13 beste WooCommerce-betalingsgateway-plugins

Beste WooCommerce Payment Gateway-plugins

Har du helt sikkert hørt om WooCommerce før? Det er en av de enkleste måtene å bygge en nettbutikk med WordPress. WooCommerce lar nettstedseiere legge til produkter, digitale varer og til og med abonnement (avhengig av WooCommerce-utvidelser du har installert). Men for alle de fantastiske funksjonene WooCommerce inkluderer, er det bare noen få standard betalingsalternativer innebygd. Heldig for deg, det er mange gratis og premium WooCommerce-betalingsgateway-plugins du kan legge til for å tilby kundene nye kassealternativer.


Enten du vil legge til Stripe, Amazon Pay eller cryptocururrency, er det en plugin for deg. Selv om dette på ingen måte er en fullstendig liste over alle betalingsportalternativer for WooCommerce, har vi prøvd å dekke de fleste hovedalternativene. Forhåpentligvis finner du riktig WooCommerce-betalingsgateway-plugin for kundene dine nedenfor!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. WP SmartPay

WP SmartPay

Godta betaling med Paddle og den superenkle WP SmartPay-integrasjonen. Med WP SmartPay har du kraften til Paddle til WooCommerce-butikken din. Dette betyr at du kan godta nesten hvilken som helst betalingsmetode – Visa, Discover, Apple Pay, bankoverføringer og mer! Og det gjør å administrere butikkavgiftene dine til en lek, siden Paddle samler inn og betaler omsetningsavgiften for deg. Du trenger heller ikke å opprette dine egne fakturaer – alt håndteres av Paddle og WP SmartPay!

Med WP SmartPay kan du også akseptere en gang og tilbakevendende betalinger, designe en sømløs kasseprosess for å øke konverteringer (du kan til og med opprette kassa-popups) og legge til tilpassede kupongkoder for å forbedre butikken. I tillegg er den optimalisert for mobile enheter, støtter mer enn 20 valutaer (og 11+ språk) og har automatiske oppdateringer (så lenge plugin-lisensen din er aktiv).

2. Stripe av WooCommerce

Stripe av WooCommerce

Dette er en utmerket betalingsgateway-plugin for enhver WordPress-nettstedseier som har virksomhet spredt over forskjellige land i verden. Det hjelper deg å ta betalinger fra kunder i 26 land som bruker Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, SEPA, Sofort, iDeal, Giropay, Alipay, etc. WooCommerce Stripe har også nettbetalinger API-støtte, som lar kundene betale bedriftseiere gjennom mobile betalingskanaler.

3. FONDY betalingsplattform

FONDY Multifunksjonell betalingsgateway

Den gratis FONDY gateway-plugin gjør det enkelt å godta betalinger i 120 land over hele EU og utover. Bare installer plugin-en for å legge til FONDY som et betalingsalternativ i WooCommerce-butikken (Merk: du må registrere deg for en FONDY-konto for å få selger-ID og hemmelig nøkkel). Da vil kundene dine kunne betale med deres valg av Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Swift, direkte debet, kontanter ved levering og mer i mer enn 100 valutaer. I tillegg til FONDY kan du til og med tilpasse og legge til merkevarebygging i din handelsportal for å gjøre kassen prosessfri. Hva er ikke å elske?

4. PayPal Checkout av WooCommerce

PayPal Checkout av WooCommerce

Enhver gründer som bruker WooCommerce for å drive WordPress-butikken sin, kan bruke dette funksjonsrike tillegget til å selge sine produkter og tjenester i trygge omgivelser. I tillegg er Paypal en av de mest brukte og pålitelige betalingsprosessorene, slik at kundene føler seg komfortable med å bruke den. Dette tillegget har In-Context Checkout som oppfyller alle nødvendige sikkerhetskrav for et nettsted for e-handel. Det bør heller ikke endre temaet på nettstedet ditt på noen måte. Bare husk at In-Context Checkout bruker et modalvindu (på PayPal-serverne). Men kunder vil bli omdirigert tilbake til nettstedet ditt etter kassen.

5. Amazon Pay av WooCommerce

Amazon Pay av WooCommerce

Millioner av mennesker bruker Amazon for å bestille omtrent hva som helst (hei Prime 2-dagers levering). Men visste du at du kan legge til Amazon Pay som en kassealternativ for WooCommerce-butikken din? Med denne WooCommerce-betalingsgateway-plugin kan du motta betalinger fra kunder via Amazon. finanser. Kundene kan enkelt sjekke ved å logge seg på Amazon-kontoen. Plugin vil da vise en tilpasset “takk” -melding til kundene når de fullfører en transaksjon.

6. Square av WooCommerce

Square av WooCommerce

Ta betalinger fra kunder enkelt og raskt personlig med Square. Denne pluginen er et flott alternativ for eiere av WooCommerce som også opprettholder en fysisk butikk. Spesielt ettersom plugin-modulen lar deg synkronisere varelageret ditt mellom din online WooCommerce-butikk og Square POS. Installasjon og bruk er enkel takket være et rent og brukervennlig grensesnitt. All kundebetalingsdata blir håndtert av Square, så du trenger ikke å bekymre deg for det.

7. PayPal for WooCommerce

PayPal for WooCommerce

Vi vet alle at PayPal er en populær plattform blant forretningsorganisasjoner for å gjøre online-transaksjoner. Og med denne gratis plugin kan du glede deg over fasilitetene til PayPal på nettstedet ditt. Denne pluginen lar deg samle inn betalinger fra kunder uten månedlig avgift i USA og Canada. Det letter sømløs PayPal-integrasjon og innebygde svindelfiltre som beskytter nettbutikken din mot svindlere. Tillegget inneholder til og med et innebygd token-system slik at kundene kan lagre betalingsinfo. Pluss plugin-utviklerne tilbyr en GRATIS PayPal Payment Pro-konto for enhver butikk med minst 1000 dollar i månedlig salg.

