Cele mai bune elemente de completare pentru a crea site-uri WordPress

Încă de la introducerea sa în 2016, Elementor a preluat complet industria WordPress. Cei 1 milioane de utilizatori activi vorbesc de la sine volumul. Dacă nu sunteți familiarizați cu acest lucru, permiteți-ne să vă oferim un scurt lucru.


Elementor este plugin-ul WordPress Page Builder care oferă utilizatorilor o experiență unică de proiectare web. Oricine poate doar să tragă și să arunce elemente cool și să creeze un site web uimitor în doar câteva minute. Nu mai sunt necesare cunoștințe de codare!

În plus, Elementor Page Builder oferă șabloane gata făcute pentru utilizatori să aplice instantaneu pe site-ul web și să înceapă. Acesta vă oferă libertatea de a personaliza toate caracteristicile cu capacitatea sa de styling. Prin urmare, sunteți în stare să vă arătați creativitatea și să veniți cu propriile idei unice.

Datorită Elementor, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la angajarea dezvoltatorilor, deoarece o puteți face singuri fără experiență sau cunoștințe de programare anterioare.

De ce ar putea să doriți să utilizați suplimente Elementor?

Niciodată nu este ușor să satisfacă la maxim cerințele tuturor. Deci, în ciuda Elementor care oferă 80+ elemente fantastice, este foarte posibil să doriți ceva și mai avansat și unic. Acesta este exact motivul pentru care dezvoltatorii terți au decis să extindă funcționalitățile Elementor și să dezvolte propriile Addor Elementor.

Momentan, există 131 de suplimente Elementor disponibile pe piață. Deci, aveți cu siguranță tone de opțiuni din care să alegeți și să începeți să utilizați extensia potrivită pentru site-ul dvs. web.

Aceste suplimente vă oferă posibilitatea de a consolida designul site-ului dvs. web cu funcțiile și aspectele uimitoare ale acestuia. În plus, puteți crea un vibe special folosind extensiile Elementor.

Până la sfârșitul acestui articol, nu veți mai avea nicio îndoială cu privire la unde să începeți cu Extensiile Elementor. Pentru că vom discuta despre cele mai bune suplimente de care aveți nevoie să aruncați o privire pentru a vă îmbunătăți experiența de construire a paginilor cu ușurință.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Elementor Pro

Elementor Pro

Înainte de a căuta o soluție alternativă, cu siguranță, ar trebui să oferiți Elementor Pro o fotografie. În ciuda versiunii gratuite care oferă 29 de elemente de bază, cea premium va îmbogăți numerele chiar și la scară largă. De exemplu, oferă widget-uri mai avansate, cum ar fi Posturi, WooCommerce, Formulare, Social Media și multe altele.

Elementor Pro oferă flexibilitate pentru The Builder pentru a vă ajuta să vă proiectați cu ușurință și temele. Această caracteristică excepțională vă oferă posibilitatea de a efectua modificări în antetul, subsolul, WooCommerce, bloguri și toate celelalte pagini dinamice care nu sunt posibile prin versiunea de bază..

Mai mult, puteți construi instantaneu o pagină de destinație folosind colecția sa uriașă de șabloane gata făcute. Puteți să-l personalizați după preferințe destul de ușor. În plus, dacă vă conectați la codare, puteți adăuga chiar și CSS personalizate din tabloul de bord Elementor. Drept urmare, puteți verifica toate modificările pe care le-ați făcut în timp real.

Pentru a vă economisi timpul, Elementor Pro vine cu funcția „Global Widget”. Doar salvați un șablon și veți putea să îl utilizați în oricare dintre paginile viitoare prin intermediul funcției „Drag & Drop”.

Practic, pentru a valorifica cele mai bune de la Elementor Page Builder, trebuie să folosiți versiunea Premium.

2. Plusurile suplimentare

Plusul suplimentar pentru Elementor

Când vine vorba de suplimente Elementor, probabil că nu veți găsi una cu mai multe opțiuni decât The Plus. Pachet cu peste 8.000 de personalizări, este o extensie all-in-one pentru popularul constructor de pagini.

