12+ Cele mai bune pluginuri anti-spam pentru WordPress 2020

12 cele mai bune pluginuri anti-spam pentru WordPress 2019

Combaterea spam-ului de comentarii WordPress este un proces în desfășurare și se poate realiza cu (a) cu ajutorul pluginurilor sau (b) cu un pic de modificare a setărilor de discuții în WordPress. În acest tutorial, ne concentrăm pe ambele metode. Cei doi factori pe care ar trebui să îi luați în considerare atunci când decideți următorul dvs. plugin anti-spam ar trebui să fie:


  1. Cantitatea de trafic
  2. Numărul de comentarii

Dacă ambele numere sunt în partea inferioară (de exemplu, atunci când pornești de pe un blog), poți apela la tehnica (b), adică modificând setările WordPress pentru a preveni spam-ul manual. Este destul de interesant să vezi cât de mult are WordPress.

În partea (a), adică prevenirea spam-ului folosind pluginuri antispam WordPress, aruncăm mai întâi o privire asupra caracteristicilor importante pe care ar trebui să le aibă un plugin antispam. Apoi ne aruncăm în lista de pluginuri.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Caracteristici esențiale ale unui plugin antispam WordPress

Există o mulțime de aspecte pe care le-ai putea căuta într-un plugin WordPress antispam, dar există o serie de caracteristici cheie pe care trebuie să le iei în considerare cu adevărat. Hai să aruncăm o privire!

Zero Side Side Actions

Acțiuni laterale ale clienților, în afară de scrierea comentariului, ar trebui să fie menținute cât mai jos posibil – ideal. Pluginul dvs. nu ar trebui să ceară comentatorului tău autentic să bifeze / debifeze o casetă de selectare sau să tasteze o imagine captcha neinteligibilă. Introducerea captcha pentru comentarii împiedică semnificativ experiența utilizatorului și trebuie evitată.

Impact minim al bazei de date WordPress

Încercați-l la mugur

Un bun plugin anti-spam nu ar trebui să permită introducerea comentariilor spam în baza de date WordPress. Drept urmare, numărul tranzacțiilor SQL scade, ceea ce înseamnă o încărcare a serverului mai mică, adică performanță îmbunătățită – chiar și în timpul orelor de vârf de trafic. Totuși, acest risc este faptul că algoritmul antispam merge greșit, un comentariu autentic poate fi pierdut pentru totdeauna (oops).

Blocați spam-ul pentru înregistrarea utilizatorului

Pagina de înregistrare WordPress permite utilizatorilor să se înregistreze pe site-ul dvs. web. Procesul de înregistrare este destul de simplu și poate fi ușor automatizat de către roboți.

De ce trebuie să o oprim? Odată înregistrat, un utilizator poate posta oricâte comentarii dorește, fără a fi filtrat. Acesta este normalul Discuţie setarea într-o nouă instalare a WordPress. Prin urmare, puteți schimba setările implicite sau puteți utiliza un plugin precum WP-SpamShield care blochează noul spam de înregistrare a utilizatorilor.

Validare trackback

Validarea Trackback constă dintr-un filtru care compară adresa IP a clientului cu trackback-ul de intrare cu adresa IP a serverului. Dacă amândoi nu se potrivesc, atunci este spam.

Statistici

Statisticile ajută la urmărirea și analiza datelor. Pluginul ar trebui să furnizeze statistici săptămânale sau lunare de spam detectat.

Cost

La fel ca în cazul multor pluginuri, unele sunt gratuite și altele sunt plătite. Unele dintre pluginuri, cum ar fi Antispam Bee, sunt complet gratuite. Alte soluții, cum ar fi Akismet și CloudTalk, sunt opțiuni plătite pentru site-urile comerciale și comerciale.

1. Akismet

plugin anti-spam akismet

Pluginul antispam WordPress numărul 1 din depozit, dezvoltat de echipa Automattic – Akismet aduce protecție împotriva spamului la nivel de întreprindere pe site-ul dvs. WordPress. Desigur, lista noastră nu ar fi completă dacă nu am menționa Akismet, pluginul anti-spam defacto pentru WordPress. Cu peste 5 milioane de instalări active, Akismet este, fără îndoială, cel mai popular plugin anti-spam WordPress. Este o soluție superbă pentru a combate spam-ul, în special pentru a comenta spam-ul.

