10+ Beste markedsføringstiltak WordPress-temaer

Å tjene penger online med tilknyttet markedsføring er en av de enkleste måtene å forbedre inntektene dine. I disse dager har tilknyttet markedsføring blitt en trend for nesten alle internettmarkedsførere. Som tilknyttet markedsfører kan du markedsføre ved å koble til tilknyttede tjenester eller produkter. Så tjener du en tilknyttet kommisjon for hvert salg eller bly du genererer. For å få dette til, må du først og fremst ha et godt utformet nettsteddesign for å engasjere de besøkende. Dette er grunnen til at vi anbefaler å bruke et av de beste tilknyttede WordPress-temaene. Bedre design øker konverteringer, så det samme bør være tilfelle med tilknyttede temaer, ikke sant?


På markedet har jeg sett at det er så mange kvalitetstemaer som tar tilknyttet markedsføring som en sekundær prioritering. Det kan være vanskelig å vise frem tilknyttede produkter hvis temaet ditt ikke er designet for tilknyttet markedsføring. Når jeg husker det, i denne artikkelen, vil jeg dele noen av de beste tilknyttede markedsførings WordPress-temaene (etter min mening) for å skyrocket din suksess.

Det er et anstendig antall kvalitetstemaer som er utviklet og designet utelukkende for tilknyttet markedsføring. Forhåpentligvis kan denne artikkelen hjelpe deg med å velge et tilknyttet tema ved å eliminere forvirring angående saken. Temaene jeg har nevnt her er helt topp og opprettholder mangfold som kan lette krav til forskjellige nisjer. Så la oss komme i gang!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Genesis temaramme

Genesis WordPress Theme Framework

Info & NedlastingVis The Demo

Genesis rammeverk utviklet av StudioPress er et av de mest populære “temaene” på markedet. Det er virkelig et WordPress-rammeverk, snarere enn et tema. Dette er et intuitivt og mest tilgjengelig WordPress-tema som lar deg transformere fra nybegynner til ekspert. Ved å bruke dette temaet kan du lage et profesjonelt nettsted uanstrengt for å drive tilknyttet markedsføring innen kortest mulig tid.

Med mange temalternativer, i Genesis, får du friheten til å håndtere enhver komponent på nettstedet ditt fra en kolonne til tre kolonner innholdsoppsett. Videre kan du få et nøkternt, elegant fargeskjema, innebygde SEO-verktøy, helt tilpassbare sidefelt, tilpassbare menyer, ambidextrous sidefelt. Du vil til og med ha indekseringsteknikker for søkemotorer for å øke nettstedets rangering i søkeresultatet.

2. Kupon (daglige tilbud og kuponger)

Info & NedlastingVis The Demo

Dette er et kupongbasert tema for tilknyttede markedsførere og bloggere. Temaet er spesielt bygget for de daglige tilbudene og kupongnettstedene. Kupon inneholder et brukervennlig grensesnitt som gjør det mulig for brukeren å betjene temaet enkelt. Du trenger ikke å installere noen tredjeparts plugin mens du bruker dette temaet. Dessuten er det et dyptgående tilpasningsanlegg som gir en enkel, rask og uten frills opplevelse.

Kupon kan brukes av tilknyttede markedsførere for sitt generøse antall funksjoner. Du kan enkelt tilpasse topptekst, bunntekst, sidefelt. Du kan integrere temaet med flere plattformer. For eksempel kan du integrere temaet med WooCommerce og WC-leverandører. Bortsett fra dette, hvis en tilknyttet markedsfører trenger et solid rammeverk for å demonstrere flere og varierte kataloger for alle tilknyttede partnere, kan Kupon være det beste alternativet. Temaet inkluderer WooCommerce PDF-kuponger integrasjon med en dynamisk søke- og filtermulighet.