Acest plugin este o modalitate ușoară de a construi și personaliza rapid site-ul dvs. Elementor. Plusul suplimentar include mai mult de 300 de blocuri UI pentru a grăbi cu adevărat procesul de creare. Și sunt cu adevărat despre toate. Adăugați rapid grile din caseta pictogramelor, tabele de prețuri, secțiuni de eroi, liste de funcții, secțiuni de hartă, formulare și multe altele. Aceste blocuri au fost concepute și concepute pentru tine, astfel încât să poți adăuga pur și simplu conținutul tău. Sau noi opțiunile încorporate pentru a personaliza în continuare culorile, fundalurile, pictogramele și multe altele.

Curios despre ce altceva este inclus? Peste 50 de widget-uri unice (tabele, diagrame, casetă de informații, numărătoare inversă, rubrici, text animat, flipbox, cronologie, paralax, hărți Google, file etc.), un constructor puternic de listări, SEO și cod gata de traducere (utilizați fișierul POT pentru traduceți) – și acesta este doar vârful aisbergului. Pluginul include, de asemenea, suport de primă clasă și puteți chiar să achiziționați o licență extinsă dacă sunteți un dezvoltator care dorește să utilizeze Plusul pe toate site-urile clienților dvs. (și de ce nu-i așa?).

Ca bonus, există și un Plus Addons Lite puteți apuca gratuit de pe WordPress.org. Gândiți-vă la el ca la un proces pentru versiunea premium. Cu mai mult de 20 de widgeturi și 4 tipuri de postări personalizate, este o modalitate excelentă de a testa suplimentele Plus înainte de a face upgrade.

3. Master Addons pentru Elementor

Componente suplimentare pentru Elementor

Cu Master Addons pentru Elementor puteți proiecta machete moderne pentru site-ul dvs. web. Acest plugin gratuit adaugă peste 30 de blocuri noi cu care să construiți. Și dacă doriți și mai mult, există o versiune premium cu blocuri suplimentare,

Utilizați titluri animate Master Addons, ticker de știri, galerii de imagini și blog pentru a crea propriile știri la modă sau site-ul cu stil de revistă. Combinați modulele membrilor echipei (inclusiv un slider), barele de progres și cronologia pentru a arăta abilitățile sau realizările personalului. Sau folosiți hovers-uri de imagine, hotspots, flip box-uri, sugestii de instrumente și link-uri creative pentru a proiecta un portofoliu online pentru munca dvs. Există, de asemenea, blocuri pentru titluri duble, file, casetă de informații, apel la acțiune, butoane creative, schimb de date, ore de lucru, conținut și tabele de prețuri.

Plus Master Addons adaugă elemente de formular personalizate pentru plugin-uri compatibile, cum ar fi Contact Form 7, Ninja Forms, WP Forms, Caldera Forms și WeForms. Și Master Addons adaugă de asemenea extensii pentru particule, gradient animat sau fundal glisant pentru secțiunile Elementor. Toate blocurile Master Addons vin cu opțiuni personalizabile, astfel încât să puteți proiecta site-ul dvs. exact cum doriți. Și ca bonus, dezvoltatorul include chiar și 11 teme pe care le puteți utiliza pentru a vă stiliza site-ul!

4. Conținut dinamic pentru Elementor

Conținut dinamic pentru Elementor

Economisiți timp atunci când proiectați site-ul dvs. cu Elementor și eficientizați-vă fluxul de lucru cu conținut dinamic. Cum? Complementul Dynamic Content pentru Elementor include 58 de widget-uri, 20 de extensii, 4 setări de pagini și multe altele. Cu aceste funcții noi puteți adăuga un antet lipicios, un cursor interactiv de urmărire, un text animat al site-ului animat, pași de formular (pentru formularele Elementor Pro), puteți imprima pe butoanele pdf și chiar noi efecte de derulare a paginii (incluzând snap la secțiune și defilare inerție). Acestea sunt modalități excelente de a crea un site interactiv care să convertească. Dar este doar un pic de ceea ce poate face Conținut dinamic pentru Elementor!

Există tone de opțiuni de design noi (cum ar fi paralaxa, înclinarea și transformările personalizabile), forme SVG, un sistem rapid de șabloane pentru tipuri de post personalizate (creați și stocați propriile dvs. șabloane), integrare cu ACF (plus opțiuni personalizate pentru câmpuri, galerii ACF și glisiere, câmpuri repetor, hărți și relații), copiere și lipire a site-ului, vizibilitate dinamică și multe altele. Dar există chiar MAI MULTE widget-uri în lucrări! Devizii lucrează greu la integrarea PayPal, semnături de formular, un meniu de pe panza și alte opțiuni unice.

