10+ Cele mai bune teme WordPress de marketing afiliat

A câștiga bani online cu marketingul afiliat este una dintre cele mai ușoare metode de a-ți îmbunătăți câștigurile. În aceste zile, marketingul de afiliere a devenit o tendință pentru aproape toți marketerii de internet. Ca marketer afiliat, puteți promova prin conectarea la servicii sau produse asociate. Apoi câștigați o comisie de afiliere pentru fiecare vânzare sau plumb pe care îl generați. Pentru a face acest lucru, în primul rând, trebuie să aveți un design web bine conceput pentru a vă angaja vizitatorii. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să utilizați una dintre cele mai bune teme WordPress de marketing afiliat. Un design mai bun crește conversiile, așa că același lucru ar trebui să fie valabil și cu temele afiliate?


Pe piață, am văzut că există atât de multe teme de calitate, care iau marketingul afiliat ca o prioritate secundară. Poate fi dificil să prezinți produsele afiliate dacă tema dvs. nu este concepută pentru marketing afiliat. Ținând cont de acest fapt, în acest articol, voi împărtăși unele dintre cele mai bune teme WordPress de marketing afiliat (după părerea mea) pentru a-ți disparea succesul.

Există un număr decent de teme de calitate, care sunt dezvoltate și concepute exclusiv pentru marketing afiliat. Sperăm că acest articol vă poate ajuta să alegeți o temă de afiliere de calitate eliminând orice confuzie cu privire la acest aspect. Temele pe care le-am menționat aici sunt de top și mențin diversitatea care poate facilita cerințele diferitelor nișe. Asadar, haideti sa începem!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Cadrul tematic al Genezei

Cadrul tematic pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Cadrul Genesis dezvoltat de StudioPress este una dintre cele mai populare „teme” de pe piață. Este într-adevăr un cadru WordPress, mai degrabă decât o temă. Aceasta este o temă WordPress intuitivă și cea mai accesibilă care vă permite să vă transformați de la novici la experți. Folosind această temă puteți crea un site web profesionist fără efort pentru a vă derula marketingul afiliat în cel mai scurt timp posibil.

Cu o mulțime de opțiuni tematice, în Geneză, obțineți libertatea de a manipula orice componentă a site-ului dvs. de la o coloană la trei machete de conținut de coloane. Mai mult, puteți obține o schemă de culori sobră, elegantă, instrumente SEO încorporate, bara laterală complet personalizabilă, meniuri personalizabile, bare laterale ambidextre. Veți avea chiar și tehnici de indexare a motoarelor de căutare pentru a vă îmbunătăți poziția site-ului în rezultatul căutării.

2. Kupon (oferte și cupoane zilnice)

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Aceasta este o temă bazată pe cupoane pentru marketerii și bloggerii afiliați. Tema este special creată pentru ofertele zilnice și site-urile cuponului. Kupon conține o interfață ușor de utilizat, care facilitează utilizatorului său să opereze tema cu ușurință. Nu este necesar să instalați niciun plugin de la terți atunci când utilizați această temă. Mai mult, funcția de personalizare aprofundată oferă o experiență ușoară, rapidă și fără efect.

Kupon poate fi utilizat de marketingul afiliat pentru numărul său generos de caracteristici. Puteți personaliza cu ușurință antetele, subsolurile, barele laterale. Puteți integra tema cu mai multe platforme. De exemplu, puteți integra tema cu furnizorii WooCommerce și WC. În afară de aceasta, dacă un marketer afiliat are nevoie de un cadru solid pentru a demonstra cataloage multiple și variate pentru toți partenerii afiliați, Kupon ar putea fi cea mai bună opțiune. Tema include integrarea voucherelor WooCommerce PDF cu o posibilitate de căutare și filtrare dinamică.