3. Simpli Pro (WooCommerce / Shop)

Simpli Pro WordPress Theme

Simpli Pro er et premium WooCommerce og Blogging tema for de kvinnelige gründere. Selv om temaet ble designet og bygget med et feminint preg, kan det brukes til omtrent alle nettsteder. Bare finpusse farger og skrifter. Du bruker også temaet for blogging og nettsted for e-handel. Som tilknyttet markedsfører kan du opprette bloggsider for å markedsføre produktene, eller du kan også opprette WooCommerce for å selge andre produkter på nettstedet ditt. En av de viktigste aspektene ved bruk Simpli Pro er dens allsidige bruk på alle områder. Temaet kan bruke kvinner-gründer, bloggere, helsetrener, politikere og til og med motivasjonshøyttalere.

Det er en mengde funksjoner og funksjoner ved dette temaet. Det praktiske tilpasningsanlegget gjør ting mer brukervennlig. Det viktigste aspektet med dette temaet er den innebygde integrasjonen av King Composer-sidebygger og WP flytende form plugin som lar hver bruker kontrollen over hele nettstedet uten å skrive en minimal kode. De fleste av målgruppene dine vil kanskje besøke nettstedet ditt og tro at nettstedet ditt vil se likt ut på alle enhetene, og Simpli Pro-temaet gjør at dette skjer for deg ved å gjøre nettstedet ditt mobilvennlig.

4. Totalt

Totalt responsivt flerbruks WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Total er et smart, smidig og responsivt premium flerbruks-tema. Temaet gjør det mulig for webmasteren sin en enkel opplevelse av å bygge nettsteder med et brukervennlig grensesnitt. Temaet er best egnet for et bredt utvalg av nettsteder og formål. Som et eksempel kan du bruke temaet for bedriftsblogger, bedriftsnettsteder, profesjonell portefølje og kommersielle nettbutikker.

Ved å bruke Total kan du integrere WooCommerce med nettstedet ditt som lar deg opprette et hvilket som helst markedsbasert nettsted der du kan starte en online virksomhet, og selge nesten alt som står på det. Bortsett fra WooCommerce-integrasjonen, tilbyr temaet en innebygd revolusjon glidebrygg-plugin for lysbildefremvisning. Dessuten gir Total brukerne dusinvis av elementer, kortkoder og en mengde funksjoner. Det er 40 forskjellige elementer-animasjoner med temaet som gjør det mer interaktivt. Du får også flere paginasjonsalternativer og flere topptekstalternativer.

5. MagPlus

MagPlus Blog & Magazine WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

MagPlus er et moderne, dynamisk og GDPR-kompatibelt magasin WordPress-tema. Temaet er utviklet av et eliteutviklerteam som heter “Theme Bubble”. Det sies at før de laget tematikken, brukte de mer enn ett og et halvt år på å forstå markedet og andre relevante spørsmål om temaet. MagPlus kommer med mer enn 40 innebygde tilpassede maler for sine brukere.

Ved hjelp av MagPlus Theme kan du opprette en hvilken som helst nettside uansett hvilken nisje du har valgt. For en tilknyttet markedsfører kan dette være et flott alternativ å jobbe med temaet. Med tanke på brukerperspektivet tilbyr temaet brukerne 25+ tilpassede oppsett. Det er dusinvis av tilpassede stiler du kan bruke for innholdet. Videre kommer MagPlus også med 20+ eksklusivt bygget tilpassede widgets for å ta nettstedet ditt til neste nivå.

6. Markedsføring

Marketing Pro SEO WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Marketing Pro er et smart WordPress-tema for tilknyttet markedsføring, digital markedsføring og online salgssalg. Dette temaet gir 7 innebygde demonstrasjoner med enestående avanserte funksjoner. Den presenterer også 9 forhåndsbygde maler med ett klikkimportfasiliteter. Alt du kan få uten å ha noen kunnskap om koding. Bruk annen demoversjon som du finner fra den offisielle installasjonen.