8. WorldPay for WooCommerce

WorldPay for WooCommerce

Godta kredittkortbetalinger via WooCommerce-butikken din med Worldpay. Med denne premium WooCommerce-betalingsgateway-plugin-utvidelsen kan kunder kassa med ethvert større kredittkort inkludert Visa, Mastercard, Amex, JCB og til og med Diners eller debetkort..

En Worldpay-konto er nødvendig for å bruke denne plugin-en, ettersom alle betalinger administreres og behandles via deres servere (som er hele grunnen til at du vil ha dette tillegget). Når kundene sjekker inn, legger de inn betalingsinformasjon sikkert via Worldpay, og når bestillingen deres er validert blir omdirigert til en bekreftelsesside på nettstedet ditt. Installasjon og oppsett er enkelt og raskt. Du kan enkelt selge førsteklasses produkter eller nedlastinger (for eksempel musikk, video, eBok, PDF eller andre digitale mediefiler) på nettstedet ditt mens du bruker denne pluginen.

9. Mollie-betalinger for WooCommerce

Mollie-betalinger for WooCommerce

WooCommerce Mollie Payments-plugin lar deg integrere mange store betalingsmetoder med WooCommerce. Mollie støtter store kredittkort, debetkort, lokale og internasjonale betalingsmetoder samt “betal etter levering” -alternativer (23 i skrivende stund dette). Dette gjør det til et ekstremt fleksibelt alternativ for kunder, og et kraftig verktøy for bedriftseiere.

Det er ingen gebyrer for å bruke Mollie-pluginen med din WooCommerce-butikk (bare grunnleggende transaksjonsgebyrer når kundene kassa). Bare installer og konfigurer innstillingene dine for å begynne å godta betalinger. Plugin fungerer til og med med multisite og er WPML-kompatibel. Så hvis du har laget lokaliserte versjoner av WooCommerce-butikken, vil du kunne bruke Mollie-kassealternativer med hver oversettelse.

10. Braintree For WooCommerce

Braintree For WooCommerce

Denne pluginen er et offisielt partnerskap av Braintree & PayPal. Med den installert kan du legge til alternativer for kunder å betale med kredittkort, PayPal, Google Pay og til og med ApplePay. Det beste av alt – dette er helt gratis for deg. Denne unike WooCommerce-betalingsgateway-pluginen er også SAQ A PCI-kompatibel.

11. WooCommerce USAePay Payment Gateway

WooCommerce USAePay Payment Gateway

Info & NedlastingVis The Demo

WooCommerce USA-ePay Gateway-utvidelsen tilbyr en fullstendig integrert bestillingsopplevelse mellom WooCommerce og US EPay. Med USA ePay kan du godta og behandle transaksjoner hvor som helst i verden for din WooCommerce-butikk. I tillegg er det en ECI-sertifisert, sanntids gateway – slik at du kan belaste kunder og motta betaling med en gang. Denne premium-pluginen inneholder kraftige funksjoner for betalinger, abonnement, lagrede betalingsmetoder, refusjoner og mer. USA ePay støtter også flere valutaer, slik at kunder kan kjøpe produkter i sin lokale valuta.

12. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq Crypto Gateway

Info & NedlastingVis The Demo

Cryptoniq er en unik og funksjonsrik premium WordPress-betalingsgateway-plugin som lar deg integrere betalingsverktøy ved hjelp av cryptocurrency. Du må vite at denne WordPress-pluginen ble opprettet for å gjøre betalinger så praktiske som mulig for kunden og selgeren. Den støtter for øyeblikket 4 cryptocurrencies – inkludert Bitcoin, Etherum, LiteCoin & Doge. Det beste av alt er at Cryptoniq ikke inkluderer tredjeparts tjenester og transaksjonsgebyr.

Denne plugin-en er veldig nyttig for alle forretningsorganisasjoner som gjør forretningsavtaler for større beløp og utfører transaksjoner i cryptocurrencies. Bare husk at dette er en WooCommerce-utvidelse. Hvis du ikke vil installere og bruke WooCommerce, ikke bekymre deg. Det er fremdeles en rekke gode måter du kan godta Bitcoin med WordPress sammen med andre cryptocururrency.

13. WooCommerce Pesapal Payment Gateway

WooCommerce Pesapal Payment Gateway

Info & NedlastingVis The Demo

WooCommerce Pesapal betalingsgateway er en annen utvidelse for WooCommerce som tilbyr flere nye betalingsalternativer. Med denne WooCommerce-utvidelsen kan kunder installere øyeblikkelig betalinger ved å bruke Pesapal. De fleste brukere sier at dette er en enkel WordPress-plugin og veldig enkel å sette opp. Den er kompatibel med eWallet: M-Pesa, Airtel Money, mVisa. Dette gjør det tilgjengelig for populære afrikanske land, som Kenya, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Rwanda, Tanzania og Malawi.

Endelige tanker om WooCommerce Payment Gateway-plugins

Ulike plugins for betalingsgateway for WooCommerce lar deg behandle online transaksjoner på ditt WordPress-nettsted. Dette er en flott måte å appellere til et bredere kundegrunnlag og øke de samlede inntektene for butikken din. Du kan velge hvilken som helst plugin fra listen ovenfor og begynne å godta betalinger.

Har du prøvd noen av de ovennevnte programtilleggene? Eller er det noen andre WooCommerce-gateway-plugins du vil anbefale? Bare legg igjen en kommentar nedenfor – vi vil gjerne vite hvordan du behandler betalinger på WooCommerce-nettstedet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map