3. Simpli Pro (WooCommerce / Shop)

Simpli Pro WordPress Tema

Simpli Pro este o temă premium pentru WooCommerce și Blogging pentru antreprenorii de sex feminin. Deși tema a fost proiectată și construită cu o notă feminină, ea poate fi folosită pentru aproape orice site web. Doar reglați culorile și fonturile. De asemenea, utilizați tema pentru bloguri și site-uri de comerț electronic. Ca marketer afiliat, puteți crea site-uri de blog pentru promovarea produselor sau puteți crea, de asemenea, WooCommerce pentru a vinde alte produse pe site-ul dvs. Unul dintre cele mai importante aspecte ale utilizării Simpli Pro este utilizarea versatilă în toate domeniile. Tema poate folosi Femeie antreprenoare, bloggeri, antrenor în sănătate, politicieni și chiar vorbitori motivaționali.

Există o multitudine de caracteristici și funcționalități ale acestei teme. Facilitățile sale de personalizare la îndemână fac lucrurile mai ușor de utilizat. Cel mai important aspect al acestei teme este integrarea sa integrată a constructorului de pagini King Composer și WP Form fluent plugin care permite fiecărui utilizator controlul asupra întregului site web fără a scrie un cod minim. Cea mai mare parte a publicului țintă ar putea să vă viziteze site-ul, crezând că site-ul dvs. va arăta la fel în toate dispozitivele, iar tema Simpli Pro face ca acest lucru să se întâmple pentru dvs., făcând site-ul dvs. mobil mobil.

4. Total

Total responsive Tema multifuncțională WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Total este o temă polivalentă premium inteligentă, pliabilă și receptivă. Tema permite webmaster-ului său o experiență ușoară de construire a site-urilor web cu o interfață ușor de utilizat. Tema este cea mai potrivită pentru o mare varietate de site-uri și scopuri. Ca exemplu, puteți utiliza tema pentru bloguri corporative, site-uri web de afaceri, portofoliu profesional și magazine online comerciale.

Folosind Total, puteți integra WooCommerce cu site-ul dvs. care vă permite să creați orice site web bazat pe piață, unde puteți începe o afacere online și puteți vinde aproape totul pe ea. În afară de integrarea WooCommerce, tema oferă un plugin de glisare revoluționat încorporat pentru prezentări de diapozitive. Mai mult, Total oferă utilizatorilor săi zeci de elemente, coduri scurte și o mulțime de funcții. Există 40 de elemente de animație diferite cu tema care o face mai interactivă. De asemenea, veți obține mai multe opțiuni de paginare și mai multe opțiuni de antet.

5. MagPlus

MagPlus Blog și Revista Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

MagPlus este o temă WordPress, modernă, dinamică și conformă cu GDPR. Tema este dezvoltată de o echipă de dezvoltatori web de elită, numită „Theme Bubble”. S-a spus că, înainte de a crea tema, au petrecut mai mult de un an și jumătate pentru a înțelege piața și alte probleme relevante despre această temă. MagPlus vine cu peste 40 de șabloane personalizate încorporate pentru utilizatorii săi.

Folosind MagPlus Theme puteți crea orice fel de site web indiferent de orice tip de nișă ați ales. Pentru un marketer afiliat, aceasta ar putea fi o opțiune excelentă pentru a lucra cu tema. Gândindu-vă la perspectiva utilizatorului, tema oferă utilizatorilor săi 25+ machete personalizate. Există zeci de stiluri personalizate pe care le puteți utiliza pentru conținut. Mai mult, MagPlus vine și cu 20+ widget-uri personalizate exclusiv pentru a-ți duce site-ul la următorul nivel.

6. Marketing

Marketing Pro SEO WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Marketing Pro este o temă inteligentă pentru WordPress pentru marketing afiliat, marketing digital și afaceri de vânzare online. Această temă oferă 7 demo-uri încorporate cu caracteristici avansate deosebite. De asemenea, prezintă 9 șabloane pre-construite cu o facilitate de import cu un singur clic. Tot ce poți obține fără să știi nicio cunoștință de codare. Folosiți versiunea demo diferită, după cum găsiți de la instalarea oficială.

Mai mult, tema folosește Visual Composer ca constructor de pagini. În plus, include popularul plugin Slider Revolution de pornit. În plus, tema acceptă WPML pentru stiluri de traducere și fonturi Google pentru tipografie. Mai mult, magazinele și fiecare schimb de bani se realizează prin intermediul modulului WooCommerce. Folosind designul divers al temei, veți avea ocazia să vă jucați cu șase anteturi distincte, nelimitate de bare laterale și 30+ pagini interioare. Marketing Pro este incredibil pentru marketingul afiliat care dorește să înceapă cu diferite nișe.