Dessuten bruker temaet Visual Composer som sidebygger. I tillegg inkluderer den populære Slider Revolution-plugin som du kan starte opp. I tillegg støtter temaet WPML for oversettelse og Google-skrifttyper for typografi. Dessuten gjøres butikker og hver pengerelatert utveksling gjennom WooCommerce-modulen. Ved å bruke den mangfoldige utformingen av temaet, vil du få muligheten til å spille med seks forskjellige overskrifter, grenseløs sidefelt og 30+ indre sider. Marketing Pro er utrolig for tilknyttede markedsførere som er opptatt av å begynne med forskjellige nisjer.

7. Themify Ultra

Themify Ultra WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Ultra er et av de mest populære flerbruks-temaene i bakken skapt av Themify. Dette temaet har 60 forhåndsdesignede oppsett. Dette fantastiske temaet gir deg en innebygd dra & slipp-sidebygger. Med dusinvis av innebygde design, oppsett og maler, kan du gjøre nettstedet ditt mer dynamisk i type. For tilknyttede markedsførere som ønsker å starte en blogg, kan dette temaet være det beste alternativet for dem.

Ved å bruke Ultra, vil du få en masse fantastiske funksjoner som parallax-rulling, animasjoner, tellere, glidebryter, Google maps og mange flere. Det lar deg tilpasse nettstedet ditt på forskjellige måter. Du kan endre logo, farger, bakgrunn osv. Fra et brukervennlig panel. Den innebygde sidebyggeren lar deg også lage vakre sideoppsett når du måtte ønske det.

8. Rehub (prissammenligning)

Rehub prissammenligning og tilknyttet markedsføringstema

Info & NedlastingVis The Demo

Rehub er et premiumtema fullpakket med mange funksjoner for tilknyttet markedsføringsbedrifter. Det er mange alternativer tilgjengelig i Rehub, som relatert produktvisningsfunksjon, legge til anmeldelser, sammenligninger, fremvisning av produkter og mange flere på nettstedet ditt. Hvis du tilknytter andre produkter eller selger dine egne produkter, kan dette være de beste alternativene for deg. Når du laster opp dette fantastiske temaet, kan du ha full støtte fra to ledende kraftige plugins kalt WooCommerce og Easy Digital Downloads.

Du får også noen innebygde tilknyttede plugins, en er for å lage sammenligningstabeller, og en annen er for å administrere utgående tilknyttede koblinger. Funksjonaliteten til den andre plugin-en er å spore klikkene koblingene dine mottar, og alt du kan håndtere fra det ene dashbordet.

Tilpassingsanlegget til temaet er kjempebra, da du vil få mye fleksibilitet i å konfigurere temaet i forskjellige formater. Det består av forskjellige layoutsystemer, et nettbutikkformat eller et magasinlayoutformat.

Med et ord, ved å bruke dette temaet vil du få et fullverdig moderne design med mange tilknyttede funksjoner.

9. SteadyIncome

SteadyIncome WordPress Theme

SteadyIncome er designet og bygget spesielt for WordPress-tilknyttede programmer. Temaet er produktet fra MyThemeShop-teamet som viser at det ville være et utmerket produkt rundt. Et av de viktigste aspektene ved temaet er dens hurtige innlastningsytelse som til slutt resulterer i høyere konverteringsfrekvens og forbedret rangering i søkemotorene.

Ved å bruke SteadyIncome vil du dessuten få et sett med funksjoner som vil gjøre det mulig for deg å tjene penger online gjennom tilknyttede programmer. For eksempel kan du få et e-postlisteverktøy, kjente produktdisplay, sosiale medieikoner med den mobile responsive utgangen. Du kan velge hjemmesideoppsett i henhold til dine behov ved å bruke det granulære innstillingssystemet. Når du kjøper noen av produktene etter at du begynte i klubben til SteadyIncome, vil du få mer tilgang til flere produkter til den lave prisen.

10. MoneyFlow

MoneyFlow WordPress Theme

MoneyFlow er et moderne og profesjonelt bloggtema som kan brukes til tilknyttet markedsføring. Dette temaet tilbyr en samling avanserte funksjoner med sikker inntektsgenerering. Dette temaet er også et produkt av MyThemeShop som gir et sett med oppsett å velge mellom. I tillegg kan det rene, brukervennlige designet og funksjonene bidra til å forbedre lønnsomheten til din tilknyttede virksomhet.

