea de a le tipări.

Pluginul răspunde complet și vine cu informații Schema încorporate, astfel încât rețetele dvs. sunt optimizate pentru motoarele de căutare. Informațiile nutriționale sunt furnizate de ESHA Research, lider mondial în nutriție de peste 30 de ani. Alte caracteristici includ posibilitatea de a adăuga legături la ingrediente care pot fi achiziționate de pe site-urile afiliate, de a insera note și fotografii în instrucțiuni, ingrediente populate automat și multe altele.

Descarcă Meal Planner Pro

4. Free Keto Calculator WordPress Plugin

Keto Calculator

Dieta Keto este una dintre cele mai populare diete și cu acest plugin, vă puteți măsura nevoile nutriționale și atinge obiectivele dorite de pierdere în greutate și de performanță. Utilizarea pluginului este simplă – tot ce trebuie să faceți este să adăugați shortcode la orice postare sau pagină de pe site-ul dvs..

Puteți introduce informațiile dvs. în unități metrice sau imperiale, afișarea rezultatelor folosind diagrame și tabele, precum și oferirea vizitatorilor atât cu un plan de dietă pentru pierderea în greutate, cât și pentru creșterea în greutate. De asemenea, puteți genera rapoarte PDF personalizate și personaliza afișarea graficelor și a tabelelor.

Descărcați calculatorul Keto

5. Plugboard CF Whiteboard Free Crossfit

Tablă albă CF

CF Whiteboard se integrează perfect cu site-ul Crossfit. Pluginul adaugă urmărirea antrenamentelor sociale pe site-ul dvs. și vă permite cititorilor dvs. să urmăriți antrenamentele și rezultatele, să comparați PR-urile și punctele de referință pe o bază istorică, să urmăriți prezența lor și să aveți o imagine de ansamblu instantaneu a progreselor lor, care sunt întotdeauna disponibile.

Pluginul include, de asemenea, antrenamente și mișcări care vă economisesc timp de la construirea lor de la zero. Puteți urmări utilizatorii nelimitați și căutați rezultatele lor.

Pluginul este gratuit pentru a descărca, dar nu uitați că Crossfit este un serviciu plătit care începe de la 50 USD / lună după proba de 30 de zile.

Descărcați tablă CF

6. Conținut deblocat: plugin de fitness gratuit

Conținut deblocat Fitness

Dacă vă luptați să oferiți conținut pentru site-ul dvs. de fitness, acest plugin vă poate ajuta. Puteți adăuga cu ușurință rețete, WOD-uri, sfaturi de fitness, poze de yoga și multe altele. Pluginul vă permite să găsiți și să selectați conținut scris și ilustrat profesional orientat către site-uri web de fitness și să le adăugați pe site-ul dvs..

Conținutul este gratuit de afișat și provine de la unii dintre cei mai vânduti autori de fitness.

Descărcați conținut deblocat: fitness

7. WPGYM – Sistem de gestionare a gimnasticii WordPress premium

WPGYM - Sistemul de management al gimnastica WordPress

Dacă rulați un site de gimnastică, acest plugin vă va oferi toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă gestiona membrii. Nu numai că puteți vizualiza detaliile despre membrii dvs., cum ar fi statisticile lor personale și vitale, puteți, de asemenea, să colectați plăți, să trimiteți facturi și să generați rapoarte de vânzări.

Tabloul de bord include un calendar integrat, astfel încât să puteți vizualiza cu ușurință evenimente importante și să urmăriți diverse activități de gimnastică și programări de antrenament. În plus, puteți crea planuri nutriționale și de masă pentru membrii dvs., ține evidența prezenței lor și multe altele.

Obțineți sistemul de gestionare a programului WordPress Gym

8. Gym Studio Management gratuit pentru apartenență

Gym Studio Managementul apartenenței

Dacă nu aveți nevoie de mai multe funcții ca pluginul de mai sus, luați în considerare pluginul Gym Studio Membership Management. Pluginul adaugă câteva butoane suplimentare la editorul dvs. de poștă, astfel încât să puteți încorpora cu ușurință un calendar de clasă, o zonă de autentificare a programelor și o pagină de verificare a membrilor.

De asemenea, puteți gestiona clase, instructori, membri și membri, iar fiecare membru primește un cod QR generat automat pe care îl pot utiliza pe smartphone-urile lor pentru a accesa zona membrului și multe altele.

Descărcați Gym / Studio Membership Manager

9. MB Spirit pentru MINDBODY

MB Spirit pentru minte

Dacă executați un site web axat pe yoga, acest plugin vă va fi util. Vă permite să adăugați cu ușurință informațiile dvs. MINDBODY pe site-ul dvs. web. Puteți crea orice număr de widgeturi pentru a afișa informații, care include programe de curs, evenimente, ateliere, detalii despre personal și instructor, tipuri de sesiune și multe altele.