Pluginul anti-spam Akismet vine preinstalat pe fiecare site WordPress creat. Tot ce trebuie să faceți este să activați pluginul și să vă conectați la contul dvs. Akismet printr-o cheie API, un proces care este la fel de simplu ca A, B, C. Odată conectat, Akismet pornește imediat, ajutându-vă să opriți spamul folosind algoritmi complexi și reguli. Pluginul funcționează prin încărcarea tuturor comentariilor primite pe serverul Akismet. Comentariile sunt apoi supuse sutelor * de algoritmi antispam (* nu știm cu adevărat numărul exact). Comentariile corecte sunt publicate, în timp ce restul sunt plasate la coada de spam. Puteți vedea chiar și istoricul stării fiecărui comentariu pentru a vedea care a fost spamat de către un moderator sau a fi introdus automat în folderul spam.

Pluginul este gratuit doar pentru site-urile personale și non-profit (vizualizați termenii licenței). Va trebui să plătiți cel puțin 5 USD pe lună dacă doriți să folosiți Akismet pe un site web comercial. Planurile premium sunt dotate cu funcții suplimentare, cum ar fi statisticile avansate și asistența prioritară, ceea ce merită să merite prețul.

2. Antispam Bee

albine antispam

Următoarea alegere după Akismet ar fi Anti-Spam Bee. Acest plugin gratuit este plin de caracteristici grozave și nu necesită înregistrare ca și Akismet. Bee Anti-Spam este gratuită pentru utilizare personală și comercială, așa că indiferent de site-ul dvs., puteți fi fără spam. Antispam Bee este singura soluție de care aveți nevoie pentru a elimina comentariile spam și trackbacks-urile în mod eficient.

Antispam Bee este simplu de utilizat. Puteți opri rapid spamerii fără a necesita CAPTCHAS și fără a trimite date personale către servicii terțe. Pluginul este, de asemenea, compatibil cu GDPR și se livrează cu o tonă de caracteristici excelente.

Vă puteți aștepta la opțiuni, cum ar fi posibilitatea de a avea încredere în comentatorii aprobați, de a valida adresele IP, de a bloca utilizatorii din anumite țări, de a șterge direct comentariile de spam, de a seta notificări de administrare, de a juca spam-uri utilizând Fail2Ban, șterge baza de date WordPress de spam după un anumit număr de zile ( purjarea spamului), iar lista continuă și continuă. În plus, pluginul oferă statistici lunare de spam în tabloul de bord.

3. Ascundeți WP-ul meu

Ascundeți WP-ul meu

Info și descărcare

Cu peste 27k de cumpărători fericiți, Hide My WP este numărul 1 care vinde pluginul de securitate WordPress pe CodeCanyon. Dar nu vă lăsați înșelați de nume – Hide My WP vă oferă o protecție completă împotriva spamului și multe altele. Este un set premium de instrumente care fac site-ul dvs. web invizibil și invincibil pentru hackeri, detectoare de teme și spameri (vizionați videoclipul de mai sus).

Ascunde WP-ul meu face exact asta. Îți ascunde întregul site de băieții trași. Protejează orice adresă URL dorită, inclusiv wp-login și redenumește URL-ul wp-admin pentru a confunda și mai mult pe rău. Pentru a vă păstra în siguranță, Hide My WP detectează și șterge atacuri SQL Injection în bud, printre altele.

Hide My WP are un rating excelent pentru utilizatori și este compatibil cu BuddyPress, bbPress și multe altele. Este pluginul de securitate și anti-spam final pentru site-ul dvs. WordPress.

4. Protecție împotriva spamului Cleantalk

cleantalk protecție împotriva spamului

Cleantalk Spam Protection este un simplu și anti-spam WordPress bazat pe cloud, puternic, adecvat atât pentru începători, cât și pentru utilizatori cu experiență. Evită caracteristicile umflate, oferindu-vă exact ceea ce aveți nevoie pentru a opri spam-ul fără a vă distruge site-ul. În timp ce oferă o probă gratuită de 14 zile, odată ce expiră, va trebui să achiziționați serviciul Cleantalk pentru un preț foarte mic de 8 USD pe an..

Pluginul vă ajută să opriți înregistrările de spam, comentarii, e-mailuri de contact, comenzi, rezervări, abonamente, sondaje, precum și spam în widgeturi, formulare de căutare și WooCommerce. Comentariile sunt încărcate pentru prima dată pe serverele cloud de la CleanTalks, în care sunt supuse mai multor verificări de validare. Aceste verificări includ – comentarii trimise prea repede, JavaScript dezactivat, link-uri HTTP listate negre și multe altele. Comentariile valide sunt apoi permise, în timp ce restul sunt trimise la coada de spam. În plus, Cleantalk verifică și elimină comentariile și utilizatorii de spam-uri existente.