5. Aditivi esențiali pentru Elementor

Adăuguri esențiale pentru Elementor

Dacă vorbiți despre orice suplimente terțe după Elementor Pro, atunci trebuie să verificați Adăuguri esențiale pentru Elementor primul. De curând a atins punctul de referință de a fi primul Elementor Addon care a ajuns la instalații active la 100K +. În plus, Essential Addons are cel mai mare număr de utilizatori activi dintre toate extensiile terțe de pe piață.

Addon-urile esențiale oferă atât versiunea gratuită, cât și cea premium pe care o puteți folosi pentru a proiecta site-uri atractive cu ușurință. Din versiunea gratuită, veți putea utiliza 30+ elemente de excepție, cum ar fi Form Stilatori, Postare, Social Media și multe altele. Acesta răspunde tuturor nevoilor de bază ale utilizatorilor, astfel încât să puteți trage de un site cu aspect uimitor.

În afară de aceasta, Addonții esențiali pentru Elementor sunt foarte ușori și nu încetinesc site-ul dvs. din cauza capacității sale de „control modular” de a activa sau dezactiva orice element în orice moment..

Pentru a pune mâna pe funcții mai avansate și extraordinare, puteți încerca, de asemenea, Essential Addons Pro. Mare lucru este că veți avea acces la 59+ elemente fantastice generale cu acest plugin. Veți putea să vă arătați creativitatea și să faceți ca site-ul dvs. să se arunce în jos cu widget-urile sale premium, cum ar fi Off-Canvas, Lightbox & Modal, widget-uri avansate Post & Gallery, efecte Parallax, Form Stylers și multe altele.

Mai mult decât atât, versiunea Premium a Essential Addons oferă peste 100 de blocuri gata. Puteți importa cu ușurință aceste șabloane pe paginile dvs. și puteți începe să personalizați și obțineți rezultatul dorit într-o clipă.

6. Crocoblock – Extensia elementului JetPlugins

Extensie Element Crocoblock

Crocoblock conține toate JetPlugins ca pachet și oferă o colecție excelentă de șabloane pre-făcute. În plus, pachetul Crocoblock vă permite să adăugați modele de cea mai bună calitate pe site-ul dvs. web. Puteți personaliza site-ul dvs. cu elemente precum Post, WooCommerce, Popup și multe altele.

Cu toate acestea, deoarece Crocoblock include JetWidgets ca pluginuri separate, poate doriți mai întâi să încercați pe un lochost local. Cu cât folosiți mai multe pluginuri, cu atât există șanse mai mari de a exista conflicte – așa că trebuie să fiți sigur că verificați înainte de a instala pe site-ul dvs. live.

7. JetElements Addon pentru Elementor

JetElements Addon pentru Elementor

JetElements este un plugin premium care vine cu peste 40 de elemente fantastice. Acesta vă oferă flexibilitatea de a utiliza cu ușurință toate elementele cu opțiuni de personalizare pe site-ul dvs. web.

Puteți proiecta machete de imagini și imagini uimitoare folosind elementele sale de înaltă calitate Post & Gallery. În plus, JetElements oferă o colecție frumoasă de șabloane pre-făcute. Puteți să le utilizați instantaneu pe site-urile dvs. pentru a obține un aspect de top pe site-ul dvs. web.

8. Adăugări finale pentru Elementor

Ultimate Addons pentru Elementor

Ultimate Addons for Elementor este o altă extensie foarte bine evaluată Elementor pe care nu o puteți rata. Acesta oferă 21+ widget-uri, care oferă funcții avansate și unice.

Puteți utiliza Controlul modular pentru a vă menține rapid site-ul. În plus, Ultimate Addons oferă widget-urile WooCommerce & Post pentru a afișa frumos toate produsele / conținutul dvs. pe site-ul dvs. web..

În ciuda widget-urilor sale impresionante, cantitatea de widget-uri Ultimate Addons este destul de limitată. Întrucât nu are nicio versiune gratuită pentru care să o încercați, trebuie să achiziționați versiunea premium pentru a obține experiența live.

9. JetBlocks Addon pentru Elementor

JetBlocks Addon pentru Elementor

JetBlocks este foarte îngust și specific. Acest pachet include elemente care vă vor ajuta să construiți anteturi și subsoluri frumoase.

