15 beste helse-, trenings- og treningsstudio WordPress-plugins

Helse og kondisjon er en populær nisje, så det er ikke rart at det finnes en mengde treningsrelaterte WordPress-temaer og WordPress-plugins for treningssenter som lar deg lage et kraftig treningsnettsted.


Men det kan være tidkrevende å søke på Internett etter de beste programtilleggene der ute, og det er grunnen til at vi rundet opp de beste verktøyene og programtilleggene for nettstedet ditt. Du finner en rekke treningssporere, BMI-kalkulatorer, oppskrifts-plugins, samt andre WordPress-plugins som er designet for å fungere med alt fra CrossFit-bokser til Yogastudioer..

Pluginsene på denne listen vil hjelpe deg å legge til nyttige funksjoner på nettstedet ditt og gi ekstra verdi til leserne dine. Enten du driver en treningsblogg eller et treningsstudio nettsted, er det noe for alle på denne listen.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Premium BMI-kalkulator

Premium BMI kalkulator matchende tema

Vil du legge til tilpassede farger i din BMI-kalkulator? Denne premium BMI-kalkulatoren tilbyr innebygde alternativer for farger, skrifter og stiler. I tillegg er den mobil responsiv og enkel å sette inn på nettstedet ditt via widgetene.

hr Kalkulatoren i seg selv inneholder felt for høyde (i meter eller tommer) og vekt (i kilo eller kg), med automatisert BMI-score og tolkningsresultater (undervektig, normal, overvektig eller overvektig).

Få BMI-kalkulatoren

2. Vekttap Tracker Freemium WordPress Plugin

Vekttapspor

Med denne plugin-en kan leserne dine spore fremgangen til vekttap. Plugin gjør at de kan legge inn kroppsmålinger og vekt, samt sette mål og målmålinger og vekt. De kan se informasjonen som et diagram eller en tabell, og kan vises ved hjelp av kortkoder og widgeter.

På backend kan du eller treneren din samhandle med kundene sine og hjelpe dem å nå sine mål. Kjerneplugin er gratis, men du kan også laste ned en betalt versjon for flere funksjoner. Merk: pluginen er gratis, men tilbyr også en betalt versjon som starter på £ 40 / år.

Last ned vekttapsporeren

3. Meal Planner Pro Oppskrifter gratis plugin

Meal Planner Pro

Hvis du regelmessig publiserer sunne oppskrifter på nettstedet ditt, vil denne pluginen tillate deg å dele dem på en visuelt tiltalende måte, samt gi leserne ernæringsmessig verdi og muligheten til å trykke dem.

Plugin-enheten er fullt responsiv og leveres med innebygd skjemainformasjon slik at oppskriftene dine er optimalisert for søkemotorer. Ernæringsinformasjon blir gitt av ESHA Research, verdensledende innen ernæring i over 30 år. Andre funksjoner inkluderer muligheten til å legge til lenker til ingredienser som kan kjøpes fra tilknyttede nettsteder, sette inn notater og bilder i instruksjonene, automatisk fylle ingredienser og mer.

Last ned Meal Planner Pro

4. Gratis Keto-kalkulator WordPress-plugin

Keto-kalkulator

Keto-kosthold er en av de mer populære diettene, og med denne pluginen kan du måle ernæringsbehovene dine og oppnå ønsket vekttap og ytelsesmål. Å bruke plugin-en er enkel – alt du trenger å gjøre er å legge til kortkoden til ethvert innlegg eller side på nettstedet ditt.

Du kan oppgi informasjonen din i enten metriske eller keiserlige enheter, vise resultater ved hjelp av diagrammer og tabeller, samt gi besøkende både et vekttap og en vektøkning. Du kan også generere tilpassede PDF-rapporter og tilpasse visningen av diagrammer og tabeller.

Last ned Keto-kalkulatoren

5. CF Whiteboard gratis Crossfit-plugin

CF Whiteboard

CF Whiteboard integreres perfekt med Crossfits nettsted. Plugin-en legger til sosial treningsøkt på nettstedet ditt, og lar deg og leserne dine spore treningsøkter og resultater, sammenligne PR-er og benchmarks på en historisk basis, holde oversikt over deres deltagelse og ha en øyeblikkelig oversikt over fremdriften som alltid er tilgjengelig.

Plugin-en inneholder også treningsøkter og bevegelser som sparer deg for å bygge dem fra bunnen av. Du kan spore ubegrensede brukere og søke i resultatene deres.

Plugins er gratis å laste ned, men husk Crossfit er en betalt tjeneste som starter på $ 50 / måned etter 30-dagers prøveversjon..

Last ned CF Whiteboard

6. Innhold ulåst: Gratis fitness-plugin

Innhold ulåst kondisjon

Hvis du sliter med å komme med innhold til ditt treningsnettsted, kan denne pluginen hjelpe. Du kan enkelt legge til oppskrifter, WOD-er, kondisjonstips, yogaposisjoner og mye mer. Plugin-enheten lar deg finne og velge profesjonelt skrevet og illustrert innhold rettet mot treningsnettsteder og legge dem til nettstedet ditt.

Innholdet er gratis å vise og kommer fra noen av de mest solgte fitnessforfatterne.

Last ned innhold ulåst: Fitness

7. WPGYM – Premium WordPress Gym Management System

WPGYM - WordPress Gym Management System

Hvis du driver et treningssenter nettsted, vil denne plugin gi deg alle verktøyene du trenger for å administrere medlemmene dine. Ikke bare kan du se detaljene om medlemmene dine, for eksempel deres personlige og vitale statistikker, du kan også samle inn betalinger, sende fakturaer og generere salgsrapporter.