Cleantalk Spam Protection este compatibil cu instrumentele preferate, inclusiv Formularul de contact 7, Ninja Forms, WPForms, MailChimp, comentariile Jetpack, BuddyPress, S2Member, Mailpoet și multe altele. Este ușor de utilizat, deoarece nu vine cu CAPTCHA, puzzle-uri, întrebări, ghicitori matematice ș.a..

5. Titan Antispam & Security

plugin antispam și securitate wordpress

Titan Antispam & Security este mai mult decât un simplu plugin anti-spam WordPress; este o serie completă de caracteristici de securitate. Pluginul vă oferă un scaner de securitate, firewall-uri, audituri de securitate, listare neagră a IP-ului în timp real, scaner malware și posibilitatea de a repara fișiere corupte.

Dar, chiar și cu toate aceste caracteristici, Titan Antispam & Security vizează o interfață ușor de utilizat și intuitivă care face ca spamul să blocheze o adiere. Pluginul a fost inițial un simplu blocant de spam. Cu toate acestea, grație unei mega actualizări recente, pluginul s-a transformat într-o soluție cuprinzătoare de securitate WordPress pentru toate tipurile de site-uri web.

Nu există CAPTCHA-uri enervante și, dacă aveți nevoie de mai multe funcții, Titan Antispam & Security vă oferă o gamă fabuloasă de suplimente premium. Are peste 200k instalări active la momentul scrierii, ceea ce înseamnă că sunteți în mâini sigure.

6. WP Bruiser

wp bruiser wordpress plugin anti-spam

Fost cunoscut sub numele de Goodbye Captcha, WPBruiser este un plugin fantastic anti-spam WordPress. Pluginul aplică măsuri antispam în paginile de înscriere, precum și autentificare și resetarea parolelor pentru a opri spamul înainte de începerea acestuia. Este destul de puternic pentru a fi gratuit și, datorită unei interfețe de administrare curate, vă puteți ajusta setările cu ușurință.

WPBruiser este un excelent plugin anti-spam WordPress care vă ajută să vă protejați formularele de contact, formularele de parole pierdute, formularele de autentificare, formularele de înregistrare și comentariile. De asemenea, este dotat cu funcții de securitate care vă permit să blocați adresele IP și să împiedicați enumerarea utilizatorilor prin scanări „/? Author = N”.

Pluginul vă trimite notificări atunci când sunt detectate atacuri de forță brută. În plus, primiți rapoarte detaliate despre spam, astfel încât să puteți rămâne la curent. În afară de aceasta, WPBruiser vă oferă multe extensii, cum ar fi Contact Form 7, WooCommerce, Gravity Forms, Ninja Forms, AffiliateWP, Easy Digital Downloads și multe altele.

7. Distrugătorul de spam

plugin anti-spam spam distrugător

Spam Destroyer a fost conceput pentru a fi cât mai discret pentru cititorii tăi. Acest plugin ușor oprește spam-ul automat, fără să-ți lase comentatorii și este un lucru pe care l-ai putea lua în considerare pentru un blog mic sau un site web cu trafic redus.

Cea mai bună parte despre Spam Destroyer este probabil simplitatea sa. Adică, pluginul funcționează direct din cutie. Pur și simplu instalați Spam Destroyer și opriți spamul automat fără a atinge o singură setare. Pluginul nu adaugă un element în tabloul de bord WordPress după activare. Funcționează în culise.

8. Cerber Security, Antispam și Scanare Malware

Cerber plugin de securitate și anti-spam

O altă suită de securitate WordPress, pluginul Cerber Security vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a elimina spamul în timp ce vă întăriți site-ul WordPress. Asta e corect; blocarea spamului este doar una dintre caracteristicile pe care le oferă pluginul Cerber Security. Vă permite să eliminați spam-urile din formularele de înregistrare, contact și comentarii.

Alte caracteristici notabile includ prevenirea forței brute, blocarea IP, adresele URL de conectare personalizate, logarea, managerul de sesiuni al utilizatorului, ascunderea wp-admin de vizitatori, accesul blocului la API-ul WP REST, reCAPTCHA invizibil, verificator de integritate, scaner malware, scanări de securitate programate, două- autentificarea factorului și așa mai departe.