Puteți întreba care este necesitatea unui addon dedicat care să includă elemente pentru înfrumusețarea antetului și a subsolului? Ei bine, nevoia decurge din faptul că fiecare site web de afaceri servește clienți foarte specifici și aparține anumitor piețe de nișă.

Dar, din nou, ca afacere, preocupat de prezența dvs. online, ar trebui să vă adresați această întrebare, dacă ar trebui să cumpăr un addon care are o utilizare foarte restrânsă sau să cumpere un addon care să combine diferite tipuri de elemente, oferindu-mi astfel flexibilitatea de a-l utiliza pentru diferite scopuri care pot părea nesemnificative acum?

10. Pachet element

Pachet de elemente pentru Elementor

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Elementor Pack este o altă bibliotecă de tip cool pentru Elementor, există suficiente elemente în pachet pentru a construi elemente uimitoare de top. Are o colecție frumoasă atât de widget-uri de top, cât și de cele mai des utilizate pentru Web Building. Deși colecția de elemente oferă acestui plus un avantaj corect, dezavantajul său este că nu are o versiune gratuită.

11. Elementor PowerPack

Elementor PowerPack

PowerPack conține o mulțime de elemente Creative. Există un total de 42 de elemente în acest pachet, care este foarte moderat în comparație cu ceea ce oferă alte pachete. Totuși, pachetul PowerPack pentru Elementor nu are o versiune gratuită, care ar putea fi redusă dacă căutați opțiuni gratuite.

12. JetTricks Addon pentru Elementor

JetTricks Addon pentru Elementor

Numele JetTricks oferă indicii corecte despre ceea ce include acest pachet. JetTricks a obținut câteva elemente care atrag atenția și le vor atrage cititorilor.

Iată ce ar trebui să vă întrebați, doar animațiile vă pot crește traficul? Dacă da, atunci sunteți interesat să cumpărați un supliment care să includă doar astfel de elemente sau să mergeți pentru cele care sunt versatile și care conțin elemente pentru fiecare dintre nevoile dvs.? Dacă animația este mai importantă pentru tine, atunci poți decide să mergi cu acest addon. Totuși, nu are o versiune gratuită.

13. Kituri de modele gratuite Envato Elements

Seturi de șabloane gratuite pentru elementele Envato

Info și descărcareVizualizați Demo

Elemente Envato include mai multe kituri de șabloane. Un kit de șabloane este o colecție de șabloane frumoase special concepute pentru a vă ajuta să creați un site web pentru o anumită industrie de nișă, cu ajutorul unui constructor de pagini, care în acest caz este Elementor.

Deși acest addon nu are încă elemente dedicate pentru Gutenberg, echipa din spatele acestui addon lucrează la el.

14. Toate în One Widgets pentru Elementor

Widget-uri All in One pentru Elementor

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Widget-urile All In One vă ajută să adăugați Extind Grid, Hotspot de imagine cu Tip de instrumente, Flip Box, Slider pentru card, Înainte și după, iHover, Timeline, Float Block etc în Elementor Page Builder. În total, există opt elemente în pachet. Echipa care lucrează în spatele acestui addon speră că în viitor vor adăuga mai multe widget-uri la pachet. Din păcate, nu există o versiune gratuită la acest addon.

Înfășurarea celor mai bune suplimente elementare

Deci, ai decis ce supliment vei folosi pentru următorul tău proiect? Nu vă simțiți rău dacă sunteți încă confuz în legătură cu care să alegeți. Desigur, sunteți dedicați activității voastre, de aceea citiți acest blog, toate cu scopul de a găsi suplimentul Elementor ideal pentru nevoile dvs. Dar amintiți-vă că există o mână de adaosuri bune pentru Elementor acolo. Deci, care ar trebui să alegeți?

Iată un truc rapid pentru tine. În lumea de azi, totul este centrat pe consumator. Și acest lucru este valabil și pentru pluginurile WordPress. Fiecare client are opțiunea de a posta o recenzie și o evaluare. Dacă un addon Elementor nu este excelent, recenziile și evaluările vor vorbi de la sine. Pe de altă parte, numărul de utilizatori activi arată și credibilitatea produsului. În acest caz, Adăuguri esențiale pentru Elementor este vârful clasamentului.

Cu toate acestea, acesta este doar un punct de vedere. Împărtășește-ne cu noi din ce alte perspective vei cântări Elementor Addons unul față de celălalt înainte de a face o achiziție.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me