Widget-urile create pot fi adăugate la postări și pagini sau puteți utiliza un cod scurt pentru a aplica filtre de date și pentru a ajusta aspectul pentru paginile individuale.

Descărcați MindBody pentru WordPress

10. Widget pentru cote de sănătate și fitness

Widget pentru cote de sănătate și fitness

Vrei să adaugi un pic de motivație site-ului tău? Widget-ul Health & Fitness Quotes afișează la întâmplare una dintre cele 500+ citate pentru a stimula moralul și pentru a motiva clientela dvs. de fitness să continue să împingă. Trebuie doar să instalați și să folosiți widget-ul în bara laterală, în subsol sau în orice altă zonă pregătită pentru widget-uri.

Descarcă citate Heath & Fitness

11. Plugin de programare cu funcție de timp receptiv

Orar de planificare responsive Plugin

Programarea este crucială, fie pentru orele tale de fitness, fie pentru antrenament individual. Pluginul de orar este o opțiune excelentă pentru a adăuga programe de clasă ușor de citit pe site-ul dvs. web, pentru a construi și a afișa planuri de masă personalizate, a contura un program de terapie sportivă, a planului WOD-urilor și altele. Cu o mulțime de culori personalizate, fonturi, widgeturi și evenimente, este sigur că va satisface nevoile dvs. În plus, pluginul include un shortcode și integrarea Visual Composer, astfel încât să îl puteți introduce cu ușurință în orice pagină sau postare.

Obțineți orarul

12. Grupuri WooCommerce, abonamente și rezervări

Grupuri WooCommerce, abonamente și rezervări

În sfârșit, WooCommerce are propriul ghid complet privind crearea unei stive personalizabile special pentru săli de sport (sau dojos așa cum o pun). Folosind o combinație de personalizare Grupuri WooCommerce (prin intermediul unui plugin gratuit), Abonamente WooCommerce și WooCommerce Bookings (despre care vom vorbi în continuare) puteți crea o modalitate ușoară pentru clientele de a vizualiza, achiziționa și reînnoi abonamentele pentru unitatea dvs. de fitness. Prețul acestei stive eficiente va varia în funcție de dacă utilizați opțiunile premium proprii ale WooCommerce sau dacă utilizați extensii gratuite de la WordPress.org (deși nu putem garanta că opțiunile gratuite vor funcționa și ele).

Vizualizați WooCommerce Gym Guide

13. WooCommerce Rezervări Plugin WordPress

Add-on Rezervări WooCommerce

Rezervările WooCommerce este o extensie pentru pluginul gratuit pentru constructor de magazine online WooCommerce pentru WordPress. După ce suplimentele de rezervări sunt instalate pe site-ul dvs. alături de WooCommerce, puteți oferi vizitatorilor dvs. posibilitatea de a vă înscrie și de a rezerva locurile lor pe articolele rezervabile pe care le creați. Aceasta ar putea fi cursurile dvs. de fitness, sesiunile cu antrenori personali, sesiuni de exerciții de grup sau orice alte activități pe care le oferiți în cazul în care participanții ar trebui să se înscrie pentru a-și rezerva locul..

În timp ce pluginul WooCommerce a fost creat pentru vânzarea produselor online, vă puteți configura site-ul astfel încât să nu fie nevoie de bani pentru a schimba mâinile pentru ca vizitatorii dvs. să facă o rezervare. Utilizarea acestui plugin de comerț electronic și a suplimentului de rezervări ar putea părea o modalitate lungă de a adăuga un formular de înregistrare în grup pe site-ul dvs. WordPress, dar pare să fie cea mai bună soluție disponibilă în prezent..

Obțineți rezervări WooCommerce

Înveliți

Indiferent dacă conduceți o sală de gimnastică completă, un site web Muay thai sau un simplu blog de fitness, puteți utiliza lista noastră de mai sus pentru a găsi plugin-uri WordPress și fitness care vă vor îmbunătăți site-ul. Cititorii dvs. pot beneficia de o serie de acestea, precum și pot urmări propriile date și chiar le pot imprima și partaja cu prietenii lor.

Pentru mai multe plugin-uri și teme utile, vă puteți consulta completarea noastră de teme WordPress pentru săli de sport. Sau dacă am ratat pluginul dvs. preferat (sau unul pe care l-ați dezvoltat), trimiteți un link în secțiunea de comentarii de mai jos. Ne-ar plăcea să aruncăm o privire!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me