9. Spamul WordPress Zero

wordpress zero spam

Îmi place abordarea fără CAPTCHA pe care mulți dezvoltatori de pluginuri anti-spam o urmăresc în zilele noastre. Îți salvează cititorii agonia de a răspunde la întrebări, de a completa CAPTCHA-uri și de a rezolva ghicitori, ceea ce eficientizează experiența utilizatorului. În același timp, vă salvează problema de a modera comentariile spam, care mănâncă timp.

WordPress Zero Spam a încorporat această abordare, oferindu-vă o modalitate fără stres de eliminare a spamului pe site-ul dvs. web. Tot ce trebuie să faceți este să instalați și să activați pluginul WordPress Zero Spam și asta este. Pluginul preia și începe să blocheze 99,9% din spam-ul de pe site-ul dvs. utilizând validarea cheii JavaScript a serverului și clientului pentru a preveni spam-ul de spam. În esență, utilizatorii nu pot comenta fără activarea JavaScript-ului.

WordPress Zero Spam se integrează perfect cu suspecții obișnuiți, incluzând Formularul de contact 7, Formele de gravitate, Formele Ninja, BuddyPress și WPForms, printre altele. Ce este mai mult? Puteți bloca adresele IP spam care nu văd site-ul.

10. Opriți Spammers

opreste spam-urile

În ceea ce privește pluginurile anti-spam WordPress, Stop Spammers este un renumit asasin spam. Ușor de configurat și de utilizat, Stop Spammers vă oferă multă putere pentru a vă proteja de demonul spam. Funcționează chiar din cutie, ceea ce înseamnă că nu trebuie să atingeți nimic pentru a anihila spamii.

Prevenirea spam-urilor Spam Prevenire ajută la prevenirea spam-ului de comentarii, precum și limitează încercările de autentificare. Pluginul livrează peste 50 de opțiuni de configurare și folosește peste 20 de verificări diferite pentru spam și evenimente rău intenționate pentru a detecta spam-ul. Atunci când pluginul semnalizează un comentariu sau o tentativă de autentificare, utilizatorii li se permite o a doua încercare printr-o pagină de solicitare refuzată. Aici utilizatorii sunt prezentați cu un ecran captcha pentru a preveni blocarea acestora. Captcha poate varia de la OpenCaptcha, Google reCaptcha sau SolveMedia Captcha.

Acum, cu un nou utilizator îmbunătățit, puteți combate cu ușurință comentariile spam, e-mailurile, înregistrările, spam-urile și spam-urile. Ori de câte ori este nevoie, puteți rula teste de diagnostic și puteți vedea activitatea de spam cu un clic.

Echipa din spatele Stop Spammers s-a depășit. Vă veți bucura de numeroasele funcții gratuite, chiar dacă puteți beneficia de planul premium care vă oferă o securitate mai puternică și mai dinamică pentru site-ul dvs. WordPress. Nici un cuvânt mai mult.

11. NoSpamNX

plugin anti-spam nospamx wordpress

NoSpamNX este ultimul nostru (dar nu cel mai puțin) anti-spam WordPress din categoria gratuită. Am întâmplat-o din greșeală și am fost intrigat de titlul de sunet Sci-Fi. Așa că am instalat NoSpamNX pentru a testa apele. NoSpamNX adaugă un articol în sec Setări> NoSpamNX după activare.

Apoi găsiți un tablou de bord simplu și curat, cu câteva opțiuni. Destul de ușor de configurat și de utilizat. Cu un singur clic, puteți vizualiza statistici, bloca spam-ul în întregime sau muta în folderul spam și puteți crea liste negre pe care le puteți folosi pe mai multe site-uri WordPress.

Fără puf, fără caracteristică, doar un simplu plugin anti-spam WordPress, care se concentrează doar pe asta – oprirea spammerilor morți pe piesele lor.

12. Captcha Plus

Captcha Plus

Info și descărcare

Captcha Plus este un plugin anti-spam simplu premium pentru toate tipurile de site-uri WordPress. Este deosebit de util dacă doriți să blocați spam-ul din formularele de conectare, înregistrare, recuperare de parolă și comentarii.

Datorită noilor actualizări și integrări, puteți utiliza Captcha Plus pentru a opri spamul pe alte tipuri de formulare, nu doar cele menționate mai sus. Pluginul vă permite să adăugați calcule simple de matematică, captcha invizibil, recunoașterea caracterelor și captcha de diapozitive în diferite forme, fără a rupe o transpirație.