Hvis du er en tilknyttet markedsfører og blogging er din viktigste inntektskilde, er MoneyFlow den perfekte måten å tjene penger på. Den ble opprettet for nettsteder med mye innhold lagt ut ofte i tankene. Hvis du sjekker ut demoversjonen av temaet, vil du få et grep om funksjonene og funksjonalitetene det har å tilby. Et av de viktigste trekk ved temaet er dets integrasjon med WooCommerce som lar deg legge til en hel tilknyttet butikk på nettstedet ditt. Du kan legge til tilpassbare e-post-opt-in-skjemaer, stjernevurderinger for produktanmeldelser og mega-meny for forbedret navigasjon. Videre er temaet også SEO-vennlig som vil hjelpe deg å rangere siden din i søkemotoren.

11. Elektro

Electro Electronics Store WooCommerce Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Er du tilknyttet noen av de berømte netthandelsnettstedene som Amazon, Walmart, Aliexpress, SnapDeal, flipkart, etc.? Ønsker du at ditt eget tilknyttede nettsted hadde samme masse appell som nettstedene du er tilknyttet? Velkommen til Electro, elektronikkbutikken WooCommerce-tema.

Utviklerne av Electro har bygget dette temaet spesielt for tilknyttede selskaper og butikkeiere som ser opp til Amazon, Walmart, Aliexpress og andre slike nettsteder. Temaet inkluderer en nyttig vertikal og horisontal mega-meny, produktkarusell, kategorilister, enkeltproduktstiler, tilbehør og andre funksjoner gir dette temaet en masse appell.

Electro integreres også med multi-leverandør plugins som Dokan eller WC Vendors, slik at du også kan sette opp en butikk med flere leverandører. Electro er også fullt kompatibel med Visual Composer-sidebyggeren, Slider Revolution premium WordPress-glidebryteren, YITH WooCommerce Ønskeliste og YITH WooCompare prissammenligning-plugin.

12. Smart Passive Income Pro (Genesis Child Theme)

Smart Passive Income Pro - Genesis Child Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Og det siste temaet å legge til listen er et Genesis-barn-tema. Selv om Genesis er flott på egen hånd, blir det bare bedre med et tema for barn. Og hva bedre for en tilknyttet markedsfører, enn et tema designet av en medmarkedsfører?

Smart Passive Income Pro ble opprettet og designet av Pat Flynn – tilknyttet markedsfører extraordinaire. Denne pakken inkluderer Genesis-rammeverket sammen med Pats eget tilpassede designet tema for å hjelpe deg med å lage et bedre nettsted for tilknyttet markedsføring. Et dristig design og skape innholdsområder gjør det til en god start for bloggen eller markedsføringssiden. Last opp din tilpassede logo, velg markante farger for å skille deg ut, og til og med legge til en WooCommerce-butikk.

Avsluttende ord på de beste tilknyttede markedsføring WordPress-temaene

Affiliate markedsføring er en av de fremtredende måtene å tjene penger på nettet. Men hvis du vil være en vellykket tilknyttet markedsfører, må du bruke de riktige verktøyene på rett sted. Et høykvalitets WordPress-tema er et av de grunnleggende verktøyene for å ha et tilknyttet nettsted. Disse mest effektive temaene som er nevnt over, kan være et flott alternativ for å starte din tilknyttede reise for øvrig.

Det er mange tilknyttede temaer på markedet, og alternativene kan være forvirrende. Denne artikkelen tar sikte på å gi deg en solid ide om å velge riktig tema for ditt neste tilknyttede prosjekt. Så velg det best egnede WordPress-temaet for tilknyttet markedsføring for ditt formål. Så sett markedsføringsplanene dine i verk så snart som mulig.

Jeg håper denne artikkelen hjalp deg mye med å velge riktig tema for nettstedet ditt. Hvis du bruker et tema som passer med tilknyttet markedsføring som jeg har gått glipp av i listen, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me