Dashbordet har en integrert kalender, slik at du enkelt kan se viktige hendelser og følge med på forskjellige treningsaktiviteter og treningsplaner. På toppen av det kan du lage ernærings- og måltidsplaner for medlemmene dine, føre oversikt over deres oppmøte og mer.

Få WordPress Gym Management System

8. Gym Studio Free Membership Management

Gym Studio Medlemskapsledelse

Hvis du ikke trenger så mange funksjoner som pluginen ovenfor, kan du vurdere Gym Studio Membership Management-plugin. Plugin-en legger til noen ekstra knapper til redigeringsprogrammet ditt, slik at du enkelt kan legge inn en klassekalender, et tidsplan for påloggingsområde og en kasse for medlemskap.

Du kan også administrere klasser, instruktører, medlemmer og medlemskap, og hvert medlem får en automatisk generert QR-kode som de kan bruke på smarttelefonene sine for å få tilgang til medlemsområdet og mer.

Last ned Gym / Studio Membership Manager

9. MB Spirit for MINDBODY

MB Spirit for Mindbody

Hvis du driver et nettsted med fokus på yoga, vil denne pluginen komme til nytte. Det lar deg enkelt legge til MINDBODY-informasjonen på nettstedet ditt. Du kan opprette et hvilket som helst antall widgets for å vise informasjon, som inkluderer timeplaner, arrangementer, workshops, ansatte og instruktørdetaljer, øktstyper og mer.

Opprettede widgets kan legges til innlegg og sider, eller du kan bruke en kortkode til å bruke datafiltre og justere oppsettet for individuelle sider.

Last ned MindBody for WordPress

10. Widget for helse og fitness

Widget for helse og fitness

Vil du legge til litt motivasjon på nettstedet ditt? Widgeten Health & Fitness Quotes viser tilfeldig ett av 500 + sitater for å øke moralen og motivere fitnessklientellet til å fortsette å presse. Bare installer og bruk widgeten i sidefeltet, bunnteksten eller et hvilket som helst annet widget-klart område.

Last ned Heath & Fitness Quotes

11. Premium Timetable Responsive Scheduling Plugin

Tidsplan Responsive Scheduling Plugin

Planlegging er avgjørende, enten det er for treningstimene eller en-til-en-trening. Timetable-pluginen er et flott alternativ for å legge til lettleste klasseskjemaer på nettstedet ditt, lage og vise tilpassede måltidsplaner, skissere et sportsterapiprogram, planlegge WODs og mer. Med mange tilpassbare farger, skrifter, widgets og hendelser er det sikkert å dekke dine behov. Pluss-pluginen inkluderer en kortkode og Visual Composer-integrasjon, slik at du enkelt kan sette den inn på hvilken som helst side eller innlegg.

Få tidsplan

12. WooCommerce-grupper, abonnement og booking

WooCommerce-grupper, abonnement og bestilling

Endelig har WooCommerce sin egen omfattende guide for å sette opp en tilpassbar stabel spesielt for treningssentre (eller dojos som de sa det). Ved å bruke en kombinasjon av tilpasset WooCommerce Groups (via en gratis plugin), WooCommerce-abonnementer og WooCommerce Bookings (som vi skal snakke om neste gang) kan du lage en enkel måte for klientell å se, kjøpe og fornye medlemskap på treningsstudioet ditt. Denne effektive stakks pris vil variere basert på om du bruker WooCommerces egne premiumalternativer eller hvis du bruker gratis utvidelser fra WordPress.org (selv om vi ikke kan garantere at gratisalternativene vil fungere også).

Se WooCommerce Gym Guide

13. WooCommerce Bookings WordPress Plugin

WooCommerce Bookings Add-on

WooCommerce Bookings er en utvidelse for den gratis WooCommerce nettbutikkbyggeren plugin for WordPress. Når tilleggene med bookinger er installert på nettstedet ditt sammen med WooCommerce, kan du deretter tilby de besøkende muligheten til å registrere seg og bestille plassene sine på de reserverbare elementene du oppretter. Dette kan være dine treningstimer, økter med personlige trenere, treningsøkter, eller andre aktiviteter du tilbyr der deltakerne bør registrere seg for å bestille sin plass.

Mens WooCommerce-plugin-en er bygget for å selge produkter på nettet, kan du konfigurere nettstedet ditt slik at ingen penger trenger å skifte hender for at de besøkende skal kunne gjøre en bestilling. Å bruke dette e-handelspluginet og booketillegget kan virke som en langvarig måte å legge til et gruppeformeldingsskjema til ditt WordPress-nettsted, men det ser ut til å være den beste av hylle-løsningen som er tilgjengelig.

Få WooCommerce bestillinger

Pakk inn

Enten du driver et fullverdig treningsstudio, Muay thai nettsted eller en enkel treningsblogg, kan du bruke listen vår over for å finne WordPress-plugins for fitness og treningsstudio som vil forbedre nettstedet ditt. Leserne dine kan dra nytte av en rekke av disse, i tillegg til at de kan spore sine egne data og til og med skrive dem ut og dele dem med vennene sine.

For mer nyttige plugins og temaer, sjekk utvalget av WordPress-temaer for treningssentre. Eller hvis vi savnet favoritt-pluginen din (eller en som du utviklet), del en lenke i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil gjerne ta en titt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me