13. Stop WP Comment Spam

Stop WP Comment Spam

Curățați secțiunea de comentarii cu pluginul Stop WP Comment Spam. Este un mod rapid, ușor și gratuit de a împiedica spamul să preia postările. Cu pluginul instalat, puteți preveni automat spamul și puteți reține comentarii marcate pentru revizuire în fila „spam” (unde puteți revizui manual și aproba sau șterge comentariile). Sau puteți activa o setare pentru a șterge automat tot spamul – fie imediat, fie după ce ați fost reținut pentru un număr stabilit de zile.

Funcțiile notabile includ filtre automate de spam, opțiunea de ștergere sau reținere a recenziilor și compatibilitatea cu alte plugin-uri de securitate WordPress. Puteți face upgrade la Stop Spam Pro pentru funcții suplimentare, cum ar fi: recunoașterea spamului uman și învățarea automată, protecția formularelor, prevenirea falsă a înregistrării utilizatorilor WordPress și WooCommerce, statistici spam și multe altele.

Bonus: Setări pentru discuții WordPress pentru prevenirea spamului

Setările pentru controlul comentariilor în WordPress sunt disponibile în secțiunea Setări> Discuție. Vă rugăm să rețineți că aceasta este metoda manuală de prevenire / combatere a spamului și este de obicei cea mai eficientă când aveți câteva comentarii în fiecare zi. Cu toate acestea, dacă aveți peste 1000 de comentarii zilnice, este mai posibil să utilizați un plugin antispam.

Să discutăm anumite modalități de utilizare a acestor setări implicite WordPress pentru a preveni spam-ul. Vom discuta despre o secțiune o dată.

Setări implicite ale articolului

manual-anitspam-01-default settings article

Pur și simplu dezactivează trackbacks-urile și pingbacks-ul pentru a te salva de jumătate din traficul de spam. Permiteți doar persoanelor să posteze comentarii la articole noi.

Alte setări pentru comentarii

alte setări de comentarii

Este aproape întotdeauna necesar ca autorul comentariului să-și introducă numele / e-mailul înainte de a comenta. WordPress activează acest lucru în mod implicit. Dacă doriți ca utilizatorii să se autentifice înainte de a lăsa comentarii, acest lucru va reduce o cantitate semnificativă de spam Acest pas poate fi dezactivat pentru câțiva cititori legitimi care doresc să lase un comentariu, dar nu vor să se conecteze. Prin urmare, trebuie să analizați cu atenție înainte de a activa această caracteristică.

Ar trebui să dezactivezi comentariile la postările mai vechi de 90 de zile pe un blog destul de activ. Cu toate acestea, dacă continuați să actualizați articole, asigurați-vă că modificați data publicată, astfel încât limita de 90 de zile să nu se suprapună. Păstrați comentariile filetate la valoarea implicită sau creșteți-le, dacă este necesar.

Trimiteți-mi e-mail ori de câte ori

trimiteți-mi un email ori de câte ori

Puteți utiliza această caracteristică dacă nu primiți mii de comentarii la postările dvs. Veți primi notificări prin e-mail pentru fiecare comentariu care apare și puteți să-l marcați spam imediat tăind pe o secțiune de comentarii spam.

Înainte să apară un comentariu

înainte să apară un comentariu

Permiterea cititorilor care au lăsat anterior un comentariu, să lase din nou un comentariu fără a fi nevoie de vreo aprobare, vă va ajuta să reduceți comentariile legitime din coada de moderație. Va trebui să vă concentrați doar asupra celorlalți utilizatori, cei mai mulți dintre ei fiind spam.

Moderarea comentariilor

moderarea comentariilor

Vă sugerez să folosiți o valoare de 2. Acest lucru permite bloggerilor invitați să lase cel mult un link de ieșire (link bait) în comentariul lor. Crearea unei liste negre de moderare eficientă a comentariilor este un proces care consumă foarte mult timp, cu beneficii la fel de benefice. Cu toate acestea, puteți utiliza această setare ca un filtru de profanitate eficient. Pur și simplu adăugați cuvintele profane în listă și toate aceste comentarii vor fi adăugate la coada de moderație.

Comentează Lista neagră

comentează lista neagră

Comentariu Lista neagră este o versiune mai strictă a listei negre de moderare comentarii, în cazul în care dacă un comentariu conține un cuvânt listat negru, acesta este trimis la coada de spam, în loc de coada de moderație. Beneficiul – vă economisește timpul.


Am postat mult în această postare și sperăm că veți găsi unele dintre acestea utile în eforturile dvs. de blocare a spamului. Care este modul tău preferat de combatere a spamului? Știți despre un plugin minunat antispam pe care nu l-am enumerat? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map