7.Mimifica Ultra

Themify Ultra WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ultra este una dintre cele mai populare teme polivalente de top în teren create de Themify. Această temă vine cu 60 de machete pre-proiectate. Această temă nemaipomenită vă oferă un constructor de pagini drag and drop încorporat. Cu zeci de modele, machete și șabloane încorporate, puteți face site-ul dvs. mai dinamic ca tip. Pentru marketerii afiliați care doresc să înceapă un blog, această temă ar putea fi cea mai bună opțiune pentru ei.

Folosind Ultra, veți obține o mulțime de funcții nemaipomenite, cum ar fi defilarea paralaxă, animații, contoare, Slider, hărți Google și multe altele. Vă permite să vă personalizați site-ul în diverse moduri. Puteți schimba logo-ul, culorile, fundalul etc dintr-un panou de opțiuni ușor de utilizat. Creatorul de pagini încorporat vă permite, de asemenea, să creați machete frumoase de pagini ori de câte ori doriți.

8. Rehub (Comparație de prețuri)

Comparație de prețuri Rehub și Tema de marketing afiliat

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Rehub este o temă premium la pachet cu numeroase caracteristici pentru întreprinderile de marketing afiliat. Există o mulțime de opțiuni disponibile în Rehub, precum funcția de afișare a produselor aferente, adăugând recenzii, comparații, prezentări de produse și multe altele pe site-ul dvs. web. Dacă vă afiliați la alte produse sau dacă vindeți propriile produse, aceasta ar putea fi cele mai bune opțiuni pentru dvs. Încărcând această temă nemaipomenită, puteți avea asistența completă a două plugin-uri puternice, numite WooCommerce și Easy Digital Downloads.

De asemenea, primiți câteva plugin-uri de afiliere încorporate, unul este pentru crearea de tabele de comparație, iar altul este pentru gestionarea legăturilor dvs. de afiliere de ieșire. Funcționalitatea celui de-al doilea plugin este de a urmări clicurile pe care le primesc linkurile dvs. și tot ceea ce puteți gestiona din tabloul de bord.

Facilitatea de personalizare a temei este minunată, deoarece veți obține multă flexibilitate în configurarea temei în diferite formate. Cuprinde diferite sisteme de aspect, un format de magazin online sau un format de revistă.

Într-un cuvânt, folosind această temă veți obține un design modern, cu multe funcții legate de afiliere.

9. SteadyIncome

SteadyIncome Tema WordPress

SteadyIncome a fost proiectat și creat special pentru programele de afiliere WordPress. Tema este produsul echipei MyThemeShop care arată că ar fi un produs excelent în jur. Unul dintre cele mai importante aspecte ale temei este performanța sa rapidă de încărcare, care în cele din urmă determină rate de conversie mai mari și un rang îmbunătățit în motoarele de căutare.

Mai mult, folosind SteadyIncome, veți obține un set de funcții care vă vor facilita să câștigați bani online prin intermediul programelor de afiliere. De exemplu, puteți obține un instrument de creare a listelor de e-mail, afișări de produse prezentate, pictograme de social media cu ieșire cu răspuns mobil Puteți alege aspectul paginii de pornire în funcție de cerințele dvs., utilizând sistemul de setări granulare. Când achiziționați oricare dintre produse după ce v-ați alăturat clubului SteadyIncome, veți avea mai mult acces la mai multe produse cu preț scăzut.

10. MoneyFlow

MoneyFlow WordPress Tema

MoneyFlow este o temă modernă și profesională a blogului care poate fi folosită pentru marketingul afiliat. Această temă oferă o colecție de funcții avansate, cu o funcție sigură de monetizare. Această temă este, de asemenea, un produs al MyThemeShop care oferă un set de machete din care să alegeți. În plus, designul și caracteristicile curate, ușor de utilizat, pot ajuta la îmbunătățirea rentabilității întreprinderii dvs. de afiliere.

Dacă ești marketer afiliat, iar bloggingul este principala ta sursă de venit, MoneyFlow este modul perfect de monetizare. A fost creat pentru site-urile web cu mult conținut postat frecvent în minte. Dacă verificați versiunea demo a temei, veți obține o înțelegere a caracteristicilor și funcționalităților pe care le are de oferit. Una dintre cele mai semnificative trăsături ale temei este integrarea sa cu WooCommerce, care vă permite să adăugați un întreg magazin afiliat pe site-ul dvs. web. Puteți adăuga formulare de înscriere prin e-mail personalizabile, evaluări de stele pentru recenziile produselor și mega meniu pentru navigare îmbunătățită. Mai mult, tema este, de asemenea, SEO prietenoasă, care vă va ajuta să vă clasificați pagina pe motorul de căutare.

11. Electro

Electro Electronics Store WooCommerce Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Sunteți afiliat la unele dintre celebrele site-uri de e-commerce cum ar fi Amazon, Walmart, Aliexpress, SnapDeal, flipkart, etc? Doriți ca site-ul dvs. de afiliere să aibă același apel în masă ca și site-urile cu care sunteți afiliat? Bine ați venit la tema Electro, magazinul de electronice WooCommerce.

Dezvoltatorii Electro au creat această temă special pentru afiliații și proprietarii de magazine care se uită la Amazon, Walmart, Aliexpress și alte astfel de site-uri. Tema include un mega-meniu vertical și orizontal util, carusel de produse, liste de categorii, stiluri de produse unice, accesorii și alte caracteristici oferă acestei teme un apel în masă.

Electro se integrează, de asemenea, cu pluginuri multi-furnizori precum Dokan sau WC Vendors, astfel încât să puteți configura și un magazin multi-furnizor. De asemenea, Electro este pe deplin compatibil cu constructorul de pagini Visual Composer, cu slider-ul premium WordPress, cu lista de dorințe YITH WooCommerce și cu pluginul pentru compararea prețurilor YITH WooCompare.

12. Pro pasiv inteligent de venit (tema copilului Genesis)

Pro pasiv inteligent de venit - tema copilului Genesis

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Iar ultima temă care se adaugă la listă este o temă pentru copilul Genesis. În timp ce Geneza este excelentă la propriu, se îmbunătățește doar cu o temă pentru copii. Și ce este mai bine pentru un marketing afiliat, decât o temă proiectată de un coleg de marketing?

Smart Passive Income Pro a fost creat și proiectat de Pat Flynn – marketer afiliat extraordinar. Acest pachet include cadrul Genesis împreună cu tema personalizată a copilului Pat, special concepută pentru a vă ajuta să creați un site web de marketing afiliat mai bun. Un design îndrăzneț și crearea de zone de conținut îl face un început excelent pentru blogul sau site-ul dvs. de marketing. Încarcă-ți logo-ul personalizat, selectează culori marcante pentru a ieși în evidență și chiar adaugă un magazin WooCommerce.

Cuvinte finale pe cele mai bune teme WordPress de marketing afiliat

Marketingul afiliat este unul dintre modurile proeminente de a câștiga bani online. Dar dacă vrei să fii un marketer afiliat de succes, trebuie să folosești instrumentele potrivite la locul potrivit. O temă WordPress de înaltă calitate este unul dintre instrumentele fundamentale pentru a avea un site web afiliat de calitate. Aceste teme cele mai eficiente menționate mai sus pot fi o opțiune excelentă pentru a începe călătoria dvs. de afiliat în general.

Există o mulțime de teme afiliate pe piață, iar opțiunile pot fi confuze. Acest articol își propune să vă ofere o idee solidă pentru a alege tema potrivită pentru următorul dvs. proiect de afiliere. Așadar, alege cea mai potrivită temă WordPress de marketing afiliat pentru scopul tău. Apoi puneți-vă în aplicare planurile de marketing cât mai curând posibil.

Sper că acest articol v-a ajutat mult să alegeți tema potrivită pentru site-ul dvs. web. Dacă utilizați orice temă care se potrivește cu marketingul afiliat pe care am ratat-o ​​în